The Saboteur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
-Koop - Koop Island Blues
-Ella Fitzgerald - Somebody Nobody Loves
-Ella Fitzgerald - Caravan
-Madeleine Peyroux - Dance Me To The End of Love
-Nina Simone - Feeling Good
-Isaac Sprintis - Feeling Good (Sprintis Remix)
-Nina Simone - Feeling Good (Troublemaker Remix)
-Steve Sidwell - Walk The Walk
-Howard Shaw - Red, White and Blues
-Peter Cork - Depression Blues
-Steve Sidwell - Smoochie *
-Ruben Ayala and Mile Deering - Relaxing Risk
-Frank Macchia - On The Rocks
-Jan Stevens - Martini Lounge
-Jan Stevens - Terrapin On A Tightrope
-Jamie Dunlap, March Ferrari, Stephen Lang and Scott Nickoley - The Finger Points To You
-Stephen Lang - Don't Do Me Wrong
-Martha L. Amado and Jogn Jorgenson - S'Embrasser A La Plage
-Martha L. Amado and Jogn Jorgenson - Quand J'tal Perdu
-Robert Farnon - Blue Theme
-Steve Martin - Expose Martin
-Deb Lyons - Over the Moon
Nem akarok telhetetlen lenni,de a lentebb említett teljes soundtracket vagy OST-t ha így jobban tetszik, nem tudja linkelni valaki?
^^
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Van egy zene , ami állandóan szól a bárban , de a Soundtrack-ek között nem igen találtam meg , az hogy lehet ? :S több is szól a bárban , mindegyik közötte van az OST-nek , de az ami nekem kéne , pont nincs 😄
a legtöbbször az szól 😊
köszi elõre is a segítséget
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nekem van egy olyan gondom hogy amikor elindítom a játékot, csal Loading meg Loading..... és nem csinál semmit csak tölt már 10 perce!<#falbav>#falbav><#zavart2>#zavart2>
Valaki, valmit tudna ebben segíteni?
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Elindítom a játékot és pár intro, meg logo után bejön egy gamma beállítás. Azt beállítom, egy pillanatra visszavált a kép Párizs képére, ahol zuhog az esõ, majd pár pillanat múlva fekete képernyõ... Csak az esõ hangját hallom... És ezzel el van így egy darabig, mígnem ctrl+alt+del-el le nem lövöm...
Nem tud véletlenül valaki erre megoldást? Vagy várjak én is pach-re?"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
…Pedig a GTAt nem sokan hasonlítják az AssaC -hez 😊
2.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Fölmész egy lesre, elkapod és lehajítod, ennyi
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Elnézést kérek még egyszer!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX