The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximálisan igazad van. Ugyanígy jártunk a shift-el is.
Két hónapot kellett várni a patchre, addig ott állt a polcon. Ezek után fizessek egy játékér?

wedge31
Asszem elfogytak a begyüjthetö verdák még egy gestapos járgány kéne még.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

XenHai
Ez jó 4870 nem bírom el indítani......
Gideon Wieth
Már bocs, de ha megveszek egy játékot, amire rá van írva h WIN 7en is megy, akkor nekem te itt ne mondogasd h türelemmel várjak, mert menten agyfaszt kapok. Ilyenkor lehetne jogosan beperelni akár a fejlesztõket, akár a terjesztõket, mert az embert félrevezették, és nem azt kapta a pénzéért, amit ki van írva. / ez benne van a fogyasztóvédelmi törvényben.meg lehet nézni./ Nem azért veszek valamit h utána két hétig várjak amíg menni fog...

Gondolom te se lennél ilyen nyugodt hasonló helyzetben.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

arty
pláne hogy az eredeti fejlesztõket az EA már kirugta 😄

Forza.

Glutamin
Nekem is ez a véleményem, bár még nemrég kezdtem csak. Nagyon lineáris az egész. Amúgy a grafika meglehetõsen szép, a környezet is jó ahol játszódik az egész. De amint végigérek rajta már törölni is fogom. Valóban jobb lett volna, ha a fõszál mellett hangsúlyosabb lett volna a többi rész is.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

enlightened
Eddig mindenki azt kérdezgette mit csináljon ha nem megy ATI win7 alatt, most meg majd az lesz, hogy mikor jön a patch. Két hetet várjatok és utána kérdezgessetek, nem tudom miért kell türelmetlenkedni. Nem két perc kijavítani egy gamet.

Gideon Wieth
van már win 7 patch ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
van rá fix.

Nem kamuztam,mi okom lenne rá?Látom,hogy jóval erõsebb a vasad,de nekem tényleg nem szaggat a gta4.Mindent hagytam azon a beállításon amit a gép belõtt magának,csak a felbontást húztam fel 1280x960-ra.Simán megy a forgalmasabb részeknél is.Én meg ennél a játéknál vagyok úgy,hogy nem tudom eléggé lebutítani,hogy jól menjen.A megalázó 800x600-ra meg nem vagyok hajlandó rányomni.Megégne a kezem.
Nálam se.

pluhi
Azt kifelejtettem, hogy Core2Duo 3.1Ghz/4GB Ram/ATI 4850/XP SP3 alatt röccenés nélkül ment mindenhol maxon. Néha kifagyott, mikor futártól kapott üzenetet akartam megnyitni. Valami bug lehet.
Hello szerintetek érdemes megvenni PS3ra vagy várjak valami ati3win7 megoldásra? KSZ
elitehun
Nem tudom de nálam egyáltalán nem szaggat a játék
Nekem is úgyan úgy beszaggat, mikor változik az idõjárás vagy felrobbantok valamit vagy ha szálguldozom a kocsiva, pegig ilyen konfigom van nem értem mi lehet a baj?:
Core i9-999 SUPER MAXIMUM Extreme Edition, 24 GB DDR3, ASUS P6T7 WS SuperComputer, OCZ 120GB SATA2 SSD, 3xASUS MARS/4GD3, CORSAIR HX1000W.
A másik meg a GTA4 el sem indul!? csak a szupermariót hajlandó vinni max 12 FPS-el. <#banplz>

mucius
x360 controllerrel próbálta valaki. olyan mint, ha be lenne ragadva az analóg kar. 😞 elég siralmas.

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

nekem is futna... ha futna😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

A gta4 egész komoly felbontáson simán gurul.
Persze, persze... Nem kicsit jobb a gépem és mégis szaggat, akárhogy butítom le a grafikát.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

ati miatt
Nekem nem jött be a játék.Túl sok benne a videó és a párbeszéd.Elhiszem,hogy egy játéknak kell egy story,de a gamer játszani akar nem filmet nézni.Na a falmászásról nem is beszálve.Mindezek ellenére lehet,hogy nem került volna nálam feketelistára,de folyamatosan belassul bizonyos részeknél.Szerényen visszahúztam a beállításokat és még így is.K**va idegesítõ.Nem hinném,hogy ilyen gyenge lenne a gépem.amd6000,ati 4850,2g Ram.A gta4 egész komoly felbontáson simán gurul.
balee4
Marha nagy ez a game, év legnagyobb meglepetése..., nagyon nagy a hangulata. És a gépigénye nem is olyan vészes, szépen megy maxon.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

pluhi
Végére értem én is játéknak, lesznek SPOILEREK, de nem nagyok.
A sandbox, amit összeraktak királyságos. A környezet részletes, változatos. A küldetések hasonlóképp. A story elmegy, de sok benne a kihagyott ziccer. Franziska karakterét mi a túrónak hozták elõ, ha aztán nem kezdtek vele semmit? A egyik legizgibb karinak indult, nem tudtunk meg róla sokat, nagy hiba. Minek utalgatni a fõhõs múltjára, ha úgysem foglalkoznak vele?
A fegyverek jók, perkek is használhatók. A lopakodás néhol körülményes, de elmegy, normál nehézségen viszont semmi szükség rá, annyira könnyû a játék. Rambo legszebb perceit idézve jutunk a leghamarabb eredményre. Aki most kezdi, kezdjen valamelyik nehezebb fokozaton. A pókember aspektus meg furi, de mókás.
Autózáson lehetett volna még finomitani, de nekem megfelelt, nem sok fizikát adtak alá, de ez nem is szimulátor. Ami NAGYON hiányzik az a törésmodell. Nem is értem hogy maradt ez ki 2009-ben, pláne, hogy licensz problémák itt nem lehettek. Talán korai kiadás lehet az ok, hiszen a Pandemic épp lehúzza a rolót.
Az AI nem egy nagy pukk, a barmok sose jönnek rá, hogy valaki gránátokat dobál közéjük fentrõl, de az se tûnik fel senkinek, hogy valaki az õrtoronyra mászik épp. Ellenben 10 méteres távolságból megállapitják az álruhámról, hogy nem vagyok náci (biztos mellégomboltam mindig).
Némi freeplayt beleszõve a küldik közé, a játék kitart 20-25 órát, de már nem sokan fogják módszeresen kitakaritani a térképet a fõszál végeztével. Néhol betehettek volna pénz blokkot a fõszálba, mondjuk 5000-be kerülõ hamis papirok, hogy muszáj legyen kicsit szabotõrködni bele a világba.
Összeségében egy szórakoztató játék, aminek bitang jó folytatása készülhetne. Csak hát...
death to spies volt ilyen nemrég,nem?
commandos strike force talán?

Prototype ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hitman?😊

Egy dolog lenne meg jo, ha a rnagjelzes szamitana, amikor belebujok mas ruhajaba. Volt regen egy jatek nem ugrik be a neve, ott is lehetett felvenni kemnek egyenruhat de csak a magasabb rangu ellensegek szurhattak ki. 😄
Evin
Ha már valamihez program van, akkor a karakterlimit 99%-ban megszûnik. Itt is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kérem a kedves házigazdát, amint kijön az update, hogy atin is normálisan fusson a gamma, akkor azt kérem jelezze itt felül a bannerban. köszi😄

Hogy mi van? Sehogy, nem mûködik továbbra se. Semmilyen bûvészkedéssel se.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azt láttam én is,hogy hexában van,vajon ha te bütykölsz programot,akkor karakterlimites fordítás kell vagy szabadság van?
Én Mindig tudtam...EVIN forever...és for ever.... hehe<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Evin
Szerintem lesz, de program kell hozzá.
A fájlokat már láttam, szóval ha mostanában nem készít senki hozzá, akkor ujjgyakorlásként megcsinálom. A programot, nem a fordítást.

Magyar nyelvû kiadásról nem tudok.

Te most hogyan tolod tesow,,,,

Ez nem volt még? Nem nagyon értem...de ez az megint nem, hogy csak egy magon fusson? Mert ez se mûködik, mindenkinek

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hali!
Én ezt probáltam ki és megy,csak nagyon belassul a game! Win7 64bit + ati 4850.

In some of our tests we have found one workaround that seems to allow users to run the game. Some have posted adjusting the affinity process via “Task Manager” but our fix truly puts the system in a 1 core mode and will allow you to run the game. Overall this is not a final fix, nor a perfectly stable fix, but it will allow you to run the game.

This work around is entirely base upon CPU processing power & will possibly only work for certain systems.

Steps to turn off cores: (For Windows 7)

1.) Open MSCONFIG (You can open it by entering MSCONFIG in the search bar)
2.) Select the “Boot” tab
3.) Click on “Advanced Options”
4.) Check “Number of Processors”
5.) Select “1” from dropdown menu
6.) Click “Apply”
7.) Restart machine

Steps to turn off cores: (For Windows Vista)

1.) Open MSCONFIG – Start> Run > Type MSCONFIG
2.) Select the “BOOT.INI” tab
3.) Click on “Advanced Options…”
4.) Select the check box for /NUMPROC= set it to 1 & click “OK”
5.) Click “Apply”
6.) Restart machine

P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"

hali...esetleg fordítja, ill fordítaná valaki...vagy kijön ez magyarulis...???
Bocsánat.....

mila69en
szerintem errõl is az nv tehet<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

arty
szabvány bullshit

Evin: xp-n megy ATI-n, xp/win7-en megy geforcen, akkor ki lehet a bûnös a logika szerint, tudván, hogy win7 alatt másik driver kell a kártyákhoz! 😉

Forza.

robotnyk
Evin
Szép hozzáállás: bûnös, amíg be nem bizonyítja, hogy nem.

arty
nna, ma megjelent a játék (hivatalosan) és ATI+WIN7-re nincs megoldás 😞

ATI: anyád! (amig ki nem derül, h nem õk a hibásak...)

Forza.

arty
ok, befejeztem én is!

kivéve: "az nvidia által nyomott játékok is mennek ugyanúgy atin"

NEM IGAZ.

Forza.

grebber
Pontosan szabotálások állapotát elmenti szóval így bõven elég!

Next PC upgrade: 2022

pluhi
Ez igy mûködik, semmi extra. Ki is van irva mentéskor, hogy Mission progress NEM lesz mentve.
Amiket megcsinálsz freeplayben, perkek, stb. meg külön eltárolódnak, amit egyszer kiiktattál, többé nem lesz ott.
Dehogy eleg, most a naci celpontokat probalom kiiktatni, jatszottam egy orat felrobbanttam vagy 20-at, nyomogattam a savegamet a rendes kezi mentest es 1 ora utan amikor meghaltam visszatett az elozo (!!!) kuldetes legvegehez, az osszes mentett allas azt hozta be, nem ertem ezt.
Nemtudja senki milehet a loadingos probléma?:S
grebber

Next PC upgrade: 2022

gfreak
ejj baszki....olvass vissza, persze hogy nem oldja meg, csak már mindenki kiakadt mert SENKI NEM OLVAS VISSZA!!! akutyamindenit! <#ejnye1><#bohoc>

Racism is a weapon of mass destruction!

Mor3llo
Viccen kívül?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú