3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#2992 ... -
mikiking #2991 Na szoval mar minden helyén van..arra lennek kivancsi van e valahol olyan program a tel.re hogy ha beleakarok menni az uzenetekbe kódot kérjen (Samsungokon alapbol van ilyen) láttam sms lock programokat,de az csak letiltja az smseket,amig ki nem kapcsolom,az nekem nem kell.nekem ilyen kéne ami kodot kér...valaki talalkozott ilyennel ? -
#2990 Fúúú. Na erőt gyűjtök. Figy, szép és jó, hogy friss a dolog, de kivitelezhető lenne, hogy valaminek utánaolvass és ne 10 percenként tegyél fel kérdést?
Amúgy szignózáshoz nem kell xplore. Viszont az, hogy mi is az és hogy hogyan kell kikerülni FAQban benne van.
Az a hasznos program, amire szükséged van. Ha valamire szükséged van, körbenézel a neten, hogy van-e olyan és beszerzed. Utóbbihoz van néhány link a FAQban.
GPSről: Mivel az a másfél GB nem kerül rá magától a telefonra, igen, kell hozzá net. Viszont azért van fent neten ez e csomag, hogy előre rá tudd azt tenni a teleonra. Viszont nem csak nokia maps-al lehet navigálni, van még rá egy pár. Ismertebbek közül mondjuk tomtom és garmin, de van még egy pár. -
mikiking #2989 jo megoldottam.... Már megy minden... milyen hasznos progit ajanlotok még ???? és még a gps dolog érdekelne,hogy net előfizetés nélkül hogy tudok ? -
tomonor #2988 legfrissebbet? -
mikiking #2987 Bekapcsoltam a X-plore progiban,hogy mutassa a rendszerfjalkoat meg iesmit... de a Sys mappaba akkor sincs bin konyvtar,létrehozni sem lehet,és bele sem tudok tenni semmit sem... Lehet a frissiteni kene a softwaret benne ??? melyiket tegyem fel ??? és mivel jar a szoftverfrissités ? -
mikiking #2986 dátumbiriszgálással megoldottam,viszont msot olyan gondom van,hogy megvolt a x-plore telepités.kinyitottam,kozben megvan a HelloCarbide is meg az a sok Yes is ,bezárul,viszont az x-ploreba ugyanugynem jon ki a Sys a C ben... -
mikiking #2985 Na szoval mar ott tartok,hogy signozni akarok,viszont szuksáéges hozzá az x-plore nevu progi,amit nem akar feltelepiteni,tanusitvány valami hujeséget ir ki... a signozás megoldja más programoknal ezt,de hogy signzzak,ha szukséges hozzá az x-plore (amit nem telepiit fel ) ??? -
mikiking #2984 És ha a Gps-t akarom futtatni, van neten fent nokia maps... 1,6 giga,egesz europa térképpel... de ahhoz kell internet is ?? mert telefonon nincs net előfizetésem.... ti gondolom vágjátok ezt -
#2978 slide Helper -
tomonor #2977 hmm, nem olyan nehéz megnyomni a piros gombot...
Ám szerintem nincs olyan opció ám lehet hogy tévedek. -
mikiking #2976 Sziasztok.Vettem egy klassikus N95 öst,jo meg minden,de hogy lehet azt megcsinalni,h ha telefonálok és le akarom tenni,akkor csak le kelljen csúsztatni.... mert ha felakarom venni,felcsúsztatom,de ha le akarom tenni,akkor hiaba nyomom ossze,nem teszi le -
#2975 Tényleg, az kicsit nagyobb a 8GBsnek. -
tomonor #2974 és nagyobb a kijelzője egy picit. ám a felbontás ugyanaz maradt. -
#2973 Nem. Picit talán stabilabban van összerakva. Amúgy egyedül a forma különbözik, a feketén nincs kameravédő (mindenki döntse el, hogy ez pozitívum vagy negatívum) és persze ebben ott a beépített 8GB. Szóval abszolút pénz kérdése és ízlés kérdése. Meg hogy valakinek kell-e 8GBnél több memória, mert akkor ugye marad a sima a memkártyával. -
mikiking #2972 egyébként a black az sokkal jobb mint a normal n95 ? -
#2971 -
tomonor #2970 ROFL-FAIL
-
#2969 valószínű -
#2968 Nálam ha sokat hallgatok zenét akkor néha magától újraindul a teló.
Szoftverfrissítés segít? -
#2967 Tököndöföm magam ! xD
Hatodszor csinálom ezt a procedúrát, de ennyit sose szoptam vele:/
Mire lejött a szoft a netről addÍgra megint annyira lemerült a teló, hogy kiÍrta, hogy anyád, ezt most nemcsinálom mert nem: D -
#2966 Nah, visszavontam az egészet...
Már annyira kezd meghülyülni a szoft, hogy nemjelezte , hogy töltöttem rajta akár egy fikacnyit is.
jelenleg nincs is töltőn, de még mindig megy a csÍk, hogy tölt ^^ -
#2965 Hogy az a jó felmenője b@sszon egy akkora rakat ge.i-t ebbe is!
Most meg úgynézki az aksi is meghalt: C
Fullra volt töltve, indÍtom a frissÍtőt..
Kép eltűnik...Ugye USB-t toltam rá...
Töltöttség full eltűnt az akuról: C
Nagyonjó....
-
#2964 Nah, felheggesztem gyorsan a 30 as softot...
Remélem még ezt kibÍrja a vista, mert már anynira instabil, hogy agyfaszt kapok: C
De azza csak holnap lesz időm.:/
Most épp amiatt rinyál a progi, hogy nincs elég töltés az akuban..Mikor 220 ról tolom most: C -
#2963 Még?: D
Nemtom, én várok még egy kicsit.
szifon ára hullik mint a bomba a ww2. be, szal nemsokára 20k val n95 8gb csereár alatt lesz :)
A nokia meg nagyon tartja az árát. -
tomonor #2962 nemisnemisnemis
még n95-öm van :D -
#2961 Te áruló vagy! xD
neked stfu: D -
tomonor #2960 ohó!
Ugy iTunes8 -ban már nem lehet AAC-t, vagy mp3-t csak úgy berakni csengőhangnak.
Szedd le ezt: TPOT - total commander alatt, látszik az iphone, mint meghajtó.
iTunes-val az mp3-t konvertáld át AAC-be, majd nevezd át .m4r kiterjesztésre.
Total Commanderrel pedig másold át az iphone-n a \private\var\stash\Ringtones könyvtárba.
Volia :)
Hopp, rossz fórum >_< -
tomonor #2959 hmm tényleg, akkor a zífónra egyáltalán nem lehet mp3-at rakni? Esetleg külső progi, vagy valami ami átkonvertájja a zempéhármat álytúnszá? o.o (rossz fórum, mi? >.< ) -
tomonor #2958 viperát... ... ... o.o ... ... Q_Q ...
Jaa, hogy a fegyvert, nem a szerszámot! XD
-
#2957 Nekem ipod touchom van, szal majdnem iphone. Nekem bejön a app store, csak hát ugye az annak jó, aki fizet :) Szerintem nem olyan rossz az a menü, de tényleg ráférne egy kis rendszerezés. Bár külön programmal megoldható elég jól, de azé milyenmáaz, hogy erre is külön programot kell telepíteni. A kamera az meg szégyen. -
#2956 Benyomásom róla az, hogy amúgy egy elég jó adottságokkal rendelkező telefon.
Nagoyn gyors, képe nagoynszép.tapicsku kurvajó.nagyon nagy, szal elhagyni allopni bitti nemtudják, kivéve, ha késtrántanak a barnák, de akkor én is csapom a viperát: D
DE!
nagoyn hülye..Menüje iszonyat szar..Játékokat nem is találtam meg xD kamera fos...170 rongyba nemfére bele egy dupla xeon vaku ? 1500 ft kb...
Nemlehetne, hogy BT-n át is lehessen küldeni cuccokat?
Szal..Van még mit javulni...De majd meglássuk, hogy milyen lesz a next szifon...Am tetszik, megfogott..De nagyon buta..elkéne felejteni ezeket az app store-os szarokatl, ami MO-n nem is nagyon müxik: C
Na mind1...
Szép-jó-itt-ott kicsit defektes de viselhető..Ingyért adnák bitti meglennék vele :) -
#2955 pixeles volt a háttérkép na
pixelről jut eszembe, 2hete hugomnak akartunk venni telefont, mentünk pólusba, megnézni használttelefonosnál mennyi is, (egy Samsungról van szó) aszitte a nemegészenfehérembör h pixxont keresünk, erre aszondja, ,,ez nagyon jó telefon, nyóc PIXELES!" húúhúú na mondom én még nem láttam ,,nyóc pixeles" telefont, mondom nézzük már meg
és csak 1 pixxon volt... -
#2954 Jó az a szifon, csak hát az ára. Nagyon drága és akkor még ott van mellé az előfizu. Meg a kamerája elég szar egy ilyen tudású telefonhoz képest. Meg nekem jobban tetszene, ha a hátulja is fekete lenne. Meg télen nem túl előnyös, ha kesztyűbe vagy. Én hallottam már szifon tulajtól, hogy télen az orrával veszi fel, ha hívják, mert a kesztyűvel nem működik :) -
tomonor #2953 legújabb szoftba a simába is benne van alapba...
pixeles... -
#2952 Ma nagy unalmamba berássoltam az europarkba a T pöttybe, és megforgattam a szifont a kezembe....
Megtetszett nagyon, de olyan hülye, hogy 140 ért tuti nemveszek.-.-"
-
#2951 Nem tudja vki h honnan szedhetném le az 8gigás alap feka témáját?azt a kockásat...szürke...fekete...
volt több verzióm is, de egyik pixeles, a másik zenelejáccóba csak egy nagy fehérséget mutat...
általában zedge.net-ről szedem a témákat, ezek is onnan voltak, de nem volt jó egyik sem... -
Batman39 #2950 Nagyon sokszor... -
#2949 Hányszor volt rendszerfrissÍtés? -
tomonor #2948 no igen, a selejtes darabok. Ha nincs szerencséd, ki fogsz eggyet.