3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • Doog
    Kocsim már megvan jogsi kb. 2 hét. De nincs annyi zsém h leváltsam a kicsikét. :)
    Sokan örülnének ennek a telónak is.:o
  • solo
    Nemrég voltam europarkba, ott osztogatják majdnem 200 ért:C Jóféle: D Többet hülyültem vele mint a tököm pontba a szifonnal: D
  • solo
    Mivel sp 525 mito nemszép annyira, és én EVo ba vagyok szerelmes, így mito EVO lesz remélem.

• tomonor
    fogtad már a kezedbe? SZméletlen jó a mechanikája
  • BECKHAM7
    Mijafene? Mindenki jogsi lázban ég?

Nekem már van pár: M, A1 meg B

am solo mien motorod lesz?
    nekem is kellene már egy, mert TZR-emet tavaly eladtam, azóta meg nem jön össze egy jó 125-ös...
  • solo
    Najah, én most motorjogsi, motor aztán jövőre autó jogsi, és egy autó.
    Amit most nagyon nézegetek.Nagyon nem olcsó, de nem reális az ár, szóval nemfogok érte annyit adni: D

Telefon meg jó ez így.Nagoyn tetszik az n97 de most nem: D
  • tomonor
    N97-re gyűjtök, persze a jogsi->kocsi->PC után, ebben a sorrendben.
  • Doog
    : DDD
    Én nem szólok semmit nem kiabálom el. :D
  • solo
    Nem, kivételesen semmi újabb baj nincs vele xD
  • Doog
    Na mi ez a csend? Mindenki eladta a telóját? : DDD
  • genRob
    Csak gyarit!
  • Blekk Síp
    Ha jól számoltam 3 órányi videó kb 4Gb-ot foglal, tehát a hely nem szűk keresztmetszet, szval bírhat akár 3órát is.
    Vagy ahhoz már vagy 5 akksi kell? D:
  • Blekk Síp
    Szeretnék egy pót akksit venni, de mivel nem vagyok otthon a témában, kérném a véleményeteket, hogy milyet ajánlotok?
    Áruk alapján elég széles a skála, találtam 2500Ft-tól egészen 12000Ft-ig... A drágábbak tényleg annyival tovább bírják?
    A lényeg az lenne, hogy kb. 2 órát tudjak videózni.
  • genRob
    Ugyanez. Ahogy írtam is a 3 gyári -Nseries1,2,3- témával is ez a szitu. De mondom ha éppen beszélek, vagy hívok/nak akkor felül megjelenik a téma vekkere.
  • KILLER2
    És mi van, ha olyan témát használsz, ami valóban a telefonodhoz van?
  • genRob
    Igen én is úgy látom. Szóval valakinek vmi ötlet, hogy a téma óráját mutassa?
  • tomonor
    rosszul küldte el a kódolást
  • genRob
    Bocsi. De irok meg egy hszt. Az az erdekes, hogy a sajat 3 tena orajat sem muutatja. Lehet vhol le kene vegyem a standardot? Mmint vmi beallnal?

• genRob
    Szoval ha hivnak latszik a tema oraja mert eltunik a gyari...
  • genRob
    Na ez remek lett. Mintha a telo betukeszlete mas lenne. :-)
  • genRob
    Na most a helyzet az, hogyha hívnak és eltünik a "gyári" óra akkor a téma órája jön elő. Szóval akkor most mi van? :-)
  • Fehercsoki
    De gondolom,de úgygondoltam h inkább megkérdezem itt,minthogy nyissak egy új topicot.
  • tomonor
    tudtommal sehonnan.
  • Blekk Síp
    A 21-es softot honnan lehet beszerezni?
    Vagy azt, amelyik a leggyorsabb, mert a legújabb néha elég zavaróan belassul...
  • tomonor
    érthetően... Igen. xD
  • 5m0k3sh0w
    jajj de hülye vagyok, már megvan :D
  • 5m0k3sh0w
    nekem a telefonon az xplore progiban nem látszik a c:-n a sys mappa. hogy kell előhozni?
  • genRob
    ...az óra beállításánál mutatja a téma óráját, de a kijelzőn meg nem.
  • genRob
    Sajnos az N97 topic még nem indult be, így ide írok. Töltöttem le témákat n97hez (legalább is ezt írták az oldalon). De mikor telepítem azt írja nem kompatibilis a készülékkel. ettől működik frankón, de az órát nem változtatja meg. Ez azért lehet mert mégsem n97re van írva?
  • tomonor
    nem gondolod hogy kicsit messzeáll a két telefon egymstól? hát még a topik...
  • genRob
    Köszi!
  • Fehercsoki
    Nempont ilyen telefon,hanem Pixon,azt írja ki a google mapsra hogy hibás aláírás(v ilyesmi),akkor mit lehet tenni?Szignózni kell?Nincs egyszerűbb megoldás?
  • 5m0k3sh0w
    egy crackelt x-plore-t tudtok nekem küldeni? már letöltöttem 4et nokiaprogramokról, de mindegyik trial...
  • 5m0k3sh0w
    basszus már vagy 10szer leformáztam a telót, remélem nem lesz baja
  • 5m0k3sh0w
    én olyan progira gondoltam, ami kitörli a c-ről a szemetet. pl a temp mappából vagy a cache-ből
  • solo
    WTF?: O Erről még sose hallottam:|

smoke, akk bocsi, hogy félreinformáltalak.
  • gerge93
    szerintem ilyet keresel, de nem biztos. én ezt szoktam használni ha wifizek utána quick boot- olom és gyorsabb a teló vmivel(énis 8gb karival használom). Memory up
  • solo
    Ezt mondom, ha sok a szemét a telón, nagyon lassú (és persze független teló) akk fogod, újrarakod a szoftot.De ugye ha újrarakod a szoftot, akk első beindÍtásnál elkezdené felrakni az összes progit egyszerre..Egyből megfagy áltban, ill nagoyn lassú lesz, mintha megfagyna.
    Szal...Ez a gáz vele.Manuálisan is lehet törölni dolgokat.Nemértem igazából mi a baj.

Külön olyan mint PC -n egyes reg. cleanerek olyanok nincsenek n95 höz.
  • 5m0k3sh0w
    újrapakolom a szoftot? az a baj hogy csak a 8gb-os memóriát lehet formázni
  • solo
    KOnnektálod a telót géphez, és újrapakolod a szoftot:]
    Ha nem független a teló akkor manuálisan törlöd.