2245
APB
  • speed01
    Látom te is atis vagy, hanyas drivert használod hozzá?
  • speed01
    Köszi hogy írtál, de azt írták sokan hogy ati driver miatt is lehet. csak azt nem tudom melyik drivert kéne hozzá felrakni. :=
  • zritya
    Maga a játék miatt is lehet, azt írták régen ki javították szerver oldali lagot/akadást vagy ahogy tetszik, de ez arra volt jó hogy ráfogják játékosra hogy szar a gépe pedig nem minden esetben.
  • speed01
    Azt szeretném megkérdezni hogy: Miért laggol a game?
    leírom a cuccokat amik a gépembe vannak, de én ati driverre tippelek. de azért jó lenne ha tudnátok segíteni! :)

Ati Radeon HD 5770 1GB-t XFX..
    2x2GB-t ram DDR3, 1300MHZ.
    AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor (2 CPUs), 2.8GHz

Segítséget előre is köszönöm :)
  • Forolto
    Ilyenkor hagyni kell az egészet.Reménykedem,hogy a sok csaló elmegy a Bf3-al játszani,mert már unja,nem talál kihívást és akkor kellemes lehet a maradéknak.
  • newc22
    Machine gun között melyik szerintetek a legjobb fegyó? És hogy tudok gránátvetőt szerezni? Nem tudom mit kellene unlockolnom köszi a segítséget előre is...
  • darki81
    csak nem mindegy hogy 10 szerverből 1 csaló van, mint a bf játékokban, vagy 40 csaló 1 szerveren!
    Mondjuk így is ment, mert csalás nélkül gold6-os vagyok, le lehet lőni az aimbotosokat-whsokat, ha nem annyira profik, de ha a hülyegyerek még játszani is tud és csal is, az már reménytelen, főleg hogy rosszak az idegeim!
  • Forolto
    Nézd meg, mivel lehet unlock-olni.
  • Forolto
    Ki kell fogni a saját csapatodban is egy csalót és utána elég kellemes a játék.

5 óra játék alatt nulláról gold 2-esig húzott fel egy csapat.Beszóltam,hogy kezdő vagyok,beszélgettünk a fociról az életről,közben észre se vettük,hogy már hol tartunk.Ilyet is lehet találni.

Sokan azért csalnak,mert nem bírják a csalókat és csak azért csinálják,hogy legyen esélyük a csalók ellen.
  • Forolto
    A gond az,hogy bármilyen lövöldözös online játékot nézel mindenhol vannak csalók.Lehet szídni a játékot,a Bf3 megjelenése után ott is lesznek retardáltak.Egyik se jobb,max a support része lehet más,hogyan is kezelik a dolgokat.Itt sehogy,vagyis látok valami reménysugarat,de én plö jól elvagyok.Az a kihívás,ha a csalók ellen nyersz,igy sose unod meg.:) A COD6 TPS része nagyon tetszett,jobban élvezem,mint látok két kezet meg egy pixelfegyvert a monitoromban.

Én most az EU1-es szerveren vagyok,de vannak karaktereim az EU2-esen is.
  • newc22
    Sziasztok gránátvetőt hogy tudok a játék folyamán kapni?!
  • avika
    mi is eu1-en játszunk, de ki tudja meddig.. barmi sok csaló van
    játék a folyamatos disctrict váltásról szól...
  • darki81
    mi az obeya eu1-en játszottunk, csak abbahagytuk mert nem lehet megmozdulni a sok retardált hülye csalótól!
  • nexus007hun
    sziasztok. egy kérdés.
    melyik szerveren vannak magyarok? criminal oldalon.
  • darki81
    fasza :P
    mi meg csináltunk criminal karaktert :)
  • Zsemle85
    [IMG][/IMG]
  • darki81
    ápdét
  • NagyiBMX
    Üdv a klubban....
  • darki81
    na, én valahogy tovább bírtam mint más :)
    de most már befejezem, mert minden körben van minimum 1-2 csaló, és még csak nem is tagadják, pofátlanul csalnak :)
    ez a játék hülyegyerekekre van tervezve XD undorító az a sok szar emberszerű lény..
    De, boldogan uninstallálom, mert közeleg a bf3 :)
  • SZilaJMaGGoT
    Erdei szerkó városban? :/
  • DRPCDoki
    Én szerintem 1-2 hónapja nem játszottam, most komolyan azóta benne van ez a hiba? Lehet olyanok a programozók, mint a koliban nálunk a rendszergazda, akiről azt hittem eddig, hogy nem is létezik. Ilyet szól, hogy nem lehet letiltani a torrentezést. WTF?! Hagyjuk má' a hülyeséget. És van, hogy az msn se jön be egész héten... Most meg saját zsebből oldhatom meg routerrel meg panelantennával a dolgot, ha akarom, hogy egyáltalán legyen netem, holott a szerződésükben benne van, hogy biztosítják...
  • speed01
    Nem azért, de nekem 9600GT-n laggoltam a game.
  • darki81
    na miért vesztettünk (megint) ???
    mert azok az idiota köcsög fasz játékkészítők nem képesek kijavítani azt a szart, amikor a táskával beállok a dropra, mert el sem indul a csík! El sem indul, se nekem se a többieknek, és ráadásul halomra lőjjük őket, és még is ők nyernek, hiába nem vitte be a táskát senki!! Nem hiszem el hogy nem tudják kijavítani...
  • darki81
    banning a neve :D
  • titty
    Darki ennek a bodykitnek mi a neve?
  • darki81
    commando XD
  • darki81
    XD
  • nexus007hun
    ja, és az miértvan hogy mikor tölteném le a játékot gamefirst-el.
    akkor mindig azt irja ki h can not install the PBM. és ennyi.. nem tölti le :S
  • nexus007hun
    sziasztok. megéri még felmenni játszani? valami magyar klánt tudtok? :D
  • DRPCDoki
    Nálam semmi baja 4GB-al fullon, full hd-be, de tényleg nincs optimalizálva...
  • darki81
    ha nincs maxon akkor is akad :D
    ez egy rakás..
  • JaSoN HuNTeR #2014
    4GB al is akad ha minden max. 5-6 a jó ennek a játéknak.
  • avika
    butaságot ne mondj, 9600gt elbújhat a 4830 mellett...
    2 giga általában kevés szokott lenni, 3 gigánál már jól szokott menni, de 4et ajánlanak
    megaszontam:P
  • darki81
    az sg fórum az ilyen!
    de gondolom ezt te is tudod.
    (Amúgy ez a topik szerintem igen békés, a bf3-hoz képest :D
    Csak próbából írj be a bf3 topikba, és olyan nincs hogy ne kössenek ott beléd :D)
  • 0Fritz0
    Bassz oda keményen.
  • zritya
    Be linkeltem ide egy videót hogy kicsit kedv csináló legyen, igen valóban nem ugrálnak ősze vissza benne tagok mert küldetésben videózunk általában, erre rögtön leszóljátok nehogy ne hagyjuk szó nélkül...
  • darki81
    én sem látok klánt hogy együtt szerepelnének a videóban :D
  • zritya
    Na igen 9600Gt elég fos 4830 hoz képest

TROLL
  • 0Fritz0
    Ez egy frag videó, a klánt sehol sem látni.
  • DRPCDoki
    Miből vonsz le olyan következtetést, hogy az ő 4830-asa kevés lesz APB-hez, mikor a 9600GT-det szétdarálja az a kártya??