2245
APB
-
perseus99 #2085 sziasztok! ki szeretném próbálni a játékot de a steames belépés nem jó, a gamefirst-es regisztrációt meg nem csinálja meg... lehet erre valami meg oldást találni? -
#2084 hali nem tudjátok mi az oka annak hogy nem tölti be nekem az ARMAS MARKETPLACET ?
aki tudja hogy mi az oka az írja le pls -
zritya #2083 Egyáltalán nem kapsz kevesebbet, az majd akkor tűnik el ha mecset nyersz és abban hogyan tejesítesz. -
#2082 Sziasztok
Ma kezdtem el a játékot (enforcer oldal patriot szerver), a training küldetések után rámentem hogy még egy ideig gyakorolnék. Azóta csatlakoztam instance-hez, másik kerülethez, de a nevem mellett még mindig T van. Hogy tudnám eltüntetni, mert szerintem kevesebb pénzt kapok miatta. -
gosumofo #2081
-
avika #2080 vááh ezen jót nevettem XD
tess credit hach v2.01 -
DRPCDoki #2079 Már bocs, de darki is oltásnak szánta azt a linket, amin Te a hacket kerested, azt se vetted észre. Az aim, wh és egyéb csalások nem károsítják meg a kiadót, meg azok memóriahackek, ahhoz, hogy creditet hackelj, a szervert kéne hackelned, meg lehet bankot is esetleg, ezt meg sokkal nehezebb is lenne megcsinálni, ha egyáltalán meg lehet (bár lehetetlen elvben nem létezik), meg az anyagilag elég durván károsítaná a kiadót, ami neki nagyon nem jó, és sokkal könnyebb ilyen jellegű hackelés ellen védekezni, mint egyéb csalások ellen. Mind1, nem magyarázom tovább, lényeg a lényeg, hidd el, hogy nincs credit hack, mert nincs és pont. Ez már majdnem olyan, mintha paypalhoz, vagy otp-hez, vagy bármilyen pénzzel kapcsolatos dologhoz keresnél hacket és abból akarnál megélni. Ennyi erővel mindenki letölt egy hacket és azzal keresi a való életben a pénzt és csak úgy jön mindenkinek valahonnan és soha senki nem dolgozik. -
#2078 mértne lenne ? ha van aim wh akk credit hack is van -
DRPCDoki #2077 1. Ez nem chat, hanem fórum.
2. Ne röhögtesd már ki magad, a külföldieknek jó hogy szinte mindenkinek prémium cucca van a játékban, mikor ott egy utcaseprő is többet keres, mint nálunk egy orvos, remélem nem gondolod komolyan, hogy léteznek ilyen hackek... A játék kiadója se teljesen hülye... -
#2076 tudom hogy van itt olyan akinek van mert minden 5 ik embernek prémiumos fegyója van és tuti credit hackel tölcsétek fel data.hu ra és a letöltő linket szurjátok be nekem pls -
#2075 darki itt vagy? -
#2074 ez most mi? nem tölti be az oldalt , működőt kértem he !! XD ha van neked akk pls tölcsd fel data.hu ra és letöltő linket szúrd be ide léccike
-
#2073 nesze -
#2072 hali valaki nem tud egy működő G1 CREDIT hacket ? ha valaki küldene egyet azt megköszönném nincs nekem 5-6k ft m egy szaros fegyverre -
Kenzoosd #2071 Hali srácok kérnék egy kis segítséget!
1. Nemrég töltöttem le a játékot, egész jól megy, viszont a minap ujraraktam a gépem, xp-ről 32es win7-re, a beállítások ugyanazok maradtak, viszont a grafika sokat romlott számomra.. Homályosabb a karakterem ruhája, az autóim, satöbbi =//.. Nemtudjátok mit ronthattam el, vagy mi lehet a gond?
2. Jófej magyar Criminal játékosokat keresek Eu1 szerveren :DD
Üdv: Kenzoosd -
avika #2070 Gyere EU1re, vagyunk páran ;D -
#2069 Szevasztok
Rank 33as Enforcer vagyok a Patrol EU 2 szerveren és magyar klánt vagy jatekosokat keresek.
.id Rastommy
írjatok ram -
#2068 zabálja a ramot -
#2067 Köszi, már rájöttem mi a probléma. A Jelszavam volt az. 6-12 karakterig lehet a jelszó, de és 13 karaktert írtam be. Reg-nél engedte, a játék nem fogadta el.
De mindegy mert annyira szaggat, hogy hihtetlen... -
avika #2066 Gamefirst-re regelj, mintha még mindig ott kéne. Steam-est nem fogadja el belépésnél. -
Dragovich #2065 Szevasztok újra fojtatom a APB-t és ahogy látom a régi klántagon nagy része már nem igazán aktívak gondoltam írok nektek ha van köztetek pár player aki belépne a régi nagy Hungarien Gangsters (Criminal) klánba az Írjon nekem!
Feltételek:
- Minimum 100 szinte
- Minimum Silver rang
- TS3
- Mikrofon
- Aktívság -
#2064 Már újra telepítettem a játékot, csináltam új regisztrációt, de még mindig nem tudok belépni. Azt írja hogy ellenőrizzem a GamerID-t meg a jelszavamat. -
#2063 Sziasztok!
Letöltöttem a játékot de se Steam-en keresztül, sem az oldalon regisztrált adataimmal nem tudok belépni. -
#2062 A játék 32 biten továbbra is laggol, akad? vagy orvosolták ezt a hibát? -
gosumofo #2061 Már a Steamen is ingyen letölthető. -
avika #2060 Laggolás és a szaggatás két külön dolog.
Nekem spec akkor szaggat ha megy valami memória éhes progi a játék mellett, pl böngésző -
#2059 Van ötlet miért laggolhatok mint az isten?
Win 7 64 bit
2x2GB DDR3 1333MHZ ram
Ati Radeon HD 5770 1GB XFX
AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor (2 CPUs), ~2.8GHz
Választ előre is köszönöm! -
#2058 milyen oprendszert használsz? -
axe1212 #2057 nekem olyan 15-20 percenként gondol egyet és "APB müködése leállt"
ez ellen nem lehet valamit tenni valaki pls help. -
#2056 na zsír ezt még nem próbáltam. Köszi, biztos sikerülni fog most már :) -
#2055 elmész egy Safe society szeróra, ott keresel egy kék szinű fülkét, odaállsz, E és ottbehoz egy iventoryt és a ruha melletti kis ikonra kattintasz -
#2054 aha.. de már egy ruha oldva van amit meg is tudok venni... de nem tudom felvenni :S hogyan lehet felvenni? -
#2053 Level-el oldod fel a ruhákat, mivel alapruhád volt a tréninges fos, ezért azt ha megveszed boltban, nem piacon, ingyen, akkor azt elméletileg fel kellene hogy vegye. -
#2052 sziasztok! most kezdtem a játékot, és olyan problémám lenne, hogy nem tudom felöltöztetni a karakterem :S van az alap ruhája, de már az sem mert eladtam :D és hiába veszem meg a másik jelenleg még megvehető ruhát egyszerűen nem tudom felvenni, hiába nyomkodok bármit az invectoryba.. remélem valakinek ez egyszerű és könynen megmodnja mit kell csinálnom! :D előre is köszi :) -
#2051 helló nektek sem fejlődik a leveletek? , mert nekem nem igazán kb 20 missiont nyertünk egymás után és ugyan úgy silver 10 es vagyok . Máskor 3 4 mission után már fejlődök ,de most semmi meg sem mozdul a levelem , kimaxoltam azt a treatnal kell valamit csinálni hogy fejlődjek tovább ? , mert ő valami új contact :) aki tud segíteni írja le mit kéne csináljak köszi előre is!!!!! csáo -
#2050 Nekem úgy akad ez a retek hogy befosok, az új gamek nem akadnak, de ez igen. bármit csinátam eddig neki nem jó. -
#2049 majd ha lesz normális pb -
zritya #2048 A két kérdésedre válaszolván egyszerre, régóta ígérgetnek mindent és még mindig semmi. Ez a játék talán 1 év múlva lesz elvezhető, mert mostanság nem igazán lehet csak ha jó szervert fogsz ki. -
#2047 Csak két kérdésem lenne,sajnos a hivatalos forumon keresni halál,hátha itt tudja valaki:
az új district mikor lesz már végre elérhető?
Ha jól hallottam az 1.5.4 után a clan war érkezik.ez mit takar? -
zritya #2046 Legfrissebbet , az amd.com roll le bírod szedni a legfrissebbet