3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#3032 gondoltam :) -
baca01 #3031 énis 5800-át szeretnék. -
#3030 mire cseréled? én is adom elfelé, aztán jön az 5800 -
baca01 #3029 Sziasztok!
Arra jutottam, hogy eladom szeretett N95-ös telefonomat! (oka:érintőképernyőset szeretnék)
A telefon szinte karcmentes állapotú, eredeti előlap van rajta nagyon szép állapotban, megvan természetesen az összes tartozéka dobozzal együtt, és persze kártyafüggetlen.
Ezeken kívül van még hozzá egy bőrtok. (mindig ebben hordom hogy ne sérüljön...azt hiszem ez sokat elárul az állapotáról)
Akit érdekel, keressen privátban és beszélhetünk róla bővebben!
Üdv! -
tomonor #3028 Hmmm, nemhiszem hogy itt Nyíregyen fogom látni valaha is...
Amúgy nyugi, az én N95-öm teljesen jó állapotú, 1 éves és maximum 35 ezret adnak érte mindenhol... Tehát nem nagyon tudnak nagyot keresni rajta. -
Thomyy #3027
ELTULAJDONÍTOTTÁK NOKIA N95 MOBILTELEFONOMAT!!
Segítségeteket kérném, mert nem sok reményt látok arra, hogy elõkerül, de mindent megpróbálok megtenni, hogy megtaláljam! Sajnos bevallom õszintén pár ital elfogyasztása után nekem se teljesen tiszták az emlékeim. 2009. április 17-én péntek hajnali 3-4 óra körül tûnt el. A Morrison's Music Pub 2 (1055 Budapest, V. ker., Honvéd utca 40.) szórakozóhelyen voltunk bulizni haverommal, majd éjszaka fényképezkedtünk a telefonnal az egyik bárpult elõtt. Feltehetõen a pultra raktam & ott felejthettem, de ezt nem erõsítem meg 100%-osan, amúgy a telefon egész éjjel a bal oldali nadrágzsebemben volt. A telefonról: független Nokia N95 (110000 HUF volt) + 2GB Nokia Micro SD memóriakártya volt benne (6000 HUF) + Vodafone SIM-kártya (ezt újraigényeltem a Vodafone-tól, tehát azon a számon vagyok elérhetõ továbbra is, ami a telefonban volt). 04:30-kor már nem volt elérhetõ, tehát kikapcsolta az illetõ, innentõl nem is tudták használni a kártyát a PIN-kód hiánya miatt. A telefon elõlapja ezüst színû, a kijelzõ alatt "UMTS High-Speed" felirat volt. Hátlapja sötét lilás árnyalatú (szilva színû), az olasz TIM mobilszolgálató logója van rajta (Magyarországon boltban vásárolt készülék magyar menüvel, Olaszországból lett importálva). Bár sajnos nem áll olyan sokból kicserélni az elõ- & hátlapot. A hátlap törött volt belül, mindig lejárt, ezért 2 oldalt fekete szigetelõszalaggal volt rögzítve. Nem mûködött a telefonban a vaku, valamint a telefon oldalán lévõ hangerõszabályzó/zoom - (alsó) gombja. IMEI-szám: 358998014181617 . Mivel nem a Vodafone-nál vásároltam a készüléket, hanem egy mobilokkal foglalkozó cégtõl, így nem tiltják le a telefont. A telefont visszavásárolnám, a megtalálónak / nyomravezetõnek 50ezer HUF jutalmat ajánlok fel, ennél többért úgysem lehetne eladni. Nagyon fontos számomra, fõleg a benne lévõ adatok miatt! Aki bármilyen hasznos információval tudna szolgálni, keressen meg a 0670/5522980 vagy a 00447594366016 számon, vagy a [email protected] e-mailcímen & MSN-en (oda kell írni a "www." is, mert így regisztráltam, tehát "www.thomy" a felhasználónevem), vagy a [email protected] címen. A rendõrségen is megtettem a feljelentést. Elõre is köszönöm a segítséget &, ha továbbküldöd, valamint elnézést, ha zavartalak ezzel az üzenettel!
Üdv: Zsótér Tamás!
-
#3026 én úgy tudom, a product kódot kell megváltoztatni! ezt nokiaprogramok fórumon is sokan csinálják...
hirtelen csak 1 leírást találtam: link -
zero_cool51 #3025 És ha már itt vagyok, egy másik kérdés, most N95-el :)
Felraktam a legújabb PCSuite-ot, feltettem a telót kábellel, csatlakoztatni akarom, és a 3. lépésnél a varázslóban kiírja, hogy "A Windows a PC Connectivity Cable Drivers programot telepíti, várjon..."
És itt áll (most) kb. negyed órája, és semmit nem csinál.
Mi lehet? -
zero_cool51 #3024 Hali.
Kéne egy kis segítség. Páromnak E66-osa van, és pannonos szoftver. Hogy tudok rátenni független szoftvert? Az NSU az azt írja, hogy a legfrissebb szoftver van rajta, és ha próbálom frissíteni, akkor elkezdi lecserélni a régi szoftot, de megint a pannonos kerül vissza rá.
Mi a teendő ilyenkor?
(mielőtt valaki megszól, hogy rossz topic, nekem n95-öm van, ezért ide gyakran járok, tehát nagyobb valószínűséggel kapok rendes választ :) ) -
szkaty #3023 nagyon köszönöm a segitséget kiprobálom -
#3022 ebuddy mobile...nekem N95ön az van -
szkaty #3021 Szia mindenkinek
remélem tudok nekem segiteni milyen msnt tegyek az 5800 ra mert nem találok olyat ami müködne ebben kérném segit ségeteket elöre is köszi mindenkinek további szép napot -
tomonor #3020 Repsolnak annyi -
#3019 Nabasszameg...
Neon kék témám van, előbb nézem elkezd világítani a teló
bentvan a galériában
jo. kilépek nézem aranyszínű minden:((
Nyomkodja a baloldali felső gombot meg így elveszik egyik szín a kijelzőből (made in finland, nem kínai...)
heeeelp
semmi uj program semmi -
#3018 Acer Aspire 5310 + N95 WiFi-t hogy lehetne összehangolni, ha valaki ért hozzá?
a laptopi elvileg tud wlant csinálni csak sztem kell valami progi vagy ilyesmi. -
tomonor #3017 O___O akkor alaplap probléma lesz. -
sentinel60000 #3016 Megvolt a hard reset is, szépen visszaállt eredetibe de a hiba megmaradt :( -
#3015 hard reset? (formatálás) -
sentinel60000 #3014 Kábel hiányában nem tudok szoftot frissíteni, de a legújabb van fennt szal azt nemlehet. -
#3013 Szoftverfrissítés volt? -
sentinel60000 #3012 Kössz a választ Sniper de már mindent kipróbáltam leszedtem az egész házat gombostól mindenestől, úgy bekapcsoltam de ugyanaz van szóval megy a szevízbe. -
#3011 írtam a video alá ;) -
#3010 Videót nem láttam, de szerintem egy szoftverfrissítéssel kéne először próbálkozni. -
sentinel60000 #3009 A minap bekapcsolás után a telóm új életre kelt. Kikapcsolni ki lehet, de használhatatlanná vált.Belépked mindenhova, irányítja magát. Felnyitottam a telót, megnéztem, hogy a gombsorhoz tapadt e kosz vagy valami de semmi. Telepíteni már kb 1 hete nem telepítettem rá semmit
Mit lehet ilyenkor tenni? Készítettem egy videót a dologról( a telefon sima N95 csak fekete házzal):
http://www.youtube.com/watch?v=6dq30tsWeQ8 -
tomonor #3008 :S kínait kapsz ha nem figyelsz oda
apropó, 35 000 ft-ért vennék be az N95-ömet XD -
#3007 Sztetek merjek ebay-ről rendelni N95-öt?
Van vmi tapasztalat? -
#3006 Köszi! -
#3005 Carbide.ui S60 Theme Edition 3.2 for Symbian OS
De ajánlom inkább, hogy ha háttérkép miatt akarsz témát akkor ezt: http://www.smartnews.hu/index.php?s=FSWP -
#3004 Milyen programmal tudok témát csinálni a telóra? -
#3003 helo olyat kérdeznék hogy elvileg animácios témát raktam fel vagy 20 fajtát de baszik megmozdulni valamit elállithattam vagy valami más baja lehet tudtok valami okosat mondani ? -
#3002 YouTube -
#3001 megoldva -
#3000 elvileg nincs már rajta a régi, alk. kezelőbe nem találtam :(
ték :) -
#2999 Töröld le az előző verziót (ha frissíteni akar, gondolom már fent van egy) -
#2998 megapymodulepack -et már nemtudom hányadjára próbálom feltenni, de mindíg frissítési hibára hivatkozik... szerintetek? -
tomonor #2997 12345 -
mikiking #2996 de ahoz kell a biztonsagi kod :D amit nem tudok -
tomonor #2995 nem o.o amugy meg minek az? Egyszerűen megnyomod a kikapcsolás gombot és telefon lezárása. -
#2994 jó keresgélést. -
mikiking #2993 remelem értetted a kérdést,nagy google barat...mert a googleba csak olyasmit leltem ami lezárja,nem lehet belemenni... de nekem csak olyan kell.ami kér egy kodot,és annyi...ha beadom a kodot belemehetek