1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
shyning #968 Nyilván, mert ott van két lámpa is, de hát akkor is csak a nagy üres fal van, semmi kapaszkodó. Esetleg képet ha betennél, megköszönném, de ketten is leszünk sztem. :) -
xxxpaulxxx #967 jaja vannak benne elég komoly grafikus hibák... de elnézzük:D -
Csokis #966 Nem, csak az ATI fagyásokat orvosolja! -
Akinek alapvetően jól működött a játék, annak valamit változtat valamit a patch? mert egy-két bug azért előfordult a játékban,amiket kijavíthatna... -
xxxpaulxxx #964 Annyira jó ez a játék.... olyan jó hangulata van, hogy csak na:)
Nah meg ezek a zenék se semmik... totál beleillik a játék stílusába, még ha nem is akkori zenék:D Meg örültem, hogy felcsendültek ismerős dallamok is, mint pl a Feeling good. -
pedig hátul lehet felmászni rá, észre sem vesznek közben.. -
Na ide én se tudtam felmászni és nagyn érdekelne hogy kell. Ha valaki tudja légszíves pontosan írja le hogy kell, de kép még jobb lenne. -
#927-#949-ig szepen kitoroltek a hozzaszolasokat, pedig ott volt leirva, hogy mukodik a jatek. Mondjuk nekem mar nincs ilyen gondom, mert szerencsere mukodik a patch az ATI kartyammal. -
Aham, koszi, ez igy eleg nagy szivas nekem:(
Van egy masik kerdesem, azokkal a gyonyoru tancos, enekes, lanyokkal lehet testkozeli kapcsolatba is kerulni akik a barban vannak? Ha igen, mi modon? Mert nem talaltam rautalo magatartast :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!94%-nál vagyok, meg volt a harmadik verseny is (megvan a perk). Kapok még valami feladatot, vagy ennyi volt? area III- még nem teljesen tiszta de unom már a tisztogatást. Illetve a versenypálya + náci bázis területe, de azt most inkább kihagynám) -
shyning #958 Mondjuk azért azt tudom, hogy a sárga lámpák után kell menni, na, mindegy, ott sima fal van csak, semmi más, így lehetetlen. De azért köszi. :) -
fixpont #957 hatul -
shyning #956 Segítség kellene valakitől, nem bírok felmászni arra a templomra, ahol a sznt grál ládika volt ugye, vagyis Belleville-ben a Pere Lachaise temetőben levőre gondolok. Ha vki megcsinálta, kérem, írja meg, hogy kell. Köszi. -
Line #955 3 -
Line #954 Hali! Konzolon nem megy a rezgés a gaménál. Csak nekem? + napon belül szerintetek ezt vissza lehet vinni? Gta minőséggel hitegettek az uzletben de ennek ahoz nem sok koze van. -
ha tul sok memoriát eszik esetleg bemelgszik a vga akkor szokott ilyen lenni -
az milyen hiba nálam hogy faszán fut a gém azt 1szer csak kilép szo nélkül se hibaüzenet semmi csak kilép mikor gondol egyet
5let? -
Csokis #951 http://gamepod.hu/tema/the_saboteur/hsz_229-229.html
-
Egy problemam van: elkezdtem jatszani, azt irja barhol menthetem a jatekot, a pause (escape) megnyomasaval, de hiaba mentettem el, a betolteskor megis a legelejerol kell kezdenem mindet! Ez mitol van? Masik: Eszmeletlenul jo teste van szerintem, a tancosnonek akivel a jatek kezdodik! -
A patch semmiféle fps javulást nem produkál. Szóval akinek ment eddig a game annak tök fölösleges feltennie. -
wright #926 Már leesett nekem is
-
xido #925 Remélem eszedbe jut,hogy a patch az exe-t buzerálja általában..ezért fog neked kifagyni,ha visszarakod a régi exe-t...gondolom én -
wright #924 A képfájlból amit telepítettél nyisd meg-és vedd ki az eredeti exe fájl-t!
Utána lefuttatod a patch-et,vissza a crack(csak az exe elég)és megy....amíg újra ki nem fagy
Bár neked hátha működik. -
xxxpaulxxx #923 Patch telepítésénél ezt írja:
Failed, User cancelled installation... -
grimm13 #922 Áh logikus magyarul mivel nincs gyógymód az AIDS-re mindenki ebben fog meghalni ..... -
xido #921 Ja ahogy látom ki lett törölve egy hozzászólás a kiskapura:) -
xido #920 Nem szabadott kiírniuk,hogy törés még nincs hozzá,így csak eredeti játékosok tesztelhetik:) -
Cat 02 #919 Mivel nincs még crack patch-hez, bármelyik épeszű ember. -
grimm13 #918 Ezt a hülyeséget hogy "TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT" ezt ki találta ki ?Remélem nem bántok meg vele senkit ... -
xido #917 Az patch előtt is úgy volt nálam..mintha 2-3 réteg lenne egymáson,röhögtem is rajta és nem használtam semmire,mert így lehetetlenség:) -
wright #915 Sziasztok!
Nekem azt írja ki a patch hogy nem sikerült a telepítés-setup failed...?!
Leírná vki magyarul hogyan kell felrakni? -
hapi #914 Megy nekem is vista32 ati4850 de nálam a térkép használhatatlan mert ha nagyítok akkor a jelek elcsúsznak. -
De ez a hotfix, ott van milyen kártyákhoz jó és az enyém nincs köztük:D, e nem fogja felhuzni az fps-t. -
strebacom #911 Ezzel próbáld..... -
Hát ez szívás nekem is 20 fps-el döcög, ezek szerint a patch semmit nem javít ezen, kár pedig jó játék, de így élvezhetetlen. -
TDantes #909 Hát nálam nem. Igaz, máskor se működött soha ez a yasu marhaság, nem megy és kész. -
másnak nem
(konkrétumra konkrétummal, érted, ugye? ;) felbontás, beállitások, nehogy megírd!!!!) -
newman26 #907 Nekem is elindul,viszont 20 fps-el!
Másnak is ennyivel megy?
4850+win7 64bit -
Olyan akinek már ment előtte is a game és most felrakta a patchet, légyszi írja meg hogy javít e valamit az fps-en, vagy ez csak szimplán azoknak jó akiknek eddig el se indult? -
tumpi #905 norbi2fraktal! nagyon köszi a linket megy :). az őszintét megvallva nem gondoltam volna hogy játszani fogok vele :)