Háznyomtatón dolgoznak a britek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teljesen egyetértek. annyira tipikus mentalitás...

Jajj basszus! Ez aztán a magyar mentalitás! A rohadt életbe megint valaki jól jár. Hát ez így szokott menni. Ha valaki kitalál valamit, meg is valósítja és még mûködik is a dolog, akkor valaki, vagy valakik jól fognak járni. Megérdemlik. Tessék kitalálni, létrehozni valamit és még okosan is menedzselni és te is jól fogsz járni. Vagy valaki más. Én nem sajnálom attól aki ezzel jól fog járni. Hát így felhúzni reggel emberek!!!!
akkor jár valaki jól, ha pl közbeszerzési pályázaton valakit lezsíroz, vagy monopóliumban van az adott területen. ez ebben az esetben nem valószínû, hogy elõfordul, és a (Anteris-féle emberek által sokat szidott) szabad piac miatt az árak szükségszerûen lejjebb mennek, és mind a vállalkozó, mind a fogyasztó jól jár.

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

de azt hiszem ez a legkisebb problémánk, ha egyáltalán problémanak nevezzük...

pedig nem a ház árak fognak lemenni, hanem több profitot fognak lehúzni. Innen már csak egy ugrás, hogy valakik jól fognak járni.

Tetsuo
max 1-2 tonna, ugyanis az anyagok külön tartályokból csövön keresztül jutnának a fejhez..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Háhá Anteris, te is okos ember vagy, nem baj, csak magadat járatod le. Na jó, a hozzád hasonló kaliberû emberek biztos értékelik az átgondolt vélemény-nyílvánításaidat, de ez itt egy szakmai fórum, pöcsfej.

Ahhoz meg külön tehetség kell, hogy ide is belekeverd a zsidókat. Mondjuk nem nehéz.

"Miért késtél bazdmeg, 25 perce várok rád!
A köcsög zsidók miatt meg a köcsög demszky miatt
Mivan?
Hátizéé a kombínó meg vágod"

"meg ki a picsa fog házat venni ha munkája meg nem lesz senkinek. faszok... "

ezen megint csak röhögni tudok, ugyanis az építõmunkások többsége (ha nem tûnt volna fel, a nagy magyar valóság) ROMA, vagy ROMÁN, akit ti úgyis nagyon útáltok. Mert én valahogy nem láttam még építkezésen fehér embert fehéren dolgozni. Legalábbis ritka.

Meg a számítógépek is fúj. Elvégre majd a sok kedves aranyos bürokratát ki kell majd dobni, ha megjelenik a sok számítógép-automatizált rendszer.

AKKOR MI A FASZT KERESEL EGY INTERNETES FÓRUMON, BAZDMEG? Fasz vagy ember, ellentmondasz magadnak. GONDOLKODJ MIELÕTT BESZÉLSZ.

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

Tetsuo
LOL ennyi erõvel semmit nem szabad automatizálni és optimalizálni!
A te gondolkodásoddal még ma is kézzel húznánk fel a vizet a kutbul. 😛

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

meg ki a picsa fog házat venni ha munkája meg nem lesz senkinek. faszok...

"minimalizálja az építkezéshez szükséges munkaerõt"

hurrá de jó lesz, megint csak a pajeszosok járnak jól...

T0nk, gondolom 100 tonnás nyomtatófejet akartál írni. 100 kilót még mi ketten is tudunk mozgatni😊
nem rosz megkímélnénk magunkat a sok szar építésztõl

Hamarosan jönnek majd az Ûrgammákból ismert Chio Chips gyártó nyomtatók is 😊

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Csak annyival egészíteném ki T0nk-ot hogy 30x30xH méter ahol H az épület magassága, és térben még nehezebb irányítani a nyomtatófejet.
Ez bizony forradalmasíthatná az építkezést...
Talán nem csak a földön.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

mielõtt ír valaki egy ilyen cikket, legalább utána nézne hogy mûködnek a rapid prototype eljárások.. több módja is létezik, de egyiknél sincs olyan, hogy miután felépítették a rétegeket, utólag keményítik ki lézerrel. A rétegek felépítése közben, rétegenként kötik a korábbi réteghez az újabbat.
Talán azért, mert van egy kicsiny probléma. Egy 30x30 méteres területen kell kb fél centiméteres pontossággal dolgozni, egy legalább 100 kilós nyomtatófejjel. Ehhez azért kell némi mechanika, meg vezérlés. Meghát korábban senkinek nem jutott ez eszébe.

de mennyi pénz...

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

Hát ezek a házak kb ugy néznek ki mintha legobol lennének, de az ötlet eredeti.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Nem is értem, hamarabb miért nem készült ilyen gép.
Már én is sokat gondolkoztam rajta.
Nem is lenne olyan bonyolult létrehozni.
Egy ház fel lenne építve max 1 hét alatt...
Olcsó lenne.
csóri kõmûves segédmunkások.. mi a rákot fog csinálni az ország hirtelen annyi munkanélkülivel ha ez egyszer beválik?
Hát ebben eddig nem látok túl sok új dolgot, régen Oroszok gyárakban panelházat gyártottak, ez maximum komplexitásban múlja felûl a panel házakat, de valszeg kicsit jobb lesz benne élni. Megnyugtatlak ebbe biztos nem kell toner/patron...
De azért szép munka, sztem lesz hely ahol használni fogják.
Ebbe is a nyomtatópatron/toner lesz a drága.

Csak halad a világ 😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

← ElőzőOldal 2 / 2