1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
fixpont #743 AAAAAAAAAAAAAA a Belle-ben lehetett volna megcsinalni, de nekem mar bezartak, igy most lemaradtam rola. Fenebe. -
fixpont #742 Palomino Sedanca autot merre talalni? Azt irjak a neten valami kesdobalo mini game adja, de nem tudom az merre van. -
potyi21 #741 hi.Inditasnal mindjart all a loadingnal nemcsinall semmit csak álldogall.miert nemmegy tovább?Mar probaltam a prioritas a legmagasabbra tenni,de semmi. -
#740 Nekem már csak a bauer armed truck kell :) aztán a tankok :S -
fixpont #739 Kozbe megtalaltam koszi, de ide belatni se lehet ha nem mondod, hogy itt van sosem talalom meg. :D -
#738 Bauer Fuel Truck -
fixpont #737 Nem tudom mirol beszelsz a terkepen add meg a nevet annak a keruletnek legyszi vagy csinalj egy screenshtot. Koszi. -
#736 Abból van jó pár, így fejből most csak egyet tudok mondani:
A játék leges legelején miután ledobod a tetőről az embert és újra autóba szálltok aztán elmentek egy bázisra ahol 1x robbantanod kell a sztoriban, annak a maradványaiba spawnol egy állandóra. -
fixpont #735 A Bauer Fuel Truck merre van? -
Cat 02 #734 Véletlen odataláltam, de megunta.
madár vs náci torony hmhm :p -
#733 Istenkirály vagy :) Voltam vadászaton.. poén :) -
#732 Madárvadászaton voltatok már? Nagyon komoly...
jel feletti sárga úton mennyetek kelet felé, kis fapalánk lesz -
#731 Na azé csak meglett úgyhogy a lista teljes legyen:
Foucalt -
#730 Na jól van én feladom a Foucalt keresését…valószínűleg vak vagyok, de szerintem Normandie –ban már a nácik is rajtam röhögnek, hogy: na megint itt a hülyegyerek és még mindig az ócska francia tankot keresi :)
Azért akinek hozzám hasonlóan elmenne a kedve valamilyen járgány keresgélésétől azoknak:
Gestapo GS
Bulletproof Kaiser
Half-Track
AR33
Panther MKIII
Flammwagen
Wulf -
#729 El tudok bújni már bárhol 5 ös szinten is :) végig van vive és csak az autós perk van. és ne m találom a páncélozott verdát. már csk az kell meg a géppuskás teherautó -
Pardon22 #728 igen, elsősorban pont ezt kerestem :) köszi!
jó lenne ha az összeset meg lehetne szerezni... iszonyat hangulatos a zene! -
grimm13 #727 Ez Koop - Koop Island Blues ? -
Pardon22 #726 meg van valakinek a soundtrack? -
potyi21 #725 hi.Inditasnal mindjart al a loadingnal nemcsinall semmit csak alldogall.miert nemmegy tovabb? -
vzajcev #724 Na majd próba, thx -
ratgab #723 Na végre miután sikerült regisztrálnom, le tudom írni, hogy hogyan lehet akadásmentessé tenni a játékot Nvidia videókártyával, Xp oprendszerrel és többmagos processzorral.
Nálam kipróbált megoldás, és működik is, az akadás a töredékére esett vissza, szinte észre se vehető.
A következőket kell tenni:
1. Nyisd meg a tálcáról az Nvidia Control Panel-t (jobb katt Nvidia CP ikon, majd onnan a vezérlőpult megnyitása)
2. bal oldalt lévő fastruktúrán belül 3D beállítások lenyitása, ott 3D beállítások kezelése opció nyitása
3. Ott menj a programbeállítások fülre, ahol katt a hozzáadás gombra
4. keresd ki a saboteur.exe-t és a saboteurlauncher.exe-t is, majd add hozzá (hozzáadás gomb)
5. a legördülő menüből válaszd ki a saboteur.exe-t és az "adja meg a program beállításai pontnál az "Előre reprodukált képkockák maximális száma" (angolul Framerate azthiszem) felirat mellett a lenyíló menüben az előre beállított 3-as értéket állítsátok nullára. Nem tudom, hogy mindkét fentebb exe-re meg kell-e csinálni ezt a beállítást, ahhoz, hogy jó legyen a game (nekem mindkettő be van így állítva).
6. Ezután már készen is vagytok, nekem működött a dolog. Remélem segíthettem. Jó játékot mindenkinek.
Ha kérdés van nyugodtan tegyétek fel, szívesen segítek.
Ui.: A beállítás semmi mást nem befolyásol csak az adott programot, szóval elrontani nem tudtok semmit a gépen. -
fixpont #722 A pancelozott verda lassu, korozesi szinteken gyors verda kell, nem erosen pancelozott. 5os szinten a teljes terkep piros, csak 2 helyre lehet elbujni. -
fixpont #721 Nekem is csak 9 verda van meg, 3at nem talalok. -
#720 Worthplaying Review 82% -
#719 tényleg.. Gondolom páncélozott verda is jön valamilyen kötözöési szinten... Kék vagy zöld füst van amúgy a fault tetején. én is úgy vettem észre,hogy mia z a füst.. nem messze az úttól. -
#718 Ennek a fránya Foucalt -nak már próbáltam a neten is utána olvasni, ahol olyan infót találtam, hogy Normandie észak keleti részén található és állítólag még az útról is látszik. Sztem már vagy 3x körbejártam egész Normandie keleti részét gyalogosan(+járművel is legalább ennyiszer), de nem találom. Biztos ott van csak vakegér vagyok, de egyszer majdcsak meglesz.
Gestapo Cruiser 3as körözés környékén már jön, ki is szállnak belőle, meg ki is tudod lőni a sofőrt. -
#717 Valahol már találkoztam vele ott egyébként.. A mezőn van valahol ha a térképet nézve lentről mész az úton akkor a jobb oldalán lesz valahol. Bent a mezőn futottam akkor találtam meg. Csak nekem még nem menti el..
Honnan lehet armored verdát szerválni? Gestapo cruiser..stb még nincs. -
#716 Honnan tudod,hogy hol kell keresni? 7 van emg csak a náci verdákból :( -
#715 Valaki megtudná mondani, hogy Normandie -ban pontosan merre is található a Foucalt?
Elég sokat keresgettem, de nem találom, pedig már csak ez az egy hiányzik. -
#714 Srácok a játék zenéjét honnan lehetne megszerezni? ha valakinek van valami ötlete írja meg privbe. Köszönöm. -
#713 Yesss. Sikerült végre megcsinálni a perket.. Már csak anáci autók kellenének... Meg az 5 lopakodós generálisos gyilkolásból 1 :)
A perk vásárlást az autóbeszerzésre kellett volna hagyni basszus :) -
#712 Hi! Ez mekkora szemetseg mar, az utolso mondat:"A megjelenést követő napon ugyanis már meg is jelent az első DLC, mely egy új mini játék és új helyszínek mellett megnyitja a meztelenséget is. Vagyis a telepítést követően a bárokba betérve fedetlen keblű táncosnőkkel találkozhatunk. Egyes családvédő szervezetek máris jelezték nemtetszésüket." Mi kozuk van hozza a hulye "csaladvedo"-knek, hogy fedetlenek-e a keblek? nem kotelezo letolteni, feltenni a DLC-t, sot a jatekot sem kotelezo megvenni! Sokkal kemenyebb dolgokat lathat a tv-ben naponta a gyerek, megsem jelzik a nemtetszesuket a csaladvedok a tv-k ellen? Masreszt ez nem meztelenseg, max. felmeztelenseg es ilyeneket a strandokon is lathatnak, ha kimennek, ott megsem jelzik nemtetszesuket, inkabb a nyalukat csurgatjak sutyiban a szemetek! -
#711 bazzz.. az autós kép meg megzavart és azthittem azzal kell elütni :) ezért nem értettem a throw szót.. Köszi a helpet :) -
fixpont #710 Jobb gomb nyomvatart, akkor megragadja a nyakat majd jobbra balra gombokkal rancigalni ameddig el nem hajitja. Ha magasbol ledobod egybol megnal amugy azt hiszem 2x kell megrangatni. -
#709 Hali.. Nahh. végigvittem. Viszont perkek még nincsenek meg mind.. PL MAYHEM perket vagy mit nem tudom az elsőt sem emgcsinálni.. throw tehát dobni kell a nácikat vagy mi de a képen az van,hogy autóval gázolja. elvielg 5 öt kéne elütni vagy mi de hiába nem jó valami.. Ötlet? a többbi perkem meg lesz csak autót kell gyüjtenem :) -
fixpont #708 Megcsinaltam! Rossz labba mentem be elsonek, elbujtam Alarm 5 elol. :DD
Mostantol nyitva lesznek a hiding placek. :DD -
fixpont #707 DE hogy lehet? Merre kell? Most vagyok itt eloszor bementem az egyik lababa... -
#706 Fel kell menni az étteremig. -
fixpont #705 Beszaladtam az egyik lababa de semmi... -
fixpont #704 Alarm 5 elol hogy kell elbujni? ott vagyok az Eiffel toronynal, oda irja a zold rombuszt de nem tudok benne elbujni.