2245
APB
-
DRPCDoki #1459 Social Districten egyik épületben van 2 NPC, abból az épületből kifelé jövet jobb kéz felé menj el, aztán menj fel a lépcsőn és menj be jobb kéz felé az épületbe és ott menj egy lila színű, pólót ábrázoló terminálhoz, majd nyomd le az "F" billentyűt. Jobb oldalt tudsz kiválasztani 2 kollekciót bal oldalt pedig tudod állítgatni, hogy milyen ruhák legyenek az adott kollekcióban. Kollekciók közt bármely districten válthatsz mailboxnál, npcknél vagy lőszertöltőknél. -
Namees #1458 köszönöm -
#1457 jó premiumosoknak... -
DRPCDoki #1456 Te tettél ki egy tárgyat eladásra és azt akarod leszedni, vagy egy aukción levő tárgyra ajánlottál egy bizonyos összeget és azt akarod eltávolítani, hogy visszakapd érte a pénzed? Előbbi esetén my auctionsnál kiválasztod az adott tárgyat és a cancel gombra kattintasz. Ha nem enegedi leszedni, akkor már ajánlottak érte pénzt (bideltek rá), ez esetben nem is tudod már leszedni aukcióról. Utóbbi esetén nem tudod visszaszerezni a pénzed, csak akkor, ha rádlicitálnak. Ilyenkor kapsz erről egy mailt és csatolmányként a pénzed. -
Namees #1455 Hogy tudom levenni az aukciómat egy tárgyról? -
#1454 lehet ötleteket meríteni :)
-
Namees #1453 Van aktív magyar criminal klán EU1-en? -
Fallingstar #1452 Igen, COPS klán van EU1 enforceren, csak nekem rengeteg dolgom van és nem érek rá játszani, de az officerek aktívak, most is vannak online. Itt van fórum ahova tudsz írni felvétellel kapcs vagy a chatboxba, de játékban most Legpuska van fennt online officer. -
Fallingstar #1451 Itt van magyar a bepillantás -
#1450 pénzmosóhoz el kell vinni.(Money Laundry vagy mi) -
Namees #1449 Mikor kapom meg a pénzt a lopott holmikért amiket leadtam? -
#1448 ts3: teamspeak.hu -
#1447 mi azt szoktuk csinálni hogy ha csalnak akkor elhúzunk onnan és telepakolunk 1-2 furgont, amíg tart a küldetés, utána meg leadjuk :) -
Redmarlboro #1446 lol..
criminal vagyok (meg hülye is, hogy ezt az elöbb nem írtam) -
Redmarlboro #1445 lvl 148, silver lvl 6 KOMOLY klánt keres!
a mostani klánom tele lett invitálgatva angolul nem beszélő tagokkal és lehetetlen velük így csapatban játszani.
kérlek titeket, olyan emberek írjanak rám ingame, akik nem retardáltak. (sajnálom, hogy ezt a kifejezést kellett használnom, de sanos álltalában a magyar színvonal nagyon alacson értelmileg)
mikrofonom one és nagyon aktív vagyok. Viledj, EU1 -
#1444 nem,hogy követted volna a példám... 2. mission után leléptél volna. :D -
#1443 Baszak meg a jatekot, speedhack+aimbot az megy itt. Egesz nap 1mecs siman noobok ellen nyert utana jon 1 premiumos bagazs es szarra lo mert megteheti a premium es az aimbotja mellett. -
Namees #1442 Sziasztok
Hogyan tudok ruhát váltani? :D -
Rane19 #1441
Kb Így állnak hozzá az APB s arcok az e-mailjeinkhez.... :D -
#1440 igen, délelőtt még alszanak a csalók :D -
#1439 a 4 gb ramosoknak "erről bővebben itt " mit írnak nagyjából? sry hogy faszláma vok és nem tudok englisül :D -
#1438 Érdekes, hogy reggel meg így megy
-
#1437 A 70+ dolog azt jelenti, hogy ők másabb küldiket kapnak mint alattuk lévől elvileg normális matchmaking mellett.
Ami engem padlóra vág bakker, hogy így kimerik tenni, hogy rengeteg új ruha...20-30szor több ruha volt anno benne, gondolom azokból most tesznek vissza amiket kivettek. Ez szánalmas. Sok farok meg örül neki mert nem tudja mi volt anno. -
#1436 hacker =/= cheater -
#1435 Hackerekkel kezdhetnének valamit, ma sikerült reportolnom egy AIM-os srácot. Sniperral 4 Headshot egy autóból szálltunk ki 4-en -,-"
Ezt nem is 1x megcsinálta... -
Fallingstar #1434 1.5.2 bepillantás -
DRPCDoki #1433 Legutóbb Csokifasz nevű magyar enforcer klánt láttam ott viccen kívül, de csak egyik emberükkel találkoztam, szal nem tom aktívak-e, hanyan vannak stb, de van pár klán még amúgy, csak ritkán találkozok velük, nem tudom a nevüket és ide nemigen járnak. -
#1432 criminal oldalon van csak klán :P -
Liddy #1431 Én az Eu1 szerveren keresek magyar Enforcer klánt, mert a haverok visszamentek nyomorogni a WoW-ba. :D
Ha jól tudom a COPS klán EU1-es. Olyan klánt keresnék ahol elég aktívak a tagok. Ha tudtok ilyeneket akkor egy-két tag neve is elég.
Köszi elöre is.
Ingame név: Aarch -
#1430 Nemtudni, nemvoltam akkor mar fent, de aze 1korul felneztem akkor nemvolt annyira laggos.. -
#1429 Este volt update? -
#1428 legutóbbi -
#1427 The last server update at 1:00pm PST today (21:00 UK time) resolved a large percentage of server side lag spikes. There are still a few isolated spikes remaining, and the team is working to address those as well over the next several patches. We will continue to monitor, and will report if the issue returns, or can be considered resolved.
UTOLSÓ? -
#1426 -
#1425 Állat ez az APB Soundtrack szám
-
#1424 mik vannak -
#1423 Jaja a sablonszöveg az megy, kivi vagyok tényleges lépések is születnek-e...
#1418 - Höhö az a vicc h ma fent voltam kicsit funolni. És velem ugyan ez történt xD Ez kegyetlen... befejeztem jó ideig ezt a játékot. Mert ez így szar. Holnap úgy is kezdődik a lan jó éjt hello -
#1422 Üzenetem fejlesztőknek:
"Seriously guys, me and my friends friends (which means about 20-25 players) are so disappointed. I'm telling ya why. We played this game by RTW, we know there was also loads of hackers or cheaters, no problem we think about them they are n00bs that's why they using cheats. But the thing is we are playing this game and always seeing advertisement about new cars and a lot of overpowered weapons for premium account. This is good but also unfair. Our opinion is if you use those energy for anticheat for fixing bugs, fix the respawn system (because with this one cannot play the game I heard this problem on district channel as well) and fixing the details of the weapons, then the game will be awesome. I know what am talking about I played this game so many times. This game now, looks like Sims instead GTA. I dont wanna play the first one."
Válasz:
"Thank you for contacting the APB Reloaded Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.
Your comments have been forwarded to the appropriate team member for review. At GamersFirst, we continually strive to improve the quality and level of service we provide our customers. I apologize if you have not had a positive experience playing our game. Please let us know if you have any other comments or suggestions.
Thank you for playing!" -
#1421 Matchmaking Rendszer - Nice ONE!
-
DRPCDoki #1420 Jobb nem vót' aukción. Amúgy meg nem szar.