1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
tmisi #583 Nálam se. -
#582 Azt kifelejtettem, hogy Core2Duo 3.1Ghz/4GB Ram/ATI 4850/XP SP3 alatt röccenés nélkül ment mindenhol maxon. Néha kifagyott, mikor futártól kapott üzenetet akartam megnyitni. Valami bug lehet. -
Dimitrii #581 Hello szerintetek érdemes megvenni PS3ra vagy várjak valami ati3win7 megoldásra? KSZ -
#580 Nem tudom de nálam egyáltalán nem szaggat a játék -
zsozso29 #579 Nekem is úgyan úgy beszaggat, mikor változik az időjárás vagy felrobbantok valamit vagy ha szálguldozom a kocsiva, pegig ilyen konfigom van nem értem mi lehet a baj?:
Core i9-999 SUPER MAXIMUM Extreme Edition, 24 GB DDR3, ASUS P6T7 WS SuperComputer, OCZ 120GB SATA2 SSD, 3xASUS MARS/4GD3, CORSAIR HX1000W.
A másik meg a GTA4 el sem indul!? csak a szupermariót hajlandó vinni max 12 FPS-el. -
#578 x360 controllerrel próbálta valaki. olyan mint, ha be lenne ragadva az analóg kar. :( elég siralmas. -
xxxpaulxxx #577 nekem is futna... ha futna:D -
vasziszdasz #576 A gta4 egész komoly felbontáson simán gurul.
Persze, persze... Nem kicsit jobb a gépem és mégis szaggat, akárhogy butítom le a grafikát. -
xido #575 ati miatt -
Norbi187 #574 Nekem nem jött be a játék.Túl sok benne a videó és a párbeszéd.Elhiszem,hogy egy játéknak kell egy story,de a gamer játszani akar nem filmet nézni.Na a falmászásról nem is beszálve.Mindezek ellenére lehet,hogy nem került volna nálam feketelistára,de folyamatosan belassul bizonyos részeknél.Szerényen visszahúztam a beállításokat és még így is.K**va idegesítő.Nem hinném,hogy ilyen gyenge lenne a gépem.amd6000,ati 4850,2g Ram.A gta4 egész komoly felbontáson simán gurul. -
#573 Marha nagy ez a game, év legnagyobb meglepetése..., nagyon nagy a hangulata. És a gépigénye nem is olyan vészes, szépen megy maxon. -
#572 Végére értem én is játéknak, lesznek SPOILEREK, de nem nagyok.
A sandbox, amit összeraktak királyságos. A környezet részletes, változatos. A küldetések hasonlóképp. A story elmegy, de sok benne a kihagyott ziccer. Franziska karakterét mi a túrónak hozták elő, ha aztán nem kezdtek vele semmit? A egyik legizgibb karinak indult, nem tudtunk meg róla sokat, nagy hiba. Minek utalgatni a főhős múltjára, ha úgysem foglalkoznak vele?
A fegyverek jók, perkek is használhatók. A lopakodás néhol körülményes, de elmegy, normál nehézségen viszont semmi szükség rá, annyira könnyű a játék. Rambo legszebb perceit idézve jutunk a leghamarabb eredményre. Aki most kezdi, kezdjen valamelyik nehezebb fokozaton. A pókember aspektus meg furi, de mókás.
Autózáson lehetett volna még finomitani, de nekem megfelelt, nem sok fizikát adtak alá, de ez nem is szimulátor. Ami NAGYON hiányzik az a törésmodell. Nem is értem hogy maradt ez ki 2009-ben, pláne, hogy licensz problémák itt nem lehettek. Talán korai kiadás lehet az ok, hiszen a Pandemic épp lehúzza a rolót.
Az AI nem egy nagy pukk, a barmok sose jönnek rá, hogy valaki gránátokat dobál közéjük fentről, de az se tűnik fel senkinek, hogy valaki az őrtoronyra mászik épp. Ellenben 10 méteres távolságból megállapitják az álruhámról, hogy nem vagyok náci (biztos mellégomboltam mindig).
Némi freeplayt beleszőve a küldik közé, a játék kitart 20-25 órát, de már nem sokan fogják módszeresen kitakaritani a térképet a főszál végeztével. Néhol betehettek volna pénz blokkot a főszálba, mondjuk 5000-be kerülő hamis papirok, hogy muszáj legyen kicsit szabotőrködni bele a világba.
Összeségében egy szórakoztató játék, aminek bitang jó folytatása készülhetne. Csak hát... -
xido #571 death to spies volt ilyen nemrég,nem? -
csabika1982 #570 commandos strike force talán? -
Cat 02 #569 Prototype ? :D -
xxxpaulxxx #568 hitman?:) -
fixpont #567 Egy dolog lenne meg jo, ha a rnagjelzes szamitana, amikor belebujok mas ruhajaba. Volt regen egy jatek nem ugrik be a neve, ott is lehetett felvenni kemnek egyenruhat de csak a magasabb rangu ellensegek szurhattak ki. :D -
#566 Ha már valamihez program van, akkor a karakterlimit 99%-ban megszűnik. Itt is. -
xxxpaulxxx #565 Kérem a kedves házigazdát, amint kijön az update, hogy atin is normálisan fusson a gamma, akkor azt kérem jelezze itt felül a bannerban. köszi:D -
TDantes #564 Hogy mi van? Sehogy, nem működik továbbra se. Semmilyen bűvészkedéssel se. -
xido #563 Azt láttam én is,hogy hexában van,vajon ha te bütykölsz programot,akkor karakterlimites fordítás kell vagy szabadság van? -
strebacom #562 Én Mindig tudtam...EVIN forever...és for ever.... hehe -
#561 Szerintem lesz, de program kell hozzá.
A fájlokat már láttam, szóval ha mostanában nem készít senki hozzá, akkor ujjgyakorlásként megcsinálom. A programot, nem a fordítást.
Magyar nyelvű kiadásról nem tudok. -
strebacom #560 Te most hogyan tolod tesow,,,, -
TDantes #559 Ez nem volt még? Nem nagyon értem...de ez az megint nem, hogy csak egy magon fusson? Mert ez se működik, mindenkinek -
newman26 #558 Hali!
Én ezt probáltam ki és megy,csak nagyon belassul a game! Win7 64bit + ati 4850.
In some of our tests we have found one workaround that seems to allow users to run the game. Some have posted adjusting the affinity process via “Task Manager” but our fix truly puts the system in a 1 core mode and will allow you to run the game. Overall this is not a final fix, nor a perfectly stable fix, but it will allow you to run the game.
This work around is entirely base upon CPU processing power & will possibly only work for certain systems.
Steps to turn off cores: (For Windows 7)
1.) Open MSCONFIG (You can open it by entering MSCONFIG in the search bar)
2.) Select the “Boot” tab
3.) Click on “Advanced Options”
4.) Check “Number of Processors”
5.) Select “1” from dropdown menu
6.) Click “Apply”
7.) Restart machine
Steps to turn off cores: (For Windows Vista)
1.) Open MSCONFIG – Start> Run > Type MSCONFIG
2.) Select the “BOOT.INI” tab
3.) Click on “Advanced Options…”
4.) Select the check box for /NUMPROC= set it to 1 & click “OK”
5.) Click “Apply”
6.) Restart machine
-
strebacom #557 hali...esetleg fordítja, ill fordítaná valaki...vagy kijön ez magyarulis...???
Bocsánat..... -
#556 szerintem erről is az nv tehet -
#555 szabvány bullshit
Evin: xp-n megy ATI-n, xp/win7-en megy geforcen, akkor ki lehet a bűnös a logika szerint, tudván, hogy win7 alatt másik driver kell a kártyákhoz! ;) -
#554 #530 -
#553 Szép hozzáállás: bűnös, amíg be nem bizonyítja, hogy nem. -
#552 nna, ma megjelent a játék (hivatalosan) és ATI+WIN7-re nincs megoldás :(
ATI: anyád! (amig ki nem derül, h nem ők a hibásak...) -
#551 ok, befejeztem én is!
kivéve: "az nvidia által nyomott játékok is mennek ugyanúgy atin"
NEM IGAZ. -
#550 Pontosan szabotálások állapotát elmenti szóval így bőven elég! -
#549 Ez igy működik, semmi extra. Ki is van irva mentéskor, hogy Mission progress NEM lesz mentve.
Amiket megcsinálsz freeplayben, perkek, stb. meg külön eltárolódnak, amit egyszer kiiktattál, többé nem lesz ott. -
fixpont #548 Dehogy eleg, most a naci celpontokat probalom kiiktatni, jatszottam egy orat felrobbanttam vagy 20-at, nyomogattam a savegamet a rendes kezi mentest es 1 ora utan amikor meghaltam visszatett az elozo (!!!) kuldetes legvegehez, az osszes mentett allas azt hozta be, nem ertem ezt. -
lovag5000 #547 Nemtudja senki milehet a loadingos probléma?:S -
#546 Pár Review:
VideoGamer: 8/10
Vandal.net: 7/10
Gamepro: 4/5 -
#545 ejj baszki....olvass vissza, persze hogy nem oldja meg, csak már mindenki kiakadt mert SENKI NEM OLVAS VISSZA!!! akutyamindenit! -
#544 Viccen kívül?