The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AAAAAAAAAAAAAA a Belle-ben lehetett volna megcsinalni, de nekem mar bezartak, igy most lemaradtam rola. Fenebe.
Palomino Sedanca autot merre talalni? Azt irjak a neten valami kesdobalo mini game adja, de nem tudom az merre van.
hi.Inditasnal mindjart all a loadingnal nemcsinall semmit csak álldogall.miert nemmegy tovább?Mar probaltam a prioritas a legmagasabbra tenni,de semmi.
Blinkye
Nekem már csak a bauer armed truck kell 😊 aztán a tankok :S

3Ds MAX :)

Kozbe megtalaltam koszi, de ide belatni se lehet ha nem mondod, hogy itt van sosem talalom meg. 😄
CS@
Nem tudom mirol beszelsz a terkepen add meg a nevet annak a keruletnek legyszi vagy csinalj egy screenshtot. Koszi.
CS@
Abból van jó pár, így fejbõl most csak egyet tudok mondani:
A játék leges legelején miután ledobod a tetõrõl az embert és újra autóba szálltok aztán elmentek egy bázisra ahol 1x robbantanod kell a sztoriban, annak a maradványaiba spawnol egy állandóra.

A Bauer Fuel Truck merre van?
Véletlen odataláltam, de megunta.

madár vs náci torony hmhm :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Blinkye
Istenkirály vagy 😊 Voltam vadászaton.. poén 😊

gabo91
Madárvadászaton voltatok már? Nagyon komoly...

jel feletti sárga úton mennyetek kelet felé, kis fapalánk lesz

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

CS@
Na azé csak meglett úgyhogy a lista teljes legyen:
Foucalt

CS@
Na jól van én feladom a Foucalt keresését…valószínûleg vak vagyok, de szerintem Normandie –ban már a nácik is rajtam röhögnek, hogy: na megint itt a hülyegyerek és még mindig az ócska francia tankot keresi 😊

Azért akinek hozzám hasonlóan elmenne a kedve valamilyen járgány keresgélésétõl azoknak:

Gestapo GS
Bulletproof Kaiser
Half-Track
AR33
Panther MKIII
Flammwagen
Wulf

Blinkye
El tudok bújni már bárhol 5 ös szinten is 😊 végig van vive és csak az autós perk van. és ne m találom a páncélozott verdát. már csk az kell meg a géppuskás teherautó

igen, elsõsorban pont ezt kerestem 😊 köszi!
jó lenne ha az összeset meg lehetne szerezni... iszonyat hangulatos a zene!

Ez Koop - Koop Island Blues ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

meg van valakinek a soundtrack?

hi.Inditasnal mindjart al a loadingnal nemcsinall semmit csak alldogall.miert nemmegy tovabb?
Na majd próba, thx <#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Na végre miután sikerült regisztrálnom, le tudom írni, hogy hogyan lehet akadásmentessé tenni a játékot Nvidia videókártyával, Xp oprendszerrel és többmagos processzorral.

Nálam kipróbált megoldás, és mûködik is, az akadás a töredékére esett vissza, szinte észre se vehetõ.
A következõket kell tenni:

1. Nyisd meg a tálcáról az Nvidia Control Panel-t (jobb katt Nvidia CP ikon, majd onnan a vezérlõpult megnyitása)
2. bal oldalt lévõ fastruktúrán belül 3D beállítások lenyitása, ott 3D beállítások kezelése opció nyitása
3. Ott menj a programbeállítások fülre, ahol katt a hozzáadás gombra
4. keresd ki a saboteur.exe-t és a saboteurlauncher.exe-t is, majd add hozzá (hozzáadás gomb)
5. a legördülõ menübõl válaszd ki a saboteur.exe-t és az "adja meg a program beállításai pontnál az "Elõre reprodukált képkockák maximális száma" (angolul Framerate azthiszem) felirat mellett a lenyíló menüben az elõre beállított 3-as értéket állítsátok nullára. Nem tudom, hogy mindkét fentebb exe-re meg kell-e csinálni ezt a beállítást, ahhoz, hogy jó legyen a game (nekem mindkettõ be van így állítva).

6. Ezután már készen is vagytok, nekem mûködött a dolog. Remélem segíthettem. Jó játékot mindenkinek.

Ha kérdés van nyugodtan tegyétek fel, szívesen segítek.

Ui.: A beállítás semmi mást nem befolyásol csak az adott programot, szóval elrontani nem tudtok semmit a gépen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A pancelozott verda lassu, korozesi szinteken gyors verda kell, nem erosen pancelozott. 5os szinten a teljes terkep piros, csak 2 helyre lehet elbujni.
Nekem is csak 9 verda van meg, 3at nem talalok.
grebber

Next PC upgrade: 2022

Blinkye
tényleg.. Gondolom páncélozott verda is jön valamilyen kötözöési szinten... Kék vagy zöld füst van amúgy a fault tetején. én is úgy vettem észre,hogy mia z a füst.. nem messze az úttól.

CS@
Ennek a fránya Foucalt -nak már próbáltam a neten is utána olvasni, ahol olyan infót találtam, hogy Normandie észak keleti részén található és állítólag még az útról is látszik. Sztem már vagy 3x körbejártam egész Normandie keleti részét gyalogosan(+jármûvel is legalább ennyiszer), de nem találom. Biztos ott van csak vakegér vagyok, de egyszer majdcsak meglesz.

Gestapo Cruiser 3as körözés környékén már jön, ki is szállnak belõle, meg ki is tudod lõni a sofõrt.

Blinkye
Valahol már találkoztam vele ott egyébként.. A mezõn van valahol ha a térképet nézve lentrõl mész az úton akkor a jobb oldalán lesz valahol. Bent a mezõn futottam akkor találtam meg. Csak nekem még nem menti el..
Honnan lehet armored verdát szerválni? Gestapo cruiser..stb még nincs.

Blinkye
Honnan tudod,hogy hol kell keresni? 7 van emg csak a náci verdákból 😞

CS@
Valaki megtudná mondani, hogy Normandie -ban pontosan merre is található a Foucalt?
Elég sokat keresgettem, de nem találom, pedig már csak ez az egy hiányzik.

bladex
Srácok a játék zenéjét honnan lehetne megszerezni? ha valakinek van valami ötlete írja meg privbe. Köszönöm.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Blinkye
Yesss. Sikerült végre megcsinálni a perket.. Már csak anáci autók kellenének... Meg az 5 lopakodós generálisos gyilkolásból 1 😊
A perk vásárlást az autóbeszerzésre kellett volna hagyni basszus 😊

TopGun
Hi! Ez mekkora szemetseg mar, az utolso mondat:"A megjelenést követõ napon ugyanis már meg is jelent az elsõ DLC, mely egy új mini játék és új helyszínek mellett megnyitja a meztelenséget is. Vagyis a telepítést követõen a bárokba betérve fedetlen keblû táncosnõkkel találkozhatunk. Egyes családvédõ szervezetek máris jelezték nemtetszésüket." Mi kozuk van hozza a hulye "csaladvedo"-knek, hogy fedetlenek-e a keblek? nem kotelezo letolteni, feltenni a DLC-t, sot a jatekot sem kotelezo megvenni! Sokkal kemenyebb dolgokat lathat a tv-ben naponta a gyerek, megsem jelzik a nemtetszesuket a csaladvedok a tv-k ellen? Masreszt ez nem meztelenseg, max. felmeztelenseg es ilyeneket a strandokon is lathatnak, ha kimennek, ott megsem jelzik nemtetszesuket, inkabb a nyalukat csurgatjak sutyiban a szemetek!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Blinkye
bazzz.. az autós kép meg megzavart és azthittem azzal kell elütni 😊 ezért nem értettem a throw szót.. Köszi a helpet 😊

Jobb gomb nyomvatart, akkor megragadja a nyakat majd jobbra balra gombokkal rancigalni ameddig el nem hajitja. Ha magasbol ledobod egybol megnal amugy azt hiszem 2x kell megrangatni.
Blinkye
Hali.. Nahh. végigvittem. Viszont perkek még nincsenek meg mind.. PL MAYHEM perket vagy mit nem tudom az elsõt sem emgcsinálni.. throw tehát dobni kell a nácikat vagy mi de a képen az van,hogy autóval gázolja. elvielg 5 öt kéne elütni vagy mi de hiába nem jó valami.. Ötlet? a többbi perkem meg lesz csak autót kell gyüjtenem 😊

Megcsinaltam! Rossz labba mentem be elsonek, elbujtam Alarm 5 elol. 😄D

Mostantol nyitva lesznek a hiding placek. 😄D
DE hogy lehet? Merre kell? Most vagyok itt eloszor bementem az egyik lababa...
pluhi
Fel kell menni az étteremig.
Beszaladtam az egyik lababa de semmi...
Alarm 5 elol hogy kell elbujni? ott vagyok az Eiffel toronynal, oda irja a zold rombuszt de nem tudok benne elbujni.
ezt elkiabáltam-_-

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hmmm ez a fent leírt pioritásos dolog mûködni látszik... eddig még egyszer nem akadt be a grafika... egyetlen hiba a menübe való kilépésnél jelentkezett, de azt meg egy gyors alt-tabx2-vel meg lehet oldani😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mila69en
fuuu nemá<#wilting>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

gfreak
igen, így már jobb...és egészen pontosan a szenvedõ szerkezetre gondoltam, amit ugyan használunk, de ennél elegánsabban is meg lehet fogalmazni 😄 mellesleg egy csomó dolgot használunk ami helytelen, pusztán megszokásból...ez minden nyelvben megfigyelhetõ, nem csak a miénkben, és mindenhol próbálnak azért tenni ellene...tegyünk mi is (ha már egy raklapnyi ember olvasgatja amiket idefirkálunk 😉 )

ne szívd ezen fel magad, csak ha már ilyen szépen foglalkozol a topikkal, akkor erre is érdemes odafigyelni..szerintem 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

Rage47
gondolom a szenvedõ szerkezetre gondolt. használjuk a magyarban is, csak nem szép - fõleg írásban😊
hykao
mi a baj pontosan a "jelezve lesz" szóhasználattal? nyelvtanilag helytelen tán? magyarosabban? esetleg kolbász körítést szeretnél? 😛PP vagy hogyan lehetne "magyarosabb" a szöveg? 😛PP

amúgy már változás állt be... 😊
gfreak
ez a 'jelezve lesz' eléggé bántja a szememet 😄DD nem lehetne magyarosabban? 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

Olyan perk kellene, hogy alca kozben ha futok akkor is kicsi marad az eszlelesi sugar, 5 masik szart adnek erte. 😄
grebber
Meg AA Gun-al! Kis pisztollyal nem álltam le tesztelni!

Next PC upgrade: 2022

A zeppelin csak raketavetovel szedheto le?