The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a játékban a lehetõ legbugyutábbak a versenyzõs részek
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amikor már csak versenyek vannak, hogy kell végigmenni 1:45 alatt?Mi a taktika?MErt én az aurora-val,nitroval nemtudok 2 perc alá menni.Mit csinálok rosszul?
A választ elõre is thx!
az év játéka
A végén a beszólás ilyen típikus akcióhõs duma voltXD:D
ha végigvinném a freeplayt akkor mi történne?:P
Racism is a weapon of mass destruction!
Egyikben hoznak autót + boltot másikkal meg jön 4 darab krapek és elkezd lõni.
nyomtam az F2-t aztán kattintottam, de nem történt semmi
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
az fos:D
köszi:)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nem-Nem csak Szerinted!
én sehol nem írtam olyat, hogy bármelyik perk is baromság lenne.
Sõt egyáltalán szóba se került az, hogy melyik perk mire vagy mennyire jó, arról volt szó, hogy nem érdemes megvenni, van különbség köztük. Az szerintem is igaz, hogy nekem is az egyik leghasznosabb perkem ez, hogy elbújhatok bárhol, de ettõl még szerintem nem érdemes pénzt adni rá. Ha valaki a gyors végigjátszásnál kicsit jobban belemélyül a játékba, autókat gyûjt vagy esetleg annyira is, hogy meg akarja szerezni az összes perket, annak nem érdemes erre költeni, mert ezt pofonegyszerû megcsinálni.
Nekem egyszerûen nem indul el! Már kezdem feladni, hogy kipróbáljam!
Mindig azt írja ki, hogy "The Saboteru is unable to continue due to an error initializing your graphics hardware"
Gépem: Pentium 4 3Ghz, 2Ghz ddr2, Ati x1550 256Mb ddr (Shader model 3.0) + Catalyst 9.12, Win XP Sp3
Elképzelhetõ, hogy az XP nem tetszik neki?
Vagy a videókártya kevés, a hardware szóból gondolom.
Minden game fut tökéletesen, CODMW2 is szépen, de ez egyszerûen nem akar elindulni!
Ha valaki tud valamit kérem segítsen!
Elõre is köszi!
Kellemes ünnepeket!
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Ha már túl vagy ezen te is, akkor nekem nincs 5letem rá, nekem úgy tûnt(nem 100%), hogy csak úgy számít bele a felrobbantott egyén a 10be, ha ugyanaz a robbanószer ölte meg, mint a többieket.
(sokat pöcsöltem vele én is és 8 volt a maxom, aztán meguntam és ezt a perket vettem meg pénzért)
Ejnye már ilyet írni, hogy butaságokat beszél? Mikor teljesen igaza van?
én pl nem is mentem a toronyhoz, hanem a vidéki helyet választottam, a templomnál kiraktam az 5csillagot és a táv felét gyalog tettem meg, egyáltalán semmi nehézség nem volt benne, az egyik legkönnyebben megcsinálható perk, így sztem is tök fölösleges arra elcseszni azt az 1-1 lehetõséget.
Azért írta mert lvl5ön két búvóhely van csak, egyik az Eiffel, kivéve ha megcsinálod a Perket.
Bocs, de igen butaságokat beszélsz. A srác azt írta, csak akkor kap 5-ös szinten búvóhelyet, ha már szökött meg 5-ös riasztásból. Erre írtam, hogy nem, mert én pl sosem szöktem meg, max 3-ból, mégis ad 5-ösön is búvóhelyet, mert pénzért kiváltottam. Sztem a leghasznosabb perk-ek egyike, egyáltalán nem felesleges rá a pénz. Amúgy anniy a pénzem, sosem tudom elkölteni, minek spóroljak?
És semmiféle Eiffelnél nem voltam még, ezt sem értem, miért nekem írod. <#zavart2>#zavart2>
Lehet néha még bele-bele kukkantok a játékba hisz elég nagy szabadságot ad, még a story után is...további jó játékot mindenkinek.
Ja és Kellemes Ünnepeket!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Positive Mental Attitude
én mostanság kezdtem és mindjárt el is akadtam:)
a pezsgõt kell ellopni:
lehetséges ezt úgy megcsinálni, hogy egy lövés nem dördül el?
ha igen hogy?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
de én ezt a távcsövet nemtalálom vagy nemtudom :\
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Már nem emlékszem pontosan de asszem elsõre a kidobóembert meg kell megszólítani hogy kinyissa.
Palomino Sedanca: a bár alatti késdobálós játékban nyerhetõ meg.
Abban, hogy a 3ból melyik kell még, segíts magadon <#papakacsint>#papakacsint> (nézd meg a garázsmesternél)
Egyébként tárgytalan a kapus dolog, csak nekem nem volt fantáziám.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"