2245
APB
-
zritya #2005 Klán videó.
-
#2004 hát sztem a videokártyád elég gyenge nekem geforce 9600gt m van 512 es de neke mem akad max grafikán van 4 giga ramom meg egy alap kétmagos procim magonként 1,6 nem a legjóbb szóval szerintem neked cidikari is kéne hogy ha azmondtad hogy low grafikán is laggolsz mert csak a ram nem oldja meg a laggolálst. -
SBT #2003 Hát... Tudok várni Karácsonyig... De aranyos hogy viszont GTA IV mediumon fut akadás nélkül pedig eléggé gyéren rakták össze. Na mind egy. Akik tudnak játszani vele és tetszik nekik, azoknak további jó játékot kívánok! -
#2002 akkor tudnál játszani, 4 giga a minimum!
a proc. sztem elég hozzá -
SBT #2001 Üdv! Gondolom ameddig csak 2GB ram-om van addig nem igazán fogok tudni játszani? Nem örülnék neki mert még régi bétába is meghívtak de nem tudtam játszani mert gyenge volt a processzor, most van új (KIFEJEZETTEN ez a játék miatt vettem újat) erre meg a Ram kevés! Mostani bétában is bentvoltam és legalacsonyabb grafikán is akadt (vagy laggolt...)... Ha szereznék még 2GB Ram-ot akkor normálisan elfutna?
A gép többi részei:
Intel Core Quad Q8300 2,4Ghz
ATI Radeon HD 4830 512mb
Windows 7 Ultimate 64bit -
hammer1
hammer2
musztáng1
musztáng2 -
#1999 mert ha igen akk nekem megvan mind , :DDDDDDDDD én kész vagyok mindel , azthittem hogy sokkal több van -
#1998 fiuk 18 contact van össz vissz [waterfronton=meg=finanialon] -
#1997 nem tudjátok hogy a gamebe miért nem tok felmenni armas ra? de ha beírom a googlebe kiadja az oldalt rámegyek és ott be tok lépni a gamebe meg nem ilyenkor mi van?
-
#1996 xxTheWhiteWizardxx? -
#1995 de talán meg kellene nézni a hírleveleiket és olyanokat közzé tenni ,hogy elvileg megszúntették a server oldali lagg spike-t stb...kicsit komolyabb infók ezek -
#1994 már rég nem csinálok semmit a játékkal kapcsolatban mert egy kalap kaki...egyelőre te vered itt magad a kétmásodperc alatt összerakott híreidre...
még annyi ereje sincs a nagybandádnak, hogy google translate-tal leforditsák aztán valami magyar értelmes mondatot a szavakból összehozzanak
amíg normális volt és volt értelme a játéknak ment minden ahogy kellett...már nincs értelme -
#1993 Sose foglalkozz olyasmivel amire nincs időd... :) -
Fallingstar #1992 nekem nincs időm lefordítani mindent, pláne ha a kép a lényeg, a többit az olvasók 65%-a megérti vagy kérdez ha nem érti. jó lenne ha lenne valaki akinek jut ideje erre, de apbhungary-n látszik mennyire jók a hozzád hasonlók. szerintem maradj csendbe és örülj, hogy van egy magyar oldal ami aktívan foglalkozik a játékoddal, sőt, ha ekkora májer vagy még csinálhatnál valami hasznosat is, ahelyett, hogy beugatsz annak aki csinál valamit és időt áldoz rá. -
#1991 moba=ctrl+c -> ctrl+v -
Fallingstar #1990 Új cuccok a boltban -
#1989 örülnének hogy van egy elég sikeres játékuk erre le se szarják -
#1988 de nem lesz javítás stb mert csak frissítik a szar premiumos adatbázist aztán ennyi
minden más le van szarva...
mellesleg meg kell nézni bármelyik játékukat...hogy néznek már azok ki? no meg a honlap is...fucking AWFUL -
#1987 én mp5-el jobbra balra rohangálok darálás közben, csak nem olyan gyorsan mint ők :)
na meg közelítve lehet sprintelni ? :D
Azért nem hagyjuk abba, mert még szerencsére nem csal mindenki, és ha még is csalnak abban a küldetésben, addig lerakjuk asztalra amíg tart a szar küldetés :)
(jó lenne ez a játék, csak kellene néhány javítás-frissítés) -
newc22 #1986 Aham és mi az hogy tuner cucc?! :) -
#1985 az fps az más tészta de ott se mindig működik -
#1984 az emotikonok tuner cuccok tökre random unlockolodnak ha premumos vagy akkor nagyobb a %-nyi esély rá. -
#1983 hol tom megnézni a tuner level-em?
-
newc22 #1982 Hi All! Emote-ket hogy tudok feloldani?! Mivel eddig egyet sem oldott fel viszont havernak aki ugyanolyan szintű mint én ő már kapott legalább 5 különféle emotiont!! Előre is köszi a segítséget! -
#1981 hát pedig semmi ördöngős nincs az oldalazásban és gyakorlatilag minden lövöldözős gameben úgy megyek...sprintelve is... -
#1980 igen mostanában én is ilyenekkel akadok össze sprintelve oldalaz és közbe lő persze pontosan, tegnap vagy 5v5 voltunk erre 1shotgunos oldalazós gyerek leszedett mind az ötünket mert lehetetlen volt eltalálni pedig lőttük mint állat -
#1979 De akkor kérdem én, miért nem hagyjátok a picsbe? Anno ekkora már rég kiadták, igaz nem jött össze de azért valamit jelent. Én mióta letöröltem sokkal nyugodtabb vagyok. -
#1978 hol tom megnézni a tuner level-em? hol írja azt? -
#1977 Az ákámban 2-es hevy barer vagy mi, és gyorsba nyomkodom a bal egeret, úgy hogy közben rázoomolok, és minden golyó talál, erre megfordul és lő egy sorozatot és fekszem :D
Van aki jobbra balra rohangál, úgy hogy közelít? vagy csak úgy látni? :D
és lelő! (sprintelve)
Messzire nem tudom mennyit sebez az ak, de a 12-ik piros x-nél elszaladt az enemy:D
Ugyan az az ak nálam, sorozom a gyereket, és messziről belő alap aug vagy milyen fegyverrel, amiben 100 golyó van asszem.
Több mp5-el találkoztam már, ami alap volt, nekem meg a kúling jacket 3(vagy mi :D) és szemtől szemben mindég megölt, mert neki gyorsabb volt az alap mp5 (nem lőttem mellé) :)
Sorolhatnám még a világ csodáit, de nincs kedvem!
Alízok vagyunk, csodaországban :D:D -
#1976 colbyval ki lehet pontozni bárkit...én is azt tettem
szerintem most az a legjobb fegyó benne közelre távolra is jó...mondjuk nem oly könnyű azért de egy idő után nagyon megy -
#1975 ja meg a másik az SMG ne legyen már erősebb mint mondjuk az n-tec, főleg amikor mid range távolságban vagyok addig el se kéne vinnie az smg-nek de persze neki beadja -
#1974 ez tényleg furcsa mert olyan mod nincs ami jobb védelmet ad a golyók ellen csak egy pár vagy százalék hp-t vagy hogy hamarabb töltödik vissza a hp, érdekes amikor ugyanazzal a fegyóval egy tárat nyomok a fejébe ő meg 2lövés és meghalok vicc az egész -
#1973 vannak akikbe 2x annyi kell, és 3x akkorát sebez a fegyverük :D
kár.. -
#1972 én már összeakadtam egy ilyen rangerrel és lehetetlen volt kinyirni rohadjon meg -
#1971 az is béta volt aztán meg megjelent csak valami bebukott...de merőben más és jobb volt erről ennyit -
#1970 derüljünk egyet :)
(van pár jelenet amin felröhögtem) :D
-
#1969 én nem játszottam az előzővel csak ezzel de ha az is béta volt akkor gratulálok a cégnek -
#1968 és meddig lesz béta? :D
-
#1967 nálam csak ez fagy igy a többi játéknál nem jelentkezik ez a fagyás szóval vagy szar a programozás vagy az hogy még béta azért -
#1966 közlöm, hogy pb be sincs kapcsolva kliens oldalon
ezért azért a hugyért meg nem tudom ki és miért fizet...anno a jó APB-ért fizettem volna, az az nevezzük inkább, hogy támogattam volna a servert, hogy ne álljon le.