3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • Dj Tommy
    Nekem amikor N95-öm volt, akkor a 10-12-es szoftverig, ha igen használtam 4 óra alatt lemerült a telo, a 20-as szoftvertől már jobban bírta a telefon, de ez attól is függ ki mire használja a telot.
    Amúgy amikor én A2DP-s fülesen keresztül hallgattam a zenét, akkor kb 1-1,5 napot bírt a telo.
  • gerge93
    szoktatok konvertálni filmeket telóra mp4- be? melyik progival és kb mennyi helyet foglal úgy általában egy film?
  • gerge93
    Mennyit kéne bírnia az aksijának sima n95- nek? mert tudom van benne wifi gps nagy a kijelző meg minden, de elég sokat kell töltenem 2-3 napig bírja általában ez csak nálam vagy ilyen mindenkinél?
  • tomonor
    mennyibe fájt?
  • Doog
    Part 2.
    Apróságok.:D

A zenelejátszóból kimaradtak a megjelenítések.
    Viszont az aktív készenlét nagyon jól sikerült. Változatos mondjuk a neve is megváltozott "Tartalom lett." Képet majd készítek róla. Elmondani nem lehet annyira meg lehet variálni.:D
  • Doog
    Köszi!
    Mondjuk nem az enyém a telefon hanem fateromé de egész jól sikerült.
    Az n95 gíroszkója meg a gps-e ugyan az.
    Valahol olvastam hogy napelemes a teló. De átbaszás mert én ilyesmit még csak látni sem láttam a könyvében.:D
    A qwerty billentyűzet egész jó. Bár ékezetet úgy ír a telefon mint a számítógép nagybetűt. tehát ha nyomod a shift-et akk ír nagybetűt a telefonon is így van csak az ékezettel.
    Kijelzője nagyon szép. De a kamera ugyan az maradt mint az n95-ben 5 megapixeles.
    Aztán ma lett meg a telefon későbbi tapasztalatok még jönnek majd. :)
  • KILLER2
    Szerintem felmegy. De ha már megvan, mesélhetnél is róla valamit. Ez érintős, nem? És ha igen, ez még ugye nyomásérzékelős? Jöhetnek a tapasztalatok, érdekel ez a telefon.
  • Doog
    Megvan az új n97-es.xD
    Gondoltam itt kérdezem meg nem tudjátok véletlen ami volt Garmin az n95-re az felmegy erre a telóra is?
  • tomonor
    jaja, szép kis másolat o.o

Mondjuk pozitívum hogy évek óta ez az első itt :O
  • KILLER2
    Nem rossz :) Az akksiról amúgy nem azt mondtam, hogy hamis, hanem csak azt, hogy nem ilyen való a 8GB-be.
  • tuzfal3
    A képen egy eredeti aksi van :D mert a srác azt hitte hogy az a gond.Most beszéltem vele és 2 hónapot nem használta.És most derült ki hogy tudta hogy kamu telefon. :O
  • KILLER2
    Akkor jól tudtam én, hogy abba olyan van. A 8GBsben erősebb van valamivel.
  • gerge93
    am az én sima n95ömbe BL-5F aksi van
  • KILLER2
    Ja, az nem kapott. Nem lazul ki a védő, viszont sérülékenyebb a kamera :) Mindenki döntse el, hogy melyik a jobb.
  • gerge93
    8gigás n95nek nincs ilyen védő izé a kamera előtt, mint a sima n95nek? ezt nem is tudtam..
  • KILLER2
    Nem olyan csúnya másolat ez. Ha az ember nem nézi meg részletesen, simán elhiszi, hogy eredeti. Gyakorlatilag ha nem tudod, hogy milyennek kell lennie az akksi alatt, akkor egyedül az N95 8GB felirat más egy picit, valamint egy minimálisan a kamera hátul.
  • tuzfal3
    Okés, köszi akkor nem is foglalkozom vele.Köszönöm a segítséget.
  • KILLER2
    Hát azt nem tudom, hogy mi lehet vele, de most nézem, hogy teljesen más a két matrica. Esetleg meg kéne nézned valahogy egy foton egy sima N95 hátulját, hátha az ilyen, mer asszem abban van ilyen akksi. Amúgy amint nézem, az én telefonom is finn gyártmány, de a te matricád nem csak nagyobb, de nincs rajta WLAN bejegyzés (ezzel együtt 4 számsor hiányzik a fotódon lévőről), valamint nálam nem is N95-8GB van ráírva, hanem "MODEL: N95-2" és egy ilyen kocka alakú foltos biszbasz is kéne, hogy legyen rajta. A barátodat lehet, hogy rendesen átverték.
  • solo
    Ez egy nagyon csúnya kínai másolat:S
  • tuzfal3
    Egyáltalán nem is tudtam hogy ezeket ennyire letudják másolni.Szép telefon igaz nem vagyok nagy Nokiás de ez tetszik.És a bekapcsolásos dologra nem tudtok megoldást?Mert azért meg kéne valahogy csinálni.
  • KILLER2
    Lekaptam az enyémnek is a hátulját. Még nem néztem át részletesen, de annyit elmondhatok, hogy eleve szar akksi van ebben, BL-6F kell bele és nem BL-5F, valamint a matrica kisebb az enyémben (az akksi alatti fehér az adatokkal) és a SIM kártya alatt is mások a "pöttyök".
  • KILLER2
    Hát ilyet tényleg nem szabad venni. Ha valaki ilyen cuccot vesz, akkor mindenképp legyen hozzá papír, doboz, garancia meg minden.
  • tuzfal3
    Nem igazán tudom mert kamionozik,ritkán beszélek vele és azt nem tudom hogy ilyen volt-e.Meg eredetileg én vettem volna meg a telefont.De azt hiszem hogy ez elmarad,hogyha nem igazi.
  • KILLER2
    Hát fene tudja, ilyet még nem láttam. Ha hamisítvány, akkor elég jóféle. Az N95 8GB felirat tényleg vékonyabb betűvel van írva és mintha a kamera valóban kicsit más lenne, mint az enyémen. Eleve szar volt, amikor megkapta?
  • tuzfal3
    Tehát a képek:
    Az első és a hátsó kamera:

Az N95 8GB felirat:

Maga a telefon:

És az USB-re ezt reagálja:

Bocs a sok képért!
  • tuzfal3
    Sok videót néztem youtube-on és én is arra gyanakszok hogy hamis a készülék.A srác azt mondta hogy Németországból való és úgy kapta hogy nem volt hozzá doboz.Nekem ez lett a leggyanúsabb ,én már tanakodtam ezen de nem igazán gondoltam komolyan.Mindjárt csinálok pár képet róla, az N95 8GB felirat túl vastag betűtípusúnak tűnik.
  • solo
    STFU:| 2 hete csütörtökön csepeli strand előtt 2 fullegyforma matt feketeállt egymás mögött-.-"

Amúgymeg, hülye yard szerinted tudja, hogy ott van a +25 ccm?: D
  • solo
    Az volt a másik választás, ismerősnek volt egy megragadt papír nélkülije 150 ért, de eladta:/

• KILLER2
    Biztos, hogy az egy N95 8GB és nem egy hamisítvány? Mert ha még ilyen gondjai vannak, akkor ok, esetleg a szar szám miatt talán rossz szoftverfrissítés vagy esetleg zárlatos vagy fenetudja, de nem igazán tudok olyan sérülésről, ami kicseréli a kamerát a telefonban.
  • tuzfal3
    Sziasztok
    Egy barátom a kezembe nyomott egy N95 8GB-t hogy nézem meg mi a baja.De mivel én más márkához értek ezért a Ti segítségeteket kérném.Az első gond a telefonnal hogy nem óhajt bekapcsolni, USB kábelre és a töltőre is csak a vaku világítással reagál.A második gond hogy lekértem az akku alatti matricáról a kódot, és a Nokia weboldala nem n95-nek írta hanem N70-nek.A harmadik gond a srác azt mondta hogy a kamera VGA és ránézésre látszik hogy az, tökéletesen olyan mint a 3G kamera elől.A negyedik és egyben az utolsó probléma hogy a GPS funkció sem működik normálisan,sok idő mire megtalálja magát és pár méter után begajdul.
    Tudnátok nekem segíteni?
    Előre is köszönöm.
  • KILLER2
    Szerintem is :)
  • tomonor
    na akkor maradjunk a mobiloknál :D
  • KILLER2
    Jók is a chopperek, de nem az én világom. Bár nekem az igazi kedvenceim a sportmotorok.
  • ChuckyHUN
    csak haladni nem haladnak :DFDDDD
  • tomonor
    hálistennek én ki nem állhatom a kismotorokat. Nagyon sikít a hangjuk, kitépi a dobhártyám -.- Nekem igazán a chopperek jönnek be. Azok szépen muzsikálnak, szép mély hangon.
  • KILLER2
    Bocs srácok, de azé lehet, hogy ez mégse itt kéne megbeszélni. Bár én is szeretem a motorokat :) Bár én újabban inkább enduro irányzatba vagyok motoros téren, mivel jelenleg quadom van, csak lehet, hogy valamikor lecserélem egy enduro-ra, mivel ezzel nem nagyon lehet(ne) menni sehol.
  • BECKHAM7
    Hmm Mito EVO... nem rossz bár én személy szerint nem vagyok oda érte, akkor már inkább RS-t vennék
  • ChuckyHUN
    +SP525 150es... ÉS gecidrága..
    TZR-nél jobb 125-öst nem angyon fogsz találni ;)
  • Doog
    :S értem.
  • tomonor
    nekem ez bele tellik majd egy időbe, hozzátéve hogy még gyakorlati helyem sincs :C