The Saboteur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snake200
THX

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

A PST idõzónát itt nézheted meg. Amint látod GMT-8 óra, azaz GMT=PST+8 óra. Igen ám, de Magyarország GMT+1 idõzónában van, így nekünk PST+9óra a pontos idõ. Azaz 16:00 (4:00pm) + 9 óra = hajnal 1 óra. Így már oké?! <#wink>

snake200
kicsit ösze kavarodtam már az idõzonákban

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

snake200
remélem igazad lesz

snake200
ok wágom

talán tesztelik végre kiadás elõtt a bétát is..csak 2 óra,mire kerítenek egy ATI-s konfigot,meg feltelepítik a win7-et<#hehe><#hehe>
4:00 pm PST(!), ami egyenlõ 1:00 nálunk, nem 23:00! A 12:00pm PST pedig csak rumor volt, mint írja is Sledgehammer70! Szóval éjjel 1-tõl lesz tölthetõ! <#wink>

Azt még nem találtam,csak egy állítólagos playlistet...ami alapján össze lehet csipegetni a netrõl valahogy😊

-Koop - Koop Island Blues
-Ella Fitzgerald - Somebody Nobody Loves
-Ella Fitzgerald - Caravan
-Madeleine Peyroux - Dance Me To The End of Love
-Nina Simone - Feeling Good
-Isaac Sprintis - Feeling Good (Sprintis Remix)
-Nina Simone - Feeling Good (Troublemaker Remix)
-Steve Sidwell - Walk The Walk
-Howard Shaw - Red, White and Blues
-Peter Cork - Depression Blues
-Steve Sidwell - Smoochie *
-Ruben Ayala and Mile Deering - Relaxing Risk
-Frank Macchia - On The Rocks
-Jan Stevens - Martini Lounge
-Jan Stevens - Terrapin On A Tightrope
-Jamie Dunlap, March Ferrari, Stephen Lang and Scott Nickoley - The Finger Points To You
-Stephen Lang - Don't Do Me Wrong
-Martha L. Amado and Jogn Jorgenson - S'Embrasser A La Plage
-Martha L. Amado and Jogn Jorgenson - Quand J'tal Perdu
-Robert Farnon - Blue Theme
-Steve Martin - Expose Martin
-Deb Lyons - Over the Moon
snake200
Nah most már 04:00 pm (23:00)-át irnak a patch-re, lehet fake az egész?

EndreMan
Én is köszönöm a zenét!
Nem akarok telhetetlen lenni,de a lentebb említett teljes soundtracket vagy OST-t ha így jobban tetszik, nem tudja linkelni valaki?

Uhh , köszönöm 😊)
^^

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Ittpont az a zene megy a Barban 😊

enlightened
Amugy nekem megy a game mert XP-n tolom. Én a patchtõ FPS javulást várok, mert most 1024x768-ban 20 fps körül megy ugyhogy minden ki van kapcsolva grafikai beállitsoknál és ez szerintem nem egy jó dolog.

Sziasztok

Van egy zene , ami állandóan szól a bárban , de a Soundtrack-ek között nem igen találtam meg , az hogy lehet ? :S több is szól a bárban , mindegyik közötte van az OST-nek , de az ami nekem kéne , pont nincs 😄
a legtöbbször az szól 😊

köszi elõre is a segítséget

Hát...nem is tudom miért reméltük,hogy ATI driver javítja majd..igaz reggel nekem is elsõ dolgom volt Saboteur-t elindítani😊
hát igazából nekem se javított semmit.....😄 de amúgy is felraktam volna remélem a patch javít "mindent" amúgy akár hogy is gondolkodok ezen akkor is arra jutok hogy ez hogy nem tûnt fel a fejlesztõknek ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

enlightened
Hát ez tul sokat nem javitott a helyzeten. Megvárom a BETA patchet.

enlightened
ati új driver, na ez jó hír, köszi kipróbálom!

Ha érdekel valakit kijött az ati új drivere lehet hogy javít valamit valakinek .....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Magyarországi idõ szerint 21:00-tól lesz patch.

snake200
Kiderül, ha lesz

enlightened
Egyébként nem tudom miért vártok megváltást a patchtõl. BETA patch lesz ez, tehát lehet hogy valakinek segíteni fog, de lehet hogy egyáltalán nem, csak azért tolják ezt is ki, mert már nagyon türelmetlenkedett mindenki, de amíg nem jön ki a rendes patch csak egy BETA addig egyáltalán nem biztos hogy mindenki jól fog járni vele. A patch mivel azt mondták "midday" körül fog kijönni ezért 7-8 tól érdemes várni.

snake200
Talán este 7 fele lesz Patch, de nem 100 százlék még

Danyi95
Sziasztok!
Nekem van egy olyan gondom hogy amikor elindítom a játékot, csal Loading meg Loading..... és nem csinál semmit csak tölt már 10 perce!<#falbav><#zavart2>
Valaki, valmit tudna ebben segíteni?

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

enlightened
Jó az idézeted, Lucnak ez egyetlen jó mondata volt a gameben, utána Sean Devlin tolja a jó kis beszólásokat. Azt bírom legjobban amikor Madam Bonnaire-el dumálnak, milyent tisztelettudó és udvarias lesz, de azért elejt egy két beszólást, hogy nem gurult e el megint a gyógyszere a mamának😄.

Falcon87
A #723-as hozzászólásban leírtakat próbáld meg, de elõtte frissítsd a videokártyád driverét.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

"Nekem GeForce videokártyám van, illetve XPsp3.
Elindítom a játékot és pár intro, meg logo után bejön egy gamma beállítás. Azt beállítom, egy pillanatra visszavált a kép Párizs képére, ahol zuhog az esõ, majd pár pillanat múlva fekete képernyõ... Csak az esõ hangját hallom... És ezzel el van így egy darabig, mígnem ctrl+alt+del-el le nem lövöm...

Nem tud véletlenül valaki erre megoldást? Vagy várjak én is pach-re?"
wedge31
Nem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Játék demo létezik hozzá?

TopGun
Jah ertem, szoval a Reloaded-es verzio az US?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

enlightened
Hát azért annyira nem féltem azokat se akiknek nem eredeti, secperc alatt megcsinálják a patchez is a cracket.

Falcon87
Hát, én nem mondanám. Egyedül a falmászásban hasonlít rá, a saboteur sokkal kevésbé unalmasabb, mint az ac1, a kettõhöz még nem volt szerencsém.

Van mini image, szóval. <#smile>

hykao
Akiknek nem eredeti, azok valószínûleg szívni fognak, hisz a krekk szinte biztos, hogy nem lesz jó a peccsel...akik meg megvették, azoknak ugye EU-s...szal...
TopGun
Honnan lehet tudni melyik, melyik verzio? US v. EU?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

snake200
igen itt is ott is de olyat is olvastam sajna ,hogy az us verzsön jön ki pénteken , az eu-ra szombatig lehet várni kell

meg itt😊
Ott nem is, hanem itt! <#wink>

CS@
Najoooo de ennyi erõvel azt is mondhatnánk, hogy II VHs GTA…
…Pedig a GTAt nem sokan hasonlítják az AssaC -hez 😊

enlightened
nem lesz holnap patch. De mindesetre jópofa volt ahogy bejöttek és lereagálták egymást😄.

TopGun
Honnan veszed, hogy holnap beta patch lesz? Mert a bannerben szereplo patch hirekben, egy szot nem latok rola irni.

Achmed927
Jó játék, de mégis csak ennyit érdemes írni róla:

II. világháborús Assasin's Creed !!!!!

Igen, holnap beta pacth! <#smile>

snake200
Béta Patch? Péntek?

Falcon87
Ja, mondták már. Akkor bocs.
😄

Falcon87
Bazdmeg, ennek a kis spoilernek most nagyon örültem.

nan76
1.

2.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Broafka
Le kell dobálni õket!

Fölmész egy lesre, elkapod és lehajítod, ennyi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Vraaanyek
elnézést kérek minden érintettõl, nem szándékos volt, teljesen kiment a fejembõl, hogy mások esetleg még távol sem járnak ott, és hogy én is gyûlölöm, ha valaki spoilerkeret nélkül ír be ilyeneket, de azért azt hozzá tenném, hogy tényleg nem merõ tahó bunkóságból hagytam le a takarást!
Elnézést kérek még egyszer!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX