The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heló! Meg szeretném kérdezni, te milyen beállításokkal tolod? Mennyi fps-el megy?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Carloska

grebber
Van búvóhely ,csak szarra darálnak ezerrel <#taps>

Next PC upgrade: 2022

Carloska
baszki alarm 5 elöl sehogyse lehet megmenekülni? egyszerüen lehetetlen buvóhely sincsen ..

Nekem is detto ez a hiba :S
Sziasztok! Egy kis help kéne a Loading menünél szépen eltûnik fokozatosan a kép és csak hang van! Nvidia videókarim van és WinXp operációs rendszerem a crackes mappa összes tartalmát felmásoltam de valami miatt nem megy a game esetleg valakinek valami ötlet?
Legend Killer
😄 yaaaa 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

gfreak
nagyon fasza, az a lényeg hogy Kittyvel kell megmenteni kis bará....ja...rossz topik...

GTA/Assassin's Creed ízû játék a nácik által megszállt Párizsban...

Racism is a weapon of mass destruction!

Sziasztok! Milyen a játék? Mi a lényege?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Heló! Vsync alapból be van kapcsolva? Ha igen akkor hogy tudom kikapcsolni? Mit érdemes levenni a grafikából, hogy jobban fusson? A gépem kb. mint Grebbernek, csak egy 6000+-os AMD-m van! Illetve a felbontásom meg csak 1280 vagy sokkal alatta van! 1152-re nem tudom beállítani! Köszi elõre a segítségeket!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

gfreak
??? mármint? mi hiányzik? 😄

Én se értem, de nem is keresem. <#vigyor>

gfreak
ja, ezt én sem vágom...mondjuk ha nvidiára írná hogy így forceoljon rá aniso-t, akkor még érteném, de így....passz...

tenkenorman
nálam semmi baj de velemi miégis hiányzik a játékból... csak kocsikázok össze vissza

http://www.tenke.hu

robotnyk
maga az ötlet, fõleg egy gyengébb duoval mihez kezdjek az egyik maggal, egy eleve cpu igényes játékban? plusz sokaknál 5-10 percenként ugyanúgy fagy és szar a hang.
lentebb szintén volt már ez az 1 szálra butítás,de ott nem írtak átnevezésrõl,nem is értem a logikáját😊
Részemrõl az Ati catalystos disable pipálás segített éjjel annyiban,hogy tényleg csak ritkán fagyott meg a játék,hosszú küldetéseket tudtam végig tolni úgy,hogy nem is rögtön csináltam meg,hanem közben kavarásztam erre arra...aztán alt+tabbal ki és visszaléptem és ment tovább..patchig élvezhetõbb sokkal,mint elõtte volt..
Próbáltad? <#smile> Csak mert valakinek tényleg mûködött. Ha próbáltad, akkor már tényleg nincs más ötletem. <#vigyor>

robotnyk
marhaság, de azé' thx
Állítólag ez mûködik, de lassabb lesz a játék.

"My fix for ATI vcard users. This works with my 2 rigs, one with 4870, other one has HD 5970 with win 7 64bit OS on both. This fixes the freeze in menus but slows game FPS.

1. Rename Saboteur.exe to UT3.exe and run it to play
2. While in game, alt-tab then ctrl-alt-delete to show task manager
3. Find UT3.exe in process tab, right click it, click set affinity, uncheck all processors, check only CPU 3 (for quad core) or CPU 1 (for core 2 duos). Press ok, minimize the task manager.
4. Go back to the game and the problem is fixed!"

gfreak
uhh de jól hangzik...ma valahogy fel kell tornásznom az alarmomat 😄DD

jelentkezzen aki megmászta az Eiffel-tornyot! <#integet2> bár a tetejére sajnos nem jutottam ki, de ma még egy próbát teszek 😄

gfreak
nemár...haver hasonlón nyomja mediumon 1280*1024ben, az egyetlen különbség a memória, neki 2giga...postprocessing effektek természetesen n/a 😄

grebber
Na egyik küldi végett volt alkalmam kipróbálni milyen az alarm 5-ös szint.
Hát sajnos ez lett volna a 3. perk egyben az utolsó ebben az alarmos részben de sajnos nem sikerült eljutnom egy rejtõzködõ ponthoz!

Léghajókat percenként kellett szedegetni. Tankok,repülök minden jött már.Egy köcsög tank nyírt ki a hiding point felé menõ szakaszon 😞

Lassan 6 órát tettem bele és még sehol nem vagyok!!!

ja és win7 32bit

nekem Intel dual core 2,8ghz(3-on megy)4giga 800mhz ram Gainward 9600 gt kicsit húzva sötétben 20 nappal 25-40 fps.Kb két órát toltam nekem nagyon tetszik.

deestroy
nekem elindult atival win7-en.. igaz sokáig nem ment, mert megfagyott a kép. de jobb is... ez egy szar!!!! FUJJ!!!
Nemáám 😄 elég jól néz ki! Fõleg a cicis nénik.... Várom a javulááást!!!

TopGun
Az kiraly lenne, ha sikerulne.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Asztalon jobb egérgomb legfelûl catalyst Conrol Center klik,Control Centeren belûl a Information center,és azon belûl a Catalyst Version.
Gideon Wieth
hol lehet megnézni milyen verziójú driver van fennt 😊??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Sajnos igen úgynéz ki,hogy az ati esetében Colin McRae: DIRT 2 re öszpontosítottak a 9.11 esetében,hogy a DX11-et tökéletesen vigye,ezzel valamit jó el b... (majd meglátjuk).De a Borderlands esetében is hibákkal számolnak be textúrák késnek nem jelennek,kifagy stb.Talán az ati fan-ok majd a 9.12-esben találják majd a megváltást addig is az nvvidiás karival rendelkezõknek jó játékot kívánok😊
AntiHero
hát akkor jó igénytelen (vagyis a fejlesztõk) a játék. Minden más játék elindul ezen ez meg nem.....

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gfreak
@ATI kártyával szenvedõk: kipróbáltátok hogy a Catalystban az Advanced alatt ha kiválasztjátok hogy 3D, all, és disable Catalyst A.I. ? fogalmam sincs hogy mennyire mûködik, volt akinek segített, volt akinek nem...egy próbát megér

(nem anyázni ha nem megy, nvidiás vagyok, csak gondoltam hátha 😄 )

Carloska
Új verda 😄

KÉP1
KÉP2

Sziasztok.
Sajnos igaz az ati driver a ludas.
Mióta felraktam a 9.11 et a hd 5870-es karimhoz a Wolfenstein 2 is hasonlót produkál.Ott beléptem a menübe engedett állítgatni felbontást stb utána mikor kiléptem a game-ból bejön a kis ablak(logó) és amikor átváltana nagyra amikor jönnének az intrók(3D-re vált) stb a kis ablaknál kifagy csak a reset segít mert leáll teljesen minden(kimerevedik a kép).Tudom ,hogy a Wolfenstein 2 nem ebbe a témába tartozik csak felhoztam egy hasonló problémát ami összefügghet a Saboteur-al.Remélem mihamarabb eszközlik a hibát.
Lobsterman
Kipróbáltam. Igaz kicsit tovább bírja így, már vagy 5-10 percet is lehet játszani, de baromira beszaggat(frame-ek kb felezõdnek), és azért így is simán fagy. Úgy meg elég érdekes játszani hogy 5 percenként alt-tabolni kell.

grebber
Magyarítás portálon írták hogy ma ránéznek fordítható-e a game!

arty
azon nem, hd2xxx sorozat a minimum követelmény (ne kérdezd, miért)

Forza.

TopGun
"Franc" belejuk, hogy ezt kihagytak belole 😞 Kib**ttul tetszik a bannerben az a kis animacio, meg ahogy zuhog az eso, tipikus naci filmek feelingje van.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

gfreak
jeeejeee...az egyik kedvenc 'getaway car' nálam 😄 toronyhoz odaszalad, dinamitot rögzít, gyújt, kocsiba be, aztán spuri 😄 teljesen fasza 😄

AntiHero
ja és ati x1950opróm van azon akkor el se indulna?

AntiHero
Szval akkor win 7. ati drive 9.11-el el se lehet indítani a játékot? mert nekem valami kártya hibát ír ki indításkor😞

wedge31
Most szereztem ezt a Dominó nevü szépséget ,mindig is tetszetek az ilyen oldtimer autok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Nincs benne!

TopGun
Sziasztok! Egy "naiv" kerdesem, van: mivel ez is EA egisze alatt latott napvilagot, esetleg magyar nyelv nincs benne? Vagy ilyenrol meg csak ne is almodozzak?

grebber
Igaz ez xbox 360-as The Saboteur AU Review 82%.
Akkor nem csak nekem tetszik!

arty
"3D-t" nem tudsz virtualizálni 😞

Forza.

wedge31
Ki kénne probálnotok amit Hykao írt #259-ben.

Nem a Win 7 a probléma, mert Vistán is fagy. Az ATI Vista/7 driver sz@r, várni kell a következõre vagy XP-n kell játszani.

Gideon Wieth
közbe rájöttem :S Hát ez szívás:S Lesz majd valami fix gondolom 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

wedge31
A Win 7 a probléma ahogy itt vasszaolvasol mert xp-én gond nélkül megy a játék.