2245
APB
-
Tomy Lee #2125 Persze ha kitartasz.Én feladtam egyelőre:D -
Tomy Lee #2124 Itt beirod kódot letöltöd új PB-t indítod kiválasztod apb-t,install.Ez segít a crash-en
http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1
Premium játékos sok amúgy nem a cheater és premium is előnybe van.Eleinte nehéz kicsit aztán lesz pénz upgrad-re akkor könnyebb lesz. -
Champy #2123 AZ nomrális hogy nem indul a game ? EZzel a gamers frst live al... folymataos crash :S -
#2122 Nem mondanám, hogy eltűntek.
Nemrég elméletileg volt egy tömeges ban, de nemtudom mennyi hatás lett. -
Champy #2121 Üdv melyik szeróra mennyek ha magyar Zsernyák klánban szeretnék nyomulni...
Még 1 kérdés, még mindig sok a cheates fa*x ? -
Tomy Lee #2120 Oké este leszünk majd kereslek! -
#2119 Oksa Vegyetek fel aztán közösen kitalálunk egy jó klán nevet azt usdi pont ma találkoztam egy magyar gyerekkel majd akkor őt is bevetetem :D Nevem: Hedge -
zritya #2118 EU 1 Criminal nekünk van klánunk 6 tag aki aktív -
Tomy Lee #2117 Jönnénk ketten! -
#2116 Én EU1 en vagyok Enforcer egy barátommal :D de ha van szükségrá csinálunk egy klánt és akkor invelünk embereket. De ahogy észrevettem nem sok magyart látni :D De azért akad szoval össze lehetne kapargatni párat :) -
Tomy Lee #2115 EU1 Magyar Klán esetleg?APB Hungary-n hirdetett klánoknál megadott nevek nincsenek online 2 napja.. -
#2114 Vannak szivatós fizetős fegyverek de aki nemért hozzá az azzal se nagyon öl :D De aki ért a fegyójához z meg tuti tud érvényesülni :) Semmiség szivesen :) -
Tomy Lee #2113 Egész jól hangzik,köszi!
Feltettem maxra a grafikát vsync-t bekapcsoltam és 60 fps alá nem megy,stabilan tartja és nagyon tetszetős a graf.Meg a játékélmény is jó.
Csak ettől a f2p modelltől tartottam de ezekszerint ezzel se lesz gond. -
#2112 Azért van pár fegyó is csak nekik, de nem minden pénzes pisti rohangál olyanokkal. :) Na meg ők is lelőhetőek. Meg ők hamarabb juthatnak hozzá a 3 kiegészítős cuccokhoz, mert megvehetik őket ahelyett, hogy felfejlődjenek odáig.
Lényeg, hogy játszható így is, én inkább akkor ráncolom a homlokom emiatt, mikor logó készítés / festés közben beleütközök a limitbe. :) -
#2111 Én egy fityinget nem költötem még rá és szeretem lehet érvényesülni persze :D Csak pl fegyvereket 10 naponta megkell venni, akkor a ruhára emberre kocsira limitált számú festési elemet rakhatsz csak. Kevesebb reput és pénzt kapsz minden küldi után :D Kb ezek a legfontosabbak amik közrejátszanak hirtelen :) De teljesen élvezhető szerintem :) -
Tomy Lee #2110 Hello.Azt kérdezném,hogy f2p mennyire tud érvényesülni játékban?Ha nem költök semmit rá akkor is azért élvezhető lesz? -
#2109 Sziasztok én még új vagyok itt :D Ma gezdtem el újbol a játékot mivel sikerült beszereznem még 4gb ramot a gépbe szerintem minimum 4 gb ram kell a játékhoz most hogy nekem 8 van élvezhető:D waterfront szerintm az ami nagyon ram igényes :) Klán az majd lehet kellene de most perpill nemtudom melyik szerveren vagyok de majd meglesem :) -
zsuppogok #2108 Sziasztok!
Van egy klánom (Colby szerveren) enforcer oldalon harcolok, rajtam kívül még 1 magyar van a klánban (mind a ketten és 140 felettiek vagyunk, a threat level pedig gold mind a kettőnknél).
Ha van kedved csatlakozni írj nekem itt akár ide privátba akár a játékban....
A nevem: zsuppi
Ui.: Nekem sincsen "izom" gépem és nekem szinte teljesen lagg mentes( 3-4 naponta max 1-szer rövid ideig, de az is kibírható)
További Szép Napot!
Simon -
tomy88trance #2107 Ezen is elfutott mint írtam,de rendszer újrarakás után lett rossz :( Amúgy szerintem 3Giga ram elég lenne neki ,hogy ne dobjon ki :( -
#2106 win 7, 64 bit, min. 4 giga rammal szerintem el futna -
tomy88trance #2105 Sajna azt nem tudom, az én gépem amúgy se izom,de rendszer újra telepítés előtt még egész jól futott a játék, akár órákig is bírta, most meg kidob fél óra után.. 2 Giga ramom van pedig csak, akkor is csak annyi volt.. szóval nem értem mi lehet a gondja, valaki tudja esetleg? :( Már azon gondolkozok,hogy Win7 mellé felpakolom az xp-t hátha azon jobban fog menni :S -
#2104 Akkor még mindig nem változott a (lagg) izom gépeken sem. ez elég szomorú! -
tomy88trance #2103 Szintén tag felvételt hírdetek Enforcer oldalon, Hungarian Special Forces klánomba , ha valaki akar csatlakozni írjon rám ide: [email protected] , jah és lenne egy kérdésem, titeket is ki szokott dobni out of memoryval? lehet vele valamit kezdeni? 1 órát se játszok és ledob , memóriára meg nincs zsém most :/ -
BRYAN333 #2102 sose volt erősségem a helyesírás de köszi hogy figyelmeztettél :) -
#2101 Amennyiben az írásjeleket nem számoljuk, akkor ez a toborzó csak három helyesírási hibát tartalmaz. :) -
BRYAN333 #2100 Criminal --> Undead clan tagfelvételt hírdet aki még játszik vele és elmúlt 18 éves szívesen várjuk. ts3 használunk és kötelező is :) akinek vann kedve emailen vagy játékban keresen meg a nevem BRYAN333 -
#2099 Sziasztok! Van még aktív magyar klán enforcer oldalon? elkezdenék játszani vele, de egyedül elég nehézkes -
#2098 csumi abba hagyom APB t és elszeretném adni a karimat , Enforceres a kari, ki van maxolva és pr2-es oca whisper van benne [10000ft-ér oda adom] szerintem jó ár ahoz képest hogy az oca whisper pr2 es 15ezer ft armas marketen 70$ körül van , és a karim ki van maxolva [195 R] kb 22000 kill stb .......... , akit érdekel írjon ide , vagy vegyen fel Xfiren ott mindig fent vagyok ! -
Pioneerr #2097 ez sem segit:S töltöttem le butitást de attol is szakadt:/ -
#2096 kapcsold ki a voiceip szolgáltatást a játékban, nekem dobta az fps-t... -
#2095 mindenkinek szaggat, főleg az első 10perc -
Pioneerr #2094 Hello. Nemrég keztem apb reloadedet csak az a baj hogy szaggat a játék:S Pedig a gépemnek vinnie kéne a játékot. A gépbe van:
Windows 7 64bit
Intel Core i5-2300 CPU 2,80Ghz Turbo (4magos)
2x2Gb Kingmax ram
NVIDIA Geforce Gt 440 (1gb)
A segitséget elöre is köszönöm. -
avika #2093 aktív enfo klánt keresel akkor pmelj rá Valaris-ra vagy Art3m1sz-tra -
ptstar #2092 Nemrég kezdtem a gamet, crim/eu1... Nem lenne rossz pár magyarral együtt gamelni, haverok közül senkit nem érdekel apb. Társaságban a legjobb játszani :)
Ha van valaki fent ezen a serveren az vegyek fel:
xfire: xxrancorxx
ingame: pTstar -
eQnLiEe #2091 hát amit szívesen vinnék az nem más mint a crim/eu2-n ha itt lenne olyan klán aki bevenne annak örülnék :)
no fear neked pedig sztem csak le kéne frissítned a pb-t és akk talán jó lenne (de ez nem biztos!!) -
#2090 csumi "PunkBuster kicked player "White95" (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1373C2.289) - Error loading pbcl" ilyen esetben mit kell tenni? mert kb 2 percenként kickel ki a pb és eddig nem volt ilyen nekem ma kezdte ezt el ! XD -
#2089 Van a játékban valahol klán kereső? Mert eu1-en enforce oldalon keresek valami aktív csapatot, ahol az átlag korhatár 25+! -
avika #2088 melyik szerón és melyik oldalon játszol, ezek nem mellékesek:P
ha eu1/enfo akkor be tudlak venni -
eQnLiEe #2087 él még ez a fórum v már felejtős ide írni??
a kérdésem az lenne h van-e itt olyan klán aki bevenne 1 éppen mostanság kezdőt?
-
perseus99 #2086 meg oldódott a problémám