2245
APB
-
#766 Hát röviden csak annyit hogy: Felraktam a win 7-et és nem laggolok csak 10-20 másodpercig! win xp-n meg úgy laggoltam mint a fene. na ez ami érdekes :D -
#765 gugli ezt dobta egyből:
http://apbhungary.szunyi.com/news.php?extend.38 -
#764 Hello!
Játékkal kaopcsolatba lenne pár kérdésem.Most fedeztem fel a APB és olvastam róla egy régi tesztet, amibe a leirtak alapján ellégé gagyi a játék.Kérdésem az hogy ez az uj fejlesztő csapat mit alakitott a játékon!nekem az is jó ha valaki ad nekem egy magyar linket az ujitásokról.
Válaszokat köszönöm!(munkahelyen vagyok és korlátozott a net hozzáférés, azért nem tudok anyira kutakodni) -
#763 Sajnos, (szerintem) nem a csíterek megtalálása a gond, sokkal inkább az, hogy nem merik TÉNYLEG HATÁSOSAN bannolni, hiszen fizetett érte. (Mondjuk serial alapján.) 3-4. alkalom után VÉGLEGES kitiltás, ha újra játszani akarsz, vedd meg újra a játékot... -
#762 Hát reméljük csinálnak nekik majd valamit. privát hack ellen csak bannolni tudnak még nincs rendes anti cheat rendszerük! egyenlőre nekem az fps laggal nagyobb bajom van, volt ilyen eddig is. de csatlakoztam és 1-2 perc után helyre állt! mostmár nem. három napja folyamatosan, annyira hogy nem tudok játszani sajna. na mind1, remélem majd megcsinálják :) -
#761 Ahogy a Cod2-ben Cod4-ben vagy bármely FPS játékban itt is meg lesznek a kijátszási lehetőségek. Valahogy még soha nem tudtak tiszta játékot csinálni. -
#760 Három napja akkora FPS laggom van hogy nem tudok játszani. kezd el menni a kedvem így! :( -
#759 Mondjuk, elvileg nem tudják kijátszani. legalább is én még olyat nem láttam hogy kijátszanák. egyetlen ember tudja használni, még pedig az aki privát hacket vesz. na de ha már idáig folyamodik valaki az meg is érdemli szerintem! :) (Nem potyára veszi meg, tudatlanság fél egészség) :D -
#758 ezt viszont kidobja a pb.Mert bármilyen hook-os csalást felfedez azt lefényképezi és átvizsgálja.Tehát ez csak lehúzás aki megveszi.nem kell aggódni.Profi csalók meg fizessenek csak... -
#757 http://shop.x22cheats.com/showthread.php?t=22233
lol, azt hiszem atgondolom flogok e idot feccolni megint ajatekba.. -
#756 pb már bf2 óta egy elavult anticheat program. -
#755 Minek van 'PB'? de am talán 1 embert láttam aki tényleg aimbotot használt mert mindenkinek a fejét lőtte és 1v4-be kinyírt mindenkit. de többet nem :) -
#754 Egyrészt szomorú, hogy már most is tömegesen tudnak csalni.
Másrészt meg ki az a beteg állat, aki csalni akar egy zárt bétában? :) -
#753 lol ezért halt be a projekt anno, a csíterek miatt, nájsz ha ezzel most se tudnak mit csinálni.. -
zritya #752 Karakter vissza hozás elvileg csak az ember kinézetét és a mintákat adja vissza mást nem , most volt frissítés rengetek embert bannoltak( csalókat ) csomó bugot meg csináltak , szóval meg szűnt az hogy egy r13 emberkének 4 szintű modija van.....stb, meg a beosztási hibákat is megszüntetek elmondásunk szerint.
Én úgy vettem észre hogy igen , játszhatóbb lett utóbbi időben szinte lehetetlené vált a csalók miatt , ki tudja hogy ez meddig tart. -
#751 Így van a régi Realtime Worlds accountommal majd csak az open bétától játszhatok. Csak elfelejtettem a helyes jelszót és elintéztem, hogy kapjak egy újat. Legutóbbi levelükben azt írták, hogy várjak remélem sikerrel jártam. -
#750 régi accountot (még az élest) elvileg azt írták valahol majd lehet játszani vele, de csak élesben vagy mi..
te hogy kaptad vissza? -
#749 Haveromnak sem töltötte múltkor, csak tudnám miért. Utána egy nappal meg letudta szedni. bugos vagy nemtom. de valami baja biztos van :) -
#748 Én most töltöm negyedszerre le és 99% leáll ez a buzi gamefirst.Hál istennek találtam egy apb reloaded launcher progit.Tehát azzal próbálkozzatok.
innen le lehet szedni. -
#747 Jaja. én is így vagyok vele! -
#746 Criminal is voltam. Azt fogom visszakapni. Nem emlékszem már hányas szintnél jártam olyan 17körül talán. Tényleg passz.
Viszont amit tudok, hogy TS elengedhetetlen.
Részemről okés egy zsír banda csak az tényleg olyan legyen. Eléggé aktív gamerekkel. Nálam csak ez a game van feltelepítve. Én erre várok. -
#745 Criminál leszel? össze kéne dobni egy jó kis bandát! -
#744 Már csak egy hét és csatlakozhatok megint a bandába.
Addig visszakapom a régi accountom adatait is. -
#743 Szinten* -
#742 Hát mondjuk igaz, max szintem meg ki a fenét izgat majd. meg hiába van jó fegyvere ha nem tudd játszani! :) -
#741 Egy idő után megunják.Mi is játszottunk pedig akkor még azért játszottál hogy másnap tolhasd.(belső pénzért vettél játékidőt magadnak)
De inkább mikrós legyen mint full fizetős. -
#740 Hát ezzel ezt is elbasszák mint a többi MMO-t. jönnek a donétes emberkék, megveszik maguknak a jó cuccokat. és szitává lőnek mindenkit. De remélem nem ez lesz! -
#739 mert elvileg lehet már tunkolni a valós pénzt a játékba.Tehát megy a mikrotranzakció.De ez nem biztos.Bár játszottam egy sráccal,ő paypalról utalt éppen. -
#738 Aug. 20-án 22 leszek. Csak egy kérdés: lvl 22-es gyereknek hogy van aknavetője? O_O -
SBT #737 Nah remélem ebből télleg lesz is valami... -
#736 Update 80 is live! Log in and pwn some n00bs! On a related note, we are working with Even Balance on some performance related issues. We hope to have a fix for some of the performance spikes players are experiencing soon. Also we've done a ban wave of cheaters, hackers and exploiters!
Facebook oldalon most írták. -
#735 Ezzel a hozzáállással jobb is szvsz.
Nem mondtam senkinek ki a rossz és ki a jó.Speedy mégis felfogta és befejezte.
Te még lovagolnál a vitán három kört...
A troll jelzőn el kéne gondolkodni! -
#734 Jó érzés hogy mind a kettőnket lefaszkalapoztál, főleg hogy ha visszanézed én megpróbáltam normálisan viselkedni de nem érdekel. Speedykének van igaza. Az "embernek" aki még a korát sem hajlandó publikussá tenni. Mindegy ebbe a topikba nem jövök, örüljetek.
További jó játékot és sok türelmet az ilyen trollokhoz. :) -
#733 Engem még sose dobott ki afk miatt,pedig volt hogy fél órára álltam az utca közepén,és missionbe voltam 4 emberrel.
A nyílt béta halál lesz,mert akkor jön a szerver terhelés.Eddig a belső hibák miatt volt béta.Az open meg legtöbbször azt nézi mennyire bírják a tömött szerverek.Lásd bfplay4free vagy rift vagy bc2 closed beta/MOH.
ott is closed-ig vidámság volt,aztán mikor már mindenkinek volt kulcsa akkor meg laghegyek voltak.De persze ez is pár hétig tart mert akkor megunja a sok játékos,mi meg maradunk gondolom. -
#732 Az a szomorító hogy ha nyílt béta lesz, még rosszabb lesz. de mondjuk ez csak feltételezés, remélem nem valósul meg! :) -
#731 Tudom. de engem afk miatt kidobott jó előbb! mondjuk akkor még nem spawnoltam le. amúgy kidobb afk miatt ha csak bent áll a karaktered? -
#730 valszeg mert a benn játszó emberek csak egy helyben állnak,nemrég ránéztem hogy hányan vannak benn és egy rakás csak terheli a szervert meg se mozdul.csak betölti és ennyi.Nem tudom miért. -
#729 Amikor patch jön ki, utána még mennyi ideig inaktív a szerver? vagy még jön több fájl :) -
#728 Ezek után "hello kitty-s" felsőt fogok csinálni esküszöm :)
FPS-s laggal kapcsolatosan meg nem javították szerintem, de ahogy észre vettem este nincs akkora lagg szóval már komolyan nem tudom mi miatt csinálja! -
SBT #727 Így is lehet fogalmazni...!