The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván, mert ott van két lámpa is, de hát akkor is csak a nagy üres fal van, semmi kapaszkodó. Esetleg képet ha betennél, megköszönném, de ketten is leszünk sztem. 😊
jaja vannak benne elég komoly grafikus hibák... de elnézzük😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nem, csak az ATI fagyásokat orvosolja!

Vraaanyek
Akinek alapvetõen jól mûködött a játék, annak valamit változtat valamit a patch? mert egy-két bug azért elõfordult a játékban,amiket kijavíthatna...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Annyira jó ez a játék.... olyan jó hangulata van, hogy csak na😊
Nah meg ezek a zenék se semmik... totál beleillik a játék stílusába, még ha nem is akkori zenék😄 Meg örültem, hogy felcsendültek ismerõs dallamok is, mint pl a Feeling good.

gfreak
pedig hátul lehet felmászni rá, észre sem vesznek közben..

Racism is a weapon of mass destruction!

enlightened
Na ide én se tudtam felmászni és nagyn érdekelne hogy kell. Ha valaki tudja légszíves pontosan írja le hogy kell, de kép még jobb lenne.

TopGun
#927-#949-ig szepen kitoroltek a hozzaszolasokat, pedig ott volt leirva, hogy mukodik a jatek. Mondjuk nekem mar nincs ilyen gondom, mert szerencsere mukodik a patch az ATI kartyammal.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Aham, koszi, ez igy eleg nagy szivas nekem😞
Van egy masik kerdesem, azokkal a gyonyoru tancos, enekes, lanyokkal lehet testkozeli kapcsolatba is kerulni akik a barban vannak? Ha igen, mi modon? Mert nem talaltam rautalo magatartast 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

gabo91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
94%-nál vagyok, meg volt a harmadik verseny is (megvan a perk). Kapok még valami feladatot, vagy ennyi volt? area III- még nem teljesen tiszta de unom már a tisztogatást. Illetve a versenypálya + náci bázis területe, de azt most inkább kihagynám)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Mondjuk azért azt tudom, hogy a sárga lámpák után kell menni, na, mindegy, ott sima fal van csak, semmi más, így lehetetlen. De azért köszi. 😊
hatul
Segítség kellene valakitõl, nem bírok felmászni arra a templomra, ahol a sznt grál ládika volt ugye, vagyis Belleville-ben a Pere Lachaise temetõben levõre gondolok. Ha vki megcsinálta, kérem, írja meg, hogy kell. Köszi.
3

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Hali! Konzolon nem megy a rezgés a gaménál. Csak nekem? + napon belül szerintetek ezt vissza lehet vinni? Gta minõséggel hitegettek az uzletben de ennek ahoz nem sok koze van.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Carloska
ha tul sok memoriát eszik esetleg bemelgszik a vga akkor szokott ilyen lenni

RETROB0Y
az milyen hiba nálam hogy faszán fut a gém azt 1szer csak kilép szo nélkül se hibaüzenet semmi csak kilép mikor gondol egyet

5let?

TopGun
Egy problemam van: elkezdtem jatszani, azt irja barhol menthetem a jatekot, a pause (escape) megnyomasaval, de hiaba mentettem el, a betolteskor megis a legelejerol kell kezdenem mindet! Ez mitol van? Masik: Eszmeletlenul jo teste van szerintem, a tancosnonek akivel a jatek kezdodik!

enlightened
A patch semmiféle fps javulást nem produkál. Szóval akinek ment eddig a game annak tök fölösleges feltennie.

Már leesett nekem is<#vigyor>
Remélem eszedbe jut,hogy a patch az exe-t buzerálja általában..ezért fog neked kifagyni,ha visszarakod a régi exe-t...gondolom én
A képfájlból amit telepítettél nyisd meg-és vedd ki az eredeti exe fájl-t!
Utána lefuttatod a patch-et,vissza a crack(csak az exe elég)és megy....amíg újra ki nem fagy<#falbav>
Bár neked hátha mûködik.
Patch telepítésénél ezt írja:
Failed, User cancelled installation...

Áh logikus magyarul mivel nincs gyógymód az AIDS-re mindenki ebben fog meghalni .....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Ja ahogy látom ki lett törölve egy hozzászólás a kiskapura😊
Nem szabadott kiírniuk,hogy törés még nincs hozzá,így csak eredeti játékosok tesztelhetik😊
Mivel nincs még crack patch-hez, bármelyik épeszû ember.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ezt a hülyeséget hogy "TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT" ezt ki találta ki ?Remélem nem bántok meg vele senkit ...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Az patch elõtt is úgy volt nálam..mintha 2-3 réteg lenne egymáson,röhögtem is rajta és nem használtam semmire,mert így lehetetlenség😊
Sziasztok!
Nekem azt írja ki a patch hogy nem sikerült a telepítés-setup failed...?!
Leírná vki magyarul hogyan kell felrakni?
Megy nekem is vista32 ati4850 de nálam a térkép használhatatlan mert ha nagyítok akkor a jelek elcsúsznak.
enlightened
De ez a hotfix, ott van milyen kártyákhoz jó és az enyém nincs köztük😄, e nem fogja felhuzni az fps-t.

enlightened
Hát ez szívás nekem is 20 fps-el döcög, ezek szerint a patch semmit nem javít ezen, kár pedig jó játék, de így élvezhetetlen.

Hát nálam nem. Igaz, máskor se mûködött soha ez a yasu marhaság, nem megy és kész.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

arty
másnak nem

(konkrétumra konkrétummal, érted, ugye? 😉 felbontás, beállitások, nehogy megírd!!!!)

Forza.

Nekem is elindul,viszont 20 fps-el!
Másnak is ennyivel megy?
4850+win7 64bit

P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"

enlightened
Olyan akinek már ment elõtte is a game és most felrakta a patchet, légyszi írja meg hogy javít e valamit az fps-en, vagy ez csak szimplán azoknak jó akiknek eddig el se indult?

norbi2fraktal! nagyon köszi a linket megy 😊. az õszintét megvallva nem gondoltam volna hogy játszani fogok vele 😊

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

Tökéletes a patchel, win7-64b alatt faxa...

Na valaki próbálta már ? Müxik? Segített ?

és most várunk pár napot hozzá igazított crackre<#hehe>
norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

üdv!az én problémámon nem segített a patch. Ati x1950-es kártyám van az miatt nem indul el. Nem tud valaki valami "heggesztést" hozzá? Silent hill utolsó részénél se indult ezeken a kártyákon de valami orosz "patch" segített. valaki nem tud ilyesmirõl ?elõre is kösz

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

ac
Nem árt néha visszaolvasni!#750

EndreMan
Köszönöm, nekilátok 😊

enlightened
És minden nyelven fönn lesz, szal tudja midnenki tölteni US meg EU is.

enlightened
Na de legalább hivatalosan is megerõsítette most már egy EA admin hogy 4. p.m-kor fenn lesz a patch szal 1 után lehet tölteni. Az más kérdés hogy lehet semmit nem fog változtatni a játékélményen.