The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is, de én Plus/4-en. <#nyes>

Carloska
fõcim és nyomhatod tovább freeplayt

Terensz
Saboteur, bakker, mennyit toltam vele anno...

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

ha vége a fõszálnak,bent maradhatsz csinálni a free play-t vagy fõcím és csá?
Elmentem az Eiffel-hez...azt hittem sétagalopp,erre úgy le van zárva,mint az Andrássy út a felvonuláskor,úgy törtem át a kordonokon,mint az õrült..
Na..felmásztam a legcsúcsába,tiszta Assassin érzés,körbemegy a kamera meg minden,néztem is,hol egy szénaboglya odalent,amiben a Leap of faith ugrást csinálhatnám😊))
Carloska
100% misziok és 33% freeplay nekem 30 óra voltt kb

Kb milyen hosszú a játék?
Csak hogy van-e értelme nekikezdeni vagy még a jövõ évig is játszhatnám?XD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Carloska
tudja valaki harci repülögépek honnan szállnak fel?

vagy nem lehet õket vezetni? erre az egyre nem jöttem rá

wedge31
Ez igaz de azoknál nincs személyzet ahol van azokat nem lehet meglovasitani.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Carloska
nagyon sok tank van amik elvannak dugva én már csak tudom mivel nem is egyet begyüjtötem 😄 mentés helytöl ( cici klubb 😄 😄 )elmész felfelé zöld területre ott romos falak közt egyböl találsz egy tankot 😄

tenkenorman
most voltam ott amikor a téren ki kellet szabadítani a fogjokat. simán berohantam és kiszabadítottam õket hogy közben 20an lõttek. neccesen de túléltem...

http://www.tenke.hu

Free Play egész jó. Beültem aa-ba, lelõttem pár tornyot, 2 zeppelint és gyors bebújtam 2 méterre levõ fedezékbe 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

wedge31
Én már megcsináltam ,van egy zárt udvar nem messze attól ahol a bort kell lopni oda nem nagyon tudnak belöni és nem messze töle a tetön van egy buvóhely.
A lényeg szerintem hogy ne menj le az utcára.

grebber
Na most van már 7500pizem elkéne kezdeni fejleszteni dolgokat!
Rohadt 5-ös alarm alól még nem sikerült elszöknöm.
Beágyaztam magam a tetõre AA gunhoz elkezdtem szedgetni a népet és a léghajók irtásával feltúrtam alarmot 5-ig.
Ott már félpercenként jöttek léghajók meg repülök mondom akkor le a tetõrõl.Azt lent meg darabokra szagattak a tankok 😞

Next PC upgrade: 2022

mila69en
ja looool ez fail😞 berczely azt hitte a dirt2-rõl van szó😄D pedig már kezdtem örülni<#mf1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

RETROB0Y
A macska rugja meg már ezt a ATI gondot most sztem hiába veszem mg ugyse fog menni XD

Lassan mostmár jöhetne egy hotfix vagy update

udvar végén a nagy ajtó,ahol Vittorio van
mila69en
nem!😞 viszont berczely a screenshot-os topikba azt mondja neki megy win7-en ati-val😄D szóltam neki fáradjon át ide és részletezze hogyan

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Akkor továbbra sem mûködik? Remek

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ahol meg kell menteni az öreget ott van az ajtó.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

wedge31
Sehogy tankot csak venni tudsz majd.

Hali ! Valaki nem tudja h kell a tankokbol,páncélkocsikbol kicsalni a katonákat akik benne ül\ülnek hogy elvihessem ?😊

gfreak
???

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én úgy emlékszem csak be kellett sétálni

Racism is a weapon of mass destruction!

elitehun
Nálam mûködik az hogy a prioritást leviszem alacsonyra
mila69en
én már tegnap próbáltam! sajna nem segít az sem😞

Elég sok Ea games játékhoz van magyar felirat! Ennek lesz késõbb vagy nem?😊

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Heló! Crt monitorom van 19 colos. 1152-be szeretném tolni a játékot, mert akkor tudja a 100hrz-t. Beállítom, de mikor indítanám akkor valami nagyon kicsi felbontásban indul el! ha 85-re állítom akkor 1152-ben indul. 1280ban 85herzet bír a monitor akkor 1280-ben indul! Kitaláltam, hogy a herz-el van a baj! Tudnátok segíteni?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

wedge31
Kiprobáltam az 5-ös alarm szintet tényleg nagyon brutál tankal sincs sok sansza az embernek.

Kongy
az a baj, hogy a házba se tudok betalálni...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nos? Van aki már feltette a béta driver-t?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

gfreak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez itt a spoiler tag használatára egy példa...elsõként sajátítsd el ezt 😄

ahogy bemész a házba, a minimapen látod a náci katonákat akik bent vannak...csak szedd le mindet mikozben mész egyre beljebb..bemész és ha jól emlékszem, balra elmész, és majd lesz egy ajtó...na ott lesz a a csaj, két katonával asszem

Kongy
Üdv! A játék elején, az égõ házba hogyan tudok bejutni Veronique-ért? Egyszerûen nem találom a bevezetõ utat, pedig mindenhova felmásztam már, de semmi... meghal, és nem találtam meg. Pls help!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gfreak
nana, azért sg fórumozók között is vannak ám nagy koponyák 😄DD (persze most egyáltalán nem gondolok magamra, én csak lelkes mûélvezõ vagyok 😄DD )

nem is a tuti megmondásáról volt szó...pont errõl hogy legyen már fröcsögésmentes béke, legalább egyszer egy topikban, csak egy kis idõre 😄DD

skyman14
Nem szóltam, a config a dokumentumokon belül volt.

tesztek pl innen.
http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2024438
Catalyst 9.12 Beta - 8.663.1
Vista/Win7

http://www.sendspace.com/file/uk88cn
http://rapidshare.com/files/30799226...aWin7_Nov6.exe
http://www.megaupload.com/?d=SS8RK0AD

Pár tesztet olvasva sokat optimalizáltak fagyásokról nem írnak.Amúgy sztem a 9.11 egy nagy fos mert a Wolfenstein 2 mielött elindulna a kis ablaknáll teljesen kifagy.
skyman14
A játék fõkönyvtárján belül hol és milyen néven találom a config fájlt?

Oké kösz, de valaki próbálja már ki, az ilyen béta driver*ek néha szarabbak , és csak rontanak a dolgon. Nem akarom elrontani a gépemet vele.

pont abu írt cikket a fermirõl, forradalmi címen... :S
lelkesedni meg csak nõért tudok
ezek a fél oldalas okoskodások - bármelyik oldalról - nevetségesek
majd pont valami sg fórumozó mondja meg a tutit 😄DD hagyjukmááár 😄DD

fotográfik kolomp edisön :D

Van! <#smile>

Csak 9.11-es van az oldalukon.

Van ATI 9.12-es beta driver Win 7 alá?

Sziasztok.
Valaki próbálta már ati 9.12 beta driver-el Win 7 alat?
Nincs

RETROB0Y
senki ne haragudjon de most tényleg elég hosszu és fárasztó napom volt

energiám erõm és kedvem sincs oldalakat visszaolvasni

a kérdésem

Van már ATI+Windows 7 gondokra valami rendes fix vagy orvosság?

gfreak
az nvidia által nyomott játékok is mennek ugyanúgy atin

versenyképesek, mert van az nvidiás termékekre kereslet, és lesz is, mart akárhogyan is vizsgálod a dolgokat, ha tényleg semenyni fejlõdést nem mutatnának, csak átnevezgetnének meg a játéklicenszekbõl élnének, akkor már rég leszarta volna a cuccaikat az összes vásárló...de nem ez a helyzet (tudom, mert mindenki birka 😄 )

konzolokon meg ott nyomul az x360ban az ati, ps3mon meg az nv, ott is neki lehet majd esni egymásnak 😄DD

ha a nevében benne van, hogy GForce AA, akkor nem vernek át senkit..annak meg hogy be lehet kapcsolni ATi alatt inkább örülni kéne 😄

az atival voltak és lesznek is gondok, csakúgy mint az nvidiával...ha vmi nvidián szar és várni kella patchre, akkor sem verném a tamtamot hogy atis összeesküvés van a dologban 😄

azt nem bírom elfogadni, hogy folyamatosan ezt a harcot kell nyomni mindenhol...meg foylamatosan minõsíteni másokat egy-egy hw elem birtoklása miatt...miért nem lehet hagyni hogy az ember örüljön annak a hardvernek amit éppen beszerzett magának és kész? ilyenkor mindenkibõl kitör a nagy IT harcos, HW mágus, és ölik egymást...és ebbõl már rohadtul elegem van...itt van két kurvanagy cég, fossák magukból a szarjaikat, mi meg megyünk és vásároljuk...profit van mindkét oldalon, mindenki mindennel játszik (és a töredékéért fizet) és senkinek nem jó soha semmi...és ilyenkor kitör vérpistáék harca, és azon kezdenek el anyázni emberek hogy egy giogakonszern veszít vagy nyer éppen egy számukra kisebb összeget (amibõl a vitafelek mindannyian kényelmesen ellennének pár hónapig)

a birkázás azért tûnik nekem erõsnek, mert arra utal hogy nincs agyad és mész a falkával 😄DD

viszont itt befejezem, mert még kurva sokáig el tudnánk vitázni errõl (és ennek max egy kellemes kis kocsmában ülve, egy pohár nedûvel lenne értelme) viszont már ígyis szanaszét offltuk a topikot 😄DD

arty
"különben meg hidd el hogy ha az ATInak lett volna lehetõsége hogy itt-ott betartson a nagy ellenfelének, ugyanúgy meglépték volna..."

lehetõsége volt, hiszen vannak ATI által "nyomott" játékok, de... neked jo lenne, ha a játékok fele a te kártyádon, a másik fele a haverod kártyáján menne csak? nv-nek ez az egyetlen lehetõsége, mert a kártyái amugy kevésbé versenyképesek. ha ide jutunk, mindenki lép konzolra, ez oltári szopás lenne! (ld glide-s idõk)

"ha Batmanban nem tudott AA-t kapcsolni az ati tulaj ezért az egy játékért ugyanúgy nem dobta ki a kártyáját...minthogy ugyanúgy nem biztos az sem hogy a csúnya gonosz nvidia tiltatta le...simán lehet hanyagság/trógerség/hiba...ha kijön hozzá fix, akkor az utóbbi volt...ha nem, akkor meg az elõbbi, láttunk már iylet az üzleti életben 😄"

biztos azért hivták (demo) Geforce Anti Aliasingnak az opciot, amit nem tudtam eredetileg bekapcsolni, mert hanyag volt a fejlesztõ ... 😊))) véletlen se sugallni akarták, h nv akkora király, h ott van spéci AA 😄

"Shift: patch jött ki? jött. megy atin is normálisan? megy. szerinted hányan váltottak nvidiára azok közül akik atisok voltak, azért hogy elõbb tudjanak shifttel játszani? szerintem kevesen...max akinek annyi felesleges pénze volt 😄 és ez sem bizonyítottan a másik cég gonoszdi húzása 😉"

mikor jött ki a patch?
játszhato volt az elmult honapokban ATI-n? (éppcsak)
szted hányan gondolják ugy most, h ATIn csak a gondok vannak? és esetleg legközelebb emiatt nvidiát vesz?
ha geforce kártyával a gépben megy jol az nem bizonyiték? akkor mi lett volna az? ha az nv elismeri? lol

"Dirt2: megy, nem is azt mondtam...arról beszélek hogy jelenleg ez is olyan exkluzivitás amit az ati vitt...és mennyivel extrább a játék így? ahogy te is írtad: egy marék gyönggyel több...tehát anyni mint a physix gyakorlati haszna 😄 nem fogok azonnal dx11es kártyára váltani én sem merthogy azon vannak most fûûû de durva effekthegyek...😄DD"

az ATI "dx11 effektet a játékba" "nyomására" a majdani nv dx11 kártyatulajok is elõnyhöz jutnak! azaz a fejlesztésbõl Te is profitálsz a majdani geforceddel - ha azt veszel!

ati által "nyomott" játék (ritka): jolmegy a konkurencic cuccán is
nv által "nyomott" játék: ATI-n direkt letiltanak dolgokat, ami egyébként nyugodtan mehetne a kártyán vagy épp szarul fut

tényleg nem akarod ezt elfogadni?

ok, a birkázás talán tényleg erõs - számomra ez nem annyira bántó szó. de elnézést MINDENKITÕL, aki magára vette 😊

(én is dx10es kártyát vettem dx11es helyett nemrég)

Forza.

grebber
50% fölött jönnek csak az igazán atom jó küldetések!

Next PC upgrade: 2022

arty
1. abu ért hozzá
2. batman alatt vendor id-t kiprobáltam, igaz, lehet ATI-n AA-t csinálni
3. shift uj pecstõl jo lett, ph!n volt aki geforceal kiprobálta és neki már elõtte is jo volt - ATI driver cseréje nélkül
4. fermi nincs még, nem emlitettem meg, nem is értem hogy jön ez ide?

ez utobbi miatt szvsz mégiscsak fanboj lehetsz, ha egy nemlétezõ termékért lelkesedsz 😊

Forza.

Mellesleg a Turok DX-es volt, nem Glide-os. 😄

fotográfik kolomp edisön :D