3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • kidboy
    n96 szoftveréről mit tudtok? Azt hallottam hogy elég sokszor megfagy a telefon és szoftverhibás. Elnézést hogy az n95 topicba írom, de nem nagyon találok n96 topicot.
  • tomonor
    ismerős a szitu, itt általában akinek van ilyen telefonja, az vagy megdolgozott érte, vagy nagyon különleges alkalomból kapta.
  • KILLER2
    Bárhogy is nézem, az olcsóbb az csak annyit jelent, hogy kevesebb, mint egy másik, mégpedig a 100e kevesebb, mint a 160e. Nem olcsó ez egyáltalán és sokan nem is tudják megvenni, de szvsz egy ilyen telefonról szóló topicban felesleges egy ilyen megjegyzés.
  • farkas02
    Nem olcsó,mi nem is azt mondtuk,hanem hogy olcsóbb az n96-nál....
  • crysis
    Ahogy itt visszaolvastam, az n95 8GB "olcsóbb".Hát van aki az összekuporgatott pénzéből se tud ilyet venni.Nem piszkálásként mondtam,de azért egy n95 8GB nem olcsó.Hali
  • REPS0L
    hajrá :)
  • baca01
    Szuper, ha minden jól megy holnap délben már az enyém is lesz. Beszéltem a tulajjal, korrektnek tűnik, holnap minden kiderül. Majd írok a fejleményekről... :)
  • REPS0L
    igen ;)
  • baca01
    48.000 Ft-ért egy 5-6 hónapos karcmentes, hibátlan sima N95 dobozában minden tartozékával megéri szerintetek?
    Előre is köszi a válaszokat! :)
  • sam32
    benne van a sima pc suitba te bot ne kérdez hülyeségeket ha már a felhasználonevem használod:P puszi vitya de ha már itt vagyok miért dob vissza minden téma telepítés sőt játékokat is a n95 8g-m elötte sima 95-öm volt azal minden faja volt.
  • tomonor
    O_O a meg mire jó?
  • sam32
    hali!
    Nem tudja véletlenül valaki honnan tudnám letölteni a nokia application installer progit? köszke előre is
  • kidboy
    Igaza van Tomonornak, 16 gb beépített +8 Gb memória bővíthetőség összesen 24 GB memóriát tud kezelni az n96 ha jól tudom. Meg tv vevő is van benne. Szerintem azaz enyhe lassúságs felett szemet lehet hunyni. De igazad van az n95 8gb az gyorsabb és olcsóbb is, és szerintem mind a kettő telefon jó.
  • farkas02
    Szerintem semmiképp ne n96-ot.....a 8gb olcsóbb,jobb,gyorsabb.Az n96 csak a tv-vevőjével tud ráverni a 8gb-re....
  • tomonor
    azt is figyeld hogy N96=beépített 16 giga memória + bővíthető

N95 8GB: beépített 8 giga és ennyi. Ennek ellenére én az N95 8GB javaslom. A sima az engem picit kikészített. Vagy iPhone o.o
  • kidboy
    hát annyival nem nagyobb... nekem mindkettő telefon tetszik.
  • BECKHAM7
    szvsz az N96 nagy, tégla, randaság.... nemhiszem h azt választanám N95 helyett...
  • kidboy
    Mármint az n95-ös gyorsabb, gyorsabban indítja el az alkalmazásokat, az n96 gondolkodik kicsit. De nem is csodálom abba a telóba tényleg minden benne van. Gyengébb a processzora. De szerintem ez még az elfogadhatón belül van.
  • kidboy
    Köszi, megnéztem a videókat, hát érdekes. A bekapcsolásnál gyorsabb az n96, az n96 5-7 mp lassabb, de viszont a menükezelést gyorsabbnak látom. Javítsatok ki ha tévedek.
  • tomonor

• Doog
    Na találtam valami szart de mindig ledob. Pontosan a Slick.
    A másik progi a Turbo msn de az meg fel se csatlakozik.
    Nem tudjátok mi lehet vele?
  • KILLER2
    Azért lehet, hogy figyelembe kéne venni az árkülönbséget is, mert érdekes, hogy ha akar játszani rajta, akkor az olcsóbbat, ha nem akar, akkor a drágábbat vegye.
  • kidboy
    hát játszani biztos nem fogok...
  • tomonor
    figyelj, ha nem akarsz játszani rajta, akkor N96, ha akarsz játszani akkor N95. Ennyi.
  • kidboy
    már végigolvastam... és ennek ellenére nem tudok dönteni
  • BECKHAM7
    sztem olvasd el mobilarena.hu-n a tesztet mind2ről!
    N96 teszt
    N95 8Gb teszt
  • kidboy
    Tudom kérdeztem már hogy n95 8GB vagy N96, de még mindig hezitálok. :S
    Valaki használta már mindkét telefont? Az írna róla a 2 telefonról pár szót, előnyök hátrányok... ha megkérhetném, hiába olvasom végig újra meg újra a teszteket de nem tudom eldönteni. :S
  • REPS0L
    mé? :o
  • solo
    Nah, úgynézki cserélem a 8gigást egy e90 komunikátorra: O
  • BECKHAM7
    én majdnem minden nap sulibamanet rádiót hallgatok, nem gyári fülessel!
    még amit kaptam hozzá ki sem bontottam
    viszont kell bele vmit dugni, me anélkül nem akarja a jót
  • REPS0L
    elvileg igen. a régi telefonok antennája sem állt másból csak egy sima fém egyenesből
  • baca01
    Tehát akkor én a sima mp3 lejátszóm fülesével tudok majd rádiózni?
  • LoDMaSt
    A fülhallgatót használja antennának, a vezetékét, vagy valamit, szal bármilyen fülhallgatóval lehet rádiózni.
  • baca01
    Sziasztok!
    Azt kérdezném, hogy a telefon rádió vevője a fülesbe van beépítve?
    Azért kérdezem mert mivelhogy szabványos jack csatlakozója van így elvileg bármilyen fülessel használható, viszont ha a rádióvevő meg a fülesében van, akkor a rádiót csak azzal tudom használni.
  • REPS0L
    nm.

Valaki nem tud hasonló lejátszót mint a core player? mert ez a lejátszó egyfolytában akad ha csinálok vmit a háttérben (pl sms írás, menübe lépés, stb.)
  • kidboy
    köszi
  • REPS0L
    hát pl core player, vagy divx player, de még sok másik is lejátsza, nokiaprogramok.hu
  • kidboy
    üdv. n95 8gb lejátssza a divx fájlokat? ha nem akkor milyen progi kell hozzá, és azt honnan tudom megszerezni azt a progit?
  • Doog
    Tudtok nekem ajánlani valami jó msn programot?
    Esetleg olyat ami megjeleníti a személyes üzeneteket ami kicsit komolyabb...
  • tomonor
    vagy csinálj magadnak egy témát az adott képből :P