The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
csak azt bánom hogy múlt héten eladtam a szaros 9600GT-m😞 (még azon is eldöcögött volna) sokáig tartogattam mert nem bíztam az atika erejében😄DD aztán semmi gond nem volt nah mondom akkor mehet 9600GT katika marad...erre tessék:dddd

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

grebber
Na azt kell hogy mondjam elég kellemes a game nagyon jó lett hangulatos meg minden!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Köszi, hogy kipróbáltad! <#worship> Sajnos ez sem vált be. <#shakehead>

felony
Úgy tûnik, hogy elérkezett az idõ, mikor már játékok alá érdemes négymagos procit rakni.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

mila69en
nem megy azzal sem most próbáltam<#levele>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Maxtreme
Sajna (az újabb) sanbox stílusú játékoknak mind ekkora vasigényük van

mila69en
"Elég szarul fut sajna.Lopakodás még eddig nem volt fõ atrakció."

szarul fut? örülj neki hogy fut😄 mert ati-n nem hajlandó menni😞 aztán csodálkozik a sok katika mikor azt mondod nvidia a nyerõ<#mf1>

balee4
Mondjuk nem értem mire föl ez a nagy gépigény, nem néz ki rosszul, de semmi egetrengetõ.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hát akkor ez 2 magos gépen felejtõs, sajnos igaz akkor a gépigény... 😞(

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Eddig nem toltam vele többet 30 percnél.
Elég szarul fut sajna.Lopakodás még eddig nem volt fõ atrakció.

Az szerintem rohadtul mindegy...majd kiadnak egy javítást, vagy jön az új ATI driver, aztán talán megy. Addig semmi bûvészkedés és variálás nem fog használni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Win 7 x64 az oprendszered? <#confused> Mert ezt elfelejtettem írni. <#smile>

9.11-es van fent a legújabb, és nem megy vele. Nem hiszem hogy egy kettõvel ezelõtti driver-t kell feltenni hozzá.

Meg, vissza lehet cserélni egy régebbire az új drivert? Nem stimmelne az.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

üdv, nekem az van fenn, és ugyanugy fagylalt az egész 😞

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

9.9-es Catalyst-el állítólag nem fagy. Próbálja már ki valaki, akinek ATI van! <#smile>

ATI-n akkor fagy? Vagyis az ATI VGA-k miatt fagy? Nálam is ez a helyzet, new game, zene megy és ennyi, a kép áll.

A VGA az ok? Remélem gyorsan javítják, marha pofátlanság lenne, hogy hát bakker akkor akinek ATI-ja van az ne játszon

chalezlopez
du. megnézem... remélem nem fog fagyni.

Vamos Argentina!

4850, Vista 32bit, 9.10 fagy már a menüben. Driver nyûgnek tûnik.
Maxtreme
Neeem!!!

deestroy
Nem magyarul jön ki mi????

nem igaz, pl. nfohumpon nvidiasok is irjak hogy fagy, masoknak megy meg atin
nekem mondjuk 4850el fagy, mas 4850el meg azt mondja megy
Maxtreme
Állítólag ATikon fagy (csak a szokásos :p). Rengetegen panaszkodnak emiatt.

wedge31
Nekem egyenlöre tetszik hogy rengeteg lehetöség van a játékban.
A hangulat ,küldik ,perkek mind jónak tünnik eddig de még ez nagyon az eleje.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jó game akkor?
robotnyk
hm, win7 64bit, 9.11es catalyst... menübe érve beáll a kép, zene megy tovább, hallom hogy a menüben is lehet lépkedni... egyelõre nem tudom mi a baja, próbáltam a post processinget kikapcsolni, de nem segített.
balee4
Szóval elsõ ránézésre úgy tûnik, nem olyan egetrengetõen fontos hozzá a 4 mag?

Maxtreme
Akkor lehet h itt is a vsync kavar be.

Azért látszik ha Pandemic fejlesztette illetve végezte a portolást 😄 (Mercenaris 2 pl.. az is khmm. 😊) )
Viszont egyben örülök is mert az utóbbi nagyon tetszett. (sokkal jobban mint pl a GTA IV.. hogy a stílusnál maradjunk)

CalebJoe
Amikor esik az esõ akkor elég szarul megy de a világos helyszíneken jól, nem mértem még le az fps-t, de a GTA-nál sokkal jobban fut az biztos.
Amúgy én is maxon tolom 1680x1050-be vsync nélkül természetesen az nagyon visszahúz minden játékot legalábbis nálam.
Maxtreme
Hogy nem vészes? 😊
Igaz csak az elejét lestem meg reggel (nem volt több idõm) de autókázás közben olyan 35+ fps-el "száguldott" a cucc szintén 1680ban . (amit még el tudok képzelni hogy a vsync kavar be)
Pedig nem kicsit erõsebb a gépem mint a tied. Szal a nem vészest inkább hagyjuk 😊

kegyetlen jól néz ki,az elõzetesek ügyesen csak az éjjeli városra koncentráltak,meglep a nappali színkavalkád és textúra😊
CalebJoe
Nálam eddig veri a GTA-t, az fõleg tetszik hogy fel tud mászni szinte minden épületre mint mondjuk az Assassin's Creed-ben vagy az Infamous-ben (PS3)
a gépigény se vészes ehhez a grafikához.
Az éjszaka fekete fehér olyasmi mint a Sin City-ben volt.

Carloska
hát youtube on már nézelõdhetsz 😄

Ritka az ilyen mostanában, hogy elõbb jön egy játék minta a hivatalos megjelenés. Igaz csak pár nappal, de akkor is. Örüljünk, fõleg ha igényes lett a cucc.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

grebber
"Igy egy fél óra játék után azt kell mondanom hogy egész jól sikerült!Graff nem éppen a szebbekhez tartozik,de a játékélmény eddig egész jó,story se rossz!"

zzeN
CDGalaxisban már lehet kapni PC-re.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

csrolli
boxra már kijött <#violent>

grebber
Aranylemezen van!

Falcon87
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

hykao
Na már elõrendelhetõ, pl. ITT...és fény derült a kés titkára is...se nem fém, se nem mûanyag - ugyanis csupán virtuális. 😊
(aki elõrendeli a játékot, az kap egy letöltõkódot, amivel a játékban aktiválódik a kés... 😄)
kirol
Max. a 4 magos CPU, de nem hinném, hogy ennek hiánya gondot jelentene.

Falcon87
Annyira nem vészes.

grebber
Minimum System Requirements:

* Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
* CPU: Core 2 Dual Core 2.4GHz or AMD equivalent
* RAM: 2GB or more
* Disc Drive: Dual Layer 1x or faster DVD Drive
* Hard Drive: At least 7GB of free space
* GPU: Nvidia Geforce 7800 GTX with 256MB of VRAM or ATI Radeon HD 2600 Pro with 256MB of VRAM
* Sound: Direct X 9.0c compatible sound card

Recommended Configuration:

* Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1
* CPU: Quad Core running at 2.8 GHz or equivalent
* RAM : 2GB (Windows XP) or 3GB (Windows Vista/7)
* GPU: nVidia 8800 GT graphics card with 512MB of VRAM

Falcon87
Nekem nem tûnt fel 😄
Már nem egyszer láttam, ahogy futva próbálja "eltalálni" az utcán álló quest npc-t <#wow3>

A videót azért láttad,hogy sétál benne?😊
Falcon87
Megnéztem, tényleg. Akkor meg végképp konzolos.

kirol
Hát ez a lenti videó az pont PC-s nem? Mert Esc-t meg stb.-t megnyomására szólít fel.

Falcon87
Eddig hogy állok a játékkal:
Pozitívumok
- Egész egyedi alapötlet, legalábbis sandbox játékot még nem láttam a témában
- Grafika szépnek tûnik
- Jó ötletek
- A sztori is jónak tûnik

Negatívumok
- Árkáááád
- Nem lehet sétálni
- A mászás kicsit... fura
- Konzol szaga van, bár, a PC-s verzióból még nem is láttunk képeket
- Elég sok bugot láttam a videókban

Eléggé felemás érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban.

kirol
Ja, fõleg a lefelé való esés furcsa lemászásnak látszik.

Prince23
Új videó

Mit képzelnek ezek? a saboteur hõse Eziót megszégyenítõ mozdulatokat hajt végre épület megmászása közbe WTF

grebber