2245
APB
-
Gman2142 #1499 Egy enforcer elmondaná hogy milyen gránát az amibe 1ből belehalok full hp-val 5 méterről? Ha jól tudom 3 féle van a játékban, a frag, a "rögtön robbanó" és a stun, utóbbi csak enforcer oldalon. A fragnél a sebzés is maxon van (elvileg). Kipróbáltam hogy eldobok 1-et és pontosan ráállok mikor robban, és érdekes hogy nem haltam bele (ki hitte volna). Gondolom akkor amibe egyből belehalok az a stun lenne, mivel nem is robban ink csak olyan halkan, és közben füst jön ki belőle. Ez valami bug lenne hogy ilyen nagy a sebzése, vagy premium cucc, vagy wtf?! -
DRPCDoki #1498 Igen, már csak az a kérdés, melyik szerver és criminal vagy enforcer oldal érdekel. Legaktívabbak talán EU1, criminal oldalon vannak. -
kisyoe97 #1497 Hali!
Van magyar klán a játékban? -
DRPCDoki #1496 Tuti nem, az alapból más küldetés, asszem máshogy is jelzi és lehet, hogy enforcer küldi, de van, hogy beadja criminalnak is. (pl. van olyan küldi is, hogy fényképezd le a bizonyítékot, 1x azt is be adta, mikor szeggel toltuk 2en, aztán meg ugyan arra a pontra adott egy küldit, hogy égesd el, szal vannak itt "értelmes" küldetések, meg bug, bug hátán...) -
#1495 utána léptem ki, ahogy beszállt az űrge :D -
#1494 Az a fajta küldi úgy működik enforcer oldalon. Csak be kell szállniuk. Minő igazságosság nem? -
#1493 jaa tudom mire gondolsz :D
nekem is van amikor már az idegrendszerem feladja, és csak idiótán röhögök bele a nagyvilágba :D
pl most is volt 2 küldetés...
Ha azt a kocsifeltörő cuccot megveszem, akkor egyből be lehet szállni a kocsiba? Mert ahogy odaért a gyerek a kocsihoz amit őriztem, be is pattant abban a másodpercben :D -
#1492 1. vagy alapból ilyenek...
2. vagy eljutottak addig a szintig mint párszor én...*
*Van az a pont, amikor már csak röhögni tudsz minden aim,wh,norecoil stb cheater genyón vagy csak a sima bugokon stb. majd onnan egy pici löket kell és átmész ilyen psycho módba amikor ilyen hangokat adsz ki, baromságokat ordibálsz össze és a legpengébb csávókat is a porig alázod...na oda én néha eljutottam, Doki tudja is ezt igazolni...olyankor egyből jól megy a game. Ez alapján tudom mondani, hogy ezek is valami ilyesmit átélhettek. ;] -
#1491 ebben a videoba mi a jó? hülyegyerekek egyrakáson? :D -
#1490 Ez beteg xD -
Phoboss #1489 jah ez kurva nagy :DD -
#1488 Ezen szakadtam...olyan psycho-k lettek mint néha én szoktam mi Doki? -
Phoboss #1487 -
Phoboss #1486 "ilyen névvel inkább lovakat szopnám, mint a tiéd ,, hát ezen szakadtam :DD is mi igaz :D -
Gman2142 #1485 Megoldódott a probléma a pixeles textúrákkal kapcsolatban. Csináltam 1-1 előtte/utána képet a játékról
https://picasaweb.google.com/101535642729526901499/20110624#
A ruhán látszik hogy ég és föld a különbség. Ha valakinek a bal oldali képhez hasonlít a game, akk csak annyit kell tennie hogy az APB főkönyvtárán belül APBGame--->Config mappából törli az összes olyan .ini fájlt aminek a neve "APBCompat"-al kezdődik. Csak ezután arra kell figyelni hogy ne a launcher-el indítsd a játékot, mert megint letölti az összeset. -
#1484 Alpabol mire masra lehet gondolni? Keress ra a 173-as OCA-ra vagy gondolkozz el azon hogy mi lenne realisabb a Rank 173 vagy a fegyver model? Meg mielott beszolsz, ertsd gondolkozz el hogy miert teszed. Szerintem meg pont te voltal az egyikuk ha-mar kotozkodni jottel. -
Liddy #1483 Azt hogy nandor90 nem magyar az egy irreleváns tény már megint. De akkor bocs. (És gratula neki, egész jól tud magyarul) -
#1482 nandor90 nem magyar. -
Liddy #1481 Ha az a 173 és 183 rank jelzések lennének, akkor ha tényeket közölsz, akkor legyél tényszerü, mert akkor helyesen így hangzik: "Föleg hogy az egyik 150 OCA másik meg 127 COLBY-s volt:)"
Viszont ha csak random számok a fegyver nevek elött, akkor én kérek elnézést! -
#1480 Bakker rájöttem, hogy lehet totál félre értjük a játékot. Mi van ha az APB valójában ezt takarja:
APB: AwesomePubliccheatBugs
????????????????????????? -
Popecre mergessek lehettek. Foleg hogy az egyik 173 OCA masik meg 183 COLBY-s volt:) -
#1478 Csak összejött :]
Már csak a beépített fos .ogg fájlt kéne átkovertálnom valahogyan és feltölteni a videót a műveletről. -
Lorgaborka #1477 nem mondod? az durva majd lehet kipróbálom... jézus nagyon flash -
DRPCDoki #1476 Waterfronton Chironál csak be kell tolatni és nyomogatni az F-et és egyáltalán nem kell járkálni kirakodásnál. Financialon Bonitánál meg lehet csinálni ugyan ezt, ha fel tudsz ugratni hozzá a furgonnal. -
Lorgaborka #1475 na akkor egy olyanra be kell majd ruházni.... :)
-
#1474 nem!
15.000-ért tudsz venni furgont, és abból csak aki a groupban van, csak az tudja kiszedni, de az nem fogja mert az gondolom haver :)
Na meg el sem bírják lopni a furgont :) -
Lorgaborka #1473 :) jaja azzal már szoptam meg hogy más szedte ki a verdából a cuccot.... az nagyon felbasz de ha saját a talicska akkor is kitudják vajon szedni??? -
#1472 Tipp: vigyázni kell, mert mikor fosztogatsz nehogy ott legyen egy rendőr, és amikor leadod a szajrét akkor is vigyázni kell, mert lelőhet és ellophatja a zsetont!
A fegyver mindég legyen töltve, és olyan ami közelharcra a legjobb,pl.:(mp5)
Én furgonnal szoktam felváltva körözni 2 háztömb körül, és 3 fuvaronként szoktam elmenni a pénzért!
A szorzó mindég legyen x1.5-ön, mert úgy fizet a legtöbbet! (el kell ütni az embereket, és lőni a kocsikat, hamar felugrik)
Továbbá olyannak kell fosztogatni, ahova be tudsz tolatni a furgonnal, hogy csak 2-3 métert keljen gyalogolni :) -
Lorgaborka #1471 :) na az zsír király akkor ha csalok vannak akkor rabolgatok..... úgyis kb több casht lehet azzal hogy fosztogatok mint küldivel néha... :) -
#1470 Nem, en mar csinaltam hogy volt vmi. fasz aimos es vertem a parkban az emberkeket a zsaru meg ott kovetett mint a kutya mikor rajott hogy nem muxik akkor abba hagyta:D -
Lorgaborka #1469 darki81 most olvastam a ha csalnak mit nyomtok és az tényleg jó ötlet... és olyankor nem is tudnak szopatni azzal hogy cops küldenek rám? miközben rabolgatok? -
#1468 lol
-
#1467 ha csaló hülyék vannak, én leírtam mit kell: #1447
annyira nem izgatnak :D
De a lag, amikor rárontok mp5-el és megáll a kép, köv,. képnél már majdhogynem le vok szpónolva :D
az odabasz az idegrendszernek :D
Na meg mikor sietek az ajutóval, és mindenki rám húzza a kormányt... XD -
Lorgaborka #1466 de amúgy összeségébe nekem nagyon bejön a játék a hibákat leszámítva, tuti legalábbis remélem hogy majd alkotnak valamit... -
Lorgaborka #1465 nekem annyira nincs bajom a játékkal csak az tud nagyon felbaszni hogy tele van wh meg aimos csírákkal az egész.... hát meg a lagg de az valamikor elég tűrhető tud lenni -
#1464 Ebben a játékban szinte mind1. Egyáltalán nincsenek jól beállítva ezek a dolgok. Ha mázlid van valamelyik patch által be is bugzodik aztán darálhatsz.
Amennyire jónak indult anno (jelzem EA által) most már semmilyen jókívánságom nincs a játékkal kapcsolatban. Totál elvesztettem a hitem, hogy ebből még valami jót, fairt, élvezhetőt ki lehessen hozni. -
Lorgaborka #1463 aham köszi szépen... csak mert lassan elérem a szintet hogy legyen hely.... azt ki kéne próbálni mit érdemes tenni a fegyóra.... -
#1462 amit külön veszel, azt bele lehet tenni azokba a fegyverekbe, amit modification nélkül veszel, és van benne szabad hely! (én úgy tudom) -
Lorgaborka #1461 hogyha veszek egy fegyver modificationt akkor azt csak egy fegyverre lehet használni vagy le lehet róla szedni és feltenni egy másikra? előre is köszönöm a választ -
#1460 a logóműhelyben összerakom, a kocsin meg eligazítom :)
így kijön 7 fóliából egy ilyen autó :)
(vagy hasonló)