The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja igen...állítólag XP-n meg Nvidia VGA-val nem megy...mindegy helyzet ugyanaz: tenni nem lehet semmit, várni kell.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szereztem egy olyan perket, ami azt mondja, hogy megnyitja a Super RDX nevu cuccot, ennek ellenere csak sima RDX-et arulnak az arusok, mi a baj?
adios
köszönöm,kipróbálom.

robotnyk
tegyél fel friss drivert.
Rakétavetõ/AA Gun

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

adios
Nvidia kártyám van,xp sp3-as op.rendszerrel.Épp ezért nem értem h mi lehet.

#arty: épp siettem,nemvolt idõm olvasgatni.

gabo91
léghajót hogy lehet levadászni?
mp44 -el lõttem már bele 200golyót semmi

Vasúti hidat hogy, illetve hol lehet robbantani?
Nálam csak a körülötte lévõ tornyokat jelzete "fehér ponttal"

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Mi van? És mit kötözködsz te is? He? Bírjál már magaddal.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ellenõrzõpontokat el lehet valahogy tüntetni ? Robbantgattam de ottmaradt az ikon :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Falcon87
Te beteg vagy.
Ráadásul ahogy olvasom, két reggel is írsz, ami ban 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

MerlinW
<#wilting>

[merlinw.org]

Falcon87
(528 új üzenet)
MI van?😄 Két napig nicns netem, és kijön a saboteur?! Ilyen nincs 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Beszólsz, és még meg is sértõdsz mert nem tetszik? Tudod mit, de kösz hogy sértegetsz.

MerlinW
4 különbözõ oprendszerem van, az oka téged nem érdekel. Jó szándékkal mertem ajánlani az alternatív megoldást, elég lett volna egy "kösz, de nem kivitelezhetõ", vagy egy "kösz, de így nem akarom" válasz. Ígérem a jövõben nem zavarlak.

[merlinw.org]

Nekem is nagyon megtetszett ez a szám és most hogy megtaláltad a youtube-on én megmondom neked a címét 😄 Koop -Island Blues igy közösen csak kisikerítettük ....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

arty
azért van, mert nem olvastál vissza

Forza.

Errõl szól az egész topic...azért nem megy mert bizonyára ATI kártyád van, Vista/Win7 op. rendszerrel. Nem fog menni, nem lehet mit tenni, várni lehet. Majd lesz javítás

Bár persze van sok oskosság, de egyik se ér semmit.

adios
Hello!
Nemtudjátok miért van az hogy amikor a játék töltené be a fõmenüt(gondolom) fokozatosan elsötétül a kép,a végén teljesen fekete lesz és csak a bombázórepülõk motorjának zúgását hallom.Így nem látok semmit,nemtudok semmit se csinálni.Mi lehet a gond?
A választ elõre is köszi.

az egymagos dologra linkeltem néhánnyal ezelõtt valamit
de azzal sem lenne jobb nyugi
szóval ne tépd ki!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Mi az hogy szakszerûen? Nagyon szakszerû ez. Három felé van osztva a 650 giga...teljesen szakszerû. Egy partíció a rendszernek egy a játékoknak, egy az adatoknak. Melyik cseszem el?

Aztán meg, miért neked több op rendszer van fenn? Mi a bánatnak?

Ja, és az ilyen ideg beteg beszólásokat tartsd meg magadnak...

Legközelebbi ötlet mi lesz különben? Írjam át a játék programját hogy menjen? Tépjem ki a processzor és csináljak belõle egy magosat?

MerlinW
Oké, ha letöltesz egy XP-t akkor 30 perc telepítéssel együtt. Az már más kérdés, hogy nem "szakszerûen" van particionálva a HDD-d😊 Ahogy az is, hogy az egyetlen rendszer a gépeden egy 1 hónapja megjelent OS.

Egyébként meg lehet kulturáltan is válaszolni, nehogy már felháborodjál... idegbeteg banda..😊

[merlinw.org]

Na és mégis hogy? Meg különben sincs XP-m. Meg mi az hogy 10 perc? Majd egy játék kedvéért az egyik partíciót elcseszem arra, hogy XP-t tegyek fel?

MerlinW
10 perc alatt feldobsz egy XP-t a 7 mellé és már játszatsz is.

[merlinw.org]

vkinek meg van a soundtrack?

A játék fõcím videójában van egy utalás, ami szerintem nem lehet véletlen.
1 másodpercre felcsendül a zene pont mikor az Eiffel tornyot mutatják és azt a szép kis popsit. Arra a zenére van egy Butt (Popsi)címû, francia hangulatú koreográfia, az amerikai megatáncban.
http://www.youtube.com/watch?v=z4-nmwoxp_4
A koreográfiát Mia Michaells csinálta aki egyébbként többszörös Amy díjas koreográfus.
Bár nekem nem fut a program (ATI kártyám van) azért hallom hogy a játék elején is ugyan az a zene szól, ráadásul a "hölgy" tánca is jól animált. Így szeretném azt hinni hogy ez 1 easter egg vagy tisztelgés a koreográfus vagy a koreográfia elõtt.
hát fail...
kikapcsoltam 3 magot, mûködik is a játék... iszonyat lassú töltésekkel és 10 fpsel kb😄 Nah és elmegyek Luc-al a náci állomáshoz és ott annyi... megáll a tudomány😄 kiléphetek a menübe de semmi egyéb... rányomtam az exit to windowsra és lefagyott az egész😄

Várjuk a patchet😊

Igazából csak azt hiszik h ügynökök vagyunk, de tényleg fail (:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MerlinW
De még csak nem is titkos ügynök, hanem egyszerû bosszúra éhes lázadó vagyunk😊

[merlinw.org]

gondolom úgy értik, hogy franciában levõ😄

Broafka
francia titkos ügynök? 😊
Csak a játék elejétõl kezdve vagy 1000X hangoztatják, hogy Irishman 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

pluhi
Ezt általában memory leak csinálja. Haverommal nyomtuk Borderlandset coopban, neki 2GB memória van a gépében és ilyesmi volt nála is. Nálam 4GB és semmi gáz.
Gideon Wieth
hoppá. Hát, próbálj meg videókártya drivert frissíteni. nekem Borderlands rendesen mûködött 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Mr_no_NaMe
A jó öreg sp3-as win xp-t használom egy 8600os Nvidia kártyával. A borderlands is ugyan ezt csinálja.
Gideon Wieth
értem én hogy nem drága meg Nvidia, és örülök hogy van akinek megy, csak hatalmas szégyennek tartom a fejlesztõktõl, hogy egy ilyen gépen mint az enyém és mint ami sokan másoknak van ne menjen. 200 forint értékû gépeknél ez azért szerintem minimum. Én nem azért vettem ennyi pénzért gépet hogy ne játszak .😊 De am befejeztem, véleményekre válaszolok, offolni nem fogok 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
nekünk is ez a problémánk 😄
csak picit kellett volna visszaolvasni, bár én se szoktam, ezért se szólók egy szót se. Gondolom Win7ed vagy Vistád van és Ati kártyát. Sajnos ilyen esetekben a játék nem fog rendesen futni, nekünk se megy.

Mintahogy ,,bölcsen" tanácsolták várni kell. vagy pereskedni 😄

Hja, bár elõször én is féltem h w7 miatt baj lesz, de hát immáron 3 hete fagyásmentes a drága (w7), szal ^^

wedge31
Vagy maradt volna xp-én és játszana mint a csendes többség.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Így meg nem tud sehogy. Ám nekem 8600gts-sel simán megy és az nem olyan drága már sztem

Rage47
Ezzel is azt sugallják, hogy vegyé konzolt:p

te is aztán belefogtál, pont a legszarabb portokat vetted meg😄 vannak azért rendes PC-s játékok ám, pl. Batman, L4D2, Borderlands, Cod6, Prototype, stb. mind mennek gyengébb gépeken is.
Mr_no_NaMe
Hello!
Lenne 1 problémám, ami nem csak ennél a játéknál jön elõ. Elkezdek játszani, és 5-10, néha 30-40 percenként megfagy a játék, szétbarmolódnak a textrúrák, és csak az alt-tab segít. Ha alt-tabból visszamegyek a játékba akkor ismét mûködik, de teljesen random, hogy még 3 percig, vagy 40 percig fog mûködni. Mit lehetne ez ellen tenni? :/
arty
jah, játszhatna 10 fps-el 800x600-ba ...

Forza.

targytalan

Vettél volna egy alsó kategóriás nvidia kártyát semmi baj nem lett volna 😄

Bortonos kuldetesnel elakadtam, gozom sincs hogy juthatnek be a bortonbe, egyszer bejutottam a racsig, de at sem lehet ugrani. Segitsetek pls!

wedge31
Én is a freeplayt nyomom egyenlöre nem tudom megunni a 4-5-ös szintü alarmból a menekülést.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez a játékipar lassan kezd negatív tartámonyba átcsapni.
Megveszem és nemtudok játszani vele, kifagy és útólag értesülök innen, hogy hibás. Amikor megvettem a Gothic3 at ideggörcsöt kaptam, amikor a friss GTA4 -emet felraktam kipusztult a szürkeállományom közel fele (azóta is a polcon porosodik mert nincs atomerõmû a kertben), mostmeg ez sem megy. ITT ÖSSZESKÜVÉS VAN! Ezek ki akarják csinálni a PC játékipart, ránk akarják eröltetni a konzolokat, azzal, hogy megkeserítik az életünket. Félkész átiratokat kapunk, rossz optimizálással. Kihaló félben vagyunk! Lassan már csak történelem leszeünk. Nos én meek és megformázom a véleményemet errõl az egészrõl 😊

Az új fiókom: DevLupius

Én fõszálat nem is toltam be pl egy csomó ideig. Papnak segítettem, meg a náci tornyokat rombolgattam 😄

<#wilting><#nezze><#szomoru1>