The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg az örök eltûnnek akik az út mentén állnak!
Next PC upgrade: 2022
Azlenne a gondom h mikor elindítom a játékot kijön a Loading felirat és ott vége is azmarad folyamatosan és nemtörténik semmi van erre gyors megoldás?
Köszi elõreis😊
Ha egy nacit eltuntetek a varos egy adott pontjarol mondjuk aki ort all az ut mellett az legkozelebb mar nem lesz ott?
Most rágyúrok a nácik kiiktatására!
Next PC upgrade: 2022
Racism is a weapon of mass destruction!
Keresgettem, de nem találtam megoldást...esetleg valaki?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
(tényleg csak vissza kéne olvasni néha <#ravasz1>#ravasz1> )
Positive Mental Attitude
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Elkezdtem tolni a gamet és a játék legelején megfagy a kép, de a hang megy tovább! Van patch vagy ötlet, hogy mitcsináljak? Az esc azt alt+tab és vissza a játékba az müködik, hogy tudjak gamelni?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
hát ez elég nagy szívás...
remélem jön minél elõbb egy orvosló patch mert jónak tûnik nagyon😊
eleve a legtobb játékot Nvidia támogatja, és nem sokkal esik vissza az Ati kártyáktól. Szóval nem kell birka mód zsigerbõl fikázni valamit, mert 10-bõl 6 ember fikáz, és onnantól már fölfele kerekítesz
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
De mind1, amúgy is tervezem régóta a prockó cserét.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
xp + Ati = játék
Jelenleg sajnos ez van.
ilyet másnál is csinál?
kimentem az 1. helyszínrõl az utcára...
nem akad meg semmi, beszálltam egy kocsiba aztán a kép így elkezdett ugrálni (de mégis odafagyott) viszont a játék megy tovább alatta, mert hallom a hangokon, hogy épp nekiüzköztem valaminek, ilyesmi...
Ati HD4890 1 gb-m van