The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két hónapot kellett várni a patchre, addig ott állt a polcon. Ezek után fizessek egy játékér?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gondolom te se lennél ilyen nyugodt hasonló helyzetben.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Core i9-999 SUPER MAXIMUM Extreme Edition, 24 GB DDR3, ASUS P6T7 WS SuperComputer, OCZ 120GB SATA2 SSD, 3xASUS MARS/4GD3, CORSAIR HX1000W.
A másik meg a GTA4 el sem indul!? csak a szupermariót hajlandó vinni max 12 FPS-el. <#banplz>#banplz>
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Persze, persze... Nem kicsit jobb a gépem és mégis szaggat, akárhogy butítom le a grafikát.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A sandbox, amit összeraktak királyságos. A környezet részletes, változatos. A küldetések hasonlóképp. A story elmegy, de sok benne a kihagyott ziccer. Franziska karakterét mi a túrónak hozták elõ, ha aztán nem kezdtek vele semmit? A egyik legizgibb karinak indult, nem tudtunk meg róla sokat, nagy hiba. Minek utalgatni a fõhõs múltjára, ha úgysem foglalkoznak vele?
A fegyverek jók, perkek is használhatók. A lopakodás néhol körülményes, de elmegy, normál nehézségen viszont semmi szükség rá, annyira könnyû a játék. Rambo legszebb perceit idézve jutunk a leghamarabb eredményre. Aki most kezdi, kezdjen valamelyik nehezebb fokozaton. A pókember aspektus meg furi, de mókás.
Autózáson lehetett volna még finomitani, de nekem megfelelt, nem sok fizikát adtak alá, de ez nem is szimulátor. Ami NAGYON hiányzik az a törésmodell. Nem is értem hogy maradt ez ki 2009-ben, pláne, hogy licensz problémák itt nem lehettek. Talán korai kiadás lehet az ok, hiszen a Pandemic épp lehúzza a rolót.
Az AI nem egy nagy pukk, a barmok sose jönnek rá, hogy valaki gránátokat dobál közéjük fentrõl, de az se tûnik fel senkinek, hogy valaki az õrtoronyra mászik épp. Ellenben 10 méteres távolságból megállapitják az álruhámról, hogy nem vagyok náci (biztos mellégomboltam mindig).
Némi freeplayt beleszõve a küldik közé, a játék kitart 20-25 órát, de már nem sokan fogják módszeresen kitakaritani a térképet a fõszál végeztével. Néhol betehettek volna pénz blokkot a fõszálba, mondjuk 5000-be kerülõ hamis papirok, hogy muszáj legyen kicsit szabotõrködni bele a világba.
Összeségében egy szórakoztató játék, aminek bitang jó folytatása készülhetne. Csak hát...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A fájlokat már láttam, szóval ha mostanában nem készít senki hozzá, akkor ujjgyakorlásként megcsinálom. A programot, nem a fordítást.
Magyar nyelvû kiadásról nem tudok.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Én ezt probáltam ki és megy,csak nagyon belassul a game! Win7 64bit + ati 4850.
In some of our tests we have found one workaround that seems to allow users to run the game. Some have posted adjusting the affinity process via “Task Manager” but our fix truly puts the system in a 1 core mode and will allow you to run the game. Overall this is not a final fix, nor a perfectly stable fix, but it will allow you to run the game.
This work around is entirely base upon CPU processing power & will possibly only work for certain systems.
Steps to turn off cores: (For Windows 7)
1.) Open MSCONFIG (You can open it by entering MSCONFIG in the search bar)
2.) Select the “Boot” tab
3.) Click on “Advanced Options”
4.) Check “Number of Processors”
5.) Select “1” from dropdown menu
6.) Click “Apply”
7.) Restart machine
Steps to turn off cores: (For Windows Vista)
1.) Open MSCONFIG – Start> Run > Type MSCONFIG
2.) Select the “BOOT.INI” tab
3.) Click on “Advanced Options…”
4.) Select the check box for /NUMPROC= set it to 1 & click “OK”
5.) Click “Apply”
6.) Restart machine
P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"
Bocsánat.....
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Evin: xp-n megy ATI-n, xp/win7-en megy geforcen, akkor ki lehet a bûnös a logika szerint, tudván, hogy win7 alatt másik driver kell a kártyákhoz! 😉
Forza.
ATI: anyád! (amig ki nem derül, h nem õk a hibásak...)
Forza.
kivéve: "az nvidia által nyomott játékok is mennek ugyanúgy atin"
NEM IGAZ.
Forza.
Amiket megcsinálsz freeplayben, perkek, stb. meg külön eltárolódnak, amit egyszer kiiktattál, többé nem lesz ott.
Next PC upgrade: 2022
Racism is a weapon of mass destruction!