1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
#383 10fps? :D -
ToMM23 #382 Mondtam nekem maxon fut 1280x1024-es felbontással. -
ToMM23 #381 Viszi..
Nekem is az van :D -
#380 Köszi TOMM23, akkor asszem inditom az installt és kiderul az ati hd 2600 xp alatt viszi e. -
#379 Csak azért azt mondtam mert ma jártam ott :P -
Grifidos #376 Ne csak az a xar 576 legyen reklámozva.
A cd galaxisban is kapható. -
ToMM23 #374 Lehet ,hogy mondták, amikor megláttam azokat majdnem hanyattestem..:D Meg tiszta pokemberek vagyunk egy ír szerelö börében 1940 ben xD Valahogy nem illik a stilushoz szerintem. De hát embere válogatja -
#373 Mondták a készítők is hogy nem történelmileg pontos a játék inkább csak inspirálta őket a 2.VH. -
ToMM23 #372 Nekem szépen fut max grafon ATI kártyával,1280 as felbontásban XP rendszeren. Ami még vicc az az idióta gép benne.Lazán elfutsz elölük... :D Nemtudom feltünt e valakinek a dátum a gameben. 1940. Ahhoz képest STG44 esekkel is fel vannak szerelve a német katonák.Ami meg 1944es tervezésü. Ja meg a dupla csövü Tiger II .... Tisztára mint a cc generalsban.. Illetve a dupla Flak feltünt msnak is ?? (a TigerII se jelent meg elöbb mint 1943vége).Ezeket leszámitva nem olyan rossz mint amire számitottam. -
#371 nah az jó ötlet:D ha tényleg megy akkor én is felrakom -
#370 DE mintha az irták volna xpn megy atival, na mind1 hamarosan kiderul mert felteszem az xpt megint. -
#369 egyébként nekem fagy a játék, hanem szimplán amikor betölt fekete képernyo fogad magyarul már new game sincs meg semmi:D -
#368 kapják be hogy ati x1950 pro-n nem megy a játék. vicc -
#367 Ott se. Egyébként az 576-ban már meg lehet venni -
#366 Hát biztosan jó sokára, mivel még a game ki se jött ha jól tudom. Ha jól hallottam 8-án jön ki és onnantól kb szerintem 2 hét minimum mire patch lesz. Egyébként XP-n megy az ATI-soknak? vagy ott se? -
#365 Arra a portálra hogy tudok belépni? Elfelejtettem a jelszavamat és se emlékeztető se semmi nincs az oldalon.
Meg régebben mintha nem e mail címet kellett volna megadni. -
#364 azon a gépen még jo h megse reccen:D -
#363 Szerintetek majd mikor jön ki patch? -
strebacom #362 Faxa game jobb lenne magyarul, meg se reccen 1920*1200 minden full...
Kb. mennyi idö a végigjátszás??
-
#361 WIN 7 Ultimate x64 alatt, most xp sp3 kompatibilitással megy, de szaggat egy kicsit, viszont a menübe kilépéskor azonnal kifagy -
mike01010101 #360 Kellemes meglepetes ez a jatek. Szep a grafika, jobban fut mint a GTA4.
Nagyn jo az iranyitas (sok TPS-nel elszurjak).
GTA4+Assasin Creed+Splinter Cell+Hidden & Dangerous = Saboteur.
Ha lesz magyaritas megveszem.
-
#359 nah jól van vissza szívom hogy működik:(( félórát ment aztán megint megfeszült -
xido #358 Na az a verseny még milyen köcsög...gyakorlatilag csak látványnak van benne..de a csavar tetszett benne:) -
#357 A game magyarítható!Magyarítások portálon írták! -
cumfu #356 köszi szépen! -
#355 Csak befejezett küldetés után tudsz menteni de van benne auto save is.
A prologot én egybe lenyomtam van benne egy jó kis autos verseny is.
A quick save csak disznek van nem ment állást csak állapotot. -
#354 Az azért elég lol amugy hogy pl 3-as szintű alarm alatt menekülsz.Nyomodban a nácik pl 10 méterre és te beállsz a sarkon lévő nyilvános WC-be hugyozni már el is mulik az alarm.
Szal ezt azért jobban megcsinálhatták volna. -
cumfu #353 Heló! Ott tartok, hogy felrobbantom azt a gázállomást vagy mit (a legelején) Azután visszamegyek a kezdőpontra! Elmentettem, majd mikor visszalépek a játékba és continue-re megyek akkor előröl kezdi! Ott még nem tudok menteni vagy a mentéssel van a gond nálam (nem működik a mentés funkcióm)? -
#352 Várjál a javitásra vagy tegyél fel xp-ét ,azon tökéletesen fut. -
#351 Nálam is az a baj, hogy remeg a kép, vagy kifagy Menübe kilépek akkor is kifagy, csokinak a verzióját probáltam már, de nem jött be Valami ötlet -
#350 Kisebb annál! -
#349 Akkor ahogy a #265-ös hsz-ben volt és nincs kipipálva az amit ír akkor jó lesz? -
Cat 02 #348 GTA4-gyel megegyező úgy kb a gépigénye ? (tudom ott a hivatalos, de hát mégiscsak) -
#347 nálam is működött (egyenlőre az első küldetés van meg...)a Dirt2-es patch, XP+4870mellett. addig "csak" a Loading-ig volt meg a dolog, aztán ctrl+alt+del volt, semmi más. -
#346 Király verda... -
-
cumfu #344 nem tudod hogy lehetne 1152-re tenni? Ha ráállítom akkor valami nagyon kicsi felbontásba megy, de ha pl 1600-ra akkor is csak 1280 fut! Érdekes... -
#343 behalok ez tényleg mukodik!:DDDD de tényleg kevesebb az fps:CCCCCCC -
#342 You need to raise the escape perk. Allowing you to use hiding spots above alarm 5 & 6. Just clear some outposts/radio towers/radars and escape. You will get the perk to level 3-4
ok megvan .... -
#341 Amit lehetett a launcherbe mindent maxra tettem 1280*1024.
20-60 fps között mozog!