3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #3392 csak téma, amúgy nem lehetséges. -
#3391 Én úgy tudom nem lehet, csak ha csinálsz témát hozzá ownskin.com-on pl
csinálsz egy saját témát, azt amit akarsz berakod háttérnek és kész -
Zooli92 #3390 sziasztok az lenne a kérdésem hogy azt belehet állitani hogy a háttér teljes képernyős legyen ne szűkitett?..azaz hogy az operátor meg az óra átlátszó legyen...előre is köszönöm -
#3389 fakk -
tomonor #3388 számlát adjak?
Igen, nyíregyházán 900 forintba kerül, és igen, eredeti Nokia Nseries, nem utángyártott. -
#3387 Te tutira 900ért vettél NOKIA boltba aksifedőt?
Ma voltam póusba, és minden mobilboltba bementem -beleértve a nokiát is- 2500ft volt... úgyh jó drágán vettem rá aksifedőt mind1, kell mer ha nincs kiesik az aksi...eddig odacelluxoztam -
#3386 Fogod, felrakod a PC suite-ot...Feltolod a telót gépre PC suite üzemmódba, majd kikeresed a szoftver frissítése opciót, akkor ott végivnyomkodod a next-et, és akk leszedi netról, és felrakja...Minden ki lesz írva, hogy mit-hogy...De mielőtt új szoftot raksz a memókariról mentsed le a cuccokat...Mert ha fenn lesz az új szoft, akk mindent egyszerre akar majd telepíteni, a memo kariról, és akkor megáll a telefon mint a f@sz a lakodalomba:] -
sKeezo #3385 újrarakni hogy kő?:D -
#3384 Mondom, ha memókari-vagy 8 gigásnál beépített, akkor formatálod gépről simán, ha meg a belső 120 megára gondolsz, akkor legjobb újrarakni egy új szoftot.
-
sKeezo #3383 de a telefon memóriát hogy tudom leformázni? -
#3382 Feldugod telót gépre....File küldés vagy mi a fene a neve, sose figyelem xD nyomsz egy jobb gombot a memórián, és leformázod...Lesz egy kis idő mire a 8 gigát leformatálja, de sebaj...
Ha pedíg már le van formatálva a nagy memo, akkor tegyél fel egy új szoftot is.Megéri:] -
sKeezo #3381 hogy tudom leformázni a telefon memóriát? meg le szeretném formázni a 8gb-os memóriát is. mivel lehet a leghatékonyabban, hogy ne maradjon rajta semmi felesleges? ja és ha leformázom a telefon memóriát attól még magyar marad? -
#3380 Köszi!
Nemtom mi lehet vele. -
#3379 Eredeti magyar hang pont most szedtem le én is...
csak ez a szar mapszósz nem látjaa telót -
#3378 Igen azzal de már sikerült!
Csak nincs hangja a navigálásnak.
Nem tudjátok honnan lehet magyar nyelvű hangot leszedni hozzá? -
#3377 Mapsource-al tetted fel a térképet?
mondjuk most nekem nem látja a telefont vmiért, és nem emgy rá a térkép -
#3376 Jólvan megoldottam.:D
Mostmeg a térképet nem ismeri fel. Azt írja nincs telepítve. -.- Behalok. -
#3375 Garmin termékkulcsot pls.
Nemértem N95-re simán megcsinálom a programot SW.UNL-t működik.
N97 meg mindig azt kéri hogy kapcsoljam be a blútuszt.
Ha valakinek van egy termékkódja leírhatná nekem. :$
Örök hálám lenne...:l -
tomonor #3374 welcome to the club -
#3373 csak az aksifedő szar, me letört jobboldalról mind2 kis fülecske -
tomonor #3372 attól függ hogy az egész hátlap ment tönkre vagy csak az akksifedő panel... -
#3371 900 ft? csak? azzigen...aszittem ilyen 4-5k körül vannak...
akkor veszek is vhol -
tomonor #3370 nokia boltba vettem 1 hónapja, 900 forint volt (sima N95 lilla) -
#3369 Köszi szépen! -
#3368 Na bakker most törtem le a kis füleket a hátlapról
Hol lehet venni új hátlapot? most vett itt nemrég vki, nem?
feka kéne -
#3367 Nokiaprogramok.hu-n elég sok Garmin cucc van.
Telepítés meneteés térképek itt -
#3366 Hát minden.
Full nulláról indulok. A program sincs meg se a térképek semmi. -
#3365 Telepítés menete kell vagy a program maga? -
#3364 Felakarom rakni a Garmint az N97-re de a linkek egy része már nem él. Tudtok segíteni? -
#3363 Ha én videót konvertálok, akkor Apex Video converter. 300 megás dr háuzból csinál 150eset kb -
#3362 Jah, az kimaradt, hgoy 3 méter repülés, meg 2 méter csúszás utánn sehol egy karc, csak a nagy hangszóró mellett a hátlap megrepedt.:S -
#3361 :D:D:DDD
Bocs, vizuális típus vagyok... :D -
#3360 Hát baze...Én többet nem adok ki ennyit egy telóért xD n95 8gb-m is 105 volt, erre hullik szét...f@szom kivan vele..Komolyan mondom, a 6 éves nokia N gage-m jobban bírja, pedíg...Az már esett akkorát, hogy a mai telefonok ripityára törnének......(Szálltam le szentimre téren a buszróll..füles kábele beleakadt a kapaszkodóba a régi ikarus -on, kitépte a telót a zsebemből, és átrepítette a másik busz alá[email protected] fetrengtem a busz alatt, hogy kiszedjem:C) -
#3359 140.000
bizonyos kapcsolatokkal. :D
de psszt. -
#3358 még ma kipróbáltam ez nagyon jó program.. köszi, hogy megmutattad -
#3357 köszi, majd (holnap) kipróbálom -
#3356 Format Factory
Próbáld ki ezt, teljesen ingyenes és sztem a legjobb! -
#3355 igen énis csak az a baj, hogy nagyon nagy méretbe konvertálja a filmeket 320x240 mp4- ben 600mega a legkisebb de volt 800mega is 700megából na akkor néztem nagyot. ezért kérdezlek titeket hátha elvan állítva vmi vagy tényleg ekkorára konvertálja?! -
#3354 Amúgy én ezt használom, ha telefonra akarok konvertálni, pl videóklippet: Super videoconverter -
#3353 szóval akkor ez még jó arány:DD köszi