3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • TurboX
    valaki tud coreplayer linket dobni amit nem kell szignózni?
  • KILLER2
    Eredeti vagy utángyártott?
  • Doog
    3000-be de én úgy szereztem.
  • gerge93
    mármint széttudom szedni a vastag alsó részét, de ahol a kijelző van ott egyik csavar elvan kopva vagy mi mert elforog benne egy kicsit nagyobb, de nem megy bele rendesen vagy kicsi vagy nagy :S de ennyi baja legyen
  • gerge93
    jó neked te legalább szét tudtad szedni enyém nem egyforma csavarokkal van összerakva és nem tom szétszedni teljesen csak vmennyire
  • solo
    XD lol..Én is így voltam most N95 tel, néha szólt a felső hangszóró, amit a fülemhez teszek, néha nem, szétszedtem, és televolt szösszel, azóta ofkorz teljesen jól müxik.:P
  • KILLER2
    Basszus, eddig azon izgultam, hogy kontakthibás az iPod Touch-om jack csatija, erre most szedtem ki belőle egy rakás szöszt és lám, tökéletes :)
    Végre mehet eladásra :)
  • mddevil
    Lehet én is megtartom és veszek omnia hdt részletre. Én biciklin használtam annak csak gyors lemerült mindig.
  • GhostR1der
    eleinte furcsa lesz, N95höz képest egy picivel gyengébb a kamerája
    amúgy nekem itthon van a 3.5 éves N95 is, szerzek bele új akksit, és azzal fogok motoron onboardot csinálni :)
  • mddevil
    Nagyon hajlok az omnia hd felé, de az meg má nagyon drága, 5800-t 1:1be cserélném és sztem azt többél tudnám eladni, bár nem tom. 5800nak mik a hátrányai?
  • Bencee7
    Én nem biztos...bár kinek mi

inkább gyűjts még pészt hozzá és vegyél jobbat
  • GhostR1der
    én n95ről váltottam 5800ra.
    Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is! Érdemes kipróbálni az 5800t, én elcserélném!
  • mddevil
    Sziasztok
    Szerintetek ercseréljem n95-t 5800ra? Azt hallottam 5800ról , h gyenge hardverlileg.
  • gerge93
    fring progiról mit tudtok? tényleg lehet vele wifi közelben ingyen telefonálni?
  • KILLER2
    Mennyiben volt amúgy az új burkolat?
  • KILLER2
    Akkor előnyben vagy, nekem még a régi burkolat van fent :)
  • Doog
    Én is 45-ért adom.
    Most lett rá véve új külső ház, és Nokia szervíz szedte szét és pucolta ki.
    Képet majd küldök.

Muszáj. : D

• KILLER2
    Az gáz, nekem is sürgős lenne :S
    No mindegy, majd küldök képet. Amúgy az árat olyan 45e Ft körül gondoltam.
  • tuzfal3
    Érdekelne mind a két ajánlat de sajnos csak úgy lenne rá pénzem ha eladnám a W760-t ami azért nehézkes mert most senki sem akar telefont venni :/ amúgy ha gondoljátok priviben küldjetek képet meg árat a teloról.
  • KILLER2
    Te köcsög konkurencia :D
  • Doog
    Bocsi, tudom ez nem piac.
    De nekem is van eladó N95-öm és N95 8GB-om.
    Ha valakit érdekel privi.
  • KILLER2
    Ja igen, ez tuti eredeti :)
  • KILLER2
    Enyém nem kell? Komolyan. Elég kopott, de kivitelezhető, hogy szerzek rá egy teljesen új burkolatot és olyan lesz, mint egy új. Megjegyezném, mert sokat írták, hogy recseg a hangszóró meg nem szól, stb, ennek soha semmi baja nem volt. No, mit szólsz?
  • Bencee7
    szerintem faqba van ilyen rész videókkal! azokat nézd meg
  • tuzfal3
    Sziasztok!
    Rég jártam erre, legutoljára akkor amikor egy ismerősöm a kezembe adta a kamu N95 8GB-ját... .Most ismét egy kis segítséget kérnék. 1 hónapja új telefon vásárlására kényszerültem.Akkor a választásom egy féléves SE W760ra esett, tökre örültem gps meg giroszkóp meg ilyesmik voltak benne, de 2-3 napja rájöttem hogy ez a telo nekem nem tetszik.Már a vásárláskor is tetszett az N95 8GB és most annyira rá kattantam h megakarok szabadulni a W760tól és venni egy ilyen fekete szépséget.Abban szeretnék segítséget kérni hogy a vásárlásnál mikre kell ügyelni?Honnan tudom hogy másolat-e? és egyéb kérdések amik minden Nokia klónon észre(vagy pont nem észre) vehetők.Előre is köszönöm.
    Üdv.!
  • jaszy
    Sziasztok!

Nem tudja valaki mi annak az alkalmazásnak a neve amivel festékszórót imitálhatunk?
  • gerge93
    na senkinek nincs gondja a telójával?:D nagyon leállt a topic. hátha tudtok segíteni találtam egy játékot de csak demo vhogy teljesre megkéne csinálni. játék linkje
  • solo
    de gondolom nem 500 as pinged van: D
  • Bencee7
    és én mit szóljak a 4M/256-ommal?
  • solo
    UPC kapja be, én ott tartok, hogy 15,4 mega jön, de 500 körüli pinggel mindig...rohadtjó.tényleg.
  • tomonor
    psh, nem.

Annó, amikor még a pannon itt nyíregyen tesztelte a 3G hálózatot 2007-ben, random szerüen random pannon felhasználókat megkértek arra hogy teszteljék ezt a cuccot. Volt 3G itt már régebben is, csak most a lefedetséget tesztelték. Nos mondanom sem kell hogy valami nagyon alacsony sebességet ért el (50kb/s le; 20 fel) ám az volt az első netem, és hát ami első az mindig jó xd
    Viszont azt valahogy elfelejtették közölni hogy korlátolt a net 10 GB-ra. Szal 2 hónapig teszteltem, és a második hónap végén a 0 forintos számla helyett kaptam egy szép kis 35 000 forintosat. Mondanom sem kell a muteromat borogatni kellett xD

A másik pannonos esetem, amikor megkaptam a 6600-át (rééégen) és elkezdtem rá játékokat letölteni. Aztán egyszer csak jött az sms, hogy nincs több pénz, mondom oké. Feltöltöttem, jön az sms, egyenleged -16000 forint O.O Szal a vége az lett hogy vettem egy új kártyát.

UPC-s esetem, amikor az első csomagba voltam velük még a régi verzió és szőkekapitány tányéros hősiesége között. Történt ugyanis hogy akkor változott meg a UPC díjcsomagkiosztása (mint most a Fiber Powerre >_< ) és elfelejtették velünk közölni hogy ez esetben a szerződést más alapokon, de meg kell újítattni. Első hónapban valamiért nem jött meg a levél, másodikban pedig belassult a netem, és jött a levél hogy 11000 forinttal tartoztok, és ráadásul be is lassítjuk a neteteket >:(

...Azóta persze minden jobb lett, történt ugyanis hogy az 1 megás net helyett kaptam egy 2 megásat, ami később megduplázódott, aztán meg egy nő keresett fel minket hogy a környékünkön a upc-sek valami sebesség növelést adnak, így most 22/3 mbit/sec-es netem van :P

öhh, </off>
  • solo
    Bazd, még telefonon is redtube-ot nézel?: D xD
  • tomonor
    az meg a másik ahonnan sikerült egy kisebb számlát összeszednem xD
  • solo
    3g nem volt, mert tuti nem volt: D
    Ha meg igen akkor miért azt mondta, hogy wifi-ztem, és miért nem azt, hogy 3g-ztem?:C

Na mind1.Rakás kula az egész XDMInt a UPC: DD
  • solo
    Lófaszt..Ezeknek én fizessek?tutinem: D

• tomonor
    na az meglehet. Nemtudom hogy, de nagyobb a valószínűsége, mint hogy a wifidről pénzt szedjen le a pannon.
  • Bencee7
    ja és amúgy én wifit csak offilne-ba használom pont az ilyenek elkerülése végett...

wifi mellett sztem felcsatlakozott a 3g hálózatra és onnan is szedett adatot sztem ezért lehetett az a pénz szedés
  • Bencee7
    Ha 3x annyiba kerül akkor válts díjcsomagot!
    én idén tavaszig kb 120ftos percdíjjal beszéltem és akkor váltottam djuice-ra, így már csak 20ft talán...nemtom
  • tomonor
    áhh ez hülyeség, wifinek semmi köze a sim-hez, repülő üzemmódba is lehet használni. Meg ez egy ilyen alap dolog.

Amúgy én már egyszer csináltam egy 30 000 forintos számlát, hát azóta sincs kifizetve xd Itt kuksol az egyik fiókomban.
  • gerge93
    háát ez érdekes, mert ha fizetős is akkor tudtommal levan kódolva és x helyen fizetni kell y összeget és odaadják a jelszót, de ez így szívás. Ilyenkor mivan kikell, majd fizetni a -11000ft-t? vagy csak úgy elfelejtik :S a másik meg ha lefogy a pénz akkor 0ft- nál nem megy lejjebb SZERINTEM, de ezekszerint..