1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
  • robotnyk
    pont ezt akartam írni... ez a gyártó fanboy viselkedés rettentő korlátolt dolog. mikor amds rendszerem volt, mindenképp intelest akartam. gyári intel alaplap gyári hibás volt, és a második nap már nem volt jó. volt egy 9800as radeonom, zárlatos lett a tápcsatlakozója, na mondom, most aztán nem veszek szar atit, vettem egy 8800gtst, amikor még kurva drága volt, hogy na majd ezzel jó leszek évekig. pár hónappal a gari lejárta után meghalt rajta a memória, pedig nem volt hajtva.

nekem még mindig nehezemre esik elhinni, hogy ezt a játékot ilyen hibával adták ki... valami gond a crackkel is van. értem én, hogy az ea lefekszik az nvidianak, és gyakran előfordul, hogy a játékaik nvidian jobban mennek, de hogy úgy megy goldra egy játék, hogy atin ki sem próbálták, az nem tűnik túl hihetőnek.
  • ToMM23
    Ugy,hogy huzva van a kártya és duplán figyel a gépbe.
  • gfreak
    hehe...nincs baj az ati kártyákkal, nekem is volt és tök elégedett voltam vele..leszarom a gyártót, az ár/érték arányt nézem ha kártyát veszek...egy játékglitch miatt nem fogom a kártyámat a kukába vágni, és mindenre elkészül előbb-utóbb egy javítás :D

az oprendszert meg mindenki eldönti magának, szidták a vistát is, nekem semmi bajom nem volt vele, most win7 van, és ezzel sincs gondom...

egy játék alapján nem érdemes ítélkezni :D
  • enlightened
    Mondjuk az egy dolog hogy elindul hogy megy a game, de az én ATI HD 2600-amon a legalacsonyabb beállításokkal is rohadt alacsony az fps, ergo játszhatatlan. Mondjuk elég régi kártya, csak azt nem tom TOMM23 hogy játszik ugyanilyen kártyával, mert ekkora fps-sel eléggé élvezhetetlen.

Két tanulságot mindenképpen levonhatunk ebből a gameből:

1. Ha kártyát veszel legközelebb ne vegyél ATI-t csak Nvidia-t ha szeretnél nyugodt életet.

2. Lassan 2010 van, de mivel a többség 2001-es oprendszert használ és nem is nagyon szándékoznak megválni tőle, neked is azt kell használni (én ezt eléggé sajnálom, de sajna emberek többsége leragadt és ezért a készítők is mindent XP-re tesztelnek a többi már mellékes)!!!

Na én tanultam ezekből és mivel itt a karácsony jövő héten veszek új kártyát ami midnenképpen Nvidia lesz, és a Windows XP-t is fönn hagyom a gépem még sokáig amíg végre megjön az emberek esze és elkezdik használni a win7-et.
  • gfreak
    vannak fő karakterek akik a main missiont adják, van pár karakter akik adnak kiegészítő küldteéseket is...de főként egy szálat követsz, plusz a városban megtalálható kis 'gyűjtögetősdit nyomod': német tiszteket kell kilőnöd, üzemanyagdepó, pánélos osztag,reflektor, hangszóró, különböző tornyok felrobbantása, képeslapokat gyűjthetsz, felmászhatsz a játékban szereplő híres épületek tetejére ún. scenic spotokra, autókat gyüjtögethesz és versenyezni is kell majd...
  • gfreak
    Fingom sincs hogy mi köze van hozzá ;) viszont nem gondolhatod komolyan hogy egyetlen játékforgalmazónak/gyártónak is érdeke lenne hogy ne fusson el egyes játékosok gépein az általuk forgalmazott/gyártott játék :D

Mellesleg az affinitásállítás is van akinek működött, volt akinek meg szart sem ért, ugyanúgy nem univerzális megoldás mint a catalystban turkálás...

csak amíg pl. a mirror's edge-nél az nvidiásoknak kellett várniuk egy új driverre nem átkozódtak folyamatosan (vagy legalább a topik nem volt tele vele) :D ezért is lenne jó ha itt sem ez menne oldalakon keresztül, hogy 'ennek/annak a prostituált édesanyját!' :DDDDD

(mondjuk az új nvidia driver elég gyorsan elkészült megjelenés után, olyan sokat nem kellett várni)
  • wedge31
    Benne van a játék cimében szabotör akciókat kell végrehajtanod ,lopni ,gyilkolni ,fogolyszöktetés ,autosverseny stb
  • kirol
    Itt is van főküldetés és azon kívül egyéb mellékküldetések?

Itt is, mint GTA-ban valami ikonok jelzik a térképen?
  • Grifidos
    Akkor magyarázd el légyszíves, hogy mi a búvalbaxottlópici köze van a catalystnak ahoz hogy az affinitást kell állítani, hogy ne kezeljen a játék több magot?
    Egyértelműen a játék készítője és a kiadója akar benyalni egyes hw gyártóknak hogy mások cuccain xarul megy vagy el sem indul.
  • gfreak
    az xp-nvidia probléma nekem viszont elég egyedinek tűnik, mivel két haver is tolja ezerrel, xpn nyomják, gf 8800 il. 9600 kártyákon, és semmi para...

@kirol: nagyjából robbantgatni fogsz, lopkodni meg kijelölt célpontokat likvidálni, embereket kiszabadítani, ilyenek...mindenesetre én még nem untam rá, és a sztorival alig haladtam...gyűjtögetek, robbantgatok, tiszteket, páncélos osztagokat és üzemanyagtelepeket írtok ki :DDD

jó ez a cucc, ha csak fél órád van játszani, akkor szaladgálsz egy kicsit és szivatod a németeket, ha meg több időd van, nyomod a küldiket..elleszek vele még jópár napig :D
  • kirol
    Bocs, ha zavarok valakit a nagy hardverkérdések közepette, nekem továbbra is csak annyi lenne a kérdésem, hogy a küldetések változatosak? Vagy csak robbantgatni kell mindig?
  • rune
    De, hogy javult meg?
  • enlightened
    Azért érdekes, hogy neked geforceal xp alatt ugyanazt produkálja mint nekem atival win7 alatt produkált:D. Azért srácok szerintem itt nem biztos a driver hibás. Ez pont ugyanaz a hiba ami nálam volt win7 alatt és nekem xp-n láss csodát megjavult! Akkor most az nvidia drivere is rossz xp alatt?
  • rune
    Vicces volt, de nekem Nvidiam van...
  • arty
    csak vicceltem (mivel ATIkon csak xp alatt megy)
  • rune
    Ennyi?
  • zorrobomber
    hmm, nem láttam, még korán van...
  • gfreak
    vagy a dühtől nem látsz, vagy annyira fanatikusan odavagy a kedvenc hw-gyártódért, vagy csak simán szövegértelmezési gondjaid vannak...most már kurvára unom hogy itt szitkozódik mindenki meg átkozza az összes fejlesztőt, csak aki a drivert gyártja, az az Isten, azt nem lehet...pedig itt a catalyst a hibás, hiszen xp-n megy szépen, a vista/win7 driver hozzá (amit ugyen nem a sokat szidott microsoft gyárt le hozzá) szar....
  • kirol
    Mondjuk a kötélen. Nem látod?
  • zorrobomber
    2. képen hol lóg az a 3 szoldier?
  • kirol
    És a küldetésekről mit lehet tudni?
    Változatos legalább? Vagy csak mindig fel kell robbantani valamit?
  • tmisi
    Azért elég szemét dolog, hogy le akarnak nyomni az ember torkán egy új OS-t, oszt a fejlesztők meg basznak rá, hogy elinduljon rajta egy játék. Mert azt én még megértem ha egy 10 éves őskövülettel van problémája, de hogy egy friss címmel? Most gondolkozzunk csak el, kiadsz 30k-t az oprendszerért mert ultrarendes vagy - no warez - majd megveszed a játékot oszt pofáraesés. Főleg hogy a dobozán ott virít: XP/Vista/7.

A legnagyobb poén viszont az, hogy én pont a hétvégén akartam feltenni a Win7 64bitet, de aztán nem volt kedvem. Most látom hogy jól döntöttem (biztos megérzés volt).
  • TopGun
    Hi! Ez nagyon jo hir! Remelem hamarosan magyarul is tolhatjuk majd!
  • TopGun
    Hi! Szoval igy nez ki az oreg holgy teteje? Amugy nagyon szep a kilatas gondolom, mar amennyit zuhogo esoben, ejjel lehet latni belole.
  • arty
    lehet geforcon csak win7 alatt jo :D
  • rune
    Segítsetek!!!!!
    Elindítom a játékot és eljutok addig, hogy egy csúszkán be kell állítanom a fényerőt, aztán beadja a töltőképernyőt, megy a szirénázás, esik az eső meg lőnek, a kép átmegy töksötétbe, és nem történik semmi.
    Xp Service Pack 3, Geforce 8600GT legújabb driver, többször újrainstalláltam, és többször crackeltem, (az egész crack mappa tartalmát másoltam), de hiába.
    Segítsetek srácok!
  • Carloska
    misziok 100% freeplay 33% már nem fogok vele többet játszani de nagyon jóvoltt az biztos :D

• zorrobomber
    Verdagyűjtésre én is rákattantam :D
  • wedge31
    Ja ,a sok freeplayel meg mire begyüjtöm az összes verdát simán lesz ez 35+ óra.
  • zorrobomber
    Megnéztem, mögöttem is kb 12 óra van, 53% mission progress, és 9%-át nyomtam le a freeplay-eknek... asszem elteszem magam holnapra :)
    Ati+win7-eseknek kitartást :)

• enlightened
    Igen xp alatt megy srácok ATI-val. Nekem nem ment ma win7 alatt, de rá kellett jönnöm, hogy sajna még mindig az xpseknek írnak mindent, illetve win 7 az utolsó amin tesztelik a gamet ha kész van. Szóval akinek ATI-val nem megy 2 lehetősége van. Vár egy patchet ami majd valamikor lesz, vagy felteszi az XP-t és azon tolja.
  • Gabisan
    Nekem Xp sp3 alatt fix 50-59 FPS .Catalyst 9.11
  • HoReSz1975
    Tuti, mert nekem WIN 7 ultimate x64 van és ATI kártya, de nem jött be hosszútávon az xp sp3 kompatibilitásra való állitás, mert kifagy a picsába
  • Maxtreme
    átfogalmaznám:
    Win7/vista CATALYST hiba :)
  • wedge31
    Nekem xp-én 4890-esel stabil 50fps ,nincs fagyás semmi gond ,ez a hiba sajnos csak win7/vista probléma.

Nem tudom milyen hosszú lesz de 12óra után vagyok 50%-on és még rengeteg lezuznivaló van...
  • zorrobomber
    még 2 pic

• Maxtreme
    nem, 9-5-el csak ;)
  • zorrobomber
    let's rumble! :)

50% környékén járok, de még kurva sok freeplay van...
  • ToMM23
    mi van a 10fps-el? anyival megy neked vagy mi:)
  • Cat 02 #384
    Húú, ez nagyon csúnya full low grafon, és így is akad :D