1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
  • shyning
    Nem csak akkor, én pl megvettem pénzért simán. Egy ezüstöt és egy aranyat vehetsz pénzért.
  • wedge31
    Szerintem csak az Eiffel torony teteje a menedék ötös szinten legalábbis én nem láttam mást.
    Feljutni meg pofonegyszerü beszállsz a liftbe.
  • MerlinW
    Alarm 5 rejtekhelyekhez perk kell, amit akkor kapsz meg, ha egyszer sikerül elmenekülnöd ötösből.
  • Broafka
    hát ha nem mutat sehol se zöldet neked, akkor tényleg, amúgy a játék legelején lévő vidéki háznál lévő kútban, vagy amit tuti megtalálsz az Eiffel torony teteje, a bibi hogy még nem tudtam rá föl mászni :)

(mondjuk csak egyszer próbáltam)
  • hapi
    Hogyan lehet alarm 5 -ből elmenekülni? A rejtekek zárva vannak nekem bugos a térkép szal semmi ötletem.
  • Broafka
    egyszerűbb ha megnézed a szöget hogy állnak, ahol 2-en állnak ott oda lehet menni hót nyugodtan a tankhoz, ráraksz egy bombát és futsz.

nem tudsz visszafoglalni területet magadtól (már ha kiszínezésen erre gondolsz), csak küldetéssel lehet.

u.i.: elkezdtél egyáltalán játszani a játékkal? :)
    Játsszál vele, sem mint kérdezősködsz (bocsi)
  • Bal0924
    Köszi a válaszokat.
    De van még kérdésem.
    Az út mentén lévő katonák, tankkal. Azokat ki lehet ütni, és utána nem jönnek vissza?
    Mi van ha küldetésen kívül foglalom vissza 1-1 területet?
  • Broafka
    azt én is tudom, de azokban benne van a tank is, ez a bajom. (vagy legalábbis am ultkor olyat próbáltam betenni asszem ami abban a listában volt, vagy nem tom)
    a másik meg, hogy mondom, nehéz meglátni hogy melyik páncélos, melyik sima, miközben tankkal jönnek feléd.

azért szerintem az nem egészen úgy működik az a bomba rakás, hogy elé állsz és lerakod elé... Hanem akkora körben működik, mint amikor álruhában sétálsz.
  • Cat 02 #1001
    Papírokat kapsz csak amivel át tudsz menni.
  • gfreak
    ki tudod listázni a garázsmesternél, asszem a harmadik opció a náci autókat mutatja...

most végre eldurrantottam négy hidat, így ha robbanóanyagot pakolok le, nem fognak gyanakodni...asszem besétálok egy nyüzsgő helyre, és telerakom RDX-el :DDD

Bal0924: az útlezárást nem tudod elfoglalni, az csak egy..hmm...útlezárás :DDD jelöli hogy hányas areába mász át és ennyi...
  • Bal0924
    Ezeket a felkiáltós útzárakat a küldetésekben eltudom foglalni, vagy küldetéseken kívül kell elfoglalni?
  • Broafka
    azzal nekem is vannak gondjaim, meg a náci autók összegyűjtésével! :D

az a baj, hogy nem tudom mi számít kocsinak, és mi tanknak. Meg sajnos annyira az sem látszik, hogy páncélozott vagy épp sima.
  • Broafka
    vezetni tudni kell :)

(tipp: használd a kéziféket, ügyesen párosítva a sebességgel jobban jössz ki a kanyarokból, mintha fékeznél és úgy kanyarodsz)

sajnos az autózás fizikája a játékban meglehetősen érdekes, tapadunk az úthoz mint a fene, és a meredek lejtőkön ha csak 10 centis szakasz van belőle akkor sem tudunk fölmenni rá teljes sebességgel.
  • gfreak
    ehh...már megcsináltam...basszus :DDD
  • wedge31
    Van egy olyan küldi hogy könyveket égetnek a nácik kb 20-25 katona egy kupacban én ott gyüjtöttem be azt a perket.
  • gfreak
    valaki adjon egy tuti tippet a 10 németet 10 mp alatt dinamit vagy rdx jótékony segítségével...próbáltam hogy telepakoltam kisebb utcák kereszteződését rdx-el, alarm3-4-ig ellövöldöztem, de hiába nyüzsögtek ott több mint 10en, nem akarnak megdögleni annyian amennyinek kéne :D

felkiáltójeles útlezárásokon áthajtani tudsz, ha megszerzed a hamis papírokat, akor meg átengednek...

én Altair-rel simán átszabtam a városon a versenynél...
  • Bal0924
    Elfelejtettem..
    Azt a küldetést hogy kell megcsinálni, amikor 1:45 perc alatt kell végig menni a városon? ( a versenykocsival 1:50 alatt tudtam megcsinálni, 20 próbálkozás után...)
  • Bal0924
    Hello!

A felkiáltó jeles útzárásokat (sárga, piros), hogyan tudom megszerezni?
  • gfreak
    a patch semmit nem javít az RDX/Super RDX dolgon gondolom...helyesen gondolom ha így gondolom? :DDDD
  • TopGun
    Uppsz! Ez kicsit nem ugy sikerult ahogy szerettem volna, bocsi :(
  • TopGun
    Ezt az oldalt nezd meg:

Remelem segit a gondodon.A tobbieknek nem ajanlom.
  • TopGun
    A lanyokkal egyebkent mast is lehet csinalni, azonkivul, hogy a jobbnal jobb csajok, csak nekem tancolnak egy sexi tancot? pl. lepedo gyurogetest, meg ilyenek:)
  • TopGun
    Ertem, akkor kesobb visszamegyek "keselni" a csajszihoz. Akkor ezekszerint nalad sem mukodik a 3 a kislany? pedig szivesen megneztem volna mit kezdenek egymassal? :) Azert az "alternativ" valtozatot is kiprobalom a pezsgo megszerzesehez:lelovom a kapuban allokat :)
  • Knabb
    1. Nincs elég Contraband-od, ezt náci ojjektumok, felszerelések(radar, tornyok, hangszórók) pusztításával tudsz szerezni
    2. Erre nem tudok válaszolni mert nekem is ezt csinálta, azóta nem próbáltam.
    3. Én úgy csináltam, hogy egyenruhában felmásztam a tetőre, és a pezsgő mellett álló gestapós arcot nyugott szívvel tarkón b*sztam, aztán fogtam a pezsgőt és futás :D
  • TopGun
    Ez meg elobb van mint ahol En tartok, ezt mar megcsinaltam, ez az ahol ket nemet akarja leloni a csajszit egy pajtaban, vagy meg a vagohidon?! Telepitsd ujra a jatekot, kezdj egy elozo jatek allast auto mentesbol, vagy ezt el kell fogadnod, nem tudsz mit csinalni vele.
  • chase
    Már kb. 15× megpróbáltam. :(
  • Vraaanyek
    Uhh...ez ismét csak egy "kellemes" bug-nak tűnik, nekem olyan is volt, hogy valaki, akinek velem kellett volna jönnie egy bokorban ragadt, és nem is tudom már hányszor kellett betöltenem azt a részt, hogy végre ne a bokorban legyen, szerintem próbáld meg betölteni többször azt a részt, talán akkor megszűnik a bug:S
  • chase
    Végre egy játék amit szívesen végigjátszanék, nagyon bejövős a hangulata meg a sztorija, változatossága.
    Azonban 13% nál súlyosan elakadtam:
    A Morini Farmon megmentem Vittoriot, majd jön az hogy Talk to Vittorio, ha ez is megvan, akkor adja a Rescue Veronique küldetést és abban a pillanatban Veronique meg is hal. Egy lépést nem tudok tenni, azonnal bukom a küldetést amint aktiválódik és nincs tovább a játék, lehet újrakezdeni.
    Mit kellene ennél a pontnál csinálni, hogy tudjak továbbhaladni?
  • TopGun
    Sziasztok! Nekem van par kerdesem:
    1.Amikor lemegyunk a mulato alagsoraba, ahol a sok gyonyoru lany van, van egy akinel kesdobalast lehet jatszani, az miert nem enged jatszani? csak a kilepes a jatekbol lehetoseg valaszthato :(
    2.Ugyanott amikor 3 lany jatszana egymassal? ott masoknal mennyit tolt? mert nalam vagy fel oran keresztul csak toltott es osztogatta a jo tanacsait, de nem tortent semmi, ugyhogy inkabb ujra inditottam a jatekot.
    3. Annal a resznel tartok meg csak, ahol egy uveg pezsgot, kell vissza szereznem a nemetektol egy foszernek, aki gyogyszert ad erte. Siman nem tudok bemenni az epuletbe hiaba vagyok nemet egyenruhaban, mert a gestapos spicli egybol nyomja a riadot... En ket megoldasra gondolok, az egyik, hogy lelovom a gestapost, meg a ket ort a kapuban, de gondolom ez minimum 2-es szintu riadot vonzana maga utan, a masik gondolatom, hogy megkerulom az epuletet es felmaszok a tetore, ugy probalok meg bejutni. Nem azt kerem, hogy mondjatok el a megoldast, csak arra vagyok kivancsi, hogy melyik a jobb, az elso elgondolasom, vagy a masodik inkabb?
  • HoReSz1975
    miért nem kellett volna olyan gyorsan lefutott a patch, mintha nem csinált volna semmit
  • wedge31
    Itt nincs hg ugyhogy egy modi törölte neki meg nem kell magyarázkodnia.
  • xxxpaulxxx
    Azt hiszem kezdem érteni, hogy nem az a lényeg ki vette meg a játékot és ki nem, hanem az, hogy a warez verzió elindításával kapcsolatos kérdések nem idevalók, hanem pl. oda, ahonnan letöltötték. Itt pedig magáról a játékról folyik a csevegés, függetlenül attól, hogy aki hozzászól honnan is szerezte be.
  • Jobboka
    pff miért is kellett törölni a hozzászólásom? próbáltam segiteni -.-
  • xxxpaulxxx
    hmm... érdekes, mert a csajszi sportkocsija bent volt a garázsban és nem kaptam meg... nah mind1, köszi azért, kipróbálom mással:D
  • shyning
    Beülsz egybe és beállsz vele a garázsba. Szemétség, hogy én már most beálltam a Wulf tankkal, de a silver perk amíg nincs, nem maradhat a tank sem meg. Én meg biztos nem fogok hülye náci autók után kajtatni.
  • xido
    Nem lőttem tehenet..még az elején a farmon az egyik költöző család szépen ketté vágott egyet,olyan volt,mint a South Parkban:)))
  • xxxpaulxxx
    Amúgy próbáltatok már tehenet lőni?XD

Jah és hogyan lehet az autókat begyűjteni?
  • xido
    gondolom patchelés után szépen felülírtad azzal a crack-el,ami az iso-ba volt csomagolva...?
  • HoReSz1975
    Felraktam a patch -et, de lóbrokit sem ér, úgyanolyan sz@r, mint volt, a hiba továbbra is fenáll nálam... Pedig az új ATI 9.12 -es driver is fent van...
  • shyning
    Na megtaláltam! Csalóka, mert úgy tűnik, minden sarka egyforma a templomnak, de nem. A háta mögött ahol van a sárga lámpa, attól balra, de még a piros zászló előtt az egyik keskenyebb kiálló falrészen lehet felmenni.