All Points Bulletin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemhiszem hogy a 3 orankenti reklam olyan nagyon duhito lenne,
nemtudom szoktal-e pl TV-t nezni? 😄
amugymeg eppen az a jo ebben a jatekban (bar nemtul sok minden akad) hogy te dontod el hogy 20 oras kazuár akarsz lenni vagy megveszed az unlimited 30 napos gamecardot
epp most gondolkodom rajta hogy megvegyem e bar a fene nagy instancolt vilagokat nemszeretem
nemtudom szoktal-e pl TV-t nezni? 😄
amugymeg eppen az a jo ebben a jatekban (bar nemtul sok minden akad) hogy te dontod el hogy 20 oras kazuár akarsz lenni vagy megveszed az unlimited 30 napos gamecardot
epp most gondolkodom rajta hogy megvegyem e bar a fene nagy instancolt vilagokat nemszeretem
Teljesen elfogadható és ( sajnos ) igaz tényszerû leírása ez az eddigi játéknak.. de mint minden "mmo"-nál, tényleg itt is kell az a fél év hogy kigyomlálják a millió bugot, lagot + tegyenek bele változatosabb content-eket stb.. ez igy még nagyon kevés mint játék.. még kevesebb mint mmo.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ez a játék mivel jobb mint a San Andreas multiplayer?
Hivatalos oldalon a rendszerkövetelménynél olvastam és fórumon. Örülök hogy megy win7 en. A hozzászólásod végén lévõ arroganciát nem értem mire irányul. píszáut
Inkább lehetõséget kaptál arra, hogy jobb autót vegyél.
(Nekem ez rémlik a rövid béta után.)
(Nekem ez rémlik a rövid béta után.)
fura, hogy a hivatalos forumon meg pont az van, hogy win7-el fut a legjobban. mellesleg ha x64 OS-ed van azon nincs memoria korlatozas es a jelenlegi legnagyobb hibaja a jateknak, hogy minden szaros texturat behuz membe elore. de biztos az osztalytarsaid jobban tudjak, hogy min megy es min nem.
nyugodtan veheted, semmi gond vele, nekem nagyon szépen fut, pedig laptop nem egy gamer fajta..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Kösz az infot, csak azért nem vettem meg még meg, mert halottam innen onnan hogy win7 el még nem 100-as. De ez megnyugtatott 😉
nem teljesen értem, kaptam egy új járgányt enforcerként, hogy tudom megcsinálni, hogy azt dobja ki ha jármûvet kérek??
nyomkodtam Lockerbe mindenhol de nem tudom aktiválni
nyomkodtam Lockerbe mindenhol de nem tudom aktiválni
Én is megvettem a gammát, enforcer oldal és a második serveren tolom, pontosan nemtudom a server nevét. Van magyar közösség ezen a serveren illetve ezen az oldalon? Ha igen, kérek neveket! Thx!
2 gépem is van, 1 laptop 4g ram valamlyen proci meg egy ati5650es kártyával (ez gynegébb a normal vgnal), meg asztali szinten 4g 5850es ramma, minden2 szépen fut, remélem erre gndoltál..jah és win7 mind2n
Haller!
Megvettem én is kipróbálom az enforcer oldat, kit keressek?
Megvettem én is kipróbálom az enforcer oldat, kit keressek?
1500Ft 20 óra? Ez egyre rosszabb. Ha már fizetõs, akkor csak havidíjas.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Cracked serverre várhatsz ugyanis nem lesz...
Engem is érdekel a játék de én soha nem fogok havi feltöltõs gamet venni majd ha lessz cracked server !
50 óra nem kevés, ráadásul a szociális negyedben "ingyen" ténykedhetsz, havi 20 óra pedig kb 1500 HUF ami elég egy jómunkásembernek, a duplája pedig egy HC-nak (jó biztos senkinek sem elég 😄). Csak azért nem ruháztam még be, mert Win7-el még nem tökéletes.
GW-t megvettem anno, nem rossz, de az nem MMO, a többit amit írtál nem ismerem de a Silk rõl halottam, ami ugye ingyenes hogy mik mennek. Persze nem vagy 100%osan rákényszerítve, farmolhatsz 1 hónapot 1 olyan sapiért, amit a pista02 megvesz pár dodóért.
attol fugg ki mennyire kocka. Valoszinu 50 orat soha nem is jatszanek le vele, igy az en szempontombol teljesen jo ez a konstrukcio.
de hat kinek mi 😊
de hat kinek mi 😊
szerintem
Én pár hónappal késõbb vettem, akkor már volt ingyen hónap. De szerintem elején is volt nem?
wownál is ugyan ez volt.... amikor még csak a sima wow volt, asszem haverommal 13 ért vettük (legalábbis õ vette) nem 100 hogy ennyiért, de ha jól emlékszem ennyi volt... az is elég nagy vicc volt, uh. a wow nem túl jó példa 😄
Mellesleg régóta nem veszek semmit látatlanban, amíg ki nem próbáltam elõtte.
Nekem is sok az e 10k 50óráért aztán még havidíj. Kicsit pofátlanságnak tartom, hogy ha megveszed 10kért, akkor nem egy hónapot kapsz ingyen, mint a wownál, hanem 50 óra... mennyi az... 6-7 nap? Ne vicceljünk már. Így tökre nem éri meg.
Ízlések és pofonok...Nekem pl. GW egyáltalán nem jön be, viszont APB-ben látok némi fantáziát. Lehet azért i mert már elegem van a fantasy világokból...És nem 9990 a játék, jó helyrõl kell venni. Havi 4500 picit soknak találom, de majd utánanézek hogy pontosan mennyi.
az, h egy ilyen shooter game ért kipengess 1x 9990 -et utána meg még hónaponta 4500 -at azt én erõsen túlzásnak tartom....
ingyenes mmo-knál nem vagy rákényszerítva a fizetésre.... Allodsonline, Guild Wars -ért is csak 1x kell fizetni, MU online se fizetõs, Chaos wars se fizetõs, Dekaron sem...
Sajnálom, ha tõlem kell megtudnod, de az MMO-kért fizetni kell óra vagy havidíjat (inyenes mmo-knál is rá vagy kényszerítve). Ebben benne foglaltatik hogy fenntartanak neked szervert és fejlesztik folyamatosan a játékot amíg van iránta érdeklõdés. A karaktered testreszabása pedig tudtommal nem tartozik a játékidõdbe, úgy ahogy a kereskedés sem. Csak az ún. Action districtnél megy az "idõ". Ha rosszul tudom jöhetnek a kövek
eleve órákat lehet elcseszni a karakterbeállítással 😄
50 óra utána vegyél hozzá gametime ot, mekkora ökörség.... én csak kipróbálni szerettem volna, de látom itt a dolgokat, h win7 -en nem jó meg, h 50 óra utána fizess.... mekkora gusztustalanság már -.-
Win 7 nem jó a játék, mert valami hibás vele, de majd adnak ki egy javítást ami orvosolja.
Nem, mert megváltoztatnám az e-mail címet (ha meg lehet) meg a jelszót hozzá...Én is vettem már használt accot és nem volt semmi gondom vele. Csak okosan kell csinálni.
es te jatszanal a [email protected] accounttal? amit barmikor recallolhat?
Gondolom oda adná az accát is hozzá mert így nem ér semmit...
Jó napot.
Leszedtem a majdnem 8gb updatet aztan elinditom es nem tok uj gamet kezdeni.
Hogy lehet itt jatszani?
Segítsetek pls.
Leszedtem a majdnem 8gb updatet aztan elinditom es nem tok uj gamet kezdeni.
Hogy lehet itt jatszani?
Segítsetek pls.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Csütörtökön megvettem a játékod, de nekem nem nagyon jön be, ezért eladom 5000 Ft ért akit érdekel az írjon a [email protected] címre.
Intel core 2 Duo 3Ghz, 4Gb memória, 32 bites win 7, és 9800 gt videókártya.
Én is megvettem a játékot, de nekem 20 órát adott a cd kulcs...
Egyébként elég érdekes a játék...Windows 7-en tolom, szerintem normál gépem van igaz nem erõmû, de néha nagyon nagyon szaggatt. De lehet hogy lagos is a server...
Egyébként elég érdekes a játék...Windows 7-en tolom, szerintem normál gépem van igaz nem erõmû, de néha nagyon nagyon szaggatt. De lehet hogy lagos is a server...
ha lejar az 50 ora (ACTION DISTRICT BELEPO) attol te meg nyugodtan bemehetsz de csetelesen, a karaktered basztatasan meg autovasarlason kivul semmit nem tudsz csinalni (meg kiprobalni se.)
Hali!
Dobtam ingame mailt, nevem "Fánkzabáló" =)
Ma airsoftozni megyek, csak éjfél után leszek online elõre láthatóan
Dobtam ingame mailt, nevem "Fánkzabáló" =)
Ma airsoftozni megyek, csak éjfél után leszek online elõre láthatóan