Háznyomtatón dolgoznak a britek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ahhoz meg külön tehetség kell, hogy ide is belekeverd a zsidókat. Mondjuk nem nehéz.
"Miért késtél bazdmeg, 25 perce várok rád!
A köcsög zsidók miatt meg a köcsög demszky miatt
Mivan?
Hátizéé a kombínó meg vágod"
"meg ki a picsa fog házat venni ha munkája meg nem lesz senkinek. faszok... "
ezen megint csak röhögni tudok, ugyanis az építõmunkások többsége (ha nem tûnt volna fel, a nagy magyar valóság) ROMA, vagy ROMÁN, akit ti úgyis nagyon útáltok. Mert én valahogy nem láttam még építkezésen fehér embert fehéren dolgozni. Legalábbis ritka.
Meg a számítógépek is fúj. Elvégre majd a sok kedves aranyos bürokratát ki kell majd dobni, ha megjelenik a sok számítógép-automatizált rendszer.
AKKOR MI A FASZT KERESEL EGY INTERNETES FÓRUMON, BAZDMEG? Fasz vagy ember, ellentmondasz magadnak. GONDOLKODJ MIELÕTT BESZÉLSZ.
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
A te gondolkodásoddal még ma is kézzel húznánk fel a vizet a kutbul. 😛
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
hurrá de jó lesz, megint csak a pajeszosok járnak jól...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Talán nem csak a földön.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Már én is sokat gondolkoztam rajta.
Nem is lenne olyan bonyolult létrehozni.
Egy ház fel lenne építve max 1 hét alatt...
Olcsó lenne.
De azért szép munka, sztem lesz hely ahol használni fogják.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL