3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • solo
    Én a 8 éves kártyámat most nyáron cseréltem le bizonyos okok miatt egy újra, szóval már nincs vele problémám:]Akkor se volt.

bizonyos ok: Kint voltam ausztriába, wifi-ztem, és ékszaka egyszercsak j9n 1 sms, hogy az ön egyenlege 600 ft alá csökkent, jelenlegi egyenlege -5000 valamennyi, 2 percre r jön a következő, hogy az ön egyenlege 7 rongy.Nah király..Ez mi ez?: DDD

Jövök vissza MO ra, töltök fel rá 10 rongyot, jön az SMS, hogy az ön egyenlehe -11000 ft.[itt már kicsit kezdett vörösödni a fejem, hogy mi a kurvaanyád van]
    Másnap mutter bement pannon hoz, mivel az ő nevén van a kari, megkérdezni, hogy mégis mi a picsa ez.
    Erre kijelentik, hogy wifi-ztem.lol? wifi mióta fizetős? XD És mi köze van a wifi adatforgalomnak a pannon hoz?: DDD

Fogtam, kiszedtem a karit, félbetörtem, és vettem egy másikat: D
  • tomonor
    nekem is olyan van, és azt veszem észre hogy 3x annyiba kerül egy hívás, mint kellene.
  • Bencee7
    Én úgy tudom lehet, és ingyenes is! De ők se hülyék és tutira leellenőrzik a számod hozzád tartozik-e, és biztos el is veszik.

Amúgy onnan tudom, h az új HTC-ről olvastam h csak az "újabb" simeket kezeli, a régiekkel gondja van. De neked kicserélik a szolgáltatódnál, elvileg ingyen.
    Nekem is ki kellene, már vagy 6éves a kártyám, ez még a narancs-zöld pannonos nem az új kék-fehér virágos
  • gerge93
    lehet kérni új simet a régi számával vagyis megtartja a számát a régijének?! ezt nem is tudtam. de így akkor kérhetném pl a szomszéd számával és gondolom ha kivan kapcsolva az övé akkor küldi az enyémre vagy bekell adni a régit? de ez am drágább, nem?(mint simán uj simet kérni)
  • tomonor
    jah vagy úgy

akkor... vegyen új sim kártyát. xd
  • Bencee7
    Ha nem volt rajta zsé, akkor inkább kérjen új simet a régi számával...
    ha más nem lesz
  • Roland815
    Az öccse 4 éves, bár én nem hagynám elől a telómat... azt mondtam neki, hogy menjen a szolgáltatóhoz, aztán majd ők mondanak rá valamit:)
  • tomonor
    akkor elég hülye az öccse, már megbocsáss.
  • 22351665
    Hiába megy puk kód hibával szervízbe, kivéve ha szolgáltató szervízéhez megy, ott talán meg tudják neki csináli.Ha Puk kódot is elrontja 3x akkor nem tom mi van:) Gááázz:S
  • Roland815
    De ép ez az, hogy az öccse azt is végig nyomta a PUK-ot
  • GhostR1der
    írja be
  • Roland815
    Megtalálta a haverom a PUK-ot, és azzal mit csináljon?
  • tomonor
    no PUK, no joy.
  • solo
    A megjavítás úgy kezdődik, hogy öccsnek sorra eltördelni az ujjait, és venni egy új simkarit. [Persze csak vicc: D]

Hát, ha nincs meg a PUK kód akkor suxx van.
  • Roland815
    Ja még annyi, hogy az egyik haveromnak tegnap az öccse lezárta a telefonját, de annyira, hogy azt írja ki: A SIM-kártya elutasítva. A PUK kódja nincs meg... Szavaiból azt vettem ki, hogy az uccsó dolog az, hogy szervizbe menjen.
    Mi jót csináljon?
  • gerge93
    nincs mit
  • Roland815
    Köszi sikerült!!!!!
  • gerge93
    állítsd vissza a dátumot(asszem elég csak az évet mondjuk 2007-2008-ra)
  • Roland815
    Sziasztok!

HelloCarbide_didiala-t akarom feltenni, de nem tudom, mivel lejárt tanúsítványt ír ki... Tud valaki nekem segíteni?
    Előre is köszi!
  • KILLER2
    Persze, ez így megy, csak a SE elcseszi, mert ők összerakják a hardver, ellenben a szoftvert jól elcseszik reá. Bár ha úgy nézzük, hogy mikor kerül majd az X10 forgalomba, itt is meglátszik ez a módszer.
  • tomonor
    a pénz miatt. Szerinted nem lennének képesek egy csúcs mobilt összerakni? Japánok azt hobbiból csinálják xD Nem itt a pénz beszél, ha túl erős telefont raknának össze, akkor nem spórólnának semmivel vagyis kevés profit jönne össze a telóból. Így marad a jól bevált repeortár.
  • KILLER2
    Amúgy a nokiának nem lesz valami fasza androidos cucca?
    És hogy kicsit a topic témájához is hozzászóljak: Próbáltatok már windowst N95ön? Egy élmény DOSBox alatt win 3.1-et látni rajta, kockáknak kötelező :)
  • pxxl
  • solo
    Jajah, pl ott a cortex 09 4 magos cumó 1 GHZ-n.
  • KILLER2
    Amúgy ahogy most nézek X10ről videókat, nevetséges. Persze, még béta a szoftver, amit még meg is értenék, mert hiszen csak most jelentették be, még van negyed évük fejleszteni, de akkor is, fogy a fenébe sikerült így elcseszni? Egyszerűen nem hiszem el, hogy technikailag lehetséges, hogy 1Ghz-es procin valami ennyire szaggasson. Hogy gondolták ezt? Hogy bemutatják a csúcskategóriás telefonjukat és az első benyomást egy 20mp alatt betöltő, használhatatlanul szaggató menü teszi? Így kell eszt csinálni. Amúgy is, mire kiadják a most kiemelkedő hardver már csak átlagos lesz.
  • KILLER2
    És akkor el is felejtettem írni, hogy úgy volt, hogy ha kijön az X10 előtt az Android 2.0, akkor azzal jön a telefon és hamarabb, erre majd csak jövőre jön és Android 1.6-al, annak ellenére, hogy pont előtte mutatták be a 2.0t. Ami még egész jó telefon lenne, az a Motorola Droid, de az meg a másik példa arra, amit írtam, csak az a jó, de nagyon ronda kategória. Eddig szerintem a HTC Hero a legjobb Androidos telefon, csak azt nem merem megvenni ilyen hardverrel, amikor már 1Ghz-vel, meg OLED-el dobálóznak a népek. Az egyetlen amúgy ami eddig minden érintős telefonról hiányzott nekem, az valami kis joystick. Persze, pont ahelyett van az érintő, de akkor is. Azért rendesen adják ki a játékokat ezekre és pl ott az iphone is, amit már lassan konzollá nyilvánít az apple, annak ellenére, hogy szerintem pl lehetetlen normálisan játszani rajta, mivel hogy kitakarod a kép felét azzal, hogy azon navigálsz, ilyen körülmények között meg hiába van beszarás grafika, a játszhatóság a pasziánsznál és az aknakeresőnél (bár ott is volt már bajom mellébökéssel) ki is merül a kínálat.
    Azt remélem, hogy a HTC félreteszi végre a windowst és nekilát az Androidos telefonoknak, mert ők nem szoktak szart kiadni. Ha ők adnának ki egy csúcskategóriás androidot, na az baszna oda rendesen.
  • solo
    Jajah, nemértem, hogy miért nem lehet összerakni egy fasza telefont.
    Engem nemkülönösebben érdekel, hogy vastag a vaku miatt, mert úgy is zsebbe hordom. Ha megy vastagabb akkor nagyobb aksi is elfér.
    Hameg már 2 kilót kérnek érte, akkor figyeljen be az oled, mert nemszeretem nagpyonta tölteni a telót.Kezelőfelület legyen olyan mint n900 nál, na az nagoyn tetszős.n97 et is ezzel baszták el, hogy ilyen szar a kezelőfelület, és lassú.

Na mind1, csak eljutunk oda, hogy lesz egyszer egy"tökéletes" telefon, amit nem cserélek le egy év alatt, emrt széthullik:C
  • KILLER2
    Ja. Ez változó, kinek mi tetszik. Amúgy jelenleg igazából nincs piacon nekem való telefon. Tetszik az Android, de nem készül alá igazán szép telefon. Ami jól néz ki, az vagy gyenge, vagy azért van valami kis szépséghibája, esetleg hiányzik róla valami, ami meg hardverileg jó, az meg többnyire ronda. A HTC Hero pont elmondhatja mágáról az első kettőt. Ez a kis döntés fura benne, de megszokható, ez a szépséghiba. Hardverileg asszem 530 Mhz-s proci van benne, ami azért manapság nem olyan sok, de amúgy elég jó, egyéb hátrány még, hogy picit lehetne nagyobb a képernyő, ha már szinte teljesen a képernyőre hagyatkozik vezérlés szempontjából. Most a SonyEricsson X10 volt az első telefon, amire azt mondtam, hogy na igen, ez kell nekem. Nagyon szép és a hardver is ütős benne. A menüje nem annyira jön be, de a jelenlegi már sokkal jobb, mint ami még csak terv volt, alapvetően szép. Viszont ott van az állítólag nem túl jól megírt kezelőfelület és az durva lenne, ha 1Ghz procin szaggatna a menü. Akkor ott a fasza kamera (bár nem tudom, hogy mennyire lesz jó, 8MP azért annyira nem lehet szar), de vaku nincs, pedig az fontos, ha nem csak fényes nappal vagy állványról, éjszakai módban szeretnénk jó minőségű képeket csinálni. És akkor még ott van a képernyő, ami multitouch, 4 colos bazinagy, de nem OLED, szólva lehet, hogy rohadt hamar megeszi az akksit és csak 262000 színű, ami elég kevés manapság.
    Szóval az SE megint elcseszett egy telefont.
  • solo
    Értem.Hát, engem nem annyira izgat a multi touch, 5800 as meg bejövős, annak is ilyen fóliás szarja van.
  • KILLER2
    Mivel ugyebár nyomásérzékelős, ezért puha felületnek kell lennie, hogy könnyen be legyen nyomható, de így ezzel élből jóval sérülékenyebb, mint egy kemény felületű kapacitív, nem beszélve a multitouch hiányáról, ami szerintem elég jó dolog, ha jól ki van használva. Meg én jobban szeretem,h a nem kell erősen nyomizni a képernyőt, elég csak hozzáérni. Az egyetlen hátránya, hogy nincs hozzá toll, így szinte lehetetlen rajzolni vagy írni rajta, kevésbé lehet pontosan ujjal eltalálni a dolgokat, de ez többnyire nem okoz gondot.
  • solo
    Hát, én még mindig nem vágom mi a recesszív hátránya, mert nem nagyon foglalkozok vele.
  • KILLER2
    Egyedül az a bajom vele, hogy windows van rajta, olyan meg alapból nem veszek. Szerintem jelenleg abszolút az android a nyerő. Az N900 Maemo 5 vagy mifene linuxa sem rossz, csak nem tudom, hogy mekkora a támogatottsága.
  • Bencee7
    Tudod mi lesz nagyon tuti? A HTC HD2! az eszméletlenjó teló

bár nekem kicsit nagynak tűnik, de amit tud az...az igen
  • KILLER2
    Meg aztán N900ban "csak" 600 Mhz-es proci van, szerintem elférne benne egy 1Ghzs snapdragon vagy mifene a neve.
  • KILLER2
    Nekem se nagyon tetszik. Meg azt a rezisztív érintője miatt sem venném meg, inkább egy multitouchos kapacitív. Várok még fél évet, hogy milyen androidok jönnek, majd akkor váltok, addig meg tökéletes az N95. A SE X10 nagyon szép szerintem, csak pl az a 262ezer vagy mennyi színű képernyő elég kevésnek tűnik, meg aztán ilyen kategóriában már OLED kéne hogy legyen, valamint elvárható lenne, hogy android 2.0val jöjjön.
  • Bencee7
    Igen de méretben értem.... nagy...

lehet h laposabb mint az N95, de az N900 akkora mint az E71 és ez lényegesen nagyobb mint az N95
  • Blekk Síp
    Nem tetszik mert tégla, de azért N95-öd van.
  • solo
    n900 rohadt szép.De nagoyn gömbölyű:| Lehetne szögletesebb.
  • Bencee7
    Általános beáll/testreszabás/készenléti állapot/Aktív készenlét alkalmazásai

amúgy N900at tutira nem vennék...nekem nem teccik, tiszta tégla
    azé nézzan már ki úgy mint egy telefon =)
  • pxxl
    baszki. hol lehet átállítani a gyorsindítókat? a felső sorra gondolok ahova be lehet állítani hogy onnan is lehessen indítani dolgolat. már megtaláltam egyszer, de most megint nem találom és már idegbajt kapok minnyá