All Points Bulletin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Nem lenne rossz játék, de zavar a rengeteg ntec meg a meglehetõsen primitív hitbox. A már már szándékosan rosszindulatú küldetésrendszerrõl már nem is beszélve. 😄

Amúgy Vesgar néven engem is megtalálhattok EU1 Criminal oldalon.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

byzhouse
mi is ezt csináltuk 3-4en vicces volt 😄 csak te szokásosan máshol verted magad...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

redmonk
Na most milyen? Így már olvasható mindenhol?

Még az aláírásra meg itt textarea rész felett, hogy Bejelentkezve:xy rákérdezek, hogy hogyan tudom megcsinálni.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

nandorb
Lehetne csinalni pl. Financial-en egy idopontba talit rendezni vhol de ugy hogy mindenki hoz magaval 1kamiont es 1 forgalmas utat leblokkolni, pl. kb. 2-3hete volt ilyen nekem hogy nemtudtam elmenni kuldi kozben az ilyenek miatt mert 2 sor kamion blokkolta az utat.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

redmonk
ahol nem annyira látható a szöveg mikor felgördíted, nem?

redmonk
Mi 7-en (Lost Mates) szoktunk fent lenni.

byzhouse
amúgy jó lenne összekaparni a magyarokat EU1-en(criminal) nálam úgy 6-9 ember szokott online lenni,de szerintem ennél sokkal többen vagyunk

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

byzhouse
így is kiég a szemem hajnali fél 2kor

redmonk
Na kicsit sötétebbre vettem. Kicsit konkrétabb ötlet? Fehérnél jobban láthatóbb nincs. Esetleg a háttér még sötétebbre és akkor jó lesz?

nandorb
Betu szinet allisd at vmi. jobban lathatobbra.

redmonk
Aha értem. Amikor felgördíted a kommenteket kicsit olyan. Megpróbálom majd úgy hogy ezt az üveg szerû vmit kicsit sötétebbre állítom.

Fpocok
Vastagabban jobb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Néhány helyen egy kicsit hunyorítanom kell, hogy lássam, mert a háttér miatt... a fehér betû.
Talán jobb lenne, ha ez a csetes felület nem lenne átlátszó, hanem ilyen szürke. Persze úgy csinálod, ahogy akarod, végülis jó így is.

redmonk
Legyen nagyobb? Más színû?
Olyan hû de sokat nem tudok a kódolásról de ezeket megtudom csinálni.

Update: Vastagabbra állítva jobb?

Fpocok
Tetszik. Bár kicsit nehezen olvasható az írás, de sebaj.

redmonk
Ezennel frissült is a topik kinézete. Nagyon nagy köszönet érte repa69 és pixxel usereknek akik erre áldozták idejüket és energiájukat! Remélem sokatoknak tetszik.

redmonk
Hell Yeah. Hogyne lenne. Ne hogy azt hidd elfelejtettem miként toltuk mikor még APB az APB volt.

Nem sok dolog lenne ez ami van ha értenék egy picivel többet ilyenekhez. Épp a topik kinézetét próbálom összehozni.

tutituti
Na valszeg visszatérek Apb berkeibe.
Redmonk van még hely egy õsbétás számára?
Bár látom van dolgod enélkül is.Megy a fórumon a szokásos egymás gyilkolása.
Nem ismerik a dolgokat😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Küldetés oldalon amit criminaloknál javítani kellene, hogy adjon új órát új küldetésrésznél, mert elõfordul, hogy az elõzõ óra marad bent, és mondjuk 2 perc alatt nem lehet megölni 10x az enforcer vipet. Bugos még pl. a nitró, mert csak az autó tulaja tudja használni.

Én a segítségeteket kérném, hogy ti is jelentsétek official forumon és mailben az általunk észlelt glitch-eket/javaslatokat! Mivel béta van ez a dolgunk, mint playereknek. (Hogy headstart után már élvezhetõbb legyen a game)

- A District szervereken threat level alapján lehessen tartózkodni! Bronze/Silver/Gold district-ek legyenek, kiküszöbölve az unfair game-eket. (Szerintünk ez a legfontosabb, nem mindenki egybõl jó játékos és, nem fejlödünk ha bronze vagy arany embereket tesznek, silver emberek mellé. Egyik túl erös másik valószínüleg meg nem kihivás)

Küldetések javítása:
1. Postaláda scan-nelés és bomba hatástalanítás. (A postaláda ghost playerek által ne lehessen mozdítható, vagy egyáltalán ne lehessen elmozdítani, mivel ghost playerek csak annyit csinálnak hogy lökdösik kocsival a postaládát és esélyeid 0-ra degradálódnak)
2. Drop-off mission-ben ghost player ha rááll a pontra egy teherautóval és benne marad akkor nem lehet vele semmit csinálni, a teher autó megmozdíthatatlan (instant vereség, lehet megoldhatatlan probléma, de postoltuk)

Ezek enforcer oldali tapasztalatok. Please használjátok az official forumot. Köszi. További jó vadászatot mindenkinek.

Ingame: Aarch
redmonk
majd ki lesz törölve...gondoltam megemlítem, hogy mindenki tudja lássa

Panzeradler
Remélem nem, mert baromi zavaró.
redmonk
remélem csak viccnek mondod ezt

nandorb
Azert nemkell kurwa nagy betukkel irni.

redmonk
Talán egy Optinos-Repair segíthet.

byzhouse
néha olyan gondom jelentkezik,hogy amikor lerakom tálcára a játékot akkor lefagy és nem lehet visszatenni. megoldás?

redmonk
Semmi Extra.

Megjelent a 11.6os AMD/ATI driver, bár elméletileg nem tartalmaz APB-re vonatkozó optimalizációt, de aki gondolja, tehet egy próbát.

redmonk
Nincs kint még a linkje. Friss bannerbe majd meglesz dee biztos nem a fõ oldal lesz az. Ha annyira híres az oldala akkor meg akiket érdekel, elvileg/állítása szerint mér rég ismerik. Aztán lehet menni panaszkodni, hogy nem raktam ki meg nem oda meg nem úgy. Nem érdekel. Ilyen embert nem fogok reklámozni/támogatni pláne nem a munkásságát. Szerintem jogosan érzem ezt.

Ezzel ez a téma be is fejezõdik. Minden továbbit azonnal törlök.

Hmm most le lettem oltva azzal, hogy el tudtad olvasni a nevemet, meg a címemet, majd le tudtad írni? <#idiota> Mivel nem tudsz mibe belekötni rajtam, ezért az az indokod, hogy "csitt van". Hát fenomenális vagy, gratulálok, kész, ki lettem nyírva két szóval. Legalábbis szerinted... Ja, amúgy meg idézném szavaidat: "Nekem nem kell angyalkának lennem, nem miattam mennek a weboldalra, nem rólam szól." Hát az tény, hogy nem vagy angyalka, meg ahogy nézem nem is leszel, de ha nem miattad mennek a weboldaladra, akkor egyáltalán mit keresel itt sg-n? Kint van a bannerben a linked, ez is hirdeti az oldalad. Azzal maximum elûzöd a látogatókat, ha nem bírsz normális hangnemben megnyilvánulni. Sok sikert az életben, részemrõl befejezve, gondolkozz el...

redmonk
Valóban ez lehet a mod mögött. Hát akkor nekem is ez lesz. Legalább nincs negatív elõnye.

byzhouse
Nem kérdeztük,hogy hányan nézik az oldalad és azt se kértük,hogy írd be Roland nevét facebookra. Ha nem tetszik valami itt akkor el lehet menni.<#wave>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

redmonk
1. A tied jó ideje fut és nem csak APB-rõl szól tehát tágabb az érdeklõdöek köre. 2. Ez egy új oldal ami nagyon is friss és csak és kizárólag APB-rõl szól. 3. Ha ennyien olvassák akkor miért van hirdetgetésre szükséged? Ellentmondásos amiket beszélsz. 4. A 16 éves duma kicsit "orrfennhordásos".GÁZ.

A munkásságról tudnánk vitatkozni. Úgy, hogy nem ismersz senkit sem ne oltogassad õket ilyen mondatokkal. Kicsit már sok vagy itt sokaknak.

Ha meg ennyire elfoglalt vagy akkor valahol máshol intézd az oldal hirdetését.

Three Point Sling lesz nekem a 3.ban szerintem. Úgy lenne életszerû, ha gyorsabban váltana elsõdleges és másodlagos között ezzel. Lényegében ez egy öv, amivel a fegyvert magára tudja csatolni az ember, és nem kell táskában hordania, így gyorsabban elõránthatja. Linkelek két videót és abból látszani fog, hogy mi ez. link1, link2 Szóval, ha ez nem arra való, hogy gyorsabban váltsunk elsõdleges és másodlagos fegyver közt, akkor nagyon el van cseszve, szóval úgy gondolom, erre való és ez lesz a 3. slotban. <#vigyor>

Köszi, az én oldalaim havi 30 ezer ember nézi. Én mikor 16 éves voltam, akkor sem tettem ki hülyeséget, már akkor égett volna a pofám ha valamit elcseszek, de a minimum az lett volna, hogy kijavítom. Bocs de lila gõzötök nincs róla, mi a munkásság.

Nekem nem kell angyalkának lennem, nem miattam mennek a weboldalra, nem rólam szól.

Mára ennyit tudtam rátok áldozni az idõmbõl, további jó kontárkodást.

Roland neked csitt van a József Attila 14-ben.

Wizard

redmonk
Hát nekem vagy ez vagy pedig az extended magazine lesz a 3. slotban. Ha gyorsabban vált a fegyverek között akkor elõbbi.

redmonk
Lényeg az utolsó mondatban van.

Annyit hozzá tennék, hogy mindezek után szerinted ki nézi meg a TE oldalad amikor tudják, hogy milyen a készítõje?! Kicsit gondolkozz el ezen.

Alapból gondolom az automatánál levõ fegyvercserére vonatkozik, de szerintem kellene, hogy gyorsabban váltsunk elsõdleges és másodlagos fegyver közt vele, engem is érdekelne, hogy utóbbit tudja-e ez a cucc, mert gondolkozom rajta, hogy veszek ilyen modifit.

redmonk
Ezt nem írtam az oldalra de mint mondtam minden javítva lesz. Azt se tudod ki írta, hogy és hol tanulta az angolt ha egyáltalán tanulta. Legalább próbálkozik és több szüksége lehet segítségre mint fikázásra. Ebben én is tudok majd segíteni neki és minden normális ember.

redmonk
Öreg. Pont azért mert nem tizenéves vagy.

Nem lettem semmivel több ember, hogy bevettek viszont nem ócsárolok senkit semmilyen formában, pláne nem a munkásságát. Mellesleg vettem észre én is hibákat és javítva lesznek. Attól, hogy ezt meg azt elértél nem kell nagyképüsködni, normális hangnemben is el lehet mondani mi bánt mi nem.

Mellesleg aki ezzel játszik szerintem tisztában van az alap dolgokkal. Valamint ha komolyabban érdekli a game akkor nem csak eme oldalakat figyeli. Mindenki követhet el hibát. Nálad is bele tudnék kötni sok mindenbe, de ha meg is tenném akkor olyan formában, hogy felhívnám rá a figyelmed.

Ha meg ennyire reklámozni akarod az oldalad mert kell a zsé vagy ilyesmi akkor inkább mond azt vagy próbálj fûzni másokat máshol. APB Hungary egyszer hirdette meg, hogy elindult az oldal kaptam egy üzit, hogy ki tudnám-e rakni banner alá és ennyi. Ez a normális módja.

Jó lenne, ha visszavennél az arcodból, meg lett mondva, hogy nem vagyunk rá kíváncsiak, hogy kit hogy ócsárolsz, ugyan így a másik félnek is, viszont õ értett a szóból érdekes módon. Ezt a kitesztek valami baromságot dolgot meg úgy írtad, mintha redmonk postja lenne hibás és õ nem javította volna. Kicsit gondolkozni kéne... Burkoltan tovább ócsároltad a másik oldalt, aztán meg gyorsan belekötöttél valamibe mikor ismét figyelmeztettek, nem redmonk hibája, hogy egyik postban fordítási hiba van. Lényeg a lényeg, fejezd be ezt a kötekedést, az oldaladra kíváncsiak vagyunk, de erre nem...<#nezze>

redmonk
Ez ugye azt jelenti, hogy gyorsabban tudok váltani Primary és Secondary fegyver között. Decreases weapon equip time.
Mert arra is lehetne érteni, hogy mikor automatából cserélsz fegyvert hamar berakja meg minden.

Engem te ne öregezzél, mert nem egy tizenéves kissrác vagyok. Én megértem, hogy örülsz mint majom a farkának, mert bevettek a staffbe, de attól még leírtok egy baromságot, amit szegény játékosok elhisznek nektek és még csak ki sem javítjátok, de kicenzúrázod a kommentem. Grat.

Wizard

redmonk
Komoly oldal, van benne potenciál ki lesz rakva szerintem.

redmonk
Öreg. Fejezd már be ezt a cinizmussal álcázott ócsárolást. Azt hiszed nem veszi észre az akinek szánod? Most kössek bele én meg abba, hogy a hivatkozás nem oda visz mint amit címnek adtál?! Kint lesz a te oldalad is meg mindenkié ami hasznos.

byzhouse
persze,hogy waterfrontos embereket húztam financial helyett

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

A felsõ azt jelenti lényegében, hogy jobban szór a fegyver, az alsó pedig azt mutatja, hogy ha folyamatosan lõsz, akkor maximum mennyire ugrik szét a célkereszt. (nem mondom 100%-ra, hogy így van, én erre jutottam, neten kerestem utána pár napja, abból az jött le, hogy ezt jelentik)

byzhouse
basszus. ntecrõl átakartam térni smg-re de Michael Simeon kell lvl85-ös smg-hez :|

redmonk
Ezek mik? Eléggé jó angolom van de nem vágom itt mit jelent a vastagon szedett.

Increases accuracy bloom and shotgun spread
Increases maximum reticule bloom

Itt nézd meg 2es hsz-ben, amúgy mindenki kell hozzá a Blood Rosesbõl, õ a nagyfõnök.