1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
#1089 ok, mostmár vágom. köszi -
Cat 02 #1088 Garázsba akkor tudsz páncolosokat rakni, ha a simákat már begyűjtötted. -
#1087 hú vaze már én se értem. úgy tudom unlockolni h begyűjtöm az összes harci járművet. de hova gyűjtsem be? -
Cat 02 #1086 Mondat 2. fele :D -
#1085 de hogy tudom unlockolni?? -
Cat 02 #1084 Ki kell unlockolni, azzal h begyűjtöd az összes náci járművet. -
#1083 a harci járműveket bármelyik garázsba le lehet rakni?? -
#1082 köszi -
#1081 amit fel kéne robbantani, azokat nem..csak azokat aminek nyitva a teteje ;) -
#1080 az utcán lévő tankokat nem tudom elcsórni?? -
#1079 akkor megkeresem és lenyúlom őket -
#1078 a versenypályánál ott dekkol az összes ;) -
#1077 a sportautókat hol találom meg -
tmisi #1076 Én már letöröltem, tudjátok mikor csinálom meg, még hátra volt 80%.
Ha elkötök egy tankot, akkor még talán lenne esély, de ami a tetőn van, azt úgyis csak Altair módban lehet levadászni.
De amúgy jó game volt. -
#1075 elszeded a civilektől/németektől aztán elhajtasz vele a garázsba, ott kiszállsz, és utána a listáról a garázsmesternél bármikor kiválaszthatod -
#1074 húzd ki az USB-s kormányt. :D Legalábbis nekem attól szokott magától elkezdeni hátrafelé futni. :D Lehet nekiállok ma a freeplaynek, nincs olyan trainer ami felrobbant minden náci szart? :D -
#1073 Az autókat hogyan lehet elérhetővé tenni -
Cat 02 #1072 Nekem 40 volt talán, de repülő végtelen rakétavető mod nélkül biztos nem tolom 100 %-ra :D +még jump ugye -
dupcsik #1071 hello! nekem egyszer csak olyat csinál hogy magátol megy az ürge az mitöl van és hogy kell megállitani mert piszkos idegesitő??? -
tmisi #1070 Na ki van tolva. Valaki végigvitte már a freeplayt? Nekem még csak 18%. -
#1069 Oks kösz megpróbálom :) -
xxxpaulxxx #1068 naaa! Ne légy hikomat!:D
Ebben a játékban a lehető legbugyutábbak a versenyzős részek -
Cat 02 #1067 Nem szabad fékezni és nekimenni a dolgoknak. -
#1066 Hello!
Amikor már csak versenyek vannak, hogy kell végigmenni 1:45 alatt?Mi a taktika?MErt én az aurora-val,nitroval nemtudok 2 perc alá menni.Mit csinálok rosszul?
A választ előre is thx! -
Cat 02 #1065 Van olyan trainer h tudsz repülni ? És végtelen aknavető ? Azzal jó lenne freeplay-t befejezni :D -
xxxpaulxxx #1064 Nah ez remek játék volt
az év játéka
A végén a beszólás ilyen típikus akcióhős duma voltXD:D
ha végigvinném a freeplayt akkor mi történne?:P -
xxxpaulxxx #1063 nekem select plusz jobb analog kar le:D -
#1062 jaja..F2-t ír, aztán párszor gondoltam kipróbálom, de nem ment..egyszer véletlenül püfölni kezdtem az F3-mat...hánemjöttazonnal? :DDDD -
Cat 02 #1061 Útra lehet csak. De sztem f3-f4-re megy :D
Egyikben hoznak autót + boltot másikkal meg jön 4 darab krapek és elkezd lőni. -
#1060 én ezeket még sose használtam, nem is tudom hogy kell mnodjuk :D
nyomtam az F2-t aztán kattintottam, de nem történt semmi -
xxxpaulxxx #1059 hmmm...
az fos:D
köszi:) -
Cat 02 #1058 Nem, pl vidéken újra be kell állítani. Minden garázs bizonyos területre vonatkozik. -
xxxpaulxxx #1057 azt magától megcsinálja -
Cat 02 #1056 Minden garázsban be kell. -
xxxpaulxxx #1055 Az miért van, hogy beállítottam a Drake-t menekülőautónak, mégis egy ócska tragacs jön, amikor hívom az autót? -
xxxpaulxxx #1054 legjobb amikor a fejét lövöd, nem döglik bele, csak az 5. lövésbe de akkor szétrobban az egész testeXD -
#1053 ezt már én is észre vettem, poén :) -
Cat 02 #1052 -
hapi #1051 Nézd meg a minimum követelményeket ati x1xxx -kártyával nem megy ennyi. -
#1050 „Szerinted, sztem meg a többi perk egy baromság”
Nem-Nem csak Szerinted!
én sehol nem írtam olyat, hogy bármelyik perk is baromság lenne.
Sőt egyáltalán szóba se került az, hogy melyik perk mire vagy mennyire jó, arról volt szó, hogy nem érdemes megvenni, van különbség köztük. Az szerintem is igaz, hogy nekem is az egyik leghasznosabb perkem ez, hogy elbújhatok bárhol, de ettől még szerintem nem érdemes pénzt adni rá. Ha valaki a gyors végigjátszásnál kicsit jobban belemélyül a játékba, autókat gyűjt vagy esetleg annyira is, hogy meg akarja szerezni az összes perket, annak nem érdemes erre költeni, mert ezt pofonegyszerű megcsinálni.