2245
APB
  • perseus99
    sziasztok! ki szeretném próbálni a játékot de a steames belépés nem jó, a gamefirst-es regisztrációt meg nem csinálja meg... lehet erre valami meg oldást találni?
  • titty
    hali nem tudjátok mi az oka annak hogy nem tölti be nekem az ARMAS MARKETPLACET ?
    aki tudja hogy mi az oka az írja le pls
  • zritya
    Egyáltalán nem kapsz kevesebbet, az majd akkor tűnik el ha mecset nyersz és abban hogyan tejesítesz.
    Sziasztok
    Ma kezdtem el a játékot (enforcer oldal patriot szerver), a training küldetések után rámentem hogy még egy ideig gyakorolnék. Azóta csatlakoztam instance-hez, másik kerülethez, de a nevem mellett még mindig T van. Hogy tudnám eltüntetni, mert szerintem kevesebb pénzt kapok miatta.
  • gosumofo

• avika
    vááh ezen jót nevettem XD
    tess credit hach v2.01
  • DRPCDoki
    Már bocs, de darki is oltásnak szánta azt a linket, amin Te a hacket kerested, azt se vetted észre. Az aim, wh és egyéb csalások nem károsítják meg a kiadót, meg azok memóriahackek, ahhoz, hogy creditet hackelj, a szervert kéne hackelned, meg lehet bankot is esetleg, ezt meg sokkal nehezebb is lenne megcsinálni, ha egyáltalán meg lehet (bár lehetetlen elvben nem létezik), meg az anyagilag elég durván károsítaná a kiadót, ami neki nagyon nem jó, és sokkal könnyebb ilyen jellegű hackelés ellen védekezni, mint egyéb csalások ellen. Mind1, nem magyarázom tovább, lényeg a lényeg, hidd el, hogy nincs credit hack, mert nincs és pont. Ez már majdnem olyan, mintha paypalhoz, vagy otp-hez, vagy bármilyen pénzzel kapcsolatos dologhoz keresnél hacket és abból akarnál megélni. Ennyi erővel mindenki letölt egy hacket és azzal keresi a való életben a pénzt és csak úgy jön mindenkinek valahonnan és soha senki nem dolgozik.
  • titty
    mértne lenne ? ha van aim wh akk credit hack is van
  • DRPCDoki
    1. Ez nem chat, hanem fórum.
    2. Ne röhögtesd már ki magad, a külföldieknek jó hogy szinte mindenkinek prémium cucca van a játékban, mikor ott egy utcaseprő is többet keres, mint nálunk egy orvos, remélem nem gondolod komolyan, hogy léteznek ilyen hackek... A játék kiadója se teljesen hülye...
  • titty
    tudom hogy van itt olyan akinek van mert minden 5 ik embernek prémiumos fegyója van és tuti credit hackel tölcsétek fel data.hu ra és a letöltő linket szurjátok be nekem pls
  • titty
    darki itt vagy?
  • titty
    ez most mi? nem tölti be az oldalt , működőt kértem he !! XD ha van neked akk pls tölcsd fel data.hu ra és letöltő linket szúrd be ide léccike
  • darki81
    nesze
  • titty
    hali valaki nem tud egy működő G1 CREDIT hacket ? ha valaki küldene egyet azt megköszönném nincs nekem 5-6k ft m egy szaros fegyverre
  • Kenzoosd
    Hali srácok kérnék egy kis segítséget!

1. Nemrég töltöttem le a játékot, egész jól megy, viszont a minap ujraraktam a gépem, xp-ről 32es win7-re, a beállítások ugyanazok maradtak, viszont a grafika sokat romlott számomra.. Homályosabb a karakterem ruhája, az autóim, satöbbi =//.. Nemtudjátok mit ronthattam el, vagy mi lehet a gond?

2. Jófej magyar Criminal játékosokat keresek Eu1 szerveren :DD

Üdv: Kenzoosd
  • avika
    Gyere EU1re, vagyunk páran ;D
  • Lord RZA a PUNK
    Szevasztok
    Rank 33as Enforcer vagyok a Patrol EU 2 szerveren és magyar klánt vagy jatekosokat keresek.

.id Rastommy
    írjatok ram
  • darki81
    zabálja a ramot
  • Ryder159
    Köszi, már rájöttem mi a probléma. A Jelszavam volt az. 6-12 karakterig lehet a jelszó, de és 13 karaktert írtam be. Reg-nél engedte, a játék nem fogadta el.
    De mindegy mert annyira szaggat, hogy hihtetlen...
  • avika
    Gamefirst-re regelj, mintha még mindig ott kéne. Steam-est nem fogadja el belépésnél.
  • Dragovich
    Szevasztok újra fojtatom a APB-t és ahogy látom a régi klántagon nagy része már nem igazán aktívak gondoltam írok nektek ha van köztetek pár player aki belépne a régi nagy Hungarien Gangsters (Criminal) klánba az Írjon nekem!

Feltételek:

- Minimum 100 szinte
    - Minimum Silver rang
    - TS3
    - Mikrofon
    - Aktívság
  • Ryder159
    Már újra telepítettem a játékot, csináltam új regisztrációt, de még mindig nem tudok belépni. Azt írja hogy ellenőrizzem a GamerID-t meg a jelszavamat.
  • Ryder159
    Sziasztok!
    Letöltöttem a játékot de se Steam-en keresztül, sem az oldalon regisztrált adataimmal nem tudok belépni.
  • NagyiBMX
    A játék 32 biten továbbra is laggol, akad? vagy orvosolták ezt a hibát?
  • gosumofo
    Már a Steamen is ingyen letölthető.
  • avika
    Laggolás és a szaggatás két külön dolog.
    Nekem spec akkor szaggat ha megy valami memória éhes progi a játék mellett, pl böngésző
  • speed01
    Van ötlet miért laggolhatok mint az isten?

Win 7 64 bit
    2x2GB DDR3 1333MHZ ram
    Ati Radeon HD 5770 1GB XFX
    AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor (2 CPUs), ~2.8GHz

Választ előre is köszönöm!
  • speed01
    milyen oprendszert használsz?
  • axe1212
    nekem olyan 15-20 percenként gondol egyet és "APB müködése leállt"
    ez ellen nem lehet valamit tenni valaki pls help.
  • csaba90
    na zsír ezt még nem próbáltam. Köszi, biztos sikerülni fog most már :)
  • NagyiBMX
    elmész egy Safe society szeróra, ott keresel egy kék szinű fülkét, odaállsz, E és ottbehoz egy iventoryt és a ruha melletti kis ikonra kattintasz
  • csaba90
    aha.. de már egy ruha oldva van amit meg is tudok venni... de nem tudom felvenni :S hogyan lehet felvenni?
  • NagyiBMX
    Level-el oldod fel a ruhákat, mivel alapruhád volt a tréninges fos, ezért azt ha megveszed boltban, nem piacon, ingyen, akkor azt elméletileg fel kellene hogy vegye.
  • csaba90
    sziasztok! most kezdtem a játékot, és olyan problémám lenne, hogy nem tudom felöltöztetni a karakterem :S van az alap ruhája, de már az sem mert eladtam :D és hiába veszem meg a másik jelenleg még megvehető ruhát egyszerűen nem tudom felvenni, hiába nyomkodok bármit az invectoryba.. remélem valakinek ez egyszerű és könynen megmodnja mit kell csinálnom! :D előre is köszi :)
  • titty
    helló nektek sem fejlődik a leveletek? , mert nekem nem igazán kb 20 missiont nyertünk egymás után és ugyan úgy silver 10 es vagyok . Máskor 3 4 mission után már fejlődök ,de most semmi meg sem mozdul a levelem , kimaxoltam azt a treatnal kell valamit csinálni hogy fejlődjek tovább ? , mert ő valami új contact :) aki tud segíteni írja le mit kéne csináljak köszi előre is!!!!! csáo
  • speed01
    Nekem úgy akad ez a retek hogy befosok, az új gamek nem akadnak, de ez igen. bármit csinátam eddig neki nem jó.
  • darki81
    majd ha lesz normális pb
  • zritya
    A két kérdésedre válaszolván egyszerre, régóta ígérgetnek mindent és még mindig semmi. Ez a játék talán 1 év múlva lesz elvezhető, mert mostanság nem igazán lehet csak ha jó szervert fogsz ki.
  • Forolto
    Csak két kérdésem lenne,sajnos a hivatalos forumon keresni halál,hátha itt tudja valaki:

az új district mikor lesz már végre elérhető?
    Ha jól hallottam az 1.5.4 után a clan war érkezik.ez mit takar?
  • zritya
    Legfrissebbet , az amd.com roll le bírod szedni a legfrissebbet