The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Terror squados csávók full fekete bõrcuccban vannak és gázálarcban. Könnyû kiszúrni õket, mert ugye Terror shotgun/MP60/lángszóró van náluk, amik elég jól sebeznek is. A játék végefelé már mindenhol õk lesznek majdnem.
Nálam a végén a Viper MG lett az alap, meg a Terror sniper. A 32 robbanószer meg mindenre másra elég.
Amúgy 1db silver és 1db gold perket vehetsz, szal nem váltja meg a világot az sem.
Racism is a weapon of mass destruction!
Nemar ez mukodik??? En meg egre foldre kerestem olyat, ahol 5 van kozel egymashoz, mindegyiket orizte 2-3 katona, es probaltam spirintelni meg gyorsan olni es gyorsan robbantani, hogy meglegyen...
En mar kaptam hangtompitos golyoszorot is a ketto egyutt letudva. 😄
@fixpont: kihozol a garázsból egy náci járgányt, felrobbantod, vissza garázs, kihozol egy másikat (vagy amit felrobbantottál megjavítod és kihozod) és így tovább 😄DD
2 fegyver bõven elég, nálam egy tomphson meg egy hangtompítós van 😄
a terror squaddal én sem vagyok tisztában, de kettõ már megvan az ötbõl...csak tudnám hogy néznek ki 😄DD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Csak vigyazni kell, hogy 1 perc alatt ne olj meg 5ot mert akkor jon a bunti. 😄
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
A Half-Track nem tartozik a 12 náci járgány közé.
Ha megnézed a „garázsmesternél” akkor láthatod, hogy az már a tank besorolás alatt van, úgyhogy sehogy sem befolyásolja a 12 járgány begyûjtését.
Volt már valakinek ilyen? Bug?
Így nehézkes lesz összeszedni mind a 12 náci járgányt.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két õr áll kint elég közel egymáshoz, gyengébb távcsövessel akár közelrõl is könnyel lelõhetõek egylövéssel.
Idõnként respawnolnak úgyhogy akár velük is kirakhatod a 10et.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vasúti hidat nektek már sikerül felrobbantani? vagy ahhoz RDX kell?
gfreak: kösz, valahogy ebben a játékban eszembe se jutott ugratgatni, meg marha mély is ott szakadék...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Amúgy nagy nyûgöm, hogy körülményes elõszedni a full mapot, és ráadásul még szar is, el van csúszva minden rajta, majdnem használhatatlan.
különben ha nincs jelölve, vidéken a rettenetmessze ami mindentõl rohadtul távol van (tehát nincs közel 😄 ) pl nem indultam volna a háborús terület szélére, ha nem jelöl oda valamit 😄DD
5 perc alatt 5 náci autó felrobbantása dinamittal mûködik akkor is ha a náci vasakat a garázsomból hívom le? 😄
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Processzormagok kikapcsolása: (Windows 7)
1.) Nyisd meg az MSCONFIG-ot (Írdd be az MSCONFIG-ot a keresõbe)
2.) Válaszd ki a “Boot” (Rendszerínditás) fület
3.) Kattints az “Advanced Options” (Speciális beállitások) pontra
4.) Keresd meg a “Number of Processors” (Processzorok száma) bejegyzést
5.) Válassz ki “1”-et a legördülõ menübõl
6.) Kattints az “Apply" (Alkalmaz) gombra
7.) Indítsd újra a gépet
Csak gáz, hogy mindig oda-vissza kell álligatni a gépet...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Vagy ha az ott van ahol a játék elején, akkor még nem tudok bemenni, vagy egyenlõre még nem.
Mind1, várok még vele
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Én egyelõre békésen várok a patch-re, nem kapcsolgatom kifele a processzormagokat, a fejlesztõket ezúton is üdvözlöm, a kedves anyukájukkal szemben, a kiadó meg ne legyen meglepve, ha ilyen odafigyelés mellett a játékosok inkább letöltik a jövõben, s nem megveszik a termékeiket.
rakétavetõs perknél mit kell pontosan csinálni?
+ vasúti hidat hogy lehet robanti? pls
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”