1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
strebacom #904 Tökéletes a patchel, win7-64b alatt faxa... -
grimm13 #902 Na valaki próbálta már ? Müxik? Segített ? -
xido #901 és most várunk pár napot hozzá igazított crackre -
#900 Parancsolj, Jó játékot -
tumpi #899 üdv!az én problémámon nem segített a patch. Ati x1950-es kártyám van az miatt nem indul el. Nem tud valaki valami "heggesztést" hozzá? Silent hill utolsó részénél se indult ezeken a kártyákon de valami orosz "patch" segített. valaki nem tud ilyesmiről ?előre is kösz -
#898 1.03 BETA Patch -
#897 Nem árt néha visszaolvasni!#750 -
#896 Köszönöm, nekilátok :) -
#895 És minden nyelven fönn lesz, szal tudja midnenki tölteni US meg EU is. -
#894 Na de legalább hivatalosan is megerősítette most már egy EA admin hogy 4. p.m-kor fenn lesz a patch szal 1 után lehet tölteni. Az más kérdés hogy lehet semmit nem fog változtatni a játékélményen. -
#893 THX -
Csokis #892 A PST időzónát itt nézheted meg. Amint látod GMT-8 óra, azaz GMT=PST+8 óra. Igen ám, de Magyarország GMT+1 időzónában van, így nekünk PST+9óra a pontos idő. Azaz 16:00 (4:00pm) + 9 óra = hajnal 1 óra. Így már oké?! -
#891 kicsit ösze kavarodtam már az időzonákban -
#890 remélem igazad lesz -
#889 ok wágom -
xido #888 talán tesztelik végre kiadás előtt a bétát is..csak 2 óra,mire kerítenek egy ATI-s konfigot,meg feltelepítik a win7-et -
Csokis #887 4:00 pm PST(!), ami egyenlő 1:00 nálunk, nem 23:00! A 12:00pm PST pedig csak rumor volt, mint írja is Sledgehammer70! Szóval éjjel 1-től lesz tölthető! -
xido #886 Azt még nem találtam,csak egy állítólagos playlistet...ami alapján össze lehet csipegetni a netről valahogy:)
-Koop - Koop Island Blues
-Ella Fitzgerald - Somebody Nobody Loves
-Ella Fitzgerald - Caravan
-Madeleine Peyroux - Dance Me To The End of Love
-Nina Simone - Feeling Good
-Isaac Sprintis - Feeling Good (Sprintis Remix)
-Nina Simone - Feeling Good (Troublemaker Remix)
-Steve Sidwell - Walk The Walk
-Howard Shaw - Red, White and Blues
-Peter Cork - Depression Blues
-Steve Sidwell - Smoochie *
-Ruben Ayala and Mile Deering - Relaxing Risk
-Frank Macchia - On The Rocks
-Jan Stevens - Martini Lounge
-Jan Stevens - Terrapin On A Tightrope
-Jamie Dunlap, March Ferrari, Stephen Lang and Scott Nickoley - The Finger Points To You
-Stephen Lang - Don't Do Me Wrong
-Martha L. Amado and Jogn Jorgenson - S'Embrasser A La Plage
-Martha L. Amado and Jogn Jorgenson - Quand J'tal Perdu
-Robert Farnon - Blue Theme
-Steve Martin - Expose Martin
-Deb Lyons - Over the Moon -
#885 Nah most már 04:00 pm (23:00)-át irnak a patch-re, lehet fake az egész? -
#884 Én is köszönöm a zenét!
Nem akarok telhetetlen lenni,de a lentebb említett teljes soundtracket vagy OST-t ha így jobban tetszik, nem tudja linkelni valaki? -
hentesferi #883 Uhh , köszönöm :))
^^ -
xido #882 na parancsolj:)
L'Homme Que J'Adore
megaupload -
hentesferi #881 Ittpont az a zene megy a Barban :) -
#880 Amugy nekem megy a game mert XP-n tolom. Én a patchtő FPS javulást várok, mert most 1024x768-ban 20 fps körül megy ugyhogy minden ki van kapcsolva grafikai beállitsoknál és ez szerintem nem egy jó dolog. -
hentesferi #879 Sziasztok
Van egy zene , ami állandóan szól a bárban , de a Soundtrack-ek között nem igen találtam meg , az hogy lehet ? :S több is szól a bárban , mindegyik közötte van az OST-nek , de az ami nekem kéne , pont nincs :D
a legtöbbször az szól :)
köszi előre is a segítséget -
xido #878 Hát...nem is tudom miért reméltük,hogy ATI driver javítja majd..igaz reggel nekem is első dolgom volt Saboteur-t elindítani:) -
grimm13 #877 hát igazából nekem se javított semmit.....:D de amúgy is felraktam volna remélem a patch javít "mindent" amúgy akár hogy is gondolkodok ezen akkor is arra jutok hogy ez hogy nem tűnt fel a fejlesztőknek ? -
#876 Hát ez tul sokat nem javitott a helyzeten. Megvárom a BETA patchet. -
#875 ati új driver, na ez jó hír, köszi kipróbálom! -
grimm13 #874 Ha érdekel valakit kijött az ati új drivere lehet hogy javít valamit valakinek ..... -
Csokis #873 Magyarországi idő szerint 21:00-tól lesz patch. -
#872 Kiderül, ha lesz -
#871 Egyébként nem tudom miért vártok megváltást a patchtől. BETA patch lesz ez, tehát lehet hogy valakinek segíteni fog, de lehet hogy egyáltalán nem, csak azért tolják ezt is ki, mert már nagyon türelmetlenkedett mindenki, de amíg nem jön ki a rendes patch csak egy BETA addig egyáltalán nem biztos hogy mindenki jól fog járni vele. A patch mivel azt mondták "midday" körül fog kijönni ezért 7-8 tól érdemes várni. -
#870 Talán este 7 fele lesz Patch, de nem 100 százlék még -
#869 Sziasztok!
Nekem van egy olyan gondom hogy amikor elindítom a játékot, csal Loading meg Loading..... és nem csinál semmit csak tölt már 10 perce!
Valaki, valmit tudna ebben segíteni? -
#868 Jó az idézeted, Lucnak ez egyetlen jó mondata volt a gameben, utána Sean Devlin tolja a jó kis beszólásokat. Azt bírom legjobban amikor Madam Bonnaire-el dumálnak, milyent tisztelettudó és udvarias lesz, de azért elejt egy két beszólást, hogy nem gurult e el megint a gyógyszere a mamának:D. -
#867 A #723-as hozzászólásban leírtakat próbáld meg, de előtte frissítsd a videokártyád driverét. -
WEEDORKA #866 "Nekem GeForce videokártyám van, illetve XPsp3.
Elindítom a játékot és pár intro, meg logo után bejön egy gamma beállítás. Azt beállítom, egy pillanatra visszavált a kép Párizs képére, ahol zuhog az eső, majd pár pillanat múlva fekete képernyő... Csak az eső hangját hallom... És ezzel el van így egy darabig, mígnem ctrl+alt+del-el le nem lövöm...
Nem tud véletlenül valaki erre megoldást? Vagy várjak én is pach-re?" -
#865 Nem. -
kitt2000 #864 Játék demo létezik hozzá?