The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha hiszitek, ha nem, a megjelenési dátumoknak oka van 😛
Forza.
Alább látjátok a konfigomat, és lenne két problémám. Elindítom a játékot, minden rendesen mûködik, de ha esc-et nyomok a menühöz, akkor a játék az esetek 90%ban lefagy. És játék közben is elõfordul, hogy befagy a kép. Win 7 64bites rendszerem van. Valakinek nincs valami ötlete?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az néztem hogy egyáltalán nem számít a lopakodás ,nincs hatással a küldetések kimenetelére.

Next PC upgrade: 2022
Ki nyomta volna fel ? te nem itthon élsz gondolom ,mert nem vagy tisztába a viszonyokkal.
Erröl az a vicc jut eszembe ahol a halott lekerül a pokolba és az ördög visszi a körbe a hatalmas üstök között mindenhol hatalmas vasvillával vigyáznak hogy ki ne másszanak a delikvensek kivéve egyet ,mikor rákérdez miért az a válasz : - Oda nem kell az a magyaroké ha valaki megprobál kimászni a többi ugy is visszahuzza.
Biztos hogy tudnak rola.
On
És mégegyszer: ez nem a WalMart 😊 Te se foglalkozol vele, ha légyszaros lesz a kocsid... ellenben egy madárszar már bántaná a szemed 😉
Forza.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
picit gondolkozz már 😊
Forza.
most meló elõtt is nyomultam egy kicsit...fasza összevissza szaladgálni a tetõkön, felrobbantgatni ezt-azt, aztán megpucolni minél gyorsabban...én remekül szórakozom ezzel a cuccal...😄
@Maxtreme: 16x AF driverbõl kényszerítve gondolom...nekem viszont valamiért nem adja (se 16x, se alacsonyabbat) ötlet?
Racism is a weapon of mass destruction!
Játék közben feladatkezelö, a folyamatoknál a saboteur.exe magas prioritásra állítani, és az affinitásnál csak 1 proci legyen kijelölve.
Nekem ezzel megszüntek a leállások, bár igy 1 maggal néha megakad, nemtom ez mennyire befolyásolja a teljesítményt mivel 2 maggal meg nem megy. Igy azért elég jol jáccható, minimálisan akad néha.
1 próbát megér mindenképp.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
http://f1game.hu
"tl-rõl
I had freezing problems (menu got stuck but sound was working) after the first few minutes of play. I activated Catalyst A.I.
1. right click on desktop
2. Catalyst Control Center
3. Advanced (on the lower left)
4. Yes->Select "3D" from the top left drop down menu
5. choose "All"
6. Untick "Disable Catalyst A.I." (I got mine on Advanced setting)"
közben elõtte én már kompatib.módot átállítottam xpsp3-ra..hogy az is kell-e ennek,nem tudom,de jelentem nálam bevált winx64 ati vga..menübe még nem mertem kimenni,de amúgy semmi fagyás..
most robbant fel hid vonattal együtt 😄
de menet közbe ahol csak tudok szabotörködöm , kb lassan felénél vagyok ja és hangtompitos pisztoly az ami mindig kelleni fog mindenkinek 😄
1:20perc játék után mission progress:15%. Hát ez se lesz maraton...
ATI 4850-esen simán megy, XP SP3 alatt.
Kéne egy lista hogy hány autot lehet begyüjteni a garázsba mert van már vagy egy tucat.
Ha jól láttam tankot is lehet venni azt tényleg csak egy zeppelinel lönék ki alolam...<#nevetes1>#nevetes1>
Az autókázásra nem fektettek nagy hangsúlyt.Sérülés az a 0-val egyenlõ.Fizika :menjetek rá gyorsan egy dombra ahol kicsit emelkedni majdnem hogy ugratnia kellene a kocsinak,de semmi áramvonalasan követi az utat 😞
Most kicsit bolyongtam és robbantgattam a náci létesítményeket.Mondom felmegyek egy õrtoronyba azt majd onnan szedem a német sniperrel.Hát ekkor már 3-as volt az alarm szint és szépen leszedtek zeppelinbõl.
Félelmetes jó ez a game!
amúgy nagyon profi, ez a mászás is eszméletlen, h hova fel nem lehet már jutni.
de én akkor is unom ezt picit, mármint nagyon szuper, meg minden és télleg remek alakítás, satöbbi és 10/10, de az a bajom, h már megint "szegény" németek a rossz fiúk.
én egy ideje azon gondolkodok, hogy olyan géjmet kéne dobni a piacra, amiben egy egyszerû német srácot alakítunk a második világháború kitörése pillanatában, vagy inkább elõtte és az õ személyében kell végig harcolni és dönthetünk, hogy vérengzõ nácik leszünk, vagy egyszerû normál katonák. lehetne alakulatunk, meg minden, lennének skill pontjaink, tök pro lenne. mert mindig németeket verik, ölik minden ilyen géjmben.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
És gyorsan ESC hogy kilépjen a menübõl.
ötlet?
Vagy kedves AMD egy Saboteur hotfix jólesne
Jó kis gém lenne am sztem
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Ati-nál meg szokás szerint hotfix várás...
fotográfik kolomp edisön :D
nah akkor ez most alap gém hiba vagy mi a szösz?
Windows 7 64bit ENG
<#mf1>#mf1>