The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
GTA/Assassin's Creed ízû játék a nácik által megszállt Párizsban...
Racism is a weapon of mass destruction!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
http://www.tenke.hu
"My fix for ATI vcard users. This works with my 2 rigs, one with 4870, other one has HD 5970 with win 7 64bit OS on both. This fixes the freeze in menus but slows game FPS.
1. Rename Saboteur.exe to UT3.exe and run it to play
2. While in game, alt-tab then ctrl-alt-delete to show task manager
3. Find UT3.exe in process tab, right click it, click set affinity, uncheck all processors, check only CPU 3 (for quad core) or CPU 1 (for core 2 duos). Press ok, minimize the task manager.
4. Go back to the game and the problem is fixed!"
jelentkezzen aki megmászta az Eiffel-tornyot! <#integet2>#integet2> bár a tetejére sajnos nem jutottam ki, de ma még egy próbát teszek 😄
Hát sajnos ez lett volna a 3. perk egyben az utolsó ebben az alarmos részben de sajnos nem sikerült eljutnom egy rejtõzködõ ponthoz!
Léghajókat percenként kellett szedegetni. Tankok,repülök minden jött már.Egy köcsög tank nyírt ki a hiding point felé menõ szakaszon 😞
Lassan 6 órát tettem bele és még sehol nem vagyok!!!
Next PC upgrade: 2022
Nemáám 😄 elég jól néz ki! Fõleg a cicis nénik.... Várom a javulááást!!!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
(nem anyázni ha nem megy, nvidiás vagyok, csak gondoltam hátha 😄 )
Sajnos igaz az ati driver a ludas.
Mióta felraktam a 9.11 et a hd 5870-es karimhoz a Wolfenstein 2 is hasonlót produkál.Ott beléptem a menübe engedett állítgatni felbontást stb utána mikor kiléptem a game-ból bejön a kis ablak(logó) és amikor átváltana nagyra amikor jönnének az intrók(3D-re vált) stb a kis ablaknál kifagy csak a reset segít mert leáll teljesen minden(kimerevedik a kép).Tudom ,hogy a Wolfenstein 2 nem ebbe a témába tartozik csak felhoztam egy hasonló problémát ami összefügghet a Saboteur-al.Remélem mihamarabb eszközlik a hibát.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Akkor nem csak nekem tetszik!
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3