The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem igen mentettem autosavet az bõven elég meg a checkpointoknál a küldik alatt!

Elvileg az örök eltûnnek akik az út mentén állnak!

Next PC upgrade: 2022

Hali!

Azlenne a gondom h mikor elindítom a játékot kijön a Loading felirat és ott vége is azmarad folyamatosan és nemtörténik semmi van erre gyors megoldás?
Köszi elõreis😊
Neked rendesen visszatolti a mentett allast? Pontosan ott es ugy ahol elmentted? (foleg quick savere gondolok)

Ha egy nacit eltuntetek a varos egy adott pontjarol mondjuk aki ort all az ut mellett az legkozelebb mar nem lesz ott?
grebber
9 óra 34 perc 70% nál és 6% free küldiknél vége is lett a játéknak jött a készítõk listája!
Most rágyúrok a nácik kiiktatására!

Next PC upgrade: 2022

Van egy kis gondom a mentesekkel, nem azt tolti vissza soha amit mentek, hanem visszadob az adott mission legelejere.
gfreak
újra kell telepítened, az megoldja <#idiota><#idiota><#idiota>

Racism is a weapon of mass destruction!

enlightened
Na ez jó hír, már észrevették a problémát, akkor 2 hét és lesz patch!

Seth
Szabotálták a géped, nincs rá megoldás ! XD

PSN ID.: Beegabor

Mor3llo
Nekem el sem indul..kattintok az ikonra, fekete képernyõ, majd visszadob az asztalra egy hibaüzenettel: "The saboteur is unable to continue due to an error initializing your graphics hardware"
Keresgettem, de nem találtam megoldást...esetleg valaki?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

RETROB0Y
Szóval csak XP rendszeren megy?

Mármint ha ATI van

MG a Vista se jó?

Köszönöm a válaszokat! Remélem hamar orvosolva lesz a dolog!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

nan76
ejnye no😊nálam simán fut,igaz néha a jobb oldalon elkezd villogni valami fekete csík,de az is pár mp-alatt eltûnik.Amúgy a játékról csak jókat tudok mondani..egyszerûen zseniális!!ennyi

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

gfreak
jó, egyszer nekem is kifagyott...de ez nem rendszeresen visszatérõ, idegtépõ hiba mint szerencsétlen ati tulajoknál...xp-n haverok vígan játszanak nv-vel, ez náluk nem jött elõ, lehet hogy mázlisták csak 😄DD

robotnyk
"Update: We are currently digging into the issue at hand & are working as fast as possible to find a solution." official fórumról.
enlightened
Azért azt tegyük hozzá xp-n se teljesen kóser. El tudsz vele játszani de egyszer már nekem pl lefagyott ott is. A másik meg hogy nvidiasok pl XP-n szívnak tobben is nekik ott jott ugyanaz elo ami ATI-soknak win7-en ugy hogy itt a game programozói szúrtak valamit el és nem a driver a hibás.

gfreak
ATI + Vista/Win7 társításban szopás van jelenleg, és hogy xp-n viszont tudnak vele játszani...

(tényleg csak vissza kéne olvasni néha <#ravasz1> )

Nem csak te, nekem Ati 4850-esem van és én sem tudok

Positive Mental Attitude

Akkor akinek MSI ATI 5870-es kártyája van mint nekem, nem tud játszani ezzel a gammel? Ez elég gáz.....

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

gfreak
jaja, vicces a pali...fõleg azok az ízes káromkodások amik kiszakadnak belõle...és jajj de régen hallottam hogy wanker 😄

enlightened
Nekem is nagyon bejön, a sztori is király, meg irish man szövegei és beszólásai is ott vannak.

gfreak
atomjó kis játék lett ez...minden reggel meló elõtt megcsinálok pár robbantást, esetleg pár tisztnek tojoka tetõrõl egy gránátot 😄DD penge 😄 nagyon bejön 😄DD

"MSI Radeon 5870" amig nincs új drvier nincs megoldás egyébként nagyon kicsit kellett volna vissza olvasnod😊

Yo all!

Elkezdtem tolni a gamet és a játék legelején megfagy a kép, de a hang megy tovább! Van patch vagy ötlet, hogy mitcsináljak? Az esc azt alt+tab és vissza a játékba az müködik, hogy tudjak gamelni?

wedge31
Hivatalosan asszem ma vagy tegnep jött ki a játék innentöl várható a hotfix.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

azért a 7600-as gf kártyát inkább nem veszem elõ a szekrénybõl,cseppet kiröhögné😄
haladgatok vele,csak agyonvágja a feelinget ez a 10 percenként tálca és vissza,hogy újra fusson..és most kaptam meg a bemelegítõ black market missziót és durva jó ezzel a Hitmanes álcázós megoldással megszervezni..aztán befagy itt nekem reggelre 2 percenként alarm közben😊
wedge31
Megértelek jó kis játékról maradsz le...<#szomoru1>

bocsánat<#hehe>
Jóvan most menjen a faszomba a patch-telenség,elteszem porosodni addig a játékot,izgalmas szabotázs közben faszom bele,hogy kimenni se tudok menübe megnézni mi a pöcsömmel dobjak szaros gránátot,fogok itt idegbajoskodni ezzel..apja faszába Pandenic-nek..
aricsi
Hali! Ti mennyire állítottátok az elején a gamma-t? Középen hagytátok vagy az utasítás szerint(épphogy látszódjon jel)állítottátok be?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

extra búvóhelyek,minijáték..úgy tudom ez valami késdobálós darts tipusú ökörködés...
hykao
Gondolom valójában konzolra van ez a DLC, és nem a PC verzióhoz...
wedge31
Nem értem mert van a menüben egy nude opció ha azt bekapcsolod félmeztelenek a csajok a bárban lehet hogy ez a dlc más helyszinre vonatkozik...

akkor te fizettél a "digitális cicikért"XD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

wedge31
Ez meg mi fene ,nekem alapból félmeztelenek a csajok a bárban ha bekapcsolom ezt a funkciot a menübe.

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

köszi
hát ez elég nagy szívás...
remélem jön minél elõbb egy orvosló patch mert jónak tûnik nagyon😊

wedge31
Izé a szmájli...rémlik mikor használják ?

Broafka
ezt nem tudom hogy honnan vetted...

eleve a legtobb játékot Nvidia támogatja, és nem sokkal esik vissza az Ati kártyáktól. Szóval nem kell birka mód zsigerbõl fikázni valamit, mert 10-bõl 6 ember fikáz, és onnantól már fölfele kerekítesz

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

balee4
Amiket linkelt képek, azok alapján túlzás, hogy jól megy neki. (volt ott 20 fps is 😄)
De mind1, amúgy is tervezem régóta a prockó cserét.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Nézd meg grebber konfigját neki megy.

balee4
8800 Gt-n, Quad Core procival megtámogatva már elmenne maxon? 😄

wedge31
Ja ,a geforce eleve szivás...<#idiota>

Broafka
XP + Geforce van nekem most

wedge31
Win7/vista + Ati = szivás

xp + Ati = játék

Jelenleg sajnos ez van.

CS@
igen

Broafka
nekem olyat csinál a játék, hogy elindítom, bejön hogy EA games meg a társai, meg hogy loading content, aztán minden fekete lesz, mozgatom az egeret, hallom az ilyen füleken való átmenõs hangot, de nincs kép.

ilyet másnál is csinál?

mert Ati..nyom esc-t,hallod,amint kimegy menübe...alt+tab tedd tálcára..majd vissza.bejön a menü,esc,vissza játékba és mehet tovább..idõközönként újra megcsinálja sajnos,de míg nincs patch,ez van
Logitech rumblepad II-vel mûködik a játék?
szopás van...
kimentem az 1. helyszínrõl az utcára...
nem akad meg semmi, beszálltam egy kocsiba aztán a kép így elkezdett ugrálni (de mégis odafagyott) viszont a játék megy tovább alatta, mert hallom a hangokon, hogy épp nekiüzköztem valaminek, ilyesmi...
Ati HD4890 1 gb-m van