The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

x360fix
próbáld meg ezt

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

De a jobb ravasz a gáz a bal a fék de viszont pluszba a jobb ravasz még jobbra forgás a bal pedig balra forgás. Ez itt a gáz :S De ilyen is csak velem történhet.
GanXstaZoleeWrk
Csak tudnám 576 boltban miért volt már vasárnap kipakolva egy raklap, de minden a cd galaxis körül forog 😊

GanXstaZolee#2709

Nem a jobb ravasz a gáz és a bal pedig a fék?! <#fejvakaras>

Sziasztok. Nekem olyan problémám van hogy Chillstream gamepademen a preciziós gombokkal irányítom a kamerát is jobbra és balra de nem tudok igy vezetni mert ügye az a gáz átállitani se tudom. Valaki tudna segiteni? köszi. Amúgy tényleg fasza a game még egy kis hitman is van benne. 😄 Elég keverék
grebber
Az hogy nem XP-n játszol.Ott elvileg megy atikkal!
Majd lesz valami patch .

Next PC upgrade: 2022

RETROB0Y
Nálam ha betölt a gém akkor a képs szétesik a gémben és le is vagy

Ati drivert rakjam ujra?

Win7 X64

Mi lehet a baj?

JethroHUN
Persze hogy nem, csak "ez meg a másik" rész vonatkozik a hsz hez

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Gondlom ezt nem nekem címezted 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JethroHUN
Ez meg a másik, igen te vagy a köcsög jól mondod, ha észrevetted volna az játékok 80% nVidiára és Intelre van kalibrálva. Ki a hibás? a programozó csapat, nem a kiadó mert õk a szponzorok és nem is fognak olyan gamet kiadni ami nem megy a szponzor termékein. Ez üzlet. De ahelyett h itt pattogsz mint Jancsi a kocsmába vette4d volna elõ a nemlétezõ angoltudás és írtad volna meg a EA nek.

Shep
Nem olvastam el minden hsz-ed remélem nem gond 😊 Amúgy meg jó lenne ha visszafognád magad.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nincs benne!

Nem lehet és Max képein sincs AA természetesen. <#smile> nHancer-rel próbálkoztam egy párszor, de nem találtam meg, hogy melyikkel lehetne AA-t varázsolni rá (driver-bõl forcolva se ér semmit). <#shakehead>

TaRka0107
Ez nagyon szép nálad. Nálam olyan mintha nem lenne Anti alising, mondjuk nem is lehet állítani. Vagy igen?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Jobb helyeken ezt szarkazmusnak hívják 😄

Positive Mental Attitude

Te se tudsz olvasni? Ennyi szájba baszott fogyatékos faszt ritkán látni!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hülyeséget dumálsz. Nem azért nem megy te észlény mert warez! Olvasd már el mirõl van szó! Azért nem megy, mert ahogy az sok esetben lenni szokott a fejlesztõk szar munkát végeztek, és ATI kártyákon nem megy! Nem azért nem megy mert tört! Nehéz ezt megérteni?

És ezért nem a fejlesztõk a hibásak? Akkor ki? A szomszéd Juli néni?

Érdekes...a Brothers in Arms-nál az esõs pálya jászhatatlan volt ATI kártyákon. Igaz, eredetiben van meg...de biztos ott sem a fejlesztõk tehetnek róla. Nem. Ott is én vagyok a warezos köcsög. Annak ellenére hogy megvettem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

JethroHUN
Itt kicsit nagy ellentmondás van
"Minden fejlesztõnek innen üzenem: olyat gyártsanak ami el se indul"
akkor mi a gondod nem indult el, teljesült a kérésed...

Meg amúgy is ha warezos vacakból hoztad ezt a következtetést akkor nagyon mélyre ásd el magad. Még hogy nem megy, persze hogy nem megy ha egy másolt, tört cucc kitudja mi hiányzik és itt szidod a készítõket mert te nem töltheted le netrõl ingyen.

Shep
Te amúgy megvetted és azért lázadozol?

wedge31
A csillagba kell dobni a kést nekem elég nehezen ment ,még gyakorolni kell.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ne ugassál már bele! De tudod mit? Igaz. Valójában jó munkát végeztek. Én vagyok a hülye! Én barom azt gondoltam, ez a játék azért készült el, hogy lehet majd vele játszani! De nem! Nem azért van! Külön jó ,hogy nem mûködik!

Minden fejlesztõnek innen üzenem: olyat gyártsanak ami el se indul. Egyáltalán. Az lesz majd a jó. Köszönöm a kedves megjegyzésedet, fel nyitottad a szemem.

wedge31
Komolyían gondolod hogy engedély nélkül árulják...ne hülyéskedj.

arty
(félreértés ne essék, sosem értettem miért kell egy játékot hetekig csusztatni, ha a játék már régen ott a kereskedõknél... csak épp "nem árulhatják". ezzel csak a wareznak kedveznek...)

Forza.

grebber
Én ott azt se tudtam mit kell csinálni és feljöttem 😄

arty
Tehát a pandemicnek és az atinak a cdgalaxis "hamarkitesszükamignincskintwarezen" politikájához kéne alkalmazkodni?

lol

szvsz õket hidegen hagyja, h 1-2 ostoba kereskedõ megjelenés elõtt adja a cuccukat. már legalábbis egy olyan ország olyan kiskerje, ami az adott címbõl kb 10et fog eladni 😉

Forza.

kirol
Nyugodjál már le az ATI VGA-ddal együtt. Ez nem hardver, meg fejlesztõcsapat fikázó topik!

wedge31
Én egyre inkább hiszem hogy hozzájuk igazodik a Dragon Age is napokkal elöbb meg volt a CDG-ben mint az EU megjelenés.

Miféle driver hiba? Az ATI hibája lenne? Vagy mi van?

Nem itt arról van szó, hogy szokás szerint, ahogy az lenni szokott, szartak normális munkát végezni, és ATI kártyákra is normálisan megcsinálni.

Persze, biztos pár napon belül megoldják, de nem ez a lényeg! A lényeg az hogy szar munkát végeznek, utána meg csodálkoznak, ha senki nem veszi meg.

wedge31
Nekem is a mafiát jutatja eszembe az meg nagy kedvenc volt.

A bárban az alagsori késdobálos minigame tényleg ilyen nehéz vagy csak én bénázok ?

balee4
Miért? Ha nálunk kapható esélyes, hogy máshol is "megjelent" már.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
"megvetted??? még nem jelent meg a játék, ember! 😊 "

Magyarországon élünk és nálunk már kapható nincs ezen mit csûrni csavarni!

És? NFS Shift-et is elõbb lehetett kapni (igen, raktárról), mint a hivatalos megjelenés. <#rolleyes>

arty
Honnan tudod, hogy nem-e driver hiba miatt van gond a játékkal?
Mibõl gondolod, hogy ATI nem üzente pandemicéknek, h ki lesz javitva a driver megjelenésre?

3 napig semmi alap az anyázásra... ill. a Merc2 miatt én haragszom rájuk, szal végüls pandáékat tõlem lehet 😉))

Forza.

arty
egyelõre a világ nem a cdgalaxis weblapjához igazodik ...

_HIVATALOS_ megjelenési dátum December 4 EU-ban, USÁBAN Dec 8.

http://www.pandemicstudios.com/thesaboteur/news

(ha lenne galaxis oldalán telszám, fel is hívtam volna õket, így lesz*rom 😄 )

Forza.

Meg aztán nem az a lényeg, hogy megjelent-e, meg hogy kinek van meg, a lényeg az, a fejlesztõk már megint szartak rendes munkát végezni. ATI VGA-akon már megint gond van, csak azért mert hát...minek rendesen megcsinálni?

A warez téma meg úgy jön ide, hogy kissé pofátlanság a warez miatt sírni, ha egy fejlesztõ csapat szar félkész munkát végez...csinálják meg rendesen. Akkor igazuk lenne.

Megjelent haver...talán nézzél már körül mielõtt mondasz valamit.

grebber
Méghogy nem jelent meg! Pedig már linkelve is volt!
Elõbb tudakozódj aztán fikázz!

arty
"De amikor, ilyen van. hogy hopp, elcseszték, és ha megvetted akkor se játszol vele? Win7-eted van meg ATI-VGA-d? Akkor nézegesd pár napig a DVD lemezt milyen szép fényes, amíg ki nem szenvedünk talán valami javítást...egyébként is biztos egy warezos kis szemét lehetsz, mit akarsz te? Játszani? Ugyanmár..."

megvetted??? még nem jelent meg a játék, ember! 😊 ugyhogy nemtom miféle lemezt kell nézegetnie BÁRKINEK is itt .. 😉

Forza.

Prince23
Tényleg, olyan mint a Prototype, álcázás terén 😄D

kirol
Jó ilyeneket hallani!

Miért, miben van olyan, hogy küldetés közben lehet menteni? Nem Cod-ra gondolok.
GTA-ban se lehet. Minek azt?

grebber
Hangulat az nagyon jó.Lehet úszni.Vannak rejtõzködõ pontok mint pl Assassins Creedbe a szénakazlak ahol megvárjuk míg elül a veszély.
Irányítás jó nincs benne semmi kötekedésre okot adó szarság.
Ez inkább a Mafiához ál közelebb mintsem a GTA-hoz.
10/9 simán!!!

grebber

Maxtreme
gondolom csak azt menti el h xy missziót megcsináltál, de a misszió közbeni állapotodat nem. Ergo ha visszatöltöd, kezdheted elölrõl a küldetést.

Legend Killer
kösz!<#eljen><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kirol
Ezt hogyan kell érteni?

wedge31
Érdekes a quick save mert csak állapotot ment állást nem.

A sztriptiz báros hq nagy ötlet igy mindig van kedve haza menni az emberünknek...<#nyes>

Maxtreme
REQUIRED SYSTEM SPECIFICATIONS:
CPU: Core 2 Dual Core 2.4GHz or AMD equivalent
RAM: 2GB or more
DISC DRIVE: Dual Layer 1x or faster DVD Drive
Hard Drive: At least 7GB of free space
Video: Nvidia Geforce 7800 GTX with 256MB of VRAM or ATI Radeon HD 2600 Pro with 256MB of VRAM
Sound: Direct X 9.0c compatible sound card

Suggested Configuration:
Processor: Quad Core running at 2.8 GHz or equivalent
Memory : 2 GB RAM (Windows XP) or 3 GB RAM (Windows Vista/7)
GPU: nVidia 8800 GT graphics card
VRAM: 512 MB

Legend Killer
nah, megjöttem és kint van, pro, kíváncsi vok rá nagyon. gépigényt adna vki?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Igen? Mikor volt olyan példa, hogy crack hiba miatt nem ment valami csakis kizárólag az ATI kártyákon? Úgy mégis, kiváncsi vagyok mikor fordult elõ ilyesmi.

Maxtreme
és?
1 sztriptízbárban miben legyenek? Bunda/gumicsizma/kertészgatya?