The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tankot találsz pl a térkép jobb alsó szélén
Racism is a weapon of mass destruction!
steam, origin: ACE_hun
9/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sehol senki,csak a versenyek...
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
a throwing a party perk - ben mit kell csinálni a számláló 2/5 ön áll, és az istennek sem sikerül
már dobáltam gránáttal a nácikat meg ütöttem el õket kocsival ahogyan a képen van de nem nagyon akar sikerülni aki tudja a választ annak elõre is köszönöm.
különben nem vágom hogy ez miért lenne bug? elég nehezen tudnak kilõni egy AA mögül bárhol...az összes magasabban levõ AA-ból meg szinte lehetetlen...csaka snipereket kell leszedni 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
esetleg ha tudok segíteni akkor a mellékelt linkbe meg lehet nézni, hogy melyik járgány, hol található 😊
térképek
saarbruckenbe én úgy szoktam visszamenni, hogy a fõbejárat elött ahol a 3 õr áll, ott van egy mesterlövész torony. oda felmegyek és kiszedem a 3 embert. utána már nyugodtan ki lehet nyitni a kaput. remélem segítettem.. 😛
A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin
Egy kérdésem lenne, mikor és hol lehet majd versenykocsikat szerezni? mert saarbrücken-be nem lehet nagyon vissza menni...
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
amúgy gépem rendesen megszenved ezzel a játékkal. Amikor elindítom, akkor nem szabad semmihez se nyúlni, nem szabad tovább nyomni a fejlesztõk kiírását, különben be se jön a menü.
Most már ott tart a szenvedésben, hogyha kapok egy üzenetet egy futártól, akkor van hogy nem tudom elolvasni, mert kifagy tõle.
Ha túl sok minden van, akkor is kifagy.
jöhetne már végre valami patch 😞
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A zeppelin valóban nem lát, de 4.-5. szinten már szét lõ téged.
köszi a választ azért!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Más-más liftek mûködnek. Egyik az elsõ szintig, következõ tovább egy szinttel. A tetején lesz egy étterem, ott van a safe spot, egy náci hulla mellett. Ha már ott vagy, érdemes felmászni a csúcsra. Katonával nem találkoztam és érdekes, h a torony lábához sem jönnek már be.
Hja és beszerztem egy brutal Gestapos autot.
viszont az a baj hogy ugye van a Saboteurnak egy saját kocsija ami kék és fehér csík van rajta.A videókban is sokszor mutatták anno.A fõszereplõ mindíg azzal ment küldetésre.egyszer találtam meg a kocsit bent parkolt az elhagyatott vágóhídon ahol egy HQ-van de azóta nem találom.
Vki tudja h hol parkolhat vagy hogyan szerezhetem vissza?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mesterlóvésszel, ráközelítettem a kis Zeppelinekre(nem arra a rohadta nagyra az udvar közepén), lõttem egyet, és semmi! 😞
Eladtam a játékban, mégpedig a Le Crochet faszi küldijénél.
Elmegyek a Pris Royalba(vagy hogy hívják), bejutok, de akármit csináltam(robbantottam😄) azok a kis, póznához erõsített Zepelinek, nem tûnnek el.
Hogyan kel azokat megsemmisíteni?
egyébként mindig, mikor kicsibe teszem, nem enged visszamenni 😞.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Eiffel toronynál pontosan hol van a rejtõzködõ pont, nem akarom hogy a keresgélés végett bukjam el. Írták egyszer valami étterem szinten egy láda? hogy lehet oda menni...?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog