1369
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
shyning #1009 Nem csak akkor, én pl megvettem pénzért simán. Egy ezüstöt és egy aranyat vehetsz pénzért. -
#1008 Szerintem csak az Eiffel torony teteje a menedék ötös szinten legalábbis én nem láttam mást.
Feljutni meg pofonegyszerü beszállsz a liftbe.
-
#1007 Alarm 5 rejtekhelyekhez perk kell, amit akkor kapsz meg, ha egyszer sikerül elmenekülnöd ötösből.
-
#1006 hát ha nem mutat sehol se zöldet neked, akkor tényleg, amúgy a játék legelején lévő vidéki háznál lévő kútban, vagy amit tuti megtalálsz az Eiffel torony teteje, a bibi hogy még nem tudtam rá föl mászni :)
(mondjuk csak egyszer próbáltam) -
hapi #1005 Hogyan lehet alarm 5 -ből elmenekülni? A rejtekek zárva vannak nekem bugos a térkép szal semmi ötletem. -
#1004 egyszerűbb ha megnézed a szöget hogy állnak, ahol 2-en állnak ott oda lehet menni hót nyugodtan a tankhoz, ráraksz egy bombát és futsz.
nem tudsz visszafoglalni területet magadtól (már ha kiszínezésen erre gondolsz), csak küldetéssel lehet.
u.i.: elkezdtél egyáltalán játszani a játékkal? :)
Játsszál vele, sem mint kérdezősködsz (bocsi) -
Bal0924 #1003 Köszi a válaszokat.
De van még kérdésem.
Az út mentén lévő katonák, tankkal. Azokat ki lehet ütni, és utána nem jönnek vissza?
Mi van ha küldetésen kívül foglalom vissza 1-1 területet? -
#1002 azt én is tudom, de azokban benne van a tank is, ez a bajom. (vagy legalábbis am ultkor olyat próbáltam betenni asszem ami abban a listában volt, vagy nem tom)
a másik meg, hogy mondom, nehéz meglátni hogy melyik páncélos, melyik sima, miközben tankkal jönnek feléd.
azért szerintem az nem egészen úgy működik az a bomba rakás, hogy elé állsz és lerakod elé... Hanem akkora körben működik, mint amikor álruhában sétálsz. -
Cat 02 #1001 Papírokat kapsz csak amivel át tudsz menni. -
#1000 ki tudod listázni a garázsmesternél, asszem a harmadik opció a náci autókat mutatja...
most végre eldurrantottam négy hidat, így ha robbanóanyagot pakolok le, nem fognak gyanakodni...asszem besétálok egy nyüzsgő helyre, és telerakom RDX-el :DDD
Bal0924: az útlezárást nem tudod elfoglalni, az csak egy..hmm...útlezárás :DDD jelöli hogy hányas areába mász át és ennyi... -
Bal0924 #999 Ezeket a felkiáltós útzárakat a küldetésekben eltudom foglalni, vagy küldetéseken kívül kell elfoglalni? -
#998 azzal nekem is vannak gondjaim, meg a náci autók összegyűjtésével! :D
az a baj, hogy nem tudom mi számít kocsinak, és mi tanknak. Meg sajnos annyira az sem látszik, hogy páncélozott vagy épp sima. -
#997 vezetni tudni kell :)
(tipp: használd a kéziféket, ügyesen párosítva a sebességgel jobban jössz ki a kanyarokból, mintha fékeznél és úgy kanyarodsz)
sajnos az autózás fizikája a játékban meglehetősen érdekes, tapadunk az úthoz mint a fene, és a meredek lejtőkön ha csak 10 centis szakasz van belőle akkor sem tudunk fölmenni rá teljes sebességgel. -
#996 ehh...már megcsináltam...basszus :DDD -
#995 Van egy olyan küldi hogy könyveket égetnek a nácik kb 20-25 katona egy kupacban én ott gyüjtöttem be azt a perket. -
#994 valaki adjon egy tuti tippet a 10 németet 10 mp alatt dinamit vagy rdx jótékony segítségével...próbáltam hogy telepakoltam kisebb utcák kereszteződését rdx-el, alarm3-4-ig ellövöldöztem, de hiába nyüzsögtek ott több mint 10en, nem akarnak megdögleni annyian amennyinek kéne :D
felkiáltójeles útlezárásokon áthajtani tudsz, ha megszerzed a hamis papírokat, akor meg átengednek...
én Altair-rel simán átszabtam a városon a versenynél... -
Bal0924 #993 Elfelejtettem..
Azt a küldetést hogy kell megcsinálni, amikor 1:45 perc alatt kell végig menni a városon? ( a versenykocsival 1:50 alatt tudtam megcsinálni, 20 próbálkozás után...) -
Bal0924 #992 Hello!
A felkiáltó jeles útzárásokat (sárga, piros), hogyan tudom megszerezni? -
#990 a patch semmit nem javít az RDX/Super RDX dolgon gondolom...helyesen gondolom ha így gondolom? :DDDD -
#989 Uppsz! Ez kicsit nem ugy sikerult ahogy szerettem volna, bocsi :( -
#988 Ezt az oldalt nezd meg:
Remelem segit a gondodon.A tobbieknek nem ajanlom.
-
#987 A lanyokkal egyebkent mast is lehet csinalni, azonkivul, hogy a jobbnal jobb csajok, csak nekem tancolnak egy sexi tancot? pl. lepedo gyurogetest, meg ilyenek:) -
#986 Ertem, akkor kesobb visszamegyek "keselni" a csajszihoz. Akkor ezekszerint nalad sem mukodik a 3 a kislany? pedig szivesen megneztem volna mit kezdenek egymassal? :) Azert az "alternativ" valtozatot is kiprobalom a pezsgo megszerzesehez:lelovom a kapuban allokat :) -
Knabb #985 1. Nincs elég Contraband-od, ezt náci ojjektumok, felszerelések(radar, tornyok, hangszórók) pusztításával tudsz szerezni
2. Erre nem tudok válaszolni mert nekem is ezt csinálta, azóta nem próbáltam.
3. Én úgy csináltam, hogy egyenruhában felmásztam a tetőre, és a pezsgő mellett álló gestapós arcot nyugott szívvel tarkón b*sztam, aztán fogtam a pezsgőt és futás :D -
#984 Ez meg elobb van mint ahol En tartok, ezt mar megcsinaltam, ez az ahol ket nemet akarja leloni a csajszit egy pajtaban, vagy meg a vagohidon?! Telepitsd ujra a jatekot, kezdj egy elozo jatek allast auto mentesbol, vagy ezt el kell fogadnod, nem tudsz mit csinalni vele. -
#983 Már kb. 15× megpróbáltam. :( -
#982 Uhh...ez ismét csak egy "kellemes" bug-nak tűnik, nekem olyan is volt, hogy valaki, akinek velem kellett volna jönnie egy bokorban ragadt, és nem is tudom már hányszor kellett betöltenem azt a részt, hogy végre ne a bokorban legyen, szerintem próbáld meg betölteni többször azt a részt, talán akkor megszűnik a bug:S -
#981 Végre egy játék amit szívesen végigjátszanék, nagyon bejövős a hangulata meg a sztorija, változatossága.
Azonban 13% nál súlyosan elakadtam:
A Morini Farmon megmentem Vittoriot, majd jön az hogy Talk to Vittorio, ha ez is megvan, akkor adja a Rescue Veronique küldetést és abban a pillanatban Veronique meg is hal. Egy lépést nem tudok tenni, azonnal bukom a küldetést amint aktiválódik és nincs tovább a játék, lehet újrakezdeni.
Mit kellene ennél a pontnál csinálni, hogy tudjak továbbhaladni? -
#980 Sziasztok! Nekem van par kerdesem:
1.Amikor lemegyunk a mulato alagsoraba, ahol a sok gyonyoru lany van, van egy akinel kesdobalast lehet jatszani, az miert nem enged jatszani? csak a kilepes a jatekbol lehetoseg valaszthato :(
2.Ugyanott amikor 3 lany jatszana egymassal? ott masoknal mennyit tolt? mert nalam vagy fel oran keresztul csak toltott es osztogatta a jo tanacsait, de nem tortent semmi, ugyhogy inkabb ujra inditottam a jatekot.
3. Annal a resznel tartok meg csak, ahol egy uveg pezsgot, kell vissza szereznem a nemetektol egy foszernek, aki gyogyszert ad erte. Siman nem tudok bemenni az epuletbe hiaba vagyok nemet egyenruhaban, mert a gestapos spicli egybol nyomja a riadot... En ket megoldasra gondolok, az egyik, hogy lelovom a gestapost, meg a ket ort a kapuban, de gondolom ez minimum 2-es szintu riadot vonzana maga utan, a masik gondolatom, hogy megkerulom az epuletet es felmaszok a tetore, ugy probalok meg bejutni. Nem azt kerem, hogy mondjatok el a megoldast, csak arra vagyok kivancsi, hogy melyik a jobb, az elso elgondolasom, vagy a masodik inkabb? -
#979 miért nem kellett volna olyan gyorsan lefutott a patch, mintha nem csinált volna semmit -
#978 Itt nincs hg ugyhogy egy modi törölte neki meg nem kell magyarázkodnia. -
xxxpaulxxx #977 Azt hiszem kezdem érteni, hogy nem az a lényeg ki vette meg a játékot és ki nem, hanem az, hogy a warez verzió elindításával kapcsolatos kérdések nem idevalók, hanem pl. oda, ahonnan letöltötték. Itt pedig magáról a játékról folyik a csevegés, függetlenül attól, hogy aki hozzászól honnan is szerezte be. -
Jobboka #976 pff miért is kellett törölni a hozzászólásom? próbáltam segiteni -.- -
xxxpaulxxx #975 hmm... érdekes, mert a csajszi sportkocsija bent volt a garázsban és nem kaptam meg... nah mind1, köszi azért, kipróbálom mással:D -
shyning #974 Beülsz egybe és beállsz vele a garázsba. Szemétség, hogy én már most beálltam a Wulf tankkal, de a silver perk amíg nincs, nem maradhat a tank sem meg. Én meg biztos nem fogok hülye náci autók után kajtatni. -
xido #973 Nem lőttem tehenet..még az elején a farmon az egyik költöző család szépen ketté vágott egyet,olyan volt,mint a South Parkban:))) -
xxxpaulxxx #972 Amúgy próbáltatok már tehenet lőni?XD
Jah és hogyan lehet az autókat begyűjteni? -
xido #971 gondolom patchelés után szépen felülírtad azzal a crack-el,ami az iso-ba volt csomagolva...? -
#970 Felraktam a patch -et, de lóbrokit sem ér, úgyanolyan sz@r, mint volt, a hiba továbbra is fenáll nálam... Pedig az új ATI 9.12 -es driver is fent van... -
shyning #969 Na megtaláltam! Csalóka, mert úgy tűnik, minden sarka egyforma a templomnak, de nem. A háta mögött ahol van a sárga lámpa, attól balra, de még a piros zászló előtt az egyik keskenyebb kiálló falrészen lehet felmenni.