The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A free küldetések mikor jönnek ? Vagy hogy lehet elõhozni õket ?:
Üdv.
Ám térkép: a sárga az az ami a küldetés során robbantasz le

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Az lenne a kérdésem, hogy azokat a kocsikat, amelyeket bevittem már a garázsba korlátlan mennyiségben használhatom, vagy ha használom vissza kell vinnem garázsra?
Azért kérdezem, mert egy-két kocsira azt irja, hogy javitani kell miután használtam.
gondolkozz már.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de ez a legkevesebb.
az ati nagy hibája gecc... én még szívok vele és a tököm ki van... ha lenne lóvém, egybõl vennék xbox 360t és ott kitolnám :P.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
kellene vmi jó felvevõ. frapsal az volt a baj, h szétdarabolta négy percesekre és20giga lett egy pár perces múvi. LOL.
The Saboteur vs Ati video card chapter2
csak nekem tûnik marha hangosnak, vagy nektek is? :D pedig sztereonál próbáltam beállítani, h ne legyen ilyen hangos.
a végén nézzétek, mikor oda megy Sean a németekhez. ott befagy... ill belassul.
és így folyton szar.
Catalyst_9.12_Hotfix_Win7_Vista_8.682.2RC1_Dec15.exe
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Forza.
amúgy ok.
és milyen olcsón lehet manapság xbox 360t beszerezni, ami megbízható is?
és nem cseszõdik el két hónap alatt :(.
amúgy oké, örülök, h nem nekem szólt<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>.
az hogy szaggat tényleg para, de a lényege a patchnek hogy ne fagyjon...szaggatás ellen nincs semmi eddig :S
Racism is a weapon of mass destruction!
és tökjó, imádom.
és szeretném végig tolni és erre keresek megoldást, nem pedig vitát robbantok. ha neked ez jött le, ez van.
csak rohadt sokba került és vettem anno és két hónap alatt tönkre ment :S :(.
és baszki, 66%nál tartok és addig tökéletesen jó volt!<#falbav>#falbav>
volt1gép reinstall, újra kellett tenni, mer behalt, de ez nem lehet az oka, h bekavarjon.
megint kirobbant egy értelmetlen ATI vs NV...röhej..
Racism is a weapon of mass destruction!
nincs olyan, hogy "gyakorlat" támogatása. API-k vannak, szabványok, amiket egy fejlesztõ szépen lesz*r, amikor megjön az nv pénzestáskája
Forza.
"fejlettebb technikailag az ATI, mégis "olcsó"."
mond neked valamit, az hogy piaci részesedés? gondolkozz már, ember!
Forza.
2 éve van atim azóta egy ilyen problémám nem volt pedig évente kb 20 játékal tolom tehát ez a 2-böl 1 arány nem igaz.
Ennél a játéknál is mint irtam nekem semmi gondom nem volt ,de ez már nagyon off téma.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Most akkor melyik? Mert ha nV kavar azt azért teszi, hogy at ATI ne mûködjön. Tehát a két dolog nem fér össze. Na EZ tény.
Másik;
3 játékból 2 elején nV logó van. A kettõbõl eggyel semmi gond, egy az ATI karikkal vacakol. (Has számok a példa kedvéért, felesleges bele kötni) Vajon miért? nV ennyire ravasz? 2 játékot lefizet, hogy 1 legyen rossz? Ennek tudod mekkora anyagi vonzatai lennének? Hatalmasak. A leves egyszerûen többe lenne, mint a hús.
Szerintem az eb ott van elhantolva, hogy míg az ATI nem mûködik együtt a fejlesztõkkel, addig az nV igen, így a kártyái nem feltétlen a szabványokat, hanem a gyakorlatot támogatják... Amit sokan amúgy a szemükre vetnek...
http://www.freetvmaci.info/
A nvidia kavarása meg tény és gerinctelen dolog hogy a gyengébb kártyáikal csak ugy tudják tartani a lépést hogy a fejlesztöknek kiadják parancsba az egyirányu fejlesztést már csak a pénz miatt vannak még a gamer vga piacon.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://www.freetvmaci.info/
Nyilván fel lehet és fel is kell háborodni ezen a dolgon(nyilván az nvidia kavarása áll mögötte), de én többet nem veszek atit.
The Saboteur(tm)
Version 1.03 BETA Patch Notes - December 18, 2009
==================================================================
Game no longer freezes during play on the following hardware
combination:
* ATI video card from the 3K, 4K, and 5K series
* Windows Vista/7 both 32 bit and 64 bit
persze. akkor miért szaggat továbbra is? meg mi a garancia rá, h beteszi a dolgokat a géjm mappájába? megy1csík és kész, de lehet nem csinál semmit. vki elküldhetné az update fájljait.
mobillal vettem fel :D, h lássátok :D.
belelóg a kezem :D, na mind1. mikor felrobbantom az õrhelyet, már ott beszaggat és tök gáz :S.
ehh.
Manufacturer:
MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD
Processor:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs)
Memory:
2048MB RAM
Hard Drive:
262 GB
Video Card:
ATI Radeon HD 4670
Monitor:
Plug and Play monitor
Sound Card:
Realtek HD Audio output
Speakers/Headphones:
Keyboard:
USB gyökérhub
Mouse:
USB gyökérhub
Mouse Surface:
Operating System:
Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090804-1435)
Motherboard:
Computer Case:
szal sztem simán futnia kéne. és mondom, jó volt addig, amit szpojlerben leírtam. azután meg má fos szar.
erre utána mindig beszaggat, ha akció jön. nem értem. a gépem megfelel a követelményeknek, erre meg szaggat.
válaszoljatok pls, korábban is írtam ide és senki nem írt nekem.
Amúgy nálam gameplay 100%, freeplay 100%, perkekbõl meg hiányzik vagy 4.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Volt egy kis idõm és megcsináltam az összes freeplay target-et is, egyetlen fehér pötty sincs a térképen (minden térképet megszereztem).
Viszont a STAT-nál azt jelzi, hogy Normandiában maradt még pár dolog, sniper nest, stb. Viszont a térképen semmi nyomuk.
Ez bug, v. vannak ilyen rejtett célpontok is?
A STAT-ot nézegettem, és látom, hogy van olyan is, hogy 'Kiss a girl', szóval elméletileg úgy is meg lehet úszni az alarmot, hogy elkapok egy lányt. Ezt hogyan kell, milyen kombóval? Nem sikerült rájönnöm.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx