The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játék kezdetekor a karakterem körül a kamera forogni kezd, és nem tudom leállítani
nem tudjátok ez mitõl lehet?
GOOBY, pls
Náci járgányokat honnan tudnék begyûjteni. Hiányzik még azt hiszem 5-6 db.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Még 4 perk hiányzik. A stalth killt hogyan kell, mert nekem valahogy nem akar mûködni.
Vannak néhol virágárus, ujságos bódé stb. Azokkal lehet valamit kezdeni?
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Köszi a segítséget!
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Arra vigyázni kell, hogy lövésre, egyéb robbanásra berobbanhatnak a telepített RDX-ek.
Csoki, cigi témáról még nem i hallottam. Ezek mit takarnak pontosan?
A temetõben elõször teherautóról próbálkoztam, de végül az felrobbant és fel tudtam mászni nélküle is.
(bocs, ha túl nagy spoilrt árultam volna el. )
Ja és a checkpointokat, hogy lehet megsemmisíteni?
Beleülök a tankba és miért nem írja a Perk-hez , hogy megtaláltam?
Menni kell valahová vele?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nálam tökéletesen mûködik az irányítás. És remek a játék
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
iszonyat nem lehet irányítani és ezért széttöröm!!!!
hajam tépem annyira sok idegesítõ szarság van ebben a fosban!
csak ennyit szerettem volna...
most már jobb
. : Z E L L E R : .
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
tudtok segíteni mit kell akkor csinálni amikor meg kell védeni azt a földalatti bázist és amikor azt megcsinálom vége a küldinek akkor mondja a csaj hogy majd keres és semmi hiába mászkáltam össze vissza nem találtam semmit se sincs a radaron se küldi semmi csak a fehér pöttyök :P és néztem a statba 95 vagy 97% nál járok a miszióknál
szal kell még lenni e valami küldinek pls help :s
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
Racism is a weapon of mass destruction!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
vagy riadóztatás nélkül kell?
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hangulat ezerrel a lövöldötés is jó meg a robbantások is, kicsit az autó versenyek gagyik de még éppen elmegy.
GTA4 nálam kb 3-4 óra után unalmassá vált, nem kötött le. Nem fikázom mert látom hogy profi munka meg minden csak nem kötött le. Ez bezzeg atom hangulat!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az utobbi ev egyik legjobb "single" játéka.
Van hangulata ami igen ritakság - en a GTA-kat mindig meguntam.
Nekem is Ati van 4850 es semmi baja, azon tul, hogy Antialias sajnos nincs (wxp).
vagy áthajtasz ezerrel, vagy
@LegendKiller: akkor is lefagy ha nem állsz neki a küldetésnek, csak elmész császkálni meg robbantgatni? vagy csak a küldetés során fagy?
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
többször próbáltam már vmi sikert elérni, semmi. ötlet? kell a settings fájl is?
amit leraktál felrobban nem.
Engem az érdekelne hogylehet a ZONE 2 vaskapukon átjutni?
nincs semmi küldetésem csak 1 SK monogram aki a zone 2 ben van.
álruha?
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
A 10 náci felrobbantásához tippeket tudnátok adni?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!