1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
  • grebber
    Ez kb az első órában kiderült a lopakodás csak design kb!
  • Shep
    Hát igen :)
  • CS@
    Végülis hagyhatod megrohadni ott, csak akkor meg nem tudsz továbbjutni a sztoriban ;)
  • Shep
    Egyik helyen 1m-ről kellene leereszkednie (azért ez nem túl nagy feladat egy "ügynök" számára) onnantól létra van. Amúgy meg tök életszerű, hogy van egy fogoly (a ketrecet poénból írtam ha nem esett volna le) akire ki tudja milyen borzalmak várnak és akkor nem mer bevállalni egy kis létrázást és 1m magasból való leugrást? Az ilyen rohadjon meg a kerítés mögött.
  • CS@
    Ejjjj de fantáziátlan vagy
    Gondolom az teljesen kizárt, hogy azt a ketrecet nem pont neki építették és esetleg már korábban is ott volt, csak most éppen egyedül ő van benne?
    Amúgy már más is felvetette ezt a témát, hogy az illető nem hajlandó felmászni a létrára…
    Kérdem én: ha felmászna, akkor mi lenne? Egyáltalán mi a túróért mászna fel valahova, ahol a másik oldalon még egy olyan létra sincs, amin lejuthatna a földre? Elvárjuk minden NPCtől, hogy hősünket követve ablakról ablakra ugráljon?
  • wedge31
    Lehet a gestaposok kicsit megdolgozták a lábát ezért nem tud létrázni...
  • Shep
    Á komolytalan ez a játék. Ki kell szabadítani egy fazont egy erőd közepéből (1 emberért csináltak egy egész ketrecet, hát érdekes, na mindegy). Szépen csendben elintézek körben mindenki kiszabadítom a parasztot, indulok visszafele a létrákon, erre látom ,hogy a tetve nem tud létrára mászni, vagy lehet tud csak éppen nem követ. mindenképpen a főbejáraton kell kimenni. Ilyen idiótaságot kitalálni, hihetetlen. Semmi értelme a lopakodásnak, lelövök mindenkit azt jól van.
  • gfreak
    nekem ez a 10mp alatt 10 németet eldurrantani nem megy...pedig azt hittem ez lesz a legkönyebb feladat ;) telepakoltam egy kereszteződést rdx-el, felmásztam a tetőre, lövöldöztem, felnyomtan 4es alarmig, jöttek rendesen, ott toporogtak a kereszteződés közepén, eldurrantottam mindenkit, és mégsemm lett meg...pedig durván tizenhárom-négy hulla lett :D
  • gabo91
    Javaslat a következő. Hangtompítossal leszeded a mesterlövészeket szépen. Aztán két bejárat van. Az egyik másik épületre néz, a másik pedig kis park szerűségből nyílik. Na arról becélzod a kaput okosan, aztán valami gyors erős autóval (gestapo-sal ha van) felhajtasz a lépcsőn betöröd a kaput behajtasz, kiszálsz gépfegyverrel legyilkolsz mindenkit aztán kocsiba be. Majd kihajtotok ott ahol bejöttél... :)
  • cracky86
    Ne add fel...

Tuti megoldják, de ha ez megnyugtat geforce-al se tuti a Game :D
  • snake200
    thx a hírekehez gombot,nekem kezd ez az egész gyanús lenni, én már kezdek is lemondani róla. nem tudom lesz e belöle egyáltalán valami.
  • Bacsa09
    Tényleg működik, köszi.
  • Blinkye
    :D felmásztam az óriáskerékre :) Hát el tökörésztem vele mire megtaláltam a felfelé vezető "utat"
  • snake200
    Valami uj infó esetleg a patch-röl?
  • Carloska
    akkor nyomjad irish man :D:D
  • Solid Snake
    Tökéletes lett,minden maxon akadásmentes
  • Bacsa09
    Mielőtt bemész, azelőtt vedd fel. Mondjuk mássz fel egy mesterlövész toronyba útközben, üsd le, vedd fel a ruháját és úgy menj a börtönbe.
  • enlightened
    Ahogy bemegyek a bázisra base alarmot benyomják és nem is hallgat el. És ha alarm megy nem enged felvenni ruhát. És ruhában ha nyirom oket és bekapcsolják az alarmot ami elkerulhetetlen mert sokan vannak akkor is lekerul a ruha egyből rólam
  • Bacsa09
    Vegyél fel egy náci egyenruhát.Azzal simán ki tudsz sétálni Bryman-nel együtt.
  • enlightened
    Hello!

Elakadtam ott, hogy ki kell hozni egy ilyen nagy börtönből brymant. Szépen bemászok a bázisra kinyirok mindenkit, de ez a szerencsétlen nem hajlandó létrára mászni hanem a főkapunk távozik csak, ott meg vagy lekaszálnak vagy ha el is jutok egy járgányig vele akkor 2 perc mulva szitává lovik a jármuvet. Valami tipp?
  • fixpont
    Mindent osszevetve jo kozepesnek mondanam a jatekot az az ipon 77% realis cirka.
  • Blinkye
    yess.. asszem pont azt kerestem :) Akkorm ár csak a wulfon kivüli tankok vannak :) thx
  • CS@
    Az a Palomino Sedanca, ha megnyerted, akkor automatikusan bekerül a megszerzett járgányok közé.
  • Blinkye
    :D nyertem egy verdát azon a késdobálós cuccon. :) de nem találtam a garázsba. elvielg ott lehet távenni :) Valaki nyert már?
  • grebber
    Ipon teszt 77%
  • CS@
    Eszembe se jutott ott megnézni pedig logikus :)
  • Blinkye
    hát nem tudom. sorba lövöd ki az autókat,tankokat amiket küldenek akkor felmegy alarm 5 re. RPG és viper smgvel irtottam. Nem emlékszem mi jön a köv perkben,de hamar meg lehet csinálni azt tudom. Mi van leirva?
  • gabo91
    Kupiban van. Bal oldalon van a kijárat, jobb oldalon meg áll egy izomagy, beszélsz vele majd nyílik az ajtó melette, lemész alagsorba és ott lesz. Lesz pár csaj is akik tolnak egy táncot a kedvedért.

Két kérdés:
    20 nácit elgyúrtam kocsival, következő perk-hez mit kell csinálni?

Alarm 5 hogy érhető el, akárhogy próbálkozom nem sikerül összeszednem, csak 4-et.

• zsozso29
    köszi szépen, nekem segített! :P
  • Blinkye
    na megvan.. Picardie ben van a nagy körbekeritett részen :) De bakker.. ellőttem a 3 as perk szint megvevő cuccot és igy is be kell gyűjtenem a tankokat :) azthittem emglesznek :)
  • Blinkye
    körbenézek.. csak a fene emlékszik :) Talán a chemicalos megtlaálom :)
  • fixpont
    Az egyik bazison van amit a lerombolos kuldiknel kapsz. A terkep kozepe fele egy hatso udvaron.
  • Blinkye
    Nahh.. már csak bauer armed truck kellene :) Nem tudja valaki merre van? 5 ös risztásnál sem láttam rohangálni
  • ac
    A crack mappa teljes tartalmát másold be.
  • fixpont
    Nah asszem kijatszottam a jatekot, fojatek 100%, freeplay 100%, minden perk es auto begyujtve. Semmit nem tudok mar csinalni.
  • fixpont
    Minden versenyautot ossze tudsz szedni Saarbruckenben, en ott szedtem.
  • fixpont
    Az oriaskerek tetejere hogy kell eljutni?
  • CS@
    Amire a sztori befejezése után nem tudnék megoldást az a 2 Beta Romero és a Delgado(kedvencem) úgyhogy ezeket ne felejtse el senki se lenyúlni a vidéki versenyekről.
    Itt jut eszembe egy érdekesség:
    A Delgado a második vidéki versenyen tűnik fel, fogtam magam és gyorsan le is nyúltam, de nem álltam ki vele rögtön versenyezni, hanem előbb elvittem a legközelebbi garázsba. Amikor visszaértem a verseny helyszínére nem voltak ott a versenyzők(a térkép jelölte őket), gondoltam hát jól van, akkor majd versenyzek egyedül. Beálltam a rajthoz, el is indult a verseny de továbbra se volt ellenfél. A játék azt jelezte a továbbiakban, hogy 0adik vagyok és bármennyit mentem is körbe-körbe mindig azt mutatta, hogy ez az első köröm. Csak a last checkpoint segített.
  • CS@
    Ha befejezed a sztorit utána rendbe hozzák a csehót és megszerezheted.
  • Blinkye
    késdobáló minigém? Olyan is van? :)