The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
össze kell gyûjtened az összes német járgányt elõször, aztán lehet csak hadijárgányokat tárolni a garázsban

tankot találsz pl a térkép jobb alsó szélén

Racism is a weapon of mass destruction!

Hogy lehet tankot "lopni", hogy azt is ki tudjam választani a garázsból?

steam, origin: ACE_hun

Spoilerezésrõl hallotál már? Mekkora tahóság ez!

Ja de mostmár mindegy. <#falbav>

Shep
A végére értem, mivel versenyeket nem csináltam ezért 94%-os a küldetések teljesítettsége, az egész 13,x óra volt. Összességében kellemes csalódás volt a játék, könnyed egyszerû játékmenet, elég sok lehetõség, nagy és jól kidolgozott helyszín, mindez töltés nélkül, leszámítva a belsõ tereket. A történet is elment, fõhõsünk néhol egész jópofa poénokat engedett el.

9/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

spoiler :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Blinkye
Akkor csinálj versenyt<#email>

3Ds MAX :)

Vraaanyek
Mit kell csinálni azután a küldetés után, mikor is Veronica lelövi Luc-ot a nagy barlangi csata után?
Sehol senki,csak a versenyek...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Kis segítség kellene
a throwing a party perk - ben mit kell csinálni a számláló 2/5 ön áll, és az istennek sem sikerül
már dobáltam gránáttal a nácikat meg ütöttem el õket kocsival ahogyan a képen van de nem nagyon akar sikerülni aki tudja a választ annak elõre is köszönöm.
gfreak
<#buck><#buck><#buck> dehogynem...csak kerstük a bugot, de nem volt sehol <#bohoc><#bohoc><#bohoc>

woy
nektek se érdemes semmit se mutatni

gfreak
sem az angol 😄DDD

különben nem vágom hogy ez miért lenne bug? elég nehezen tudnak kilõni egy AA mögül bárhol...az összes magasabban levõ AA-ból meg szinte lehetetlen...csaka snipereket kell leszedni 😄

Broafka
látom a célzás nem az erõsséged! 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

CS@
Ja értem, én azt hittem tényleg valami bug -ot kell keresni a dologban.

woy
Ott hogy nem tudnak lelõni,és összeszedel egy csomó pénzt.Alarm 5 de nem tudnak megölni.Te meg csak lelövöd a zeppelineket,és lesz sok zseton.azok meg mindíg respawnolnak.

CS@
Na ezt én nem értem...nem látom, hol van itt a bug.

Faxa....<#worship>

woy
készítettem róla videót is itt van,hátha érdekel valakit

Dógoznak rajta de nem tudják mi okozza a hibát....az eddigi x emberböl, csak 4-en maradtak....<#fejvakaras>

Gideon Wieth
hát ennyivel a megjelenés után sincs semmi az már kissé botrányos 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Hali.
esetleg ha tudok segíteni akkor a mellékelt linkbe meg lehet nézni, hogy melyik járgány, hol található 😊
térképek
saarbruckenbe én úgy szoktam visszamenni, hogy a fõbejárat elött ahol a 3 õr áll, ott van egy mesterlövész torony. oda felmegyek és kiszedem a 3 embert. utána már nyugodtan ki lehet nyitni a kaput. remélem segítettem.. 😛

A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin

Vraaanyek
Ez egy isten játék, ráadásul nem tudom hogyan,de az msi gx 600-as laptopomon (8600GT 512Mb, c2d 2.7 Ghz, 3 giga ram) megy high-very high-on20-25-30 fps-t, csak az elmosódás van kikapcsolva, és még csak besem szaggat az esõben,mint a gta4...
Egy kérdésem lenne, mikor és hol lehet majd versenykocsikat szerezni? mert saarbrücken-be nem lehet nagyon vissza menni...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

woy
most szedtem össze 20 000 pénzt,5ös szintü riadónál <#idiota> vettem belõle sok szép dolgot.érdekes bugot találtam

Broafka
inkább 3.

amúgy gépem rendesen megszenved ezzel a játékkal. Amikor elindítom, akkor nem szabad semmihez se nyúlni, nem szabad tovább nyomni a fejlesztõk kiírását, különben be se jön a menü.

Most már ott tart a szenvedésben, hogyha kapok egy üzenetet egy futártól, akkor van hogy nem tudom elolvasni, mert kifagy tõle.

Ha túl sok minden van, akkor is kifagy.

jöhetne már végre valami patch 😞

gabo91
2-3 szintû alarmnál már jönnek.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Gestapo autó mikortól van ? (az amelyik lõ is elõl és fekete)

Broafka
hát városban nem provokálok ki 5. szintû üldözöttséget. Vidéken viszont lazán ki lehet cselezni a gépeket, még gyalog is.
A zeppelin valóban nem lát, de 4.-5. szinten már szét lõ téged.

gfreak
zeppelin még hagyjám...majd amikor megérkeznek a repülõk, soroznak, és közben a sarkon komótosan befordul három tank egymás után libasorban 😄DDD

CS@
Bárhol el lehet bújni bármekkora alarm mellett, ha megszerzed a perket hozzá.

#804 ja

Engem Zeppelin nem szokott látni. Szal ha felettem van nem bõvül a kör.

Broafka
hmm, lehet hogy akkor 4-esen voltam még, mindenesetre voltam már 5-ösön is, de kifagyott a játék. Egyébként ha a Zeppelin nem lenne, akkor egész könnyen lehetne menekülni.

gfreak
használd az AA gunokat 😄

gabo91
Idõközben sikerült, leizzadtam rajta 😊

köszi a választ azért!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

moonster
Eiffel torony tetejére kell feljutnod.
Más-más liftek mûködnek. Egyik az elsõ szintig, következõ tovább egy szinttel. A tetején lesz egy étterem, ott van a safe spot, egy náci hulla mellett. Ha már ott vagy, érdemes felmászni a csúcsra. Katonával nem találkoztam és érdekes, h a torony lábához sem jönnek már be.
Nem úgy van h nem lehet sima helyeken elbújni lvl 5ön és full mapon köröznek és csak 2 helyen tudsz elbújni ?

moonster
Énnem isláttam a vörös kör végét. Felmenekültem az Eiffel torony tetejére.
Hja és beszerztem egy brutal Gestapos autot.
Broafka
nem nehéz lvl5-re kerülni, abból megmenekülni annál inkább, épp a perk miatt húztam föl magam lvl5-re, és már ott volt a vörös kör vége, amikor kifagytam, hát nem aranyos?

Gépfegyverrel, vagy simával többet a kicsikbe. A nagyot azt hiszem úgy lehet hogy szétlövöd mellette a tartályokat.

The Protector
HY.Tolom a játékot és nagyon fasza.
viszont az a baj hogy ugye van a Saboteurnak egy saját kocsija ami kék és fehér csík van rajta.A videókban is sokszor mutatták anno.A fõszereplõ mindíg azzal ment küldetésre.egyszer találtam meg a kocsit bent parkolt az elhagyatott vágóhídon ahol egy HQ-van de azóta nem találom.
Vki tudja h hol parkolhat vagy hogyan szerezhetem vissza?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

csrolli
Tudom. Csak azt nem, hogy a PC-s verzióban benne van alapból?

CS@
ez a PCs topik

Megpróbáltam.
Mesterlóvésszel, ráközelítettem a kis Zeppelinekre(nem arra a rohadta nagyra az udvar közepén), lõttem egyet, és semmi! 😞
csrolli
A midnight show-t honnan lehet letölteni? Ingyenes ugye?

Magát a zeppelint lövöd.

Sziasztok.

Eladtam a játékban, mégpedig a Le Crochet faszi küldijénél.
Elmegyek a Pris Royalba(vagy hogy hívják), bejutok, de akármit csináltam(robbantottam😄) azok a kis, póznához erõsített Zepelinek, nem tûnnek el.
Hogyan kel azokat megsemmisíteni?
Legend Killer
akit érdekel magyar xfire közösség a játékról, keressen rá a communities között és ott válaszza a the saboteur (hun) guildet. ma alapítottam.

egyébként mindig, mikor kicsibe teszem, nem enged visszamenni 😞.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

gabo91

kocce mindenkinek.Hogy kell kikapcsolni a procinak a másik magját?
gabo91
Na végre lvl 5 körözésen vagyok... ez nagyon durva.
Eiffel toronynál pontosan hol van a rejtõzködõ pont, nem akarom hogy a keresgélés végett bukjam el. Írták egyszer valami étterem szinten egy láda? hogy lehet oda menni...?

A választ a fejlécben találod.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog