The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Next PC upgrade: 2022
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
szarul fut? örülj neki hogy fut😄 mert ati-n nem hajlandó menni😞 aztán csodálkozik a sok katika mikor azt mondod nvidia a nyerõ<#mf1>#mf1>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Elég szarul fut sajna.Lopakodás még eddig nem volt fõ atrakció.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Meg, vissza lehet cserélni egy régebbire az új drivert? Nem stimmelne az.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
A VGA az ok? Remélem gyorsan javítják, marha pofátlanság lenne, hogy hát bakker akkor akinek ATI-ja van az ne játszon
nekem mondjuk 4850el fagy, mas 4850el meg azt mondja megy
A hangulat ,küldik ,perkek mind jónak tünnik eddig de még ez nagyon az eleje.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azért látszik ha Pandemic fejlesztette illetve végezte a portolást 😄 (Mercenaris 2 pl.. az is khmm. 😊) )
Viszont egyben örülök is mert az utóbbi nagyon tetszett. (sokkal jobban mint pl a GTA IV.. hogy a stílusnál maradjunk)
Amúgy én is maxon tolom 1680x1050-be vsync nélkül természetesen az nagyon visszahúz minden játékot legalábbis nálam.
Igaz csak az elejét lestem meg reggel (nem volt több idõm) de autókázás közben olyan 35+ fps-el "száguldott" a cucc szintén 1680ban
Pedig nem kicsit erõsebb a gépem mint a tied. Szal a nem vészest inkább hagyjuk 😊
a gépigény se vészes ehhez a grafikához.
Az éjszaka fekete fehér olyasmi mint a Sin City-ben volt.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
(aki elõrendeli a játékot, az kap egy letöltõkódot, amivel a játékban aktiválódik a kés... 😄)
* Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
* CPU: Core 2 Dual Core 2.4GHz or AMD equivalent
* RAM: 2GB or more
* Disc Drive: Dual Layer 1x or faster DVD Drive
* Hard Drive: At least 7GB of free space
* GPU: Nvidia Geforce 7800 GTX with 256MB of VRAM or ATI Radeon HD 2600 Pro with 256MB of VRAM
* Sound: Direct X 9.0c compatible sound card
Recommended Configuration:
* Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1
* CPU: Quad Core running at 2.8 GHz or equivalent
* RAM : 2GB (Windows XP) or 3GB (Windows Vista/7)
* GPU: nVidia 8800 GT graphics card with 512MB of VRAM
Már nem egyszer láttam, ahogy futva próbálja "eltalálni" az utcán álló quest npc-t <#wow3>#wow3>
Pozitívumok
- Egész egyedi alapötlet, legalábbis sandbox játékot még nem láttam a témában
- Grafika szépnek tûnik
- Jó ötletek
- A sztori is jónak tûnik
Negatívumok
- Árkáááád
- Nem lehet sétálni
- A mászás kicsit... fura
- Konzol szaga van, bár, a PC-s verzióból még nem is láttunk képeket
- Elég sok bugot láttam a videókban
Eléggé felemás érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban.
Mit képzelnek ezek? a saboteur hõse Eziót megszégyenítõ mozdulatokat hajt végre épület megmászása közbe WTF