3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#2827 Az, hogy lejárt. Állítsd vissza a dátumot fél vagy 1 évvel. -
#2826 hy. nem települnek programok. mi az hogy LEJÁRT TANUSÍTVÁNY? -
#2825 Aha. Hát sajnos ez már elég rég volt, szóval meg nem mondom, hogy mi lehet a baj :S -
#2824 nekem azt írja telefonon python hogy "no serial port found" amikor csatlakoznék a gépre :\ -
#2823 Én még régebben próbáltam, nekem ment. -
#2822 Valaki a NiiMe-t próbálta már?
niime.com
csak mert nekem nám jó :( -
baca01 #2821 Hosszú keresgélés után sikerült kiderítenem, hogy lehet N-gage 2.0 játékokat nem hackelt telefonokra is ráerőszakolni.
Íme: itt
Tulajdonképpen egyfajta szignózás ez is, úgyhogy szükség van hozzzá egy .key és egy .cert fájl-ra is, melyekre pedig ezen leírás segítségével tettem szert.
Elsőre bonyolult, de nem vészes, akinek a legújjab szoftver van a telóján amit még nem lehet hackelni (remélem nemsokára megoldják a mágusok...!!!), ugyanakkor szeretne a legújabb, legjobb játékokkal játszani, annak mindenképpen megéri! :)
Nem az összes játékkal működik, egyenlőre a felével, de folyamatosan bővül a lista, legalábbis ezt ígérik az elsőnek belinkelt oldalon.
Sok sikert, remélem segítettem!
(én már próbáltam, és nekem működik rendesen)
-
tomonor #2820 -
#2819 Szifont nemveszünk:/
Környéken már nemlehet patront kapni, és nem is szeretem a szódavizet:S -
#2818 haggyad már azt az ájfónt nagy szar az egész... -
#2817 első cikkem smartnewson :) -
#2816 De most már egyre biztosabb: D -
tomonor #2815 egy haveromnak olyanja van. Az iPhóne jobben megérné én aztat mondom o.o -
#2814 #2759 -
#2813 NAh, úgynézki cserelesz e90 re.Demég nemtom. -
#2812 ha már játékokról van szó, tud vki vmi jó 2személyes játékot? stratégia pl .. én csak az ancient empires-t tudom ami jó :) -
baca01 #2811 7.ben nekem még ilyenem volt... :D (más színben) -
#2810 Hát, nekem egy problémál van, valamiért geci lassú a játék..
PL a GD verzió az akad, mert a 3d gyorsÍtó nemkapcsol be, mert 2d-s szar....
A sima 925 pályás az meg alaphangon lassú.Régen én is végigvittem, de az még jóval ezelőtt volt: D Még n gage-men toltam...Talán 7. ben. -
#2809 :DDDDDDDDDDDDDDDD
én az alapot már végig vittem, most modokkal tolom orrbaszájba :D -
#2808 Deutállomá azt is, annyira idegesÍt: D
0x7 es pályán agyfaszt kaptam....0x8 ast má nem is próbálom. -
baca01 #2807 Én ezeket telepítettem fel:
Programok:
Garmin XT 5.0
X-plore
Conversation
FlipSilent
Handy Blacklist
Handy Taskman
Handy Clock
Best CallRecorder
Core Player
Windows Live Messenger 5
Játékok:
FIFA 09
Global Race
Honfoglaló
Resco Bubbles
Crash Bandicoot Nitro 3D -
#2806 Szerintem van egy progi ami tuti, hogy nem hiányozhat egyetlen gyűjteményből sem ez pedig a X-Plore. :)
Nem mondom, hogy kötelező csak nagyon ajánlott. :) -
#2805 gravity defied nálam kötelező. -
baca01 #2804 Tudtok mondani olyan programokat vagy játékokat amiket "kötelező" feltelepíteni? :)
Lehetőleg ne kelljen szignózni mert 31-es szoft van a gépen amit még nem lehet hackelni tudtommal. -
farkas02 #2803 De mondjuk szerintem sokkal jobb az újabb szoft. mert gyorsabb lesz tőle a teló,meg javít kicsit pár dolgon.... -
farkas02 #2802 Hát jah szerintem is teljesen jó üzlet volt annyiért megvenni....hát feltörésről én nem nagyon tudok,de sztem ha van is akkor ez nem egyszerű.....de idővel tuti hogy lesz. -
crysis #2801 Nagyon jó üzletet csináltál,azokból ítélve amit leírtál. -
baca01 #2800 Ja meg van hozzá tv kábel is csak kihagytam. -
baca01 #2799 Na megvettem ma a telefont (sima N95)
5 hónapos, karmentes (tényleg, mintha vadi új lenne).
Dobozában tartozékaival: headset (bontatlan), adatkábel, autós töltő, 1gigás micro sd rajta 5-ös garmin magyar térképpel. Egyedül hálózati töltő nincs hozzá de ez a legkevesebb, holnap veszek hozzá egyet az úgyis csak 1-2ezer Ft.
Így ahogy leírtam 48.000Ft volt.
Egész délután nyomogatom, nem bírom róla levenni a mancsaimat, nagyon szuper gép!
Annyi a problémám, hogy a legfrisebb 31-es magyar szoftver van rátelepítva amit ha jól tudom nem lehet feltörni hogy menjenek rajta a szignózott progik is, erre van már valami megoldás, vagy várjak majd hátha...? -
crysis #2798 Igaz,még hagyjuk -
tomonor #2797 pff még csak az N97-nél tartunk, várjál még vele -
crysis #2796 OFF:Ez nem ide tartozik,de hallott vki az n98-ról milyen favorit teló lesz,ha kijön? -
crysis #2795 Nem magam miatt kérdeztem,nekem 8Gb van,hanem egyik ismerősünknek volt ez a gondja. -
tomonor #2794 LOL! XD -
tomonor #2793 szoftverről annyit hogy ha hibás lesz akkor otthon ujrarakod magadnak. Ám jobban idegesít a kijelző probléma vagy épp a hangszóró tönkremenetele (sztem túl hangosan hallgattam a zenét, vagy csak ilyen hamar feladta, nemtom :/ ) -
#2792 kipróbáltam, már akkor se működött úgyhogy meg is vettem, azóta is boldog tulajdonosa vagyok egy be nem kapcsolható n95nek. ilyen hülye kérdést fel lehet tenni? -
crysis #2791 Tényleg amúgy akinek n95-ös telója van,annak mükszik,mert azt hallottam,hogy azok közül sok szovtverhibás?Vagy lehet,hogy tévedek. -
kidboy #2790 ok. köszi -
#2789 Szerintem itt mivel tudtommal senkinek nincs ilyen telefonja, így max hírekből hallhatott ilyenekről itt bárki is, szóval szerintem jobban jársz a google-vel és mivel nem olcsó a telefon, lehetőség szerint talán külföldi fórumokon találhatod erről a legtöbb infót. -
kidboy #2788 vagy ezeket már kiküszöbölték, adtak ki új szoftverfrissítéseket?