The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
Oks kösz megpróbálom :)

naaa! Ne légy hikomat!:D
Ebben a játékban a lehetõ legbugyutábbak a versenyzõs részek

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nem szabad fékezni és nekimenni a dolgoknak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

adios
Hello!
Amikor már csak versenyek vannak, hogy kell végigmenni 1:45 alatt?Mi a taktika?MErt én az aurora-val,nitroval nemtudok 2 perc alá menni.Mit csinálok rosszul?
A választ elõre is thx!

Van olyan trainer h tudsz repülni ? És végtelen aknavetõ ? Azzal jó lenne freeplay-t befejezni :D

Nah ez remek játék volt
az év játéka
A végén a beszólás ilyen típikus akcióhõs duma voltXD:D
ha végigvinném a freeplayt akkor mi történne?:P

nekem select plusz jobb analog kar le:D

gfreak
jaja..F2-t ír, aztán párszor gondoltam kipróbálom, de nem ment..egyszer véletlenül püfölni kezdtem az F3-mat...hánemjöttazonnal? :DDDD

Racism is a weapon of mass destruction!

Útra lehet csak. De sztem f3-f4-re megy :D
Egyikben hoznak autót + boltot másikkal meg jön 4 darab krapek és elkezd lõni.

Broafka
én ezeket még sose használtam, nem is tudom hogy kell mnodjuk :D

nyomtam az F2-t aztán kattintottam, de nem történt semmi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

hmmm...
az fos:D
köszi:)

Nem, pl vidéken újra be kell állítani. Minden garázs bizonyos területre vonatkozik.

azt magától megcsinálja

Minden garázsban be kell.

Az miért van, hogy beállítottam a Drake-t menekülõautónak, mégis egy ócska tragacs jön, amikor hívom az autót?

legjobb amikor a fejét lövöd, nem döglik bele, csak az 5. lövésbe de akkor szétrobban az egész testeXD

Broafka
ezt már én is észre vettem, poén :)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

http://www.youtube.com/v/xr_7vS2A960&hl=en_US&fs=1&

Nézd meg a minimum követelményeket ati x1xxx -kártyával nem megy ennyi.
CS@
„Szerinted, sztem meg a többi perk egy baromság”
Nem-Nem csak Szerinted!
én sehol nem írtam olyat, hogy bármelyik perk is baromság lenne.
Sõt egyáltalán szóba se került az, hogy melyik perk mire vagy mennyire jó, arról volt szó, hogy nem érdemes megvenni, van különbség köztük. Az szerintem is igaz, hogy nekem is az egyik leghasznosabb perkem ez, hogy elbújhatok bárhol, de ettõl még szerintem nem érdemes pénzt adni rá. Ha valaki a gyors végigjátszásnál kicsit jobban belemélyül a játékba, autókat gyûjt vagy esetleg annyira is, hogy meg akarja szerezni az összes perket, annak nem érdemes erre költeni, mert ezt pofonegyszerû megcsinálni.

Sziasztok!

Nekem egyszerûen nem indul el! Már kezdem feladni, hogy kipróbáljam!
Mindig azt írja ki, hogy "The Saboteru is unable to continue due to an error initializing your graphics hardware"
Gépem: Pentium 4 3Ghz, 2Ghz ddr2, Ati x1550 256Mb ddr (Shader model 3.0) + Catalyst 9.12, Win XP Sp3
Elképzelhetõ, hogy az XP nem tetszik neki?
Vagy a videókártya kevés, a hardware szóból gondolom.
Minden game fut tökéletesen, CODMW2 is szépen, de ez egyszerûen nem akar elindulni!

Ha valaki tud valamit kérem segítsen!

Elõre is köszi!
Kellemes ünnepeket!
hi all en probaltam ma ezt a jatekot de felbontast sem engedte hogy allitsak kb 640x480 felbontason ment.. maradt az uninstall :D probaltam pacheket is meg mindent de semmi sem segitett , hogy lehet ilyen bugosan kiadni egy jatekot?:D

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Szerinted, sztem meg a többi perk egy baromság, semmi hasznukat nem veszem. Kit érdekel, hogy xy puskát kapok vagy mittudomén mekkora hatású egy gránát? Ez aztán számít tényleg. lol
sajna már a storyval rég végeztem, am. az is számít hogy ha külön robbatom fel, úgy próbálkoztam hogy leraktam a nácik környékére manuálisan robbantható bombákat (RDX)-eket) aztán mikor nagyjából mindegyiknél volt akkor robbantottam de csak 9 halt meg 1 valahogy megmaradt :S nem is tudtam hogy az is számít ha a kocsival robbantom fel :) nehéz sok németet 1 kupacba találni :D ráadásul 10et :\
Hehe..találtam madárlövõs minijátékot..komoly:)
Nekem az a könyvégetõs küldinél lett meg 1 tankerbe tettem bombát és behajtottam közéjük vele.
CS@
Wedge31 írt egy tippet a #995 –ben.
Ha már túl vagy ezen te is, akkor nekem nincs 5letem rá, nekem úgy tûnt(nem 100%), hogy csak úgy számít bele a felrobbantott egyén a 10be, ha ugyanaz a robbanószer ölte meg, mint a többieket.
(sokat pöcsöltem vele én is és 8 volt a maxom, aztán meguntam és ezt a perket vettem meg pénzért)

basszus nincs valakinek 5lete hogy a 10mp alatt 10náci megölése dinamittal vagy RDX-el nevû perket hol lehet megcsinálni? nekem mindig csak 9 meg 8 döglött meg :\
CS@
"megvetted, tehát megvan a perk, és azért tudsz elbújni..de ha nem evszed meg/csinálod meg, addig nem tudsz elbújni mindenféle hiding spotnál...különben eiffelhez odajutni meg felliftezni a búvóhelyig nem nagy kihívás, erre pont kár volt ellõnöd a zsetont"

Ejnye már ilyet írni, hogy butaságokat beszél? Mikor teljesen igaza van?
én pl nem is mentem a toronyhoz, hanem a vidéki helyet választottam, a templomnál kiraktam az 5csillagot és a táv felét gyalog tettem meg, egyáltalán semmi nehézség nem volt benne, az egyik legkönnyebben megcsinálható perk, így sztem is tök fölösleges arra elcseszni azt az 1-1 lehetõséget.

De más, nehezebb Perk-re eltudod.
Azért írta mert lvl5ön két búvóhely van csak, egyik az Eiffel, kivéve ha megcsinálod a Perket.

"megvetted, tehát megvan a perk, és azért tudsz elbújni..de ha nem evszed meg/csinálod meg, addig nem tudsz elbújni mindenféle hiding spotnál...különben eiffelhez odajutni meg felliftezni a búvóhelyig nem nagy kihívás, erre pont kár volt ellõnöd a zsetont"

Bocs, de igen butaságokat beszélsz. A srác azt írta, csak akkor kap 5-ös szinten búvóhelyet, ha már szökött meg 5-ös riasztásból. Erre írtam, hogy nem, mert én pl sosem szöktem meg, max 3-ból, mégis ad 5-ösön is búvóhelyet, mert pénzért kiváltottam. Sztem a leghasznosabb perk-ek egyike, egyáltalán nem felesleges rá a pénz. Amúgy anniy a pénzem, sosem tudom elkölteni, minek spóroljak?
És semmiféle Eiffelnél nem voltam még, ezt sem értem, miért nekem írod. <#zavart2>
Morphin
Nah ma végére értem a story-nak...nem mindent értek belõle, mert elnyomkodtam a videokat,de összességében nem rossz játék. Érdekes, hogy a neve is a szabotálásra utal,de én a legtöbb küldetést nem tudtam úgy teljesíteni,hogy idézem ,,egy lövés nem dördül el".Pedig kifejezetten örültem volna, ha erre lett volna kihegyezve a dolog.Normal módon abszolút nem nehéz a játék,bárki szépen eltud lövöldözgetni.Külön dicséret az Eiffel-ért!
Lehet néha még bele-bele kukkantok a játékba hisz elég nagy szabadságot ad, még a story után is...további jó játékot mindenkinek.
Ja és Kellemes Ünnepeket!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Nemvalószínü, max úgy hogy csak téged lõnek, és te nem lõsz :D, hátbol megleped a gestapos arcot fogod a pezsgõt és futsz :D

Positive Mental Attitude

ThugEdge
hali
én mostanság kezdtem és mindjárt el is akadtam:)
a pezsgõt kell ellopni:
lehetséges ezt úgy megcsinálni, hogy egy lövés nem dördül el?
ha igen hogy?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

nah végre lassan sikerül mindent megtalálnom :D a késdobálós aki nem tudja esetleg abban a bárban van ahol kezdtünk ha a színpadon álsz akkor jobb oldalt van, ott áll egy kidobócsávó is az mellett van 1 fa ajtó. 3csillagot kell találni hogy meglegyen a kocsi, nekem a többi játéknál elkezd tölteni csak tölt és tölt :S, am. 10x kell úgy lõni hogy 2 nácit lõsz le 1 golyóval, legalábbis a 3. szinten úgy kellett, és nem a távcsõvel kell fejbelõni XD hanem a távcsövespuskával.... xd CS@ neked pedig köszönöm a segítségeket :)
wedge31
Tizszer kell két nácit egy lövésel lelöni ,sniper toronyban van távcsöves fegyo.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

REPS0L
5 nácit kell lelõni fejbe, távcsõ? segítségével
de én ezt a távcsövet nemtalálom vagy nemtudom :\

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Nem úgy van h 5ször kell 2 nácit lelõni egy lövésbõl ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

REPS0L
hogy megkapjam a sniper-t, 5 nácit kell lesnipeolnom fejlövéssel... szerintetek? akárhogy lövöm csórókat fejbe akármivel, egyet sem tudok lelõni úgy, nemhogy 5öt...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

CS@
Ez is a Bár(ahol a játék kezdõdik) alatt van, ahol a késdobálás is.

A Bárban tartózkodva a radaron nézve látszik egy érdekes ikon, itt egy nagydarab kidobóember ácsingózik és a mellette lévõ polcszerûség mögött levõ „titkosajtón” át juthatsz le.
Már nem emlékszem pontosan de asszem elsõre a kidobóembert meg kell megszólítani hogy kinyissa.

na ne szivass mutasd a térképen... :)
Fec papa
az gáz. :D

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

basszus ezek az erotikus táncok hol vannak a game-ben? Ott van a hardwireden 3 csaj is táncol én meg semmit nem láttam ebbõl pedig majdnem végigjátszottam a játékot.
Maffia 2, de nem gáz :D
a verseny autók meg a többi kocsi elvileg meg lesz de ezt a bárt meg a késdobálást nem vágom :S
de nem tudom hogy hol van a késdobálás xDD am. mind3 kell x) meg 3 verseny autó. azokat hol lehet megtalálni? a versenyeket végigvittem, az autókat lenyultam amit lehetett.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CS@
#730 vagy #823 (vagy beírod a keresõbe lent)
Palomino Sedanca: a bár alatti késdobálós játékban nyerhetõ meg.
Abban, hogy a 3ból melyik kell még, segíts magadon <#papakacsint> (nézd meg a garázsmesternél)

sziasztok. esetleg screenshottal tudnátok segíteni hogy a Kaiser Bulletproofot és a Plaomino Sedanca-t hol találom? vagy hogy lehet megszerezni? A gestapo cruisert olvastam hogy a 3. körözésné lehet elcsórni 12bõl 10megvan nem tom ebbõl a 3ból melyik kell még.. :S szal tudnátok segíteni? :$
Falcon87
Lényegtelen, de azért köszönöm hogy megválaszoltad a kérdést.
Egyébként tárgytalan a kapus dolog, csak nekem nem volt fantáziám.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"