All Points Bulletin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Vesgar néven engem is megtalálhattok EU1 Criminal oldalon.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Még az aláírásra meg itt textarea rész felett, hogy Bejelentkezve:xy rákérdezek, hogy hogyan tudom megcsinálni.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Talán jobb lenne, ha ez a csetes felület nem lenne átlátszó, hanem ilyen szürke. Persze úgy csinálod, ahogy akarod, végülis jó így is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Olyan hû de sokat nem tudok a kódolásról de ezeket megtudom csinálni.
Update: Vastagabbra állítva jobb?
Nem sok dolog lenne ez ami van ha értenék egy picivel többet ilyenekhez. Épp a topik kinézetét próbálom összehozni.
Redmonk van még hely egy õsbétás számára?
Bár látom van dolgod enélkül is.Megy a fórumon a szokásos egymás gyilkolása.
Nem ismerik a dolgokat😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
- A District szervereken threat level alapján lehessen tartózkodni! Bronze/Silver/Gold district-ek legyenek, kiküszöbölve az unfair game-eket. (Szerintünk ez a legfontosabb, nem mindenki egybõl jó játékos és, nem fejlödünk ha bronze vagy arany embereket tesznek, silver emberek mellé. Egyik túl erös másik valószínüleg meg nem kihivás)
Küldetések javítása:
1. Postaláda scan-nelés és bomba hatástalanítás. (A postaláda ghost playerek által ne lehessen mozdítható, vagy egyáltalán ne lehessen elmozdítani, mivel ghost playerek csak annyit csinálnak hogy lökdösik kocsival a postaládát és esélyeid 0-ra degradálódnak)
2. Drop-off mission-ben ghost player ha rááll a pontra egy teherautóval és benne marad akkor nem lehet vele semmit csinálni, a teher autó megmozdíthatatlan (instant vereség, lehet megoldhatatlan probléma, de postoltuk)
Ezek enforcer oldali tapasztalatok. Please használjátok az official forumot. Köszi. További jó vadászatot mindenkinek.
Ingame: Aarch
Ezzel ez a téma be is fejezõdik. Minden továbbit azonnal törlök.
A munkásságról tudnánk vitatkozni. Úgy, hogy nem ismersz senkit sem ne oltogassad õket ilyen mondatokkal. Kicsit már sok vagy itt sokaknak.
Ha meg ennyire elfoglalt vagy akkor valahol máshol intézd az oldal hirdetését.
Nekem nem kell angyalkának lennem, nem miattam mennek a weboldalra, nem rólam szól.
Mára ennyit tudtam rátok áldozni az idõmbõl, további jó kontárkodást.
Roland neked csitt van a József Attila 14-ben.
Wizard
Annyit hozzá tennék, hogy mindezek után szerinted ki nézi meg a TE oldalad amikor tudják, hogy milyen a készítõje?! Kicsit gondolkozz el ezen.
Nem lettem semmivel több ember, hogy bevettek viszont nem ócsárolok senkit semmilyen formában, pláne nem a munkásságát. Mellesleg vettem észre én is hibákat és javítva lesznek. Attól, hogy ezt meg azt elértél nem kell nagyképüsködni, normális hangnemben is el lehet mondani mi bánt mi nem.
Mellesleg aki ezzel játszik szerintem tisztában van az alap dolgokkal. Valamint ha komolyabban érdekli a game akkor nem csak eme oldalakat figyeli. Mindenki követhet el hibát. Nálad is bele tudnék kötni sok mindenbe, de ha meg is tenném akkor olyan formában, hogy felhívnám rá a figyelmed.
Ha meg ennyire reklámozni akarod az oldalad mert kell a zsé vagy ilyesmi akkor inkább mond azt vagy próbálj fûzni másokat máshol. APB Hungary egyszer hirdette meg, hogy elindult az oldal kaptam egy üzit, hogy ki tudnám-e rakni banner alá és ennyi. Ez a normális módja.
Mert arra is lehetne érteni, hogy mikor automatából cserélsz fegyvert hamar berakja meg minden.
Wizard
Increases accuracy bloom and shotgun spread
Increases maximum reticule bloom