3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • Doog
    Amúgy elég fasza lett az N97-es. Nekem tetszik. Ebből a 32Gigából kb 10Gigát használok filmnek, zenének, képeknek. :D
  • solo
  • KILLER2
    Hát, sok szerencsét hozzá :)
  • solo
    Hát, kell egy kis rizikó, hamár 150 ojróért akarok venni n97 est..Amúgymeg, leszarja mindenki, mivel ha nem követtek el vele bűntényt akkor mind1.És főleg ezért a bécsi policija nem fog átjönni hungarisébe:]
  • KILLER2
    Azé ez elég reklám szagú. Sőt, konkrétan az. Ez nem igazán szokás az SGn.
    De ha jó oldal, felőlem jöhet :) Amíg van még iTouchom, talán hasznát is veszem.

#3466: Lopottal én vigyáznék a helyedben, mert nincs kizárva, hogy be van jegyezve az IMEI száma és akkor nem biztos, hogy tanácsos akár csak wifire is menni vele, nemhogy telefonálni, nehogy valaki gyorsba meglesse vele hol vagy, azt akkor cseszheted a lopott cuccot.

Mobilize.hu-n Symbianos cikkére:
    Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de szerintem manapság a Symbian egy középkategóriás oprendszer telefonra. Az alsó kategória a natúr, oprendszer nélküli telefonok. A Symbian az az, ami már tud sok dolgot, de a felső kategóriában, azaz mondjuk a 100e Ft feletti telefonoknál egyszerűen nem lehet ellenfele a mostani mezőnynek. A Windows Mobile még azt mondom nem jelent rá veszélyt, mert az külön történet, hogy kinek kell (felhasználás tekintetében), de így, hogy itt az iPhone az OSXével, ha a régebbi modelleket nézzük, mert az már nem vészesen drága. Most viszont, hogy itt az Android is, egyszerűen a Symbian szerintem a drágább telefonjain, egyszerűen nem nyújt annyit, mint a jelenlegi telefonok más rendszerrel, szóval ha nem jön itt valami hatalmas újítás symbianra multitouch-al, mindentudó, gyors böngészőkkel, meg hogy az egész rendszer gyors legyen, szerintem elég csúnyán meg lesz szopatva a Nokia eme rendszerével. Jó cucc ez a Symbian, pár éve csak néztem, hogy mi mindent tud, de manapság az egész kinézetével szerintem idejétmúlt hatást kelt.
    Bár ez csak magánvélemény, mivel ehhez is sok átirat van, de szerintem már akkor sem az igazi ez a cucc.
  • Grusi
    Nos, uraim, büszkén jelentem, hogy elindult az első iPhone-ra, valamint egyéb mobilplatformokra szakosodott, nem blogszerű online magazin. Az oldal leginkább az iPhone-ra fókuszál, hiszen az a "divat" monstanság, de aki esetleg nagy java-játék, esetleg symbian-mágus, keressen meg minket, hiszen jelenleg is irót vadászunk.

Olvassatok, kommenteljetek, járjatok vissza!

Mobilize.hu, hajrá!
  • solo
    Höhö.....
    Most azt lesz, hogy decemberbe sulival megyünk bécsbe, és akarok venni egy lopott n97 est xDDDDDDDDDDocoér:]
  • Doog
    Áhhh bevittem szervizbe. Kicserélték ingyen igaz 2 óra alatt...:/
    Aztán eladtam a telót. :D Most N97-el nyomulok. :$:D
  • solo
    nekem is ez van xD
    MIkor a fejedhez teszed a telót, akkor, csúsztassad össze, nygyed-fél centit told fel a csúszkát, és közbe nyomjad a fejedhez...

Nekem néha így van...de lusta vagyok venni egyet és kciserélni: D
  • Doog
    Így van. Szerintem holnap szervíz.
  • KILLER2
    Azért, mert ha nem hangosítja ki, akkor nem szól a telefon, ha beszélget.
  • REPS0L
    nemértettem igazából mér hasonlítod össze a kishangszórót a két nagyal :D
  • Doog
    Igen. De a kis hangszóró nem szól ami középen van.
  • REPS0L
    kihangosítás a két szélső hangszórón szól
  • Doog
    Nem hiszem el csak a bajom van a telóval megint.
    Nem szól a kis hangszóró amikor telefonálok nem hallom ki mit mond. de ha bekapcsolom a kihangosítót akkor jó. Frissítsek szoftvert?

Bár nemhiszem hogy sok köze lenne hozzá.
  • solo
  • REPS0L
    minnyá pofánváglak a lalakecyért!
  • Doog
    érdekes töltőn nem jött össze a dolog. eldugtam USB-re egyből bekapcsolt. Mondom ez igen. : D
    Am köszi!
  • solo
    Próbáld úgy, hogy töltőn van, hátha szar az aksi..Ehm:nem púposodott fel az aksi?

Ha nem akkor beszart a rendszer...Új szoftot rá.
  • Doog
    Ezzel csak a bajom van.
    Bekapcsolom a telefont. bejön a Nokia felirat és kikapcsol.
    Mit lehet tenni? Aksit kivettem visszaraktam nem jó. És fel van öltve teljesen.
  • solo
    nokiaprogramok.hu
  • sKeezo
    kéne olyan oldal, ahonnan fasza symbianos 3d-s játékot lehet letölteni. nem java-s! pl olyan mint az assassins creed 3d
  • solo
    Amekkora kártyát beleraksz....

Első szériás N gage is állítólag 512 ig látta az MMC-t, 1 gigással is elment simán...
  • gerge93
    nekem 8gigás kártya van benne, de ismerősöm 16 gigás kártyát is tett bele, de nem láttam szóval az nem 100as, de szerintem hihető.
  • TurboX
    4?
  • ChuckyHUN
    Sima nem 8gb-s N95 meddig bővíthető? 8giga?16?
  • Doog
    ááá nemjó.:S
    Már vagy 20-szor frissítettem és még mindig ugyan olyan.:S
  • KILLER2
    A kopások nem tudom mitől lettek az oldalán. A karc a képernyőn az akkor lett, amikor az ipodommal egy zsebben hordtam, valahogy ott sikerült megkarcolódnia. Amúgy azért nincs olyan vészes állapotban.
  • BECKHAM7
    Képzelem hogy nézhet ki szerencsétlen

Nekem lassan 2éves lesz, de csak az elején van egy kis kopás, és a nav gombon....
    új hátlapom van, szal az Nseries felirat ok, csuszka kicsit lötyög de semmi komoly....

Micsnász te azzal a telóval h ilyen?
  • Doog
    Egy kérdés.
    Frissítettem egy telefont nem kártyafüggetlen. Hanem T-s. És rárakom a garmint lefagy. előző szoftvernél minden jó volt.
    Esetleg régebbi szoftot lehet rá rakni vagy van valami megoldás?
  • KILLER2
    Nekem sajna kezd kopni a 4 irányú navigációs gomb, az oldalán a hangerő teljesen lekopott már és a kamera gombja is kezd kopni. A képernyő tele van karcokkal, köztük pár szép naggyal is, az oldalán meg van jó pár sérülés a burkolaton, meg a hátulján a NOKIA és az NSeries felirat sem nagyon látszik már. Viszont a működése hibátlan, nincs semmilyen hangfalrecsegős gondja és a csúszkája is elég jól bírja. Nem olyan, mint amikor kicsomagoltam, de szépen tartja magát.,

Viszont nem tud valaki HTC Hero tulajt? Gyakorlatilag már minden tudok róla cikkekből, a zene minőségéről (rendes saját fülessel) viszont semmit, mert azért az iTouchom ebben nem szar és nem igazán szeretnék visszalépni ebben.
  • solo
    Enyimre felülre kell egy ezüst gombsor, mert a króm lekopott, utánna meg ráköpök egyet, letörlöm, és mint az új xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • KILLER2
    Inkább nem. Nem kedvelem. 170e Ft a cucc és 3,2MPes benne a kamera. Meg nekem túl zárt a szoftvere. iPod touchom van, szóval tudom milyen a cucc. Gyakorlatilag jailbreak után lehet csak rendesen használni. Meg nem tetszik, hogy nem lehet benne mappákat csinálni a menüben, nincs equalizer (bár ez a hero-ban sincs, de az ipod továbbra is zenére van és azért ez ciki), valamint a lejátszási listákat sem szereti.
    Mindegy, nem folytatom. Jó az iPhone, jól néz ki, meg minden, de nekem valahogy szimpatikusabb az Android, mint az Apple OSX-e és a HTC Hero még elfogadhatóan is néz ki.

Solo: Köszi az ártippet. Pláne, hogy veszek rá új burkolatot és teljesen újnak fog kinézni.
  • solo
    Jah, én is déli környékén bementem egy Olyan emberhez aki tuggyuk, hogy milyen..Nem a brazil, hanem a másik közkedvelt fajta, kérdezi mennyit akarok..Hát, mondom 55 alá nemenjünk, én se vagoyk hülye....Erre jót nevet, és kinyőgi, hogy 38 ba adott el egyet a héten....Hááh, hogyne..Micsoda kamu:|
  • csaresz
    Resco Bubbles V1.22-höz tud vki reg kódot?
  • tomonor
    nekem a gsm világba 25-ért akarták bevenni. Apátok tudodmicsodáját, mondtam nekik.
  • solo
    De abból még alkudnak lefele..Az a reális ár amit írtál, max 67.De ha kiírod, hogy 67 alkudnak, ha nem engedsz lelépnek.Ennyi.
  • sKeezo
    50-55 között árulják használtan prohardveren
  • solo
    65 ért áruld,és max 60 ig menj le ha kopott..Nekem most akarták megvenni kopottam 60 ért.De mondtam, hogy bocsi, nem fog összejönni mert lalakecy eladta az 5800 ast:S
  • tomonor
    akkor inkább szifon 3gs