3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#3112 Ehune :D
Pré -> Prézli -
#3111 Nahjó, sztem a RootSign-et fogom használni, eddig műxik minden. (: -
#3110 Azt hittem erről az oldalról van szó:
http://s60.vgooo.com:801/index.htm
Ez nem jön be, de ezen a másikon meg fogalmam sincs mit kell csinálni. -
#3109 hi
Egy kis segítség kellene mobil témában, mert én már kifogytam az ötletekből.
Adott egy N96 és egy 6220as. A SIM kártya át lett rakva az N96ból a másikba, a memóriából névjegyzéket pedig blútúszon átküldtem, bár ennek nem hiszem hogy bármi köze is lenne a problémához, ami annyi hogy a 6220as az istenért sem akarja kiírni a fogadott/nem fogadott számokat, egyszerűen egy "nincs szám" és az időpont szerepel a listán, mitől lehet? telefon hiba, beállítási hiba? valami hálózati hiba? -
#3108 De nem csak amerikában van kaja, hanem már az EUban is
Az átvitt értelmére vagyok kíváncsi, mert mindenki beszél itt a prézliről, de nem hinném, hogy egy jó rántott húsnak szüksége lenne GSM vagy bármilyen más hálózatra. -
#3107 kaja -
#3106 Srácok, tudom, hogy tudatlan vagyok, de mi a fene az a prézli? -
#3105 nem is szűnt meg :o -
#3104 Prézliről még semmi hír mikor jelenik meg európában :( Amerikából meg hiába szerzed be, ott nem GSM hálózaton fogják árulni, nem is lesz képes GSM hálózaton műkködni, szal muszáj megvárni hogy bevezessék EU-ban.
iPhone meg 1 hónap múlva már nem lesz gecibuta. Jön egy szoftverfrissítés, ami okossá teszi a 3G-t is (bluetooth, kopipészt, MMS, minden lesz benne). -
#3103 Ez hihetetlen, e helyett:
nekem ez van:
http://images.netbag.hu/20090508/17212996699.jpg
Nekem a 2.3-as szarság van fent, az 1.1-et nem találom sehol.
Így nem tudom kiválasztan ia "NO"-t.... Kezdek belefáradni. -
#3102 A kínai oldal megszűnt vagy nemtom, minden összejött most :D
Na így valóban elfogadta az email címet, csak még nem jött meg, de sztem így már menni fog.
Majd még ugyis jövök zargatni ha nem jó vmi. -
#3101 Van egy kínai oldal is asszem, oda is lehet regelni. Amúgy a symbiansigned CSAK netszolgáltatótól kapott email címet fogad el. -
#3100 Próbáltam de sajnos azzal nem jó, nem válik elérhetővé a C:\Sys mappa. :(
Mindent tuti úgy csináltam, ahogy le van írva, többször is próbáltam.
Találtam egy aktuális leírást de semmilyen email címet nem fogad el a symbiansigned. (próbáltam freemailt, gmailt, citromailt...)
Nincs vmi más módszer? -
#3099 Amúgy 31es szofton nem megy a megkerülős módszer, ami a FAQban van? -
#3098 Ha tudsz regisztrálni a symbiansigned.com-ra,a kor tedd meg és utána mondom, hogy mit hogyan. -
#3097 A FAQ-ot nem lehetne frissíteni a szignózással?
A 31-es firmware-hez szükségem lenne rá, hogy mit hogyan. -
#3096 Eh, köszi kerestem már ilyesmit csak nem találtam, hogy melyik menuben lehet frissíteni.
Egyébként most már minden frankó, a videófelvétel sem akad ha memóriára veszek, valóban formázni kellett. És a frissítés is jól jött. (: -
#3095 Mindegy hova teszed őket, amikor !FRISSÍTED! a médiatárat, megtalálja őket. -
#3094 Hova kell másolni a zenéket, hogy akkor is le tudjam játszani őket, ha lefelé szétcsúsztatom a telót? -
#3093 :DDDDDDDD -
tomonor #3092 aaaaaaaaaa ezt benéztem -
#3091 Mindegy, hogy milyet vett, mert 8GBs N95e van :) -
tomonor #3090 attól függ milyen sebességű mem.kártyát vettél...
ha kínai ratyi, akkor ne is várj többet -
#3089 Addig esetleg próbálkozhatsz formázással, de felesleges szarakodni vele, ha 3 nap múlva úgyis meglesz a kábel és mehet rá az új szoft. -
#3088 Én is ebben reménykedem, csak sajnos még pár napot várnom kell az adatkábelre. Na majd ha meg lesz első dolgom az lesz, hogy frissítem. -
#3087 Nekem nem szaggat. Szoftverfrissítés ráférne, szeritnem megoldaná a problémát. -
#3086 Ha memóriagységre vesztek fel, akkor nektek is akad a videó?
A legelső felvétel kiváló minőségben nem akadt egyáltalán, de az összes többi igen.
Ha telefonmemórián tárolom, úgy szép folyamatos a felvétel. -
#3085 Köszi!
/és a többieknek is/ -
#3084 Lassanként lehet, hogy én is áttérek a 31es szoftra mostani 30asomról. -
#3083 Nekem még minden jó meg vagyok vele elégedve 1-2 fagyáson kívül...
Bár az az én lustaságom mert csak szoftot kéne frissíteni. -
tomonor #3082 enyim jobb hangszórója kaki, kopott, illetve néha a megszokott hülye dolgokat csinálja (pl mikor a kamerába fel meg le tolom a csúszkát meg készenlétbe hagyom és furcsa dolgokat ír a kijelzőn), Amúgy jó...
Ennek ellenére csak 35k-t akarnak adni érte =( -
#3081 Enyém csak megkopott kicsit, meg megkarcolódott a képernyője. Működés szempontjából hibátlan. -
#3080 Ő hűtlen hozzám=( Kezd cserbenhagyni :'(
Ball hangszóró kuka, slide kuka..:( -
tomonor #3079 inkább az N95 hűtlen hozzánk -
#3078 Hűtlenek vagytok az N95-höz. :D -
#3077 Megvárom ig kijön a szifon 2 meg a prézli, és akk majd döntök, ohogy szifon 1-2 vagy pré. -
tomonor #3076 jah tudom :S akkor se fogok 160at kiadni egy ájfónért, sem nokiáért. Esetleg ha valahonnan pénz üti a markomat, ám amúgy nem. -
#3075 mint minden symbian... valamit valamiért -
#3074 De az egy lassú fozs: D -
tomonor #3073 akkor se versenyezhet az 5800 XM 60 000 ft-os árával :D