3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#3152 Mindenképp szedd le a telepített dolgokat a memkártyáról (csak a képeket, videókat, zenéket, egyéb cuccaidat hagyd meg), mert ha beteszed, nekilát visszatenni őket, de ez nagyon hosszú folyamat, ezért szerintem jobban jársz, ha a memkártyáról is törölsz szépen minden ilyet. -
#3151 kösz szépen! -
#3150 0534852
0536074
0555029
néhány code h ne keljen keresgetned -
#3149 nokiaprogramokon van énis onnan szereztem(product code)... am a programok játékok valószínűleg nem fognak menni frissítés után, legalább is nekem nem... ujra kell rakni majd, de nem biztos én csak kb 1hete vagyok n95 gazdája... -
#3148 ja meg, hol keressek én magyar N95 product kódot? meg átírás menetét...?
nokiaprogramokon van leírás?
mert sztem mindenképp meg kell csinálnom majd... enyém valszeg angliába készült, elég hülye angol töltőm van hozzá... -
#3147 Srácok, megéri 21-es szoftról 31re váltani?
ja meg, ha váltok, akkor elég ha kiveszem a memkártyát, és letörli ugyan a telón lévő dolgokat, de ha visszarakom működni fognak azok amik memkártyán voltak? -
#3146 kinai oldal maradt azon kell megcsinálni... csak úgy könnyebb lett volna de mind1... csak lesz vmi belőle azért köszi :D -
#3145 Jahogyúgy. Nos igen, 31es szofttal nem működik :) De biztos van megolás, nézz körül neten. A FAQ alján lévő linekekt tudom ajánlani, ha nézelődnél e témában. -
#3144 mondta ismerősőm h azért nem jó mert 2008 a faq és 2009 es szoft van a telon v31... -
#3143 4. pontig sikerült de az 5. nem mert nem tesz + jelet a sys mappa elé -
#3142 sys mappa elé -
#3141 Hova nem tesz plusz jelet? -
#3140 "3. Telepítsük fel a HelloCarbide_didiala.sisx nevű programot, majd ha még nem tettük meg, indítsuk el az X-ploret (vagy másmilyen a leírtaknak megfelelő fájlkezelőt). Most lépjünk be a menübe és indítsuk el az imént feltelepített HelloCarbide-t. Fontos, hogy NE zárjuk be a fájlkezelőt!" nem teszi a művelet után oda a plusz jelet... biztos így van?? vagy mit nem csinálhattam jól.... -
#3139 A beállításokban a rejtett és rendszer fájlok megjelenítését pipáld be. -
#3138 kiakartam hackelni a telom, faq utasítása szerint, de nem látja x-plore c:\sys mappát. raktam rá x-plore 1.15, 1.20,1.22,1.30 és egyik se. HELP -
#3137 giroszkopos játékokat, progikat tudtok (ami nincs nokiaprogramokon)... mert hallottam h van egy csomo, de én csak azt a 7et vagy mennyit találtam.... -
#3136 Az módosított szoftvert kap és abból asszem tényleg a 14es a legfrissebb. -
#3135 mér am ha tmobilos lenne mér szivtam volna meg? -
#3134 nem tmobilos.... független... de megcsináltam.... átkellett irni p.code-ot azért köszi .... -
tomonor #3133 jah, ha T-mobile-os akkor megszívta. -
#3132 Véletlenül nem tmobile-os a telefon? -
#3131 olvastam olyat a faqban h
"Ha nem magyar a telefonod, hanem külföldről hozták be, akkor a frissítés alkalmával szinte biztos, hogy az eredeti szoftvert teszi vissza a telefonra. Ilyenkor nem kell megijedni, könnyedén megoldható egy kis ügyeskedéssel, hogy magyar szoftver kerüljön a telefonra és a garancia sem veszik el. Az egész annyi, hogy át kell írni a "Product Code"-ot egy magyar N95ére. Ebben az esetben a frissítéskor az új kódnak megfelelő szoftvert tölt le és telepít fel a telefonra. A folyamat után célszerű visszaírni ezt a kódot az eredetire a garancia miatt, ebben az esetben semmi nyoma nem marad annak, hogy átírtad a kódot. Ha nem írtad fel a telefont eredeti kódját, megtalálod az akkumulátor alatti fehér matricán."
lehet h enyém is külföldről lett behozva.... a kódját beirtam ide de ugyan azt irja v14 a legfrissebb de olvastam h már v31 is van :( -
#3130 nincs fent a pc suite, nem tudom h mennyire baj -
#3129 nokia software updater v1.6.13hu -
MoCc #3128 Értemértem.
Köszönöm a Segítséget!
Jah am. a kijelző szalagkábeljével van valami problem...
Lfelejtettem az előzőekbe ezt odaírni..:D -
#3127 Szallagkábeles?Hááh...Nehogy megvedd: DFőleg ha nincs rá gari...Egész telót cserélni kell majdnem, ha jól emlékszem egyik ismerősömnek is a teló hátulján lővő 40 eres kábel bvszott be, horribilis összeg lett volna, de garis volt.
De nem akarok hülyeséget mondani, inkább érdeklődj körbe.
Monnd azt neki, hogy 10 ért viszed, és akk mindenféleképpen megéri.
Darabokba eladod jobban jössz ki:D -
MoCc #3126 Hellsozijah mindenkinek!
Olyan kéérdésem lenne h. haverom rám akar sózni 1 szalagkábeles Nokia N95-öt.
Igazából nemtudom h. van-e más baja csak ennyit mondott de aztmondta h a többi a cucc pöpec rajta. Mennyibe kerüni legolcsóbban +csináltatni ezt a szalagkábelezést?:/
Jah igen... 20 000HUF-ot kér érte.
Szerintetek +éri?
Aválaszaitokat előre is köszönöm.
Üdvözletem. -
#3125 Legfrissebb updatert szedted le?
-
#3124 hellosztok! frissíteni akartam n95-ön a szoftvert most v14.0.001 van rajta letöltöttem a "Nokia Software Updater" nevű progit de ez ugyan azt teszi rá mostani és a frissített is ugyan az v14... mi lehet a megoldás a problémára? előre is köszi
ui: néhány napja vettem n95-t eddig nem volt nokiám és nem nagyon értek hozzá és a faq így nem sokat mond.... mégegyszer köszi mindenkinek -
#3123 Köszi!
Vmi normális mp4 to avi converter-t nem tudtok amihez van serial vagy crack? Kb 10-et feltettem már, de vmelyik egyszerűen szar videót csinál máshoz meg nincs serial... -
#3122 SmartMovie. Igaz nekem csak akkor ment amikor a progihoz való konvertálót használtam. Mondjuk elég jól működik ezért szerintem mindenképpen megéri. :) -
#3121 Tudtok ajánlani olyan videólejátszót ami kezeli a feliratot is? A Coreplayer-ben nem találtam ilyen lehetőséget. -
#3120 Reset megoldotta! :) -
#3119 Frissíteni szeretném a telót de az Updater nem találja meg.
Pedig PC Suite kiírja hogy csatlakozva van.
Akkor mi a hiba? -
#3118 Akkor is ronda :) -
#3117 PedÍg 2x gyorsabb mint a szifon, de sajnos annál csúnyább:(
De Így is nagyon szép:) -
#3116 -
tomonor #3115 hmmm szifon koppintásnak tűnik D: -
#3114 Nem néztem meg,h goy mit tud a telefon, csak az érintőt meg a multitaskot láttam, de hogy ez milyen mocskosul ronda egy telefon :) -
#3113 Köszi, végre megvilágosodtam :)