All Points Bulletin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
Michael Simeonhoz ki kell?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Találtam egy weboldalt, sok hasznos dolgot írnak, ha gondolod, kiteheted a linkjét a bannerbe is akár. Én konkrétan hitbox témában keresgéltem, úgy találtam rá, a postok dátumából ítélve pár napja indulhatott.

redmonk
SG klánról annyit, hogy voltunk 16-20an aztán kb fele azaz nagyjából 8 embert lehetett fent látni. Ezáltal alakult a Lost Mates szépen fejlõgetünk, most úgy 90környékén van mindenki szinte. SG leaderség Horecnek van adva szóval tovább lehet vinni.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

byzhouse
mi meg mindig más szobában 😄 és ilyen lvl70-80 körüliek vagyunk mondjuk nem is játszunk sokat,mert mindenki idegbeteg lesz a játéktól.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Sziasztok!
Mi már egész jól össze verõdtünk haverokkal 8 fõvel robogunk, nem tudom az sg klánnal szövetség kötés lehetséges lenne e, olvastam róla hogy elméletileg lehetséges. Amúgy mi még mindig ts alján levõ APB szobában szoktunk lenni már egész jó cuccaink is vannak R100 közelében van mindenki van aki már át is lépte.

redmonk
Nálam az a gond, mondjuk az bennem, hogy ha van egy cheater ok elkönyvelem, hogy gyökér valójában. De mikor felba**za az agyam a saját csapattársam a lentebb leírt dolgokkal utána már képtelen vagyok koncentrálni és teljesítményt nyújtani. Inkább cheateljen az is csak valamit csináljon is küldi közben.

redmonk
Hát elfogadnám. Most telepítettem CS5-t de a rohadt en_us fájlt nem találok hozzá mert angolul kell nekem. Néhány alap dologgal tisztában vok meg úgy megy is de nem vagyok császár. Valamint érdeklõdöm közben az iránt is, hol/hogyan kell a topikot kicsit testreszabni. Szeretném ezt a középen végigfutó fehér sávot átlátszóra valami szegéllyel illetve majd egy zsír hátteret bal oldalon criminal fõkari jobb oldalon enforcer. Máris jobban mutatna. Illetve bannert szeretném valahogy úgy, hogy egy frisebb APB Reloaded szinte csak felirat háttér jobb felsõ sarok mint egy szalag átölelné a sarkot APB hungary linkjével, majd a banner alján végig valami gomb szerû linkek a MOBA, FB, Twitter, Official Blogra egyelõre.

nandorb
Ami, erdekes valahol azt olvastam hogy vihogtak ezek a csalok, hogy milyen fasza csitjuk van erre reakcio 2ora mulva i got banned. Csak meg mindig fullos sok csalo van, koztuk van egy magyar klanbol is: Abigel-nek hivjak a CRIM EU1-en. Nemtom mi a klan neve csak tudom hogy nagyon durvan tolja az AIMbotot. haverral N-tec-el elobb kezdtuk el lonni, erre engem 2golyoval leszed es a havert is kb. ugyanigy. Mindketten gugoltunk es 2oldalt voltunk neki.14/0 O irt ram hogy magyar vagyok-e az ilyennek mit szamit?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Redmonk he kell segíteni design munkákba az oldalhoz csak szólj mert szoktam PS ezni 😄
Tegnap este találtam egy jó kis csapatot 4v6 ba legyûrtük a zsarukat

redmonk
Megörülök. Minden áldott nap ez a 11am - 9pm-ig mintha a cheater/hacker és persze noob társaknak mintha be lenne állítva. Ez idõköz elõtt után iszonyat mennyivel jobbakat lehet játszani még akkor is ha vesztünk.

Dopti
EU 1-en van zsernyák klán? (mennénk ketten)

speed01
Hát ja, velem is volt ilyen! De van ezeknél rosszabb is sajnos.. xD
Gyerek 5x lelõtt majd megkérdeztem tõle hogy:"Mi a retkes picsáért lõsz le mindig?" Konkrét válasza volt erre:"Bocsi de rendõrnek néztelek." Ezek után megsem mertem tõle kérdezni hogy: 5x rendõrnek nézett-e.... szóval vannak eléggé gyepes emberkék 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

redmonk
Részemrõl még csak-csak valahogyan ezeket kiheverném, de aminek nincs köze a cheateléshez na attól eret tudnék vágni. Kezdõdik ott, hogy mikor random csapattársat kapok és õ nem tudja értelmezni a feladatot, aztán valahogy eljut a helyszínre ahol még kicsit körözget autóval (gondolom én nem tudja, hogy kell kiszálni) ha sikerül neki akkor mindent csinál csak nem segít az ellen leterítésében legrosszabb esetben le TK-z. Aztán vannak akik ezek mellett még taktikázni is tök hülyék példaként tegnap volt 3 csapattársam én csipával felmentem védeni tetõre olya 120-130m volt, és mit látok a többi 3 SMG/RIFLE ott áll mellettem mintha naplementét néznének a karakterrel. Na az ilyenek nálam amik kiba**ák a biztosítékot.

jogos...
...lenne, ha nem látnának át a falon és/vagy a mappon, radaron.
a gránáttal arcon dobásban is jártasak:p
(kb 20 percel ezelõtt 5ször dobott pofán a gyerek gránáttal zsinórba😊)
byzhouse
aimbot elbújhat a 2-3golyós halál mellet.

ohh...
a prémiumtól és az ilyenektõl nem kell beszXrni😊
nemigazán érezhetõ a külömbség.
az aimbot viszont egy fokkal veszélyesebb 😮
akinek win 7, 32bit op rendszer alatt kifagy/kékhalál/bezáródik a játék:

start menü-->
keresés a ''CMD''-re-->
ADMINKÉNT futtassa-->
írja be: ''bcdedit /set IncreaseUserVa 3072'' (kis és nagy betûk/szóköz/stb számít)
-->enter
-->gép restart

tudom senki sem kérdezte, de személy szerint sok hajszálat kitéptem, mire rátaláltam erre a kis trükkre 😊

egyúttal magyar crim-eket szeretnék toborozni EU 1-en.
akinek one kedve nyomulni írjon Viledj-re.(R81)
redmonk
Valaki nem tudna segíteni nekem illetve ezáltal a topiknak egyaránt abban, hogyan tudom átformálni mint HG a topikot? Háttérre meg ilyesmikre gondolok.

lol, nem tudom, öreg vagyok én már ehhez😄

Wizard

rájöttem mi a baj... 94-es vagyok és azt irja hogy fiatal vagyok a játékhoz... vhol meg lehet változtatni vagy újat kell regelnem? :S
úgy van. 😞
jelszót csak kisbetûvel írd

Wizard

hali. az a problémám, hogy amikor beakarok jelentkezni a játék elején akkor nem enged be :S pedig az email és a jelszó is jó.
Itt elég sok minden leírnak arról, hogy melyik cuccot ki unlockolja stb, van pár kép is és itt már hibátlan az npc-k unlockolási fája, Grayson Fell és Bonita Benjamin is a helyén van.

speed01
Meg ha soloba is mész idegen emberekkel, dolgozzál ki magadnak egy taktikát , gondolok ez alatt a ellenség megkerülésére és hátba támadására stb.ha tudod a jó cemper helyeket és jól taktikázol akkor jó játékos leszel 😊

speed01
Hát, én azt mondom hogy hiába van sok mindenkinek jó fegyója stb. mert hogy donétesek vagy is fizetéssel oldanak meg mindent. de az ilyenek mindig is noobok voltak, ritka az amelyik vesz cuccokat pénzbõl és az tudd is játszani! de az ilyenek miatt elég nagy a valószínûsége hogy közelrõl leszed még egy noob is. én azért kezdtem el cempelni a játékban! 😄
ha cempelsz a rohadt életbe nem szednek le! 😄

redmonk
Szerintem nyugodtan próbáld ki azonban 4GB memória nélkül nem ajánlom. Akkor szinte bizton számíthatsz lagg-ra.

redmonk
Azért tettem ki a linket, mert az oldal csak és kizárólag APB-vel foglalkozik. Valamint attól, hogy egy új oldalról beszélünk egyáltalán senkinek semmi joga szarnak nevezni és ócsárolni. MOBA is kifog kerülni, csak most épp egy komolyabb banner-n dolgozom és nem vagyok PS császár.

Az egymást kritizáló, ócsárló kommenteket töröltem.

És idõvel te is meg tudod azokat a cuccokat szerezni,amik nekik vannak?
Ahogy kiveszem a szavaidból akkor simán leszedhetõek azok az emberek is.
byzhouse
igen erõsebbek,de sok köztük a f**zláma, aki még ezekkel se tud ölni.

Grr1234
Sziasztok, régóta szemezek a játékkal, nem tudom, hogy letöltsem-e. Laggolni szokott? Vélemények?

Sziasztok
Érdekelne,hogy mennyire befolyásolja a játékot a Micro tranzakció?
Sokkal erõsebb egy olyan ember aki fizet érte,mint aki nem?
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat.
fasza ez a maszk, én napszemcsire gyúrok😊

Wizard

redmonk
Ez van ha szert tudsz tenni némi anyagra San Paroban:

Mi uraljuk a várost😊

Wizard

Jólvan kitesszük😊

Wizard

Fpocok
Az nem lesz, egyelõre... viszont a kövi LOL videó sokkal nagyobb felbontással, nagyobb graf beállítással készülget jelenleg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kérek APB-s videót izibe😊

Wizard

Fpocok
Csá.
Én mindenhol ott vagyok. 😄

Tedd ki légyszíves az APB hungary linkje alá a MOBA Hungary-t, az Officialt meg szerintem szedd le, mert nem hivatalos oldal

Wizard

csá Aullah, hát te itt?😄 Wizard vagyok😊

Wizard

Fpocok
Nos... ég és föld. Autókázás közben nem szaggatok. Simán játszható.

redmonk
Nekem egyszerû Repair segített a Launcherbõl.

Ezt próbáld beírni parancssorba:

bcdedit /set IncreaseUserVa 3072
bcdedit /deletevalue IncreaseUserVa

utána restartolj.

Mellesleg szerintem 32bites win7-el tolod az lehet a gond, a memóránál van valami bibi. Végsõ megoldás lehet ha veszel kis ramot még (ha kevés van) és 64 bitre áttérsz, azt jobban szereti az APB.

Wizard

EU1-en a legnagyobb Enfo klán a Cops szerintem 25 taggal amibõl 20 aktív kb. Van EU2-n is Enfo klán, itt találod az elérhetõségeket. Klánok.

Wizard

A legfrissebb APB híreket, úgy mint az új körzetek a MOBA Hungary-n olvashatjátok.

MOBA Hungary
Facebook

Wizard

byzhouse
Kicsit zavaró,hogy sokan EU2-n vannak vagy éppen enforcerek.

köszi az infot....
Karakterem : Airwabe Eu1 criminal
Rowlend

GET OVER HERE!

Sziasztok!
Állandó bug report problémám van:
Direct3DDevice->CreateTexture( SizeX, SizeY, NumMips, GetD3DTextureUsageFlags(Flags), (D3DFORMAT)GPixelFormats.PlatformFormat, GetD3DTexturePool(Flags), Texture2D->GetInitReference(), NULL ) failed
at c:\work\apb\branches\versions\1-5-1\1-5-1_galaxy\development\src\d3d9drv\src\d3d9texture.cpp:140
with error E_OUTOFMEMORY,
SizeX=1024, SizeY=1024, Format=A8R8G8B8=D3DFMT_A8R8G8B8, NumMips=1, Flags=, TexMemoryAvailable=1374MB

History:

17:15:26 - Log: Log file closed, 11/06/11 19:15:26

válaszokat elõre is köszönöm.