3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • KILLER2
    Az, hogy lejárt. Állítsd vissza a dátumot fél vagy 1 évvel.
  • Halálmadár
    hy. nem települnek programok. mi az hogy LEJÁRT TANUSÍTVÁNY?
  • KILLER2
    Aha. Hát sajnos ez már elég rég volt, szóval meg nem mondom, hogy mi lehet a baj :S
  • REPS0L
    nekem azt írja telefonon python hogy "no serial port found" amikor csatlakoznék a gépre :\
  • KILLER2
    Én még régebben próbáltam, nekem ment.
  • REPS0L
    Valaki a NiiMe-t próbálta már?
    niime.com
    csak mert nekem nám jó :(
  • baca01
    Hosszú keresgélés után sikerült kiderítenem, hogy lehet N-gage 2.0 játékokat nem hackelt telefonokra is ráerőszakolni.
    Íme: itt
    Tulajdonképpen egyfajta szignózás ez is, úgyhogy szükség van hozzzá egy .key és egy .cert fájl-ra is, melyekre pedig ezen leírás segítségével tettem szert.
    Elsőre bonyolult, de nem vészes, akinek a legújjab szoftver van a telóján amit még nem lehet hackelni (remélem nemsokára megoldják a mágusok...!!!), ugyanakkor szeretne a legújabb, legjobb játékokkal játszani, annak mindenképpen megéri! :)
    Nem az összes játékkal működik, egyenlőre a felével, de folyamatosan bővül a lista, legalábbis ezt ígérik az elsőnek belinkelt oldalon.
    Sok sikert, remélem segítettem!
    (én már próbáltam, és nekem működik rendesen)
  • tomonor
  • solo
    Szifont nemveszünk:/
    Környéken már nemlehet patront kapni, és nem is szeretem a szódavizet:S
  • BECKHAM7
    haggyad már azt az ájfónt nagy szar az egész...
  • REPS0L
    első cikkem smartnewson :)
  • solo
    De most már egyre biztosabb: D
  • tomonor
    egy haveromnak olyanja van. Az iPhóne jobben megérné én aztat mondom o.o
  • REPS0L
  • solo
    NAh, úgynézki cserelesz e90 re.Demég nemtom.
  • BlackShadow
    ha már játékokról van szó, tud vki vmi jó 2személyes játékot? stratégia pl .. én csak az ancient empires-t tudom ami jó :)
  • baca01
    7.ben nekem még ilyenem volt... :D (más színben)
  • solo
    Hát, nekem egy problémál van, valamiért geci lassú a játék..
    PL a GD verzió az akad, mert a 3d gyorsÍtó nemkapcsol be, mert 2d-s szar....

A sima 925 pályás az meg alaphangon lassú.Régen én is végigvittem, de az még jóval ezelőtt volt: D Még n gage-men toltam...Talán 7. ben.
  • REPS0L
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
    én az alapot már végig vittem, most modokkal tolom orrbaszájba :D
  • solo
    Deutállomá azt is, annyira idegesÍt: D

0x7 es pályán agyfaszt kaptam....0x8 ast má nem is próbálom.
  • baca01
    Én ezeket telepítettem fel:
    Programok:

Garmin XT 5.0
    X-plore
    Conversation
    FlipSilent
    Handy Blacklist
    Handy Taskman
    Handy Clock
    Best CallRecorder
    Core Player
    Windows Live Messenger 5

Játékok:

FIFA 09
    Global Race
    Honfoglaló
    Resco Bubbles
    Crash Bandicoot Nitro 3D
  • Simaji
    Szerintem van egy progi ami tuti, hogy nem hiányozhat egyetlen gyűjteményből sem ez pedig a X-Plore. :)

Nem mondom, hogy kötelező csak nagyon ajánlott. :)
  • REPS0L
    gravity defied nálam kötelező.
  • baca01
    Tudtok mondani olyan programokat vagy játékokat amiket "kötelező" feltelepíteni? :)
    Lehetőleg ne kelljen szignózni mert 31-es szoft van a gépen amit még nem lehet hackelni tudtommal.
  • farkas02
    De mondjuk szerintem sokkal jobb az újabb szoft. mert gyorsabb lesz tőle a teló,meg javít kicsit pár dolgon....
  • farkas02
    Hát jah szerintem is teljesen jó üzlet volt annyiért megvenni....hát feltörésről én nem nagyon tudok,de sztem ha van is akkor ez nem egyszerű.....de idővel tuti hogy lesz.
  • crysis
    Nagyon jó üzletet csináltál,azokból ítélve amit leírtál.
  • baca01
    Ja meg van hozzá tv kábel is csak kihagytam.
  • baca01
    Na megvettem ma a telefont (sima N95)
    5 hónapos, karmentes (tényleg, mintha vadi új lenne).
    Dobozában tartozékaival: headset (bontatlan), adatkábel, autós töltő, 1gigás micro sd rajta 5-ös garmin magyar térképpel. Egyedül hálózati töltő nincs hozzá de ez a legkevesebb, holnap veszek hozzá egyet az úgyis csak 1-2ezer Ft.
    Így ahogy leírtam 48.000Ft volt.
    Egész délután nyomogatom, nem bírom róla levenni a mancsaimat, nagyon szuper gép!
    Annyi a problémám, hogy a legfrisebb 31-es magyar szoftver van rátelepítva amit ha jól tudom nem lehet feltörni hogy menjenek rajta a szignózott progik is, erre van már valami megoldás, vagy várjak majd hátha...?
  • crysis
    Igaz,még hagyjuk
  • tomonor
    pff még csak az N97-nél tartunk, várjál még vele
  • crysis
    OFF:Ez nem ide tartozik,de hallott vki az n98-ról milyen favorit teló lesz,ha kijön?
  • crysis
    Nem magam miatt kérdeztem,nekem 8Gb van,hanem egyik ismerősünknek volt ez a gondja.
  • tomonor
    LOL! XD
  • tomonor
    szoftverről annyit hogy ha hibás lesz akkor otthon ujrarakod magadnak. Ám jobban idegesít a kijelző probléma vagy épp a hangszóró tönkremenetele (sztem túl hangosan hallgattam a zenét, vagy csak ilyen hamar feladta, nemtom :/ )
  • REPS0L
    kipróbáltam, már akkor se működött úgyhogy meg is vettem, azóta is boldog tulajdonosa vagyok egy be nem kapcsolható n95nek. ilyen hülye kérdést fel lehet tenni?
  • crysis
    Tényleg amúgy akinek n95-ös telója van,annak mükszik,mert azt hallottam,hogy azok közül sok szovtverhibás?Vagy lehet,hogy tévedek.
  • kidboy
    ok. köszi
  • KILLER2
    Szerintem itt mivel tudtommal senkinek nincs ilyen telefonja, így max hírekből hallhatott ilyenekről itt bárki is, szóval szerintem jobban jársz a google-vel és mivel nem olcsó a telefon, lehetőség szerint talán külföldi fórumokon találhatod erről a legtöbb infót.
  • kidboy
    vagy ezeket már kiküszöbölték, adtak ki új szoftverfrissítéseket?