1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
#1169 hello
a játék kezdetekor a karakterem körül a kamera forogni kezd, és nem tudom leállítani
nem tudjátok ez mitől lehet? -
#1168 a kék ládákban is azok vannak, de jelöletlen ládák is vannak amikben van ezaz. itt meg tudod nézni a hiányzó gépeket. -
#1167 Este kipróbálom.
Náci járgányokat honnan tudnék begyűjteni. Hiányzik még azt hiszem 5-6 db. -
Vlala #1166 Stealth kill: mögélopakodsz, E gomb. -
#1165 A kék ládákra gondolsz, amiket szintén kis fehér négyzetek jelölnek a térképen? Azok már megvannak mind.
Még 4 perk hiányzik. A stalth killt hogyan kell, mert nekem valahogy nem akar működni.
Vannak néhol virágárus, ujságos bódé stb. Azokkal lehet valamit kezdeni? -
#1164 a ládákban vannak elrejtve az apróságok -
#1163 Nem, de ezt a hivatalos oldalon is láthatod.. -
Maksi #1162 Mely file-ok tartalmazzák a mentett állásokat, és azok hol találhatók?
Köszi a segítséget! -
bgabor #1161 Jelent már meg hivatalos patch ehhez a játékhoz? Olyan, ami nem az ati buggal foglalkozik, hanem a tényleges javításokkal? -
#1160 RDX-es téma. Le lehet rakni egyszerre 1-nél többet is és később egyszerre robbantani őket. Pl egy kereszteződésbe leearkok mondjuk 10-et, házra fel, pár katonát lelövök, körözést feltolom így 4-5-ös szintre és az RDX-ekkel könnyedén lehet felrobbantani Wulf Tankot, vagy 10 fölötti katonát.
Arra vigyázni kell, hogy lövésre, egyéb robbanásra berobbanhatnak a telepített RDX-ek. -
#1159 Nálam 100/100, viszont perkek (6), autók (5 náci járgány) még hiányoznak.
Csoki, cigi témáról még nem i hallottam. Ezek mit takarnak pontosan?
A temetőben először teherautóról próbálkoztam, de végül az felrobbant és fel tudtam mászni nélküle is. -
Vlala #1158 A temetőben fel lehet. Hátul, nehéz észrevenni.
(bocs, ha túl nagy spoilrt árultam volna el. ) -
fixpont #1157 En megcsinaltam 100/100-ra. -
comal #1156 A 100%-os befejezésnél a térképen maradnak "fekete" területek, vagy mint az Assassin Creedben, kivilágosodik? Van pár épület amire sehogysem tudok felmenni. Ilyen a temetőben, a viadukt a városban, (abból az egyik sikerült), és még 1 nagy épület, aminek a tetejének a közepén 1 szobor van(ott a 2 torony, ill. a szobor nincs meg).
Ja és a checkpointokat, hogy lehet megsemmisíteni? -
#1155 Nekem 100%-on van mind a kettő, az autók is megvannak, az összes perk is csumán. Már csak a csokikat, cigiket, music boxot, morfiumot stb. kell összeszedni. Idáig semmi látványos, ünnepi befejezés, semmi extra. -
D4v3 #1154 Valaki eljutott már 100%/100%-ig a két progressben? 38% nálam a freeplay, de nem tudom, hogy nekikezdjek-e. -
roenick #1153 Mi van akkor ha minden auto megvan és már csak a harci járművek kellenek?
Beleülök a tankba és miért nem írja a Perk-hez , hogy megtaláltam?
Menni kell valahová vele? -
#1152 vki foglalkozna az én problémámmal is? :P -
#1151 hehe egy zöldségtől nem is várunk mást -
nem lehet irányitani - biztos fél az egértől :D -
D4v3 #1150 Ki kell szállni a kocsiból és idővel jönni fog valaki és megkapod a következő küldetés helyét. -
#1149 hát... te vagy az első akinek ilyen problémája van.
Nálam tökéletesen működik az irányítás. És remek a játék -
#1148 áááááááá de nagyon idegesítő ez a játéééék!
iszonyat nem lehet irányítani és ezért széttöröm!!!!
hajam tépem annyira sok idegesítő szarság van ebben a fosban!
csak ennyit szerettem volna...
most már jobb -
#1147 1.3 patchet feltettem, erre kurvára szaggat :S. -
hapi #1146 Nekem úgy lett meg hogy a tanker kocsiba bomba be és belehajtottam a könyvégetős küldi közepébe , ott volt bőven náci.:) -
#1145 na bakker, mostmár mind megvan csak a csokit, cigit stb. kell összeszedni. -
Norsz #1144 Üdv
tudtok segíteni mit kell akkor csinálni amikor meg kell védeni azt a földalatti bázist és amikor azt megcsinálom vége a küldinek akkor mondja a csaj hogy majd keres és semmi hiába mászkáltam össze vissza nem találtam semmit se sincs a radaron se küldi semmi csak a fehér pöttyök :P és néztem a statba 95 vagy 97% nál járok a miszióknál
szal kell még lenni e valami küldinek pls help :s -
#1143 hejj ha tudnám :D nekem is hiányzik még...apropó...SuperRDX-es bugról valami? -
#1142 most már csak a 10 emberes merénylet van hátra. akárhogy is csinálom fele brigád mindig felkel. vki tipp?? -
#1141 -
Cat 02 #1140 Magasan levő nácihoz odamész, jobb klikk, és megint jobb klikk. -
#1139 akkor ezt jól benéztem! amúgy honnan kell ledobni őket és hová??
köszi -
#1138 nem elütni kell őket, hanem ledobni őket a halálba ;) -
#1137 van az a perk hogy mayhem(asszem) throwing party. egy kockám sincs még, az elsőnél ír vmit a végén 0/5. ez mi?? pedig elütöttem már néhányat.
vagy riadóztatás nélkül kell? -
#1136 Isten játék ez, de anno azért gta4 előtt is volt, hogy fel se tűnt és át játszottam az éjszakát,pedig nem vagyok egy hc gamer.... -
Cat 02 #1135 He ? 20at kell és nem egyszerre :D -
#1134 nem kell egyszerre elgázolni 5 nácit...ezt honnan vetted? -
hapi #1133 Nekem is nagyon bejött a játék 2. végigjátszás is be van tervezve amint kiadják a patchet rá.Szégyen de még mindig nem fut rendesen ATi kártya+ Vista vagy win7 párosításban.
Hangulat ezerrel a lövöldötés is jó meg a robbantások is, kicsit az autó versenyek gagyik de még éppen elmegy.
GTA4 nálam kb 3-4 óra után unalmassá vált, nem kötött le. Nem fikázom mert látom hogy profi munka meg minden csak nem kötött le. Ez bezzeg atom hangulat! -
#1132 hogy lehet egyszerre 5 nácit elgázolni?? nekem sehogysem akar összejönni. tuti tipp? -
#1131 help -
xxxpaulxxx #1130 itt senki nem fikázza:)