The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Next PC upgrade: 2022
Ellenben most remekül fut esõben is.
1-2 kép tõlem
(1680/max/16xaf)

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Számomra az év meglepetése a game!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
...jó lenne ha nyilatkozna valaki olyan, aki eredetivel próbálkozik, és ATI kártyája van...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Õk meg, így meg ne álmodjanak nagy bevételekrõl...
Most komolyan, úgy tud ilyen esetben bosszantani, hogy minden kiadó ír, hogy köcsög warez-osok. Aha. Persze igaz, így van ez lopás, ez csúnya dolog, amikor csak lehet minden meg kell venni eredetiben. Így van.
De amikor, ilyen van. hogy hopp, elcseszték, és ha megvetted akkor se játszol vele? Win7-eted van meg ATI-VGA-d? Akkor nézegesd pár napig a DVD lemezt milyen szép fényes, amíg ki nem szenvedünk talán valami javítást...egyébként is biztos egy warezos kis szemét lehetsz, mit akarsz te? Játszani? Ugyanmár...
Pedig, azt mondom ami jó, azt vegyük meg, én híve vagyok az eredeti játékoknak? De ha így állnak hozzá a készítõk, hogy a VGA-k felén el se indul...hát na ne már.
Nem a warez-t akarom pártolni, de ezekután leshetik hogy megvegyem. Csinálták volna meg úgy ,hogy mûködik és nincs vele gond. Akkor megfontolnám a dolgot? De így? Így elmehetnek a francba.
A játék meg nekem hatalmas kellemes meglepetés...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"If in doubt, flat out!\"
\"If in doubt, flat out!\"
Na de on.
Vamos Argentina!
Athlon x2 2.2ghz Ati Hd4570 512mb vel esélytelen? 😞
Forza.
2. h a pandemicnél egy ideje valami nem oké, az abból is látszott, hogy a mercenaries2-t kétszer halasztották és összesen csúszott egy évet. és igy is egy bugtengerként jelent meg... (ATI bug is volt, sõt talán a mai napig van gond a vízzel maxon)
szabotõrt nem játszottam még, de az elõjelek elég aggasztóak ... pláne, EA games... ehh 😊
Forza.
Mafia2 azért nagggyon durva játék lesz...nem kell lebecsülni!😄DDDD majd 2,5 éve várom. 😄
szerintem
Vamos Argentina!
De GTA -nál jobb a hangulata szerintem!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
win7 ati9.11 fagy, xp ati9.6 /reg inditottam el, mukodik/
Valami hihetetlen hangulata van a jateknak, nem tudom meddig tart ki, de a maffia 2 felkotheti a gatyajat mert nagyon telitalalat eddig.
Gta4-et mar meguntam ennyi ido alatt 😊
A 4, 10, 30 procis hulyesegeket is el lehet felejteni, tokeletesen fut nalam core2 8400 4850.
Ami kulon pirospont a kepi vilag, valami hihetetlenul eltalalt. Illetve a ZENE mert ebben biza az szol, igazi enekesekkel, zeneszekkel, bar ez a fiatalsag szamara meglepo lesz es furcsa. Nem artana ragadna ratok legalabb a zenekbol egy kis kuuultuuura.
Na jo jatekot akinek megy es akinek nem. Amugy a rengeteg hibajaval egyutt, nekem a mercenaries 2 is nagyon tetszett, nem ugy mint az egykaptafa gta-k au utobbi par evben. Nem ezt a csapatot oszlatnam fel, hanem aki pl a mw2-t gyartotta...
szerintem
Valószínû amúgy a driver, vagy crackhiba...
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
Sõt GTA4nél sokkal hangulatosabb azt kb 45 percet toltam csak vele hogy hogyan válunk azzá akit alakítunk!
(Mert akkor XP-re kell installálni...)
pandemic+EA idén õsszel pár cím esetén lefeküdt az nvidiának, máshogy ILYEN hibával nem jön ki játék. lásd még SHIFT...
pandemic meg a mercenaries2vel már gyakorolta is, hogyan kell sz*rt fejleszteni - szerencsére több alkalmuk nem lesz rá, feloszlatták õket. megkapták ami jár, mondhatni.
Forza.