The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs is benne No. Verseny Fro-ban van, te meg Olaszo.ból jössz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Falcon87
Pár kérdés:
1.)Kocsikat lehet venni? Mert én nem nagyon bírtam.
2.)Németországból hogy lehet visszajutni Franciaországba? Körbefutottam a határátkelõ helyet ötször kapcsolóért, robbantottam is a kaput, de meg se kottyan neki. Ötlet?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Jókérdés ^^

Broafka
ezt miért nekem mondod? :)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Van quest ahol hidat kell robbantani, afelett van 1, illetve tovább a folyón kettõ közvetlenül egymás mellett. És meg is van a perk.

Broafka
ööö, hát van lift izé, ilyen akna, de nem áll ott nekem lift amibe beszállhatnék ,anmjd körbe nézek, most épp formatálok :P

gfreak
csak vasúti hidakat tudsz felrobbantani...amit a küldin kívül eldurrantsz, amellett Lorraine-ben van egy, meg azzal közel egyvonalban, a térképen balra haladva van kettõ szinte egymás mellett...aztán Le Harve-ban is van, meg asszem Picardie területén is van még...

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
<#bohoc>megvetted, tehát megvan a perk, és azért tudsz elbújni..de ha nem evszed meg/csinálod meg, addig nem tudsz elbújni mindenféle hiding spotnál...különben eiffelhez odajutni meg felliftezni a búvóhelyig nem nagy kihívás, erre pont kár volt ellõnöd a zsetont<#ravasz1>

@Broafka: nincsenek benne a tankok, külön lehet szûkíteni páncélosra meg náci jármûre..különben a Sturmwageneket meg a Gestapo Cruiser-t (a gépfegyveres) loptam csak riasztáskor, a többit meg szépen csendben el lehet bugázni...jelenleg a Bulletproof Kaiser-t nem találom, meg a két speckó Bauer-t (a z Armed meg a Fuel)

az álruhában bombalerakás meg mûködik, azaz téged lesnek, de leragod a cuccot, nincs riadó...néha észrevesznek egy-egy kis csomagot, odafutnak, nézik (suspicion zone) aztán megunják és elmennek a helyükre :D ma majdnem meglett a tíz végre...este újrapróbálom (francnak kell melózni ma is :S )

Morphin
Van lift...3 is.Mindig másik kell hogy adott szint után feljebb mehess,ki hinné hogy ilyen böszme nagy ez a torony.Én felmentem a legtetejére és nagyon szép...amúgy ott egy halott katona a pultnál arra rámész, és megmenekültél 5ösbõl.

Nekem egy kérdésem van: melyik hidat és hogy lehet felrobbantani, már vettem ilyen hídrobbantó kit-et elvileg, de nincs ötletem melyik hidakat lehetne,egyhez odamentem de nem mutatott semmit, hogy rakhatnám fel...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Nem csak akkor, én pl megvettem pénzért simán. Egy ezüstöt és egy aranyat vehetsz pénzért.
wedge31
Szerintem csak az Eiffel torony teteje a menedék ötös szinten legalábbis én nem láttam mást.
Feljutni meg pofonegyszerü beszállsz a liftbe.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Alarm 5 rejtekhelyekhez perk kell, amit akkor kapsz meg, ha egyszer sikerül elmenekülnöd ötösbõl.

[merlinw.org]

Broafka
hát ha nem mutat sehol se zöldet neked, akkor tényleg, amúgy a játék legelején lévõ vidéki háznál lévõ kútban, vagy amit tuti megtalálsz az Eiffel torony teteje, a bibi hogy még nem tudtam rá föl mászni :)

(mondjuk csak egyszer próbáltam)

Hogyan lehet alarm 5 -bõl elmenekülni? A rejtekek zárva vannak nekem bugos a térkép szal semmi ötletem.
Broafka
egyszerûbb ha megnézed a szöget hogy állnak, ahol 2-en állnak ott oda lehet menni hót nyugodtan a tankhoz, ráraksz egy bombát és futsz.

nem tudsz visszafoglalni területet magadtól (már ha kiszínezésen erre gondolsz), csak küldetéssel lehet.

u.i.: elkezdtél egyáltalán játszani a játékkal? :)
Játsszál vele, sem mint kérdezõsködsz (bocsi)

Köszi a válaszokat.
De van még kérdésem.
Az út mentén lévõ katonák, tankkal. Azokat ki lehet ütni, és utána nem jönnek vissza?
Mi van ha küldetésen kívül foglalom vissza 1-1 területet?

Broafka
azt én is tudom, de azokban benne van a tank is, ez a bajom. (vagy legalábbis am ultkor olyat próbáltam betenni asszem ami abban a listában volt, vagy nem tom)
a másik meg, hogy mondom, nehéz meglátni hogy melyik páncélos, melyik sima, miközben tankkal jönnek feléd.

azért szerintem az nem egészen úgy mûködik az a bomba rakás, hogy elé állsz és lerakod elé... Hanem akkora körben mûködik, mint amikor álruhában sétálsz.

Papírokat kapsz csak amivel át tudsz menni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gfreak
ki tudod listázni a garázsmesternél, asszem a harmadik opció a náci autókat mutatja...

most végre eldurrantottam négy hidat, így ha robbanóanyagot pakolok le, nem fognak gyanakodni...asszem besétálok egy nyüzsgõ helyre, és telerakom RDX-el :DDD

Bal0924: az útlezárást nem tudod elfoglalni, az csak egy..hmm...útlezárás :DDD jelöli hogy hányas areába mász át és ennyi...

Ezeket a felkiáltós útzárakat a küldetésekben eltudom foglalni, vagy küldetéseken kívül kell elfoglalni?

Broafka
azzal nekem is vannak gondjaim, meg a náci autók összegyûjtésével! :D

az a baj, hogy nem tudom mi számít kocsinak, és mi tanknak. Meg sajnos annyira az sem látszik, hogy páncélozott vagy épp sima.

Broafka
vezetni tudni kell :)

(tipp: használd a kéziféket, ügyesen párosítva a sebességgel jobban jössz ki a kanyarokból, mintha fékeznél és úgy kanyarodsz)

sajnos az autózás fizikája a játékban meglehetõsen érdekes, tapadunk az úthoz mint a fene, és a meredek lejtõkön ha csak 10 centis szakasz van belõle akkor sem tudunk fölmenni rá teljes sebességgel.

gfreak
ehh...már megcsináltam...basszus :DDD

wedge31
Van egy olyan küldi hogy könyveket égetnek a nácik kb 20-25 katona egy kupacban én ott gyüjtöttem be azt a perket.

gfreak
valaki adjon egy tuti tippet a 10 németet 10 mp alatt dinamit vagy rdx jótékony segítségével...próbáltam hogy telepakoltam kisebb utcák keresztezõdését rdx-el, alarm3-4-ig ellövöldöztem, de hiába nyüzsögtek ott több mint 10en, nem akarnak megdögleni annyian amennyinek kéne :D

felkiáltójeles útlezárásokon áthajtani tudsz, ha megszerzed a hamis papírokat, akor meg átengednek...

én Altair-rel simán átszabtam a városon a versenynél...

Elfelejtettem..
Azt a küldetést hogy kell megcsinálni, amikor 1:45 perc alatt kell végig menni a városon? ( a versenykocsival 1:50 alatt tudtam megcsinálni, 20 próbálkozás után...)

Hello!

A felkiáltó jeles útzárásokat (sárga, piros), hogyan tudom megszerezni?

gfreak
a patch semmit nem javít az RDX/Super RDX dolgon gondolom...helyesen gondolom ha így gondolom? :DDDD

TopGun
Uppsz! Ez kicsit nem ugy sikerult ahogy szerettem volna, bocsi :(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Ezt az oldalt nezd meg:
vegigjatszas
Remelem segit a gondodon.A tobbieknek nem ajanlom.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
A lanyokkal egyebkent mast is lehet csinalni, azonkivul, hogy a jobbnal jobb csajok, csak nekem tancolnak egy sexi tancot? pl. lepedo gyurogetest, meg ilyenek:)

TopGun
Ertem, akkor kesobb visszamegyek "keselni" a csajszihoz. Akkor ezekszerint nalad sem mukodik a 3 a kislany? pedig szivesen megneztem volna mit kezdenek egymassal? :) Azert az "alternativ" valtozatot is kiprobalom a pezsgo megszerzesehez:lelovom a kapuban allokat :)

1. Nincs elég Contraband-od, ezt náci ojjektumok, felszerelések(radar, tornyok, hangszórók) pusztításával tudsz szerezni
2. Erre nem tudok válaszolni mert nekem is ezt csinálta, azóta nem próbáltam.
3. Én úgy csináltam, hogy egyenruhában felmásztam a tetõre, és a pezsgõ mellett álló gestapós arcot nyugott szívvel tarkón b*sztam, aztán fogtam a pezsgõt és futás :D

Positive Mental Attitude

TopGun
Ez meg elobb van mint ahol En tartok, ezt mar megcsinaltam, ez az ahol ket nemet akarja leloni a csajszit egy pajtaban, vagy meg a vagohidon?! Telepitsd ujra a jatekot, kezdj egy elozo jatek allast auto mentesbol, vagy ezt el kell fogadnod, nem tudsz mit csinalni vele.

chase
Már kb. 15× megpróbáltam. :(

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Vraaanyek
Uhh...ez ismét csak egy "kellemes" bug-nak tûnik, nekem olyan is volt, hogy valaki, akinek velem kellett volna jönnie egy bokorban ragadt, és nem is tudom már hányszor kellett betöltenem azt a részt, hogy végre ne a bokorban legyen, szerintem próbáld meg betölteni többször azt a részt, talán akkor megszûnik a bug:S

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

chase
Végre egy játék amit szívesen végigjátszanék, nagyon bejövõs a hangulata meg a sztorija, változatossága.
Azonban 13% nál súlyosan elakadtam:
A Morini Farmon megmentem Vittoriot, majd jön az hogy Talk to Vittorio, ha ez is megvan, akkor adja a Rescue Veronique küldetést és abban a pillanatban Veronique meg is hal. Egy lépést nem tudok tenni, azonnal bukom a küldetést amint aktiválódik és nincs tovább a játék, lehet újrakezdeni.
Mit kellene ennél a pontnál csinálni, hogy tudjak továbbhaladni?

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

TopGun
Sziasztok! Nekem van par kerdesem:
1.Amikor lemegyunk a mulato alagsoraba, ahol a sok gyonyoru lany van, van egy akinel kesdobalast lehet jatszani, az miert nem enged jatszani? csak a kilepes a jatekbol lehetoseg valaszthato :(
2.Ugyanott amikor 3 lany jatszana egymassal? ott masoknal mennyit tolt? mert nalam vagy fel oran keresztul csak toltott es osztogatta a jo tanacsait, de nem tortent semmi, ugyhogy inkabb ujra inditottam a jatekot.
3. Annal a resznel tartok meg csak, ahol egy uveg pezsgot, kell vissza szereznem a nemetektol egy foszernek, aki gyogyszert ad erte. Siman nem tudok bemenni az epuletbe hiaba vagyok nemet egyenruhaban, mert a gestapos spicli egybol nyomja a riadot... En ket megoldasra gondolok, az egyik, hogy lelovom a gestapost, meg a ket ort a kapuban, de gondolom ez minimum 2-es szintu riadot vonzana maga utan, a masik gondolatom, hogy megkerulom az epuletet es felmaszok a tetore, ugy probalok meg bejutni. Nem azt kerem, hogy mondjatok el a megoldast, csak arra vagyok kivancsi, hogy melyik a jobb, az elso elgondolasom, vagy a masodik inkabb?

HoReSz1975
miért nem kellett volna <#confused> olyan gyorsan lefutott a patch, mintha nem csinált volna semmit <#wow3>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

wedge31
Itt nincs hg ugyhogy egy modi törölte neki meg nem kell magyarázkodnia.

Azt hiszem kezdem érteni, hogy nem az a lényeg ki vette meg a játékot és ki nem, hanem az, hogy a warez verzió elindításával kapcsolatos kérdések nem idevalók, hanem pl. oda, ahonnan letöltötték. Itt pedig magáról a játékról folyik a csevegés, függetlenül attól, hogy aki hozzászól honnan is szerezte be.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

pff miért is kellett törölni a hozzászólásom? próbáltam segiteni -.-
hmm... érdekes, mert a csajszi sportkocsija bent volt a garázsban és nem kaptam meg... nah mind1, köszi azért, kipróbálom mással:D

Beülsz egybe és beállsz vele a garázsba. Szemétség, hogy én már most beálltam a Wulf tankkal, de a silver perk amíg nincs, nem maradhat a tank sem meg. Én meg biztos nem fogok hülye náci autók után kajtatni.
Nem lõttem tehenet..még az elején a farmon az egyik költözõ család szépen ketté vágott egyet,olyan volt,mint a South Parkban:)))
Amúgy próbáltatok már tehenet lõni?XD

Jah és hogyan lehet az autókat begyûjteni?

gondolom patchelés után szépen felülírtad azzal a crack-el,ami az iso-ba volt csomagolva...?
HoReSz1975
Felraktam a patch -et, de lóbrokit sem ér, úgyanolyan sz@r, mint volt, a hiba továbbra is fenáll nálam... Pedig az új ATI 9.12 -es driver is fent van...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Na megtaláltam! Csalóka, mert úgy tûnik, minden sarka egyforma a templomnak, de nem. A háta mögött ahol van a sárga lámpa, attól balra, de még a piros zászló elõtt az egyik keskenyebb kiálló falrészen lehet felmenni.