The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék leges legelején miután ledobod a tetõrõl az embert és újra autóba szálltok aztán elmentek egy bázisra ahol 1x robbantanod kell a sztoriban, annak a maradványaiba spawnol egy állandóra.
madár vs náci torony hmhm :p
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
jel feletti sárga úton mennyetek kelet felé, kis fapalánk lesz
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Foucalt
Azért akinek hozzám hasonlóan elmenne a kedve valamilyen járgány keresgélésétõl azoknak:
Gestapo GS
Bulletproof Kaiser
Half-Track
AR33
Panther MKIII
Flammwagen
Wulf
3Ds MAX :)
jó lenne ha az összeset meg lehetne szerezni... iszonyat hangulatos a zene!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Nálam kipróbált megoldás, és mûködik is, az akadás a töredékére esett vissza, szinte észre se vehetõ.
A következõket kell tenni:
1. Nyisd meg a tálcáról az Nvidia Control Panel-t (jobb katt Nvidia CP ikon, majd onnan a vezérlõpult megnyitása)
2. bal oldalt lévõ fastruktúrán belül 3D beállítások lenyitása, ott 3D beállítások kezelése opció nyitása
3. Ott menj a programbeállítások fülre, ahol katt a hozzáadás gombra
4. keresd ki a saboteur.exe-t és a saboteurlauncher.exe-t is, majd add hozzá (hozzáadás gomb)
5. a legördülõ menübõl válaszd ki a saboteur.exe-t és az "adja meg a program beállításai pontnál az "Elõre reprodukált képkockák maximális száma" (angolul Framerate azthiszem) felirat mellett a lenyíló menüben az elõre beállított 3-as értéket állítsátok nullára. Nem tudom, hogy mindkét fentebb exe-re meg kell-e csinálni ezt a beállítást, ahhoz, hogy jó legyen a game (nekem mindkettõ be van így állítva).
6. Ezután már készen is vagytok, nekem mûködött a dolog. Remélem segíthettem. Jó játékot mindenkinek.
Ha kérdés van nyugodtan tegyétek fel, szívesen segítek.
Ui.: A beállítás semmi mást nem befolyásol csak az adott programot, szóval elrontani nem tudtok semmit a gépen.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Gestapo Cruiser 3as körözés környékén már jön, ki is szállnak belõle, meg ki is tudod lõni a sofõrt.
Honnan lehet armored verdát szerválni? Gestapo cruiser..stb még nincs.
Elég sokat keresgettem, de nem találom, pedig már csak ez az egy hiányzik.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
A perk vásárlást az autóbeszerzésre kellett volna hagyni basszus 😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mostantol nyitva lesznek a hiding placek. 😄D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ne szívd ezen fel magad, csak ha már ilyen szépen foglalkozol a topikkal, akkor erre is érdemes odafigyelni..szerintem 😄DD
Racism is a weapon of mass destruction!
amúgy már változás állt be... 😊
Racism is a weapon of mass destruction!