3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • KILLER2
    Touch Pro 2-t nem ismerem. A Hero az fasza azt kész. van benne kb minden, ami az N95ben (vakut kivéve és a kamera is szarabb, bár 5MP az is, meg asszem csak egy kamera van rajta, de sosem használtam az N95ön sem az elsőt, max tükrönek), plusz multitouch képernyő és Andoid OS.
  • BECKHAM7
    Mért olyan jó az a Hero?
    Mostanában népszerűek a HTC telók... ha már HTC akkor Touch Pro 2 kellene
  • KILLER2
    Egy N95 8GBt mennyiért lehet manapság eladni? Független a cucc. Most elég gyötört a külseje, de veszek rá új burkolatot, szóval zsír újnak fog kinézni. Mennyit érhet?
    Megrontott a HTC Hero :)
  • solo
  • gerge93
    köszi tényleg müködik az ujabb verzióval és nekem egész jól müködik a wifin keresztül nem nagyon akad
  • solo
    Meg egy n95 8gb is: DDD
  • solo
    Szedjél le újabbat...a "fahajósoldal".org xDDD-on keress rá, hogy mobiola webcam registerd, és ott van egy...Chucky is azt szedte, és neki működött..
    Én régebben használtam, de nem is emlékszem már, hogy melyiket.
  • gerge93
    nem jó nem működik azt írta h nem kontabilis a telóval, de attól függetlenül felrakta, de rámegyek és elindítanám, de semmi.5let?
  • gerge93
    köszi megkeresem és kiprobálom
  • solo
    mobiola webcam
  • REPS0L
    nokia 5800 eladó ha érdekel valakit ;)
    érdeklődni privát, vagy itt
  • gerge93
    melyik is az a progi amivel bt- n vagy wifin keresztül lehet webkamerának használni a telót?? esetleg aki használta véleményt is mondtad pl. nagyon akad vagy elmegy..
  • Doog
    Na itt is megkérdezem hogy nem tud senki divx lejátszót n97-re?
  • ChuckyHUN
    Akkor még 1 serialt vagy valamit... :)
  • solo
    van USB mód is.
  • tomonor
    én használtam, de elég szar több okból is.

Először is a mobilt az alján lehet bedugni a gépbe. Ez azt jelenti hogy sehogyse fogot tudni letámasztani úgy hogy megáljon stabilan.
    Másik gond nekem az volt hogy próbaidős volt, ráadásul néha olyat csinált hogy minden rendbe volt csak a kamera nem ment xD szal...
  • KILLER2
    6600sectoron nézz körül, ott asszem láttam ilyet.
  • ChuckyHUN
    GYORS SEGÍTESETEK LÉGYSZI!!!
    Adjatok valami programot amivel N95öt lehet webkamként használni, és nem mobiola, mert nincs bluetoothom !!!! Tehát kábellel valahogy lehessen megoldani. Köszi!
  • Blekk Síp
    Köszi!
    Én a 5.0.40-et tettem fel, hibátlanul működik.
  • Doog
    Javítottam bazzeg. :D
    Am már 3szor újra raktam. telót is lefrisítettem.
  • BECKHAM7
    5.0.50 azthiszem nekem 5ös széria van most fenn, pár napja tettem fel
  • Blekk Síp
    ÖÖÖööm melyik a legújabb Garmin, ami műxik is a telón?
  • tomonor
    a Hoba az rossz :C
  • BECKHAM7
    nemtom...rakd újra
  • Doog
    Azaz mi lehet a hiba?
    (bocsi)
  • Doog
    Wáááhhh...
    Nem tudom feltenni a 8GB-osra a Garmint. vagy is felteszem és nem indítja el csak a nyelválasztásig ott meg lefagy.:@
    Hoba?:D
  • lacee09
    olyat hallottam, hogy lekell takarni egy érintkezőt és nem fog müködni, de ahoz szét kell szedni és nem akarom. akkor marad a régi telom arra van már egy jól kifejlesztett modszerem csak gondoltam hátha tudtok vmi bíztatót mondani.
  • solo
    Nem, nemlehet.
    De volt itt egy kép, a hátulját meg kell bontani, és a szallagkábelen van 3 ér, egyet elkellvágni..De ne vagdossad el random ha lehet : D
  • lacee09
    lehet olyat vhogy hogy beállítom h sorozat (eredeti kameránál) és megjegyezze ne kelljen mindig állítgatni? a másik piros ledet progival vagy vhogyan vmi segítségével kilehet lőni. nem akarom szétszedni a telót. előre is köszönöm
  • KILLER2
    Mondanám, hogy képet, de nem akarok nagyon köcsög lenni
  • solo
    Gecc, és hogy eltaláltam XDDDDDDDDDDDDD
  • lacee09
    nem lehet van vkije, de eszméletlenül jól néz ki
  • solo
    Krhm, én a helyedben összejönnék a csajjal, és úgy fényképezném:]
  • lacee09
    olyasmi
  • solo
    Kémkedünk?: D xD
  • KILLER2
    Ja hogy háttérbe fotózzon? Értem. Hát nem hinném, hogy van ilyen, de sok sikert.
  • lacee09
    háát az a baj, hogy az csak akkor készít képeket, ha bevan hozva a kijelzőn nekem meg úgy kéne, hogy a háttérbe fut a progi. azért köszi
    más 5let?
  • KILLER2
    A beépített sorozatkép nem jó benne?
  • lacee09
    üdv! valaki tudna nekem olyan programot mondani vagy linkelni amit ha behozok és háttérbe futtatom akkor képeket készít min 640x480as felbontásba és sorozatképeket csinálna (elég jó minőségbe, gondolok arra hogy túl gyors és mosodott lesz az egész)? előre is köszönöm

ui: sima n95-re kellene
  • gerge93
    programmal is meglehet csinálni, de pl van egy képed ami a háttered azt kirakja teljesképként de az lesz a menübe is meg mindenhol