2245
APB
-
#1419 mi az a retek cipő? :D -
DRPCDoki #1418 Tegnap kitettem aukcióra az előző kocsimat eladásra, amit korábban szintén ott vettem, aztán este később azt vettem észre, hogy se ott, se a mailboxban, se se a lockerben nincs meg. Vagy én vagyok hülye meg figyelmetlen, vagy már az aukciót is hackelik, amin a speedhack, aimbot, wallhack és társaik után már meg se lepődnék. Ma már délután 2kor is élvezzük a hackerek társaságát, elképzelhető, hogy nem csak az ellennél van belőlük, mert kaptam egy gold 2es 55ös srácot alap starral, ami elég érdekes...Aztán nem tudtam, hogy tudok repülni, de kiderült, hogy még is. Gondolom lagg miatt van, vagy esetleg a hackerek már sith lovagokat megszégyenítőn fel tudnak emelni és folytogatni :D Frapssal vettem a videót aztán gyorsan betömörítettem virtualdubbal, azért a szar minőség. Kicsit későn kezdtem el a felvételt, mert nem gondoltam, hogy a világ tetején leszek vele a végén, mert hogy a zeppelin magasságában repültem folyamatosan felfelé, ameddig le nem lőtt az enemy, amit ilyen távolságból egyébként szerintetek hogy tudott egyáltalán külső segédprogram nélkül megtenni??
Itt egy videó róla (~8-9MB): http://www.4shared.com/video/AiXq7w-K/I_Belive_I_Can_Fly.html
Lentebb pedig egy kép:
-
#1417 Elegge volt 1idore ebbol a mocsokbol 1 a lagg, a sok buzi speedhackestol masik meg a sok aimbotos glitchelos faszf, vagy megoldjak 1heten belul vagy egy rakat szar lesz az egesz... -
#1416 új cuccok= pénzért vehetsz cuccot! amúgy ideje lefokozni magunkat bronzra és ölhetjük a lowokat :D -
#1415 !HMM! -
Lorgaborka #1414 hát ez az ezt én se értem lehet képtelenek megtanulni normálisan játszani egy játékkal vagy nem tudom... vagy csak spontán gyorsan akarnak fejlődni.... -
engem is felbasznak, főleg hogy alap járaton is idegbeteg vagyok :O
csak azt nem értem, hogy csalással hogy nem unalmas nekik játszani -.- -
Lorgaborka #1412 jaja alap dolog -
#1411 sziréna a legfontosabb -
Lorgaborka #1410 az a baj ezekkel hogy ezt is tuti ki fogják majd tudni játszani valahogy csak én azt nem értem mi a szar értelme van csalni.... így más játékosoknak meg kb tök élvezhetetlen a játék... engem néha nagyon feltudnak idegesíteni a wh-s aim-os meg társaik... :) -
#1409 mikorhogy...7végén akkor is necces :(
elvileg valami anticheat készülék de személy szerint túl sok sikert nem fűzök hozzá... -
Lorgaborka #1408 nagyon szépen köszönöm a gyors választ.... remélem majd kiszűrik valahogy a sok csítert is.... de mondjuk este jó vele nyomulni mert akkor kevés csalo van úgy vettem észre... :) :) -
#1407 1. A criminalok most már nem tudnak szirénát rakni a Dolton Broadwingre
2. Szerver biztonsági frissítés
Ennyit tartalmazott -
Lorgaborka #1406 nem tudja valaki esetleg hogy mit tartalmaz az új update vagy hogy hol tudom megnézni??? előre is köszönöm :D :) -
#1405 a sok hülye.. -
#1404 Na azt hiszem köv. hónap elsejéig befejeztem. -
#1403 Weekly Hacker - megszámoltam 643 karakter ami azt jelenti hogy 6 szerver tele lehetne velük. -
#1402 Ja nekem is dupla magos a drága. Mondjuk amíg beta a játék nem nagy gond. Anyázni max akkor fogok (fognak) ha véglegesben is benne marad. De ahogy te is írtad ezen változtatnak. -
DRPCDoki #1401 Az útitervben benne van, hogy tesznek bele sli támogatást, bár ott cf-et nem írnak, de gondolom azt is beleteszik. Nekem is ilyen gondom van, csak eddig nem foglalkoztam azzal, hogyan javíthatnám, de ezt a módszert kipróbálom. Sapphire Radeon 4850X2 2GB vga-mon is csinálja, ami ugye crossfirenek minősül, mivel dupla gpu-s kari. -
#1400 lol -
#1399 Köszi de már megvan a problémára a megoldás. Fórumon böngésztem. Kiderült, hogy a játék nem támogatja az SLI/crossfire-t. A megoldás. az APB exe-t át kell nevezni Crysis exe-re és működik:) Remélem a végleges játékban kijavítják ezt a hibát. -
#1398 frissítsd le a videokártya driverjét -
#1397 Sziasztok!
Van esetleg ötletetek, hogy az mitől lehet, hogy a játékban random szerűen egyes karaktereknek hiányzik bizonyos testrésze? Úgy értem, hogy találkozom olyan játékosokkal akiknek mondjuk csak a feje látszik vagy csak az alsó teste. Biztos, hogy valami grafikai bug, de esetleg nem volt valamelyikteknek ilyen jellegű problémája? Előre is köszi a segítséget! -
ricsa008 #1396 én regeltem feltelepült de nem indul rányomok a startra de semmi -
#1395 WUT? Neeem, APB az tiszta...ott nincsen még hasonló sem. RTW-hez képest 2000%-ot fejlődött, nem tudom miért és honnan veszed ezeket a megállapításokat ;] -
Rane19 #1394 Mintha az APB -t látnám :D -
#1393 LMFAO -
Rane19 #1392 http://www.youtube.com/watch?v=YbxRp6Dg_VQ&feature=topvideos_entertainment -
Lorgaborka #1391 nekem nagyon adja a játék Hanek néven vagyok fent EU1 szerveren Criminal oldalon ha esetleg mert miért ne.... csak azt megoldhatnák hogy ne csak adott helyeken lessen rajzolni hanem szerte a városba... :) -
#1390 maradjunk bronz lvl1-en és ölhetjük a lowokat :D -
#1389 A legnagyobb baj a játékkal pont a készítők logikátlansága miatt van. Vegyül például a ThreatLevel dolgot.
Mely ebben a játékban azt jelentené, hogy a te "veszedelmességi szinted". Na most a készítők nagy pofával mondták, miután megvették és kirakták béta állapotúra a gamet, hogy igen ilyet is csináltunk. Kár, hogy nem volt annyi eszük, hogy ne a Wins/Loses arányra állítsák be. Ugyanis hiába vagy te császár és hiába van iszonyat jó statod attól még a csapat többi tagja eltudja és olyankor általában el is szokta veszíteni a missziót. Minek okán neked szépen lecsökken a szinted. Ez lehet az oka a mi sokszori idegeskedésünknek is. Kifejteném, hogy miért gondolom ezt. Szóval vegyük a mi kis klánunkat. Én tisztában vagyok vele, hogy többen jobbak mint én amit statok is igazolnak, de mikor kapunk egy ellenfelet és megnézzük a tulajdonságait észrvesszük, hogy valszeg nincs közük egymáshoz és be vannak sorolva ilyen silverlevel1-5 például, ennek ellenére szétosztanak minket ahogy azt kell. Vagy csak közülök egy ember teszi ezt aki valójában Gold Max közeli lenne ha nem lenne így beállítva a Threat Level. A missziókban a csapatokat meg ugye pont ez alapján állítja össze a rendszer. Melynek szüleménye lehet eléggé sok esetben eléggé hihetetlen eredmény. Ezekben az esetekben okkal gondolunk arra, hogy csalók vannak stb. mikor csak tévedés is lehet ez az egész.
Szóval röviden amit mondani akarok:
A threat level szint meghatározására alapul vett győzelem/bukás rendszer miatt rossz egyes playerek besorolása hisz egy misszió nem csak egy emberen múlik, ennek oka, hogy adott playerre másképpen is tekintünk, csalónak ilyesminek nevezzük mikor lehet, hogy csak a fenti ok miatt van kisebb szintre besorolva. -
#1388 Amugy nekem semmi bajom nincs a csalokkal meg lelehet lonni. Mikor mar 2-en lovunk bele 1.5 tarat+ 2granatot tul el, 10sec alatt akkor az mar sok...
A masik mikrotranzakcios jatekkal kezdtem az online fps-t sosem fizzettem cucokkert. 1x volt olyan hogy kaptam premiumos fegyot de az olyan volt hogy 3golyo 200meteren belul halalos volt. 1pontos volt kevessebb vissza rugas es kellemessebb hangja volt mint a tobbi fegyonak. Aztan 1evre kessobb nyaron elepte a csalo vilag az egeszet vmi. publik csittel kb. 4honapig ment ez 2het utan mikor meglett a jobb net ott is hagytam elmentem bf2-zni. Amire ki akartam lyukadni hogy mivel meg beta es bugos + az anti cheat is bena ha mar annyi fizzetos csit van, akkor miert nem keresnek vmi. normalisabbat a fejlesztok vagy talan jobban meg birtak volna irni a kodjat a jateknak hogy ne legyen konnyu dolga a csalo programozo fejlesztoknek. Ami nagyon nagy vicc hogy az osszes EA-s jatekra van vmi. csalas. Nembeszelve arrol hogy nagyon rosszul van ez az egesz megoldva foleg a sok lagg miatt(olyan mintha ddos tamadassal tesztelnek+ban a szervereket) -
#1387 nekem 1440x900 és a többi fullba akkor szokott akadniD: -
#1386 3GB-m van XP-n nem akad, csak idegesit ha elmegy 1900memoria kozelbe a jatek kifagy. Kozben az XP par haterprogrammal+ TS3-al egyutt eszik 350mb-ot. Akkor is kene hogy legyen neki vmenyi eleg. -
#1385 Nem azért akad hanem mert kb 5-6 GB ram kell neki Max grafikába! 4GBal nekem is akadt a játék. de megoldottam :D Nézd meg feladatkezelőbe hogy eszi a ramot a játék ilyent még nem láttam [Fullba] :D -
A multkor beszeltem a bc2-rol hogy mekkora fassagokat raktak bele a jatekba a programozok onhibajabol.
Meg1:
Fogadni mernek kb. ugyanezt beleraktak a szerver oldalba az APB-nel is amekkora balfaszok.
Amugy a LAGG-okkal kene hogy baszonak vmit. 1 120-800-ig eredo latencyval megbaszanak vmit. mert sokszor lehetettlen a kocsit iranyitani mert magatol megy.... -
#1383 olyankor kell leszarni a feladatot, és valahol bohóckodni amíg véget nem ér :D -
#1382 kell :D kb mindenki idegbeteg volt a groupban. -
#1381 -
#1380 zsepi ?