3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#3072 A 15ös szoftver miatt nincs neked meg a fordítás. Ha függetlebn a telefon, akkor a 31es szoft a legújabb. -
#3071 Szifon 2 olcsóbb lesz elméletileg, de igen, nekem is drága, és most lesz jogsim a1 es, meg motorom azt csoki. -
tomonor #3070 na annyit nem ér egy teló, azért inkább érdemes jogsit meg gps-t venni a kocsiba és irááány a pesti piros negyed :D -
tomonor #3069 én speciel 5800-án gondolkozok, a szifon 160 000-es ára elriasztott -
#3068 Snecyk!
Má én is gondolkozom szifon2-n prézlin vagy 5800 on:] -
tomonor #3067 ámen -
#3066 Nekem alapból ment a képernyő fordítás. Valahol be kellett állítani. -
baca01 #3065 Vasárnap este óta nekem is Tube van, az N95-től pedig megváltam hétfőn. Isten nyugosztalja szegényt, nagyon megszerettem, dehát a Tube az Tube... :D -fav, sziasztok, és köszi minden segítséget! -
tomonor #3064 frissítsd. -
#3063 Köszi!
Kezdek megnyugodni, mert már a wlan-t is sikerült működésre bírni. (:
Még egy dolog:
Ez a képernyő elfordító funkció meglehet, hogy azért nem működik, mert frissíteni kellene a telefont? Én ilyen opciót nem találtam a beállításoknál, az egyik youtube-os videóban pedig ott volt. -
#3062 Nem valószínű, hogy hamisítvány, tudtommal nem létezik olyan 8GB hamisítvány, aminek valóban van 8GB memóriája. -
#3061 Na még annyi, hogy megnéztem és valóban 8GB memória van benne (7672MB) és nincs rajta memória kártya bővítési hely. (eztjólmegaszontam :D) -
#3060 Hali!
Van egy Nokia N95 8GB-os telóm.
*#0000# után ezt kapom:
V 15.0.015
11-12-07
RM-320
Nokia N95 (06.01)
Ebből lehet tudni, hogy eredeti-e? Megnéztem a FAQ-ban a youtube videót is de ott amiket mutat a videó minősége miatt nem látható annyira. Így biztosabb lenne.
-
#3059 Ez a kód is jó, nekem mind2 működik. -
#3058 Hard reset code *#7780#
ezt találtam meg persze a 3 gombos megoldást amit próbáltál... biztos mindent jó sorrendben és ideig csináltál?
innen szedtem a dolgot... -
#3057 Pedig mindkettő jó. Kizárt, hogy nem működnek. Legalább a zöld*3-nak mennie kell. -
janikazs #3056 n95 8GB -
janikazs #3055 hy!
Hogy kell hard reset?
se a *#7370# se a zöld * 3 variáció nem vált be. -
#3054 Értem köszi. -
#3053 Célszerű úgy csinálni, hogy szépen rákötöd a gépre a telefont adatátvitel módban. Megnyitod úgy, hogy lásd a rejtett fájlokat. Mindent kijelölsz, kivéve a zenéket, videókat, képeket és ami még kell, az összes többit meg törlöd. Fontos, hogy minden a 8GBs memóriára telepített programot törölj, mert ha megmaradnak, az nem feltétlenül jó. A telefon megpróbálja visszatelepíteni róla ezeket a programokat de ez elég hosszas. -
#3052 Nem, memohoz 8 gigához nem nyúl, csak a mass memory hoz meg a többihez.De illik formatolni mindent. -
#3051 Ha frissítem a 8Gb-os telót amin van 5 giga zene plusz a képek akkor az is elveszik? -
#3050 Majd meglássuk:)
-
#3049 majd az 5800val lesznek jobbak is :) -
#3048 :(
PedÍg jó vidik készületk azzal a telóval ott kecsón:] -
#3047 N95 eladva, azért szerettem :(
sziasztok, -fav! (de azért a szívemben +fav marad, és most lehet sírni) -
#3046 5800 ról itten nemduma xD -
tomonor #3045 ?? -
#3044 Én, a helyedbe csöndbemaradnék az ötezer nyóccázzal.:C xD -
tomonor #3043 ja amugy átnevezhetnénk a topikot "Milyen készülékre cseréljük el az N95-ünkent" topikra XD Télleg hagyjuk abba az offot :) -
#3042 Majd meglássuk, most azon vagyok, hogy ph.hu -n eladó 2 darab getway lapost megszerezzem...Gép beszámitással..amihez még kell egy adag lóvé:C Szal most maradok ennél.
-
#3041 új fw-vel már teljesen okésnak tűnt nekem, és kézzel is sima ügy -
tomonor #3040 "tapicskolós" -
#3039 jaja, nekem is azé teccik, mert iszonyat amit az a telefon hardveresen tud:C
2560*1600 as képet pillanat alatt nagyÍt, meg minden:C
De am buta mint a föld: D
5800 meg lassú...van egy osztálytársamnak, nemtetszik....Meg az is pöcsös, nem ilyen kézzel tapicskolós. -
tomonor #3038 nekem istenigazából a kijelzője miatt tetszik, a wifije miatt, illetve az, hogy olyasmi 3D motor van benne mint az N95-ben. A bluetooth-nak hálás lennék hogy nem lenne, ugyanis az egész iskolába végig kéregetik a telót hogy ezt hadd küldjék meg azt hadd küldjék már át... pechemre még infrája is van ami még felkapottabbá teszi xD
szal az unokatesómnak szifonja van, és annyira klafa ahogy kinagyítja a képet :D mármint amikor széthúzod... XD -
#3037 már az 5800 is multitouch szoftveresen ;)
legalábbis a programok már megvannak -
#3036 Énse...Vigye a halálba magát ez a fos: C
Meg amúgy is buta az a szar mint a födld..Csak a multitapicsku tetszik rohadtul :D
De állÍtólag az új olyan érzékeny lesz, hogy újlenyomatot is tud olvasni: C Beszarás...Ha az árát 2 kiló alatt tartják, szerzek 3 kurvát, aztkirakom őket sarokra dolgozni, azt este megyek oda a trabival xD
Najó, viccet félretéve nemtudom, most még jó ez is..Csak kéne valami oltári nagy képernys teló..pl n97, deaz meg 2 kiló. -
#3035 Az a baj vele, hogy nagyon kevés a tudása az árához képest. Egy értékelhető kamerával (kategóriája miatt ez min 5 mp) és egy használható bluetoothal más lenne a helyzet. -
tomonor #3034 hmm én nekem megtenné a 3G-s szifon, ám 160 rugót nem vagyok hajlandó kiadni érte... -
#3033 Én bevárom az új szifont :)