3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • solo
    Inkább nokia n900 at vegyél.
  • KILLER2
    Nem sajnos még nincs. De most már lehet, hogy nem is lesz, hanem inkább megvárom a SE X10et és összeszedem valahogy az árát :)
  • Bencee7
    Érdekes, de nekem is sípol egy kicsit az első kam melletti hangszóró, de csak a jobb fülemmel hallom

eladás? hát nemtom, ha nagyon zavar akkor ne szenvedj vele...

amúgy KILLER2, megvan már a HTC Hero-d?
  • gerge93
    A tanácsotokat kérném. Amikor megvettem a telefont kb 1hónap után figyeltem fel arra, hogyha a telefon világít akkor a kis hangszoró(3gcam mellett)halkan sipol/súg, de mostanában arra lettem figyelmes, hogy ugyan az a hangszorója telefonáláskor recseg, de csak ha beszélnek. Lehet érteni mit mondanak, de nem szép tisztán és néha visszakell kérdezni, mert nem kivehető. Szerintetek adjam el addig amíg nincs nagyobb baja(teljesen szar vagy süket lesz)? Garancia már nincs rajta. Hangszorót beszerezni nem olcsó gondolom és főleg beszerelni nem lenne egyszerű, de ezt csak gondolom.
  • solo
    Hát, azzal majdnem másfélszer annyit bír.Sőt, lehet.Ki kell próbálni.
  • Blekk Síp
    2000 mAh-s akksi időtartamban jelentősen jobb, mint az 1200-as?
    Tartósabb videózáshoz jól jönne egy plusz akksi és nem tudom, hogy megéri-e a drágább, nagyobb kapacitású.
  • pxxl
    jó is az biztos :)
    nem zavar annyira hogy nincs, csak zenehallgatás közben kell így a gyári távirányító is, ha hangosan szólna, meg már megszokták azok akikkel telefonálok, hogy "ne ordíts, nem tudom lejjebb venni a hangerőt"...
  • ChuckyHUN
    Nekem mostmár se halkító, se hangosító.. kb 2 hete... utolsókat rúgja szegénykém.. 3.5 éves, jön az 5800, 95öst megjegyzem, bírta a strapát, nagyon jó telefon volt.. BÉKE PORAIRA...
  • pxxl
    hali!

nemrég letörött a teló oldaláról a halkító gomb. mármint a mikrokapcsoló a nyákról. van esély a javításra, vagy így jártam? a kis kapcsoló már nincs meg. őriztem, de elveszett
  • BECKHAM7
    Asszem énis csak a hétvégén állok neki....
  • Blekk Síp
    Jah ide másoltam a fájlokat és ahelyett, hogy ezt a packot ismerné fel, automatikusan letölti mellé a legújabb szoftot magától. Pedig azt is beállítottam, hogy ne online keresse, hanem én tallózzam be a szükséges mappát.
    Na mind1, majd ha több időm lesz vele foglalkozi, szenvedek még vele.
  • BECKHAM7
    ,,Ha a CareSuite, vagy Phoenix segítségével akarunk frissíteni, akkor a fájlokat a C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage mappából tudjuk felismertetni velük." ez ok?
  • tomonor
    szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
  • Blekk Síp
    Mivel lehetne még frissíteni régebbi verzióra?
    A CareSuite, mint írtam nálam nem ismeri fel a régebbi szoftot, működő Phoenix-et pedig nem sikerült találnom.
  • solo
    31 lassú, tele van hibákkal,fagy
  • gerge93
    mért jobb a 21es, mint a 31es szoftver?
  • Blekk Síp
    Én hiába másolom a megfelelő helyre a 20-as szoftot, csak a legújabbat engedi feltenni. Ötlet?
  • BECKHAM7
    Nemtom olvastok-e smartnews.hu-t, de megosztanék veletek onnan egy cikket:

Nemrég tettek fel egy programot ami Navifirm névre hallgat. Jó kis program azoknak akik nem pont pl a 31es szoftot akarják feltenni hanem mondjuk a stabilabb 21est (mint én). a program megkeresi, letölti a kiválasztott fwt és már teheted is fel azt...

nem rossz

link
  • ChuckyHUN
    hónapon belül átnyergelek 5800ra... n95nek nagyon kivan már a bele...
  • korcsillio
    Hello!
    Tudna valaki segíteni honnan lehet giroszkópot(mozgásérzékelő) használó programokat letölteni(nokiaprogramok.hu kívül)?
  • KILLER2
    Igazad van, de azé nem kéne :)
  • REPS0L
    szerintem úgyis kihalófélbe van a topik, mérne beszélgethetnénk, ha valakinek kérdése van, válaszolunk, és ennyi :)

de nekem oly mind1 :)
  • KILLER2
    Igazad van, valóban mellőzni kéne a többi témát, mert mindennek megvan a maga helye, ez pedig az N95é.
  • tomonor
    nem inkább what the fck is whit you vagy vmi? :D Csak arra akartam célozni hogy az n95 topik nagyon elkezdett leoffolni más telefonokra.
  • KILLER2
    Én akkor sem szeretem az ájfónt.
  • REPS0L
    what the fckin problem? :o
  • tomonor
    na akkor térjünk vissza a vezetékes telefonokhoz, kk? ^_^
  • REPS0L
    az ájfónnal semmi gond nincs, de egy androidot én is elfogadnék, bűnre csal a nyilt forráskód :)
  • KILLER2
    Nekem meg már nem nagyon tetszik a symbian, meg az ájfon sem :)
    Az Android viszont eléggé bejövős, szóval most egy HTC Hero-t próbálok szerezni.
  • REPS0L
    jelentősége nincs az összehasonlításnak, ugyanaz a fos s60v5 mint az 5800, semmi különbség nincs igazából, én meg arról cseréltem.
  • Doog
    Kinek mi.
    Nekem meg az nem tetszik. :D
  • solo
    Témán kívűlállóként jegyezném meg, hogy láttam n97 est, de annyira nem tetszett:/
    N900 at élőbe nem láttam, de már most jobban tetszik mint az n97:]
  • Doog
    Láttam használtam is.
    Én hű maradok a Nokiához.:D

láttál-emár enkilenvenhetest?
  • REPS0L
    láttál-emár ájfónt?
  • ChuckyHUN
    Az azért van, mert az ékezetes karaktert tudtommal nem egynek számolja :)
  • gerge93
    nekem 31
  • BECKHAM7
    nem olyan biztos, nekem 20as szoft van fenn
  • gerge93
    tényleg csak ékezetes betűknél csinálja, ha szoftverfrissítést csinálnék akkor is ilyen maradna ezek szerint
  • BECKHAM7
    Nekem ugyanez van...de nemtudom miért....

haver 8gigásán nem csinálja

amúgy csak ilyen ő ű á í és társainál csinálja (nekem)
  • gerge93
    az mért van, hogy elkezdek írni egy sms-t 160 karaktert ír, h annyi van még majd 134 után már csak 43at enged?