The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huhh most betamadtak a bazisomat, na ez kemeny harc...
Talaltam egy fold alatti jaratot amiben van egy ajto, amikor odaerek azt irja ra, hogy "skeleton key gate", hol van hozza a kulcs?
wedge31
Minden csajon kettö...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mennyi csöcs van a gameben?
pluhi
Igen, magam is sejtettem, hogy ez van. Akkor ez kökemény bug.

Terror squados csávók full fekete bõrcuccban vannak és gázálarcban. Könnyû kiszúrni õket, mert ugye Terror shotgun/MP60/lángszóró van náluk, amik elég jól sebeznek is. A játék végefelé már mindenhol õk lesznek majdnem.
Nálam a végén a Viper MG lett az alap, meg a Terror sniper. A 32 robbanószer meg mindenre másra elég.

Amúgy 1db silver és 1db gold perket vehetsz, szal nem váltja meg a világot az sem.
gfreak
jaja, én is így vagyok vele, hogy inkább megcsinálom minthogy megveszem 😄DD pedig bõven futja rá 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Mondjuk a perkeket meg is vehetnem, 47000 penzem van es mar mindent megvettem fegyverbol, terkepbol fullos minden, nem tudom elkolteni, de inkabb meg akarom csinalni a perkeket. 😄
"@fixpont: kihozol a garázsból egy náci járgányt, felrobbantod, vissza garázs, kihozol egy másikat (vagy amit felrobbantottál megjavítod és kihozod) és így tovább 😄DD"

Nemar ez mukodik??? En meg egre foldre kerestem olyat, ahol 5 van kozel egymashoz, mindegyiket orizte 2-3 katona, es probaltam spirintelni meg gyorsan olni es gyorsan robbantani, hogy meglegyen...

En mar kaptam hangtompitos golyoszorot is a ketto egyutt letudva. 😄
gfreak
@pluhi: nem befolyasolja az a perk a mennyiséget, amint dinamitból is 16ot tudsz magaddal vinni (én ezt korábban szereztem meg) RDXbõl is ugyanannyi lesz a limit..

@fixpont: kihozol a garázsból egy náci járgányt, felrobbantod, vissza garázs, kihozol egy másikat (vagy amit felrobbantottál megjavítod és kihozod) és így tovább 😄DD

2 fegyver bõven elég, nálam egy tomphson meg egy hangtompítós van 😄

a terror squaddal én sem vagyok tisztában, de kettõ már megvan az ötbõl...csak tudnám hogy néznek ki 😄DD

wedge31
Nálam általában csak egy hangtompitos pisztoly van meg robbanószer.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

2 fegyvert lehet vinni az szerintem keves, 3 kellene, 1 tavcsoves, 1 geppisztoly, 1 raketaveto, egyiket sem szivesen hagyom ki. 😄

Double killnel nem csak nacikra lehet loni sima franciakra is lehet. 😄DD

Csak vigyazni kell, hogy 1 perc alatt ne olj meg 5ot mert akkor jon a bunti. 😄
Ami perkek nekem nehezen mennek meg a 2. sincs meg belole, valami naci terror squadot kellene megolni es a kis kepen eppen egy zeppelint lo a csavo, na en lelottem vagy 20 zeppelint ennek ellenere meg mindiog 0/5 van. A masik hogy gyujts 12 naci autot....7-et talaltam az egesz jatekban most 80%on allok a fokuldiben. Aztan ami makkal ment csak az, hogy 5 perc alatt 5 naci gepjarmuvel robbants fel, es sehol nincs 5 egyrakason...
Ugyanez volt nalam is, mintha legelsore super rdxet lattam volna, es azota csak sima. Elvileg nagyobbat kellene robbannia, de nem, ugyanolyan kicsit pukkan. 😄
pluhi
Visszatérve a Super RDX-re, ma vettem észre, hogy megint sima RDX-nek hivják, amit az árusoknál kapni, szerintem bug. Közvetlen a perk megszerzése után tuti, hogy Super RDX néven volt a listában. Most nemtom, hogy csak a név bugos, vagy nem is azt kapom. Mindenesetre 16 lehet nálam egyszerre, mintha a perk elõtt csak 8 lehetett volna.
Glutamin
Nem biztos, hogy bug. Vannak elõfeltételei. Lehet, hogy még nem teljesítettél valamilyen küldit, mellékküldit hozzá.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

CS@
Ilyen volt mindenkinek 😊 nem bug az
A Half-Track nem tartozik a 12 náci járgány közé.
Ha megnézed a „garázsmesternél” akkor láthatod, hogy az már a tank besorolás alatt van, úgyhogy sehogy sem befolyásolja a 12 járgány begyûjtését.

gabo91
Egy küldi jóvoltából szert tettem egy half-track -ra (páncélozott lánctalpas szekér) elviszem a garázsba és nem "menti el" ... átvittem a másikba ott is szarik rá...
Volt már valakinek ilyen? Bug?

Így nehézkes lesz összeszedni mind a 12 náci járgányt.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

adios
Hihetetlen de a feladatkezelõs megoldással elindult 😄 Nem gondoltam volna...

JaSoN HuNTeR
Egy újabb szánalmasul elcseszett játék. De kiprobálnám hogyha nem lennének Ati gondok.<#levele><#mf2>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mr_no_NaMe
Köszi! Amúgy eskü én is erre gondoltam, csak nem próbáltam még meg...még egy sima távcsövesem van, azt is pár rangosabb snipertõl loptam akit a tornyokba rakosgattak.
CS@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kijössz a bárból a fõbejáraton és ballra indulsz a hosszú utcán, nem messze lesz a jobb oldali házsorban az a rész, ahonnan a sztoriban egy autót kellett ellopnod(az udvarban kis lõtér van).
Két õr áll kint elég közel egymáshoz, gyengébb távcsövessel akár közelrõl is könnyel lelõhetõek egylövéssel.
Idõnként respawnolnak úgyhogy akár velük is kirakhatod a 10et.

pluhi
Igy kell, nekem nem volt vele probléma. Egy bázison csinálj ramazurit, utána meg helyezkedni kell csak.
Mr_no_NaMe
Tud valaki egy jó módszert a double killre? 10 darab kellene a sniping 3. perkjéhez. Próbáltam egymás mögött ácsingozó nácikat kilõni, de mindig csak az egyik hal meg. Van erre valami jó taktika?
pluhi
Hídhoz Bridge-Kit kell. Szerintem nem elérhetõ, míg a storyban nem érsz egy bizonyos pontra.
Glutamin
ezzel én is pont így vagyok. Egyelõre 35%-nál megragadtam. Tisztítom a környéket.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

csrolli
az atya egyik küldetésénél járok, amikor a tetõrõl kell le sniperelni vkit csak azt nem tudom kit. azt mondja várjak a jelre, de mire?

Nekem meg nem sikerult felrobbantani, RDXszel sem, lehet a Super RDX kell hozza, de hiaba van meg a perk hozza nekem, nem arulja senki.
gfreak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor az atyának csinálod a mellékküldijét, akkor a templom elõl indulunk kocsival (egy gyors kocsit válassz 😄 )egyszerre letudhatsz egy párat, a lépcsõs-sétányos részen folyamatosan leugrálhatsz kettõn asszem 😄DD

vasúti hidat nektek már sikerül felrobbantani? vagy ahhoz RDX kell?

pluhi
Fegyverárusnál veheted, ugyanúgy, mint a sima változatot. Elvileg nagyobbat szól.

gfreak: kösz, valahogy ebben a játékban eszembe se jutott ugratgatni, meg marha mély is ott szakadék...
Gideon Wieth
ezzel nem nagyon vagyunk kisegítve 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Szóval mégsem driver hiba....<#fejvakaras>

gfreak
ja, különben a nagytérkép az tényleg elég macerás, jó lett volna ha rádobják egy külön gombra...

gfreak
azon a rámpa szerû cuccon kocsival kell ugratni ha jól emlékszem...minden körzetben vannak iylen ugratók, kicsit béna a kivitelezés, de azért jópofa 😄

pluhi
Nekem vannak olyanok, amiket térképpel se találok. Van a kikötõ mellett egy magas fal, a tetején visz fel az út egy bázisra. A fal szélére mutat valamit (nálam egy rámpa szerû cucc áll ott meg pár hordó). Nem tudtam kezdeni vele semmit.
Amúgy nagy nyûgöm, hogy körülményes elõszedni a full mapot, és ráadásul még szar is, el van csúszva minden rajta, majdnem használhatatlan.
gfreak
a kékkel jelölt ládákon se horogkeszet, se nem piros 😄 pl. a játék elején éna hangszórókat nem csesztettem, aztán 'véletlenül' mikor felszaladtam egy németért a járdára kocsival, kidöntöttem egy oszlopot 😄DD

különben ha nincs jelölve, vidéken a rettenetmessze ami mindentõl rohadtul távol van (tehát nincs közel 😄 ) pl nem indultam volna a háborús terület szélére, ha nem jelöl oda valamit 😄DD

Na aztán kurvára kell keresgélni, mindent robbants fel amin horogkereszt van, vagy legalább piros. 😄DD

gfreak
persze hogy fel lehet...a térkép csak azért van hogy ne kelljen keresgélned...nagyjából már gatyába is ráztam a vidéki régiókat...persze még van mi füstöljön...különben pont ma reggel meló elõtt értem el végülis Le Harve-be (szõkecicához)...

5 perc alatt 5 náci autó felrobbantása dinamittal mûködik akkor is ha a náci vasakat a garázsomból hívom le? 😄

Ja és a vicc, hogy akkor is fel lehet robbantani, ha nem vettem meg hozzá a térképet. Pl. most amikor vidéken voltam a szõke cicánál, aki leitatott. Hazafele belefért egy kis banzáj levezetni a feszültséget. 😄

gfreak
egyszerûen nem haladok a küldetésekkel...annyi sok szép robbantanivaló van mindenfelé 😄DD

Ezért, mondtam hogy állítólag...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ha a képed a radarállomáson készült, akkor lassan fogsz tudni. De nem lesz rendes pálya, csak amolyan NFS_esen el lesz kerítve egy rész + vidék.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

HoReSz1975
Köszi nálam ez bejött Win 7 Ultimate x64 -en <#worship>:

Processzormagok kikapcsolása: (Windows 7)

1.) Nyisd meg az MSCONFIG-ot (Írdd be az MSCONFIG-ot a keresõbe)
2.) Válaszd ki a “Boot” (Rendszerínditás) fület
3.) Kattints az “Advanced Options” (Speciális beállitások) pontra
4.) Keresd meg a “Number of Processors” (Processzorok száma) bejegyzést
5.) Válassz ki “1”-et a legördülõ menübõl
6.) Kattints az “Apply" (Alkalmaz) gombra
7.) Indítsd újra a gépet

Csak gáz, hogy mindig oda-vissza kell álligatni a gépet...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Olyan 50% korul kapszegy uzenetet, hogy menj versenyezni.
Broafka
amúgy én a versenypályát nem találom.
Vagy ha az ott van ahol a játék elején, akkor még nem tudok bemenni, vagy egyenlõre még nem.

Mind1, várok még vele

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
Ott maradsz köcsög! <#hehe>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Meglepve olvasom, hogy valakinek nem megy, nekem XP van es megy, de neha 1-1 masodpercre beakad, nagyon idegesito, utana visszaugrik 60fps-re de az nagyon zavaro. Tovabbra is all a kerdesem aki megszerezte mar a Super RDX nevu cucchoz a perket az mondja el, hogyan lehet a robbanoanyagot is megszerezni, mert nekem nem adja.
Ó, rólad jut eszembe: Nem akar valaki nagy tételben xanax-ot vásárolni?
Én egyelõre békésen várok a patch-re, nem kapcsolgatom kifele a processzormagokat, a fejlesztõket ezúton is üdvözlöm, a kedves anyukájukkal szemben, a kiadó meg ne legyen meglepve, ha ilyen odafigyelés mellett a játékosok inkább letöltik a jövõben, s nem megveszik a termékeiket.
gabo91
hol lehet olyant találni?

rakétavetõs perknél mit kell pontosan csinálni?

+ vasúti hidat hogy lehet robanti? pls

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

FZoleee
XP-m és nVidiám van és mûködik 😄