2245
APB
  • redmonk
    abszolute helyt áll itt a komment, ne aggódj emiatt
  • redmonk
    TROLL fiam...1. személyeskedéseket el lehet hagyni. 2. én a kezdetek óta toltam a játékot még RTW-től. És nem beszélnek baromságot a srácok, messziről ki tudjuk szűrni, hogy az most aim/wh lehetett vagy mázli vagy mi csesztük el. Nem minden percben panaszkodunk csak napi párszor de akkor adott ellenfél miatt órákig anyázunk. 3. nagyon jól tudom, hogy pl a klán társaim mennyire jók, tudok mihez viszonyítani. azért eléggé izmos bc2 klán tagokkal játszom eme játékot és nem hiszem, hogy az adott misszióban mikor ilyen cheat dolgokat állítunk csít nélkül így bealáznának minket. és hidd el fentebbi okok miatt eléggé átlátható, hogy kihasznál segédprogit ki nem...mi több már gyakorlatilag a nevekből megmondjuk előre, nem egy bonyolult ám ez az emberi faj.
  • Liddy
    Amúgy meg ha lehet itt ilyet, akkor én keresnék 1-2 olyan EU1-es (Obeya server) Enforcer magyarokat, akik szivesen jönnének velem mission-özni, mert a jelenlegi társaim, még vagy kezdők vagy gyenge a gépük.
    Feltételeim:
    1. Kommunikációs program használata (ts3, mumble..stb)
    2. Jó PC (30fps legalább legyen)

Ingame: Aarch (Rank 130-140 OSMAW-Rakétavető van, Conc. grenade van)

Ui.: Ha ennek itt nincs helye akkor bocs mindenkitől.
  • darkmenx
    pl. az arany ntec5 ingame ~75k (ntec nol+rs3) ami 5-6 ora folyamatos mission.

es egy 3 slotos fullra kimaxolt upgrades fegyver ellen szarra se jo az arany ntec,oca,colby w/e, de meg egy 2 slotos, OCA ellen sem amibe van egy rs3 meg cj3
  • Liddy
    Nem hiszem hogy aggodni kellene a csiterek miatt, mert max párszor találkozol vele aztán elhuz mint a vadlibák és pikk-pakk arany threat level lesz a neve mellett, ami azt jelenti valószínűleg nem játszol ellene sokat onnantól fogva. Aztán lebukik, PB azért megfogja a csitereket, és veheti ujra a 20 eurós csomagot, majd ujra az ördögi kör, egyszer majdcsak megunja, hogy 20 eurokat dobáljon ki az ablakon, de a lényeg, hogy sokat nem játszol ellenük. Azt a pár meccset meg elviseli valahogy az ember.
    Én inkább az arany fegyverek ellen vagyok, mert pénzért még arra sem vagy kényszerítve, hogy megszenvedj a jobb cuccokért, fegyverért, semmi kihívás. Megveszed az arany OCA Smg-t például és annyi volt a játék. (egy skilles játékos arany fegyverrel > mint egy skilles játékos sima max levelű fegyverrel). És ezzel értelmetlen a szintezés a Blood Roses-GKing-Pretorians-PT-eknél. Én akkor sem veszek arany fegyver, inkább felhuzom a Pointman skillt lvl 15-re és a COLBY-mat felmodolom. :D
    De amugy sztem a hibái ellenére, ez még mindig egy nagyon jó kis game.
    Jó vadászatot mindenkinek!

Ingame: Aarch
  • darkmenx
    en toltam kozel 1 evet, te jatszottal 3 hetet. "Na jó részemről befejeztem."
  • Pluskast
    0 játék tapasztalt?? Na jó részemről befejeztem.
  • darkmenx
    tehat 0 jatektapasztalattal allitod, hogy sok a csiter. mi alapjan lesz valaki csiter? mert letud loni?

legtobb csiter gold4-5 korul mozog es mozgott egesz eddig, de nyilvan te magasabb szinten vagy ezeknel ha ezek ellen jatszol es igy kijelented, hogy sok a csiter.
  • Pluskast
    3 hete. Nem azt mondtam, hogy nem megy a játék mert sok a csíter, hanem, hogy sok a csíter. Ami meg a premiumot és a csítet illeti lehet, hogy ez egy nem éppen szerencsés általánosítás volt,de mindenképp példa arra, hogy sok embernek nem jelent problémát 20 euró kicsengetése.
  • darkmenx
    miota megcsinaltak az armas marketplacet azota van permiumom es arany ntec5-om, tovabba vettem APB$-t is neten, megsem csitelek.

konkluzio?

anno ment betaval egyutt ~6honapot a jatek, most megy ~2honapja, te jatszol 1hete(?) mit varsz?
  • Pluskast
    1. Én nem személyeskedtem veled, sőt még csak agresszív sem voltam.
    2. Az az 50 euró 20 euró - az általam belinkelt oldal szerint - és nem csak magyarok játszanak ezzel a játékkal, hanem a Lajtától nyugatra is elég sokan, akiknek ez az összeg 1 heti zsebpénz.
    Hidd el akik képesek egy béta játékban azért pénzt kiadni, hogy arany ntec 5-ük legyen azok kiadnak 20 eurot egy cheatért is.
  • zritya
    Találó a logód.......!
  • darkmenx
    igen es a verpistikeknek van 50 euroja csitetvenni. valoszinuleg eleg lenne megtanulnod jatszani es maris sokkal jobban menne a jatek.
  • Pluskast
    Azt, hogy szart sem ér a punk buster és, hogy a sok vérpistike meg látástól mikulásig használja a cheatet, mert 2 perc alatt talál hozzá a neten.
  • darkmenx
    igen es valoszinuleg, meg 9001 jatekhoz hasonlo talalati aranyod lesz. mit bizonyit? semmit.
  • Pluskast
    Hát hogyne persze... És ez csak az első link amit kapásból kidob a gugli.
  • darkmenx
    en RTW beta ota jatszok a jatekkal (regen TL 13-14, most silver10-gold1 kozott mozogva) regen mig nem jelentettek be, hogy tonkremegy az RTW talalkoztam kb. 1 csiterrel. most miota atvette G1 (napi 6-7 ora jatek mellett) talalkoztam eddig _osszesen_ 3 csiterrel.

attol, mert te azthiszed, hogy valaki csitel meg nem biztos, hogy igaz is.
  • redmonk
    Nagyon közel állok az uninstalláláshoz.
  • Pluskast
    Nagyszerű. A cheater aimbotosok ellen atombobád is lehetne az sem ér semmit. Komolyan a készítők szégyene, hogy képtelenek ezt megakadályozni.
  • redmonk
    jesszus
  • darkmenx

ha mar ugyis mindenki postolgatja a karaktererol a kepet.
  • redmonk
    Vegyen akinek 3 fejű anyja van.
  • Fallingstar
    Új fegyverek és cuccok 07.07
  • darki81
    hát, lefrissítettem, utána feltelepítettem a bnőmnek a játékot, de sajna ugyan úgy kék halálozott neki :(
  • nandorb
    Ez csaknem xy program ezert fizzetni kell hogy nem bukjon meg.
  • redmonk
    Röviden ezt takarja az én utolsó megállapításom is.
  • darki81
    #1510 Akkor lehet nem a hangkártya hiánya okozta a kék halálokat? hmm
    #1512 Az aki csal, nem csak a más játékát bassza el, hanem még a sajátját is! Ez az én véleményem :)
  • redmonk
    Most komolyan, szerintem nem létezik pszichológus aki meg tudja nekem magyarázni, hogy ezért miért jó.

Csak elképzelek egy random figurát. Ül a gép előtt játék nuku a gépen. Azt mondja magának, ááá jó lenne valami élvezetes nehéz kihívó játék. Véletlenül mondjuk ezt a gamet választja. Letölti feltelepíti majd játszik. Aztán felrakja x,y programot ami azt produkálja ami a videón is látható. Na és akkor utána?! Hol van a nehézség, hol van a kihívás, hol van az élvezet?! Egyszerűen nem fér a fejembe ez.

Aztán amikor valaki chatben le pisisezi aki ellopta apja hitelkártyáját az este és kifizette ezt a sok szart még neki áll feljebb. Főleg ha még céltalan elfajzott kis csírának is nevezik, esetleg a jó kurva édes anyát szidják, ócsárolják.

Nekünk meg tök jogos a kiakadás hisz mi pont azt akarjuk játszani amit ő is akart az elején, csak ilyen szélsőségek nélkül.
  • DRPCDoki
    Ebből is látszik, hogy milyen bután van megcsinálva a hitbox, milyen nagy és csúszik is. Amúgy aki így játszik, az mért nem néz inkább filmet? Mert ez kb. olyan, mintha filmet nézne. Nagy élmény lehet nyomni a tűz gombot...
  • DRPCDoki
    Új Catalyst hotfix érkezett, igazából azoknak érdemes telepíteni ezt, akik hdmi-t, displayportot használnak és ismeretlen okból kékhalálozik a gépük, mert ez elméletileg megoldja majd a problémájukat. forrás: HOC
  • darki81
    bocs hogy ennyit írok, de még ezt meg kell mutatnom XD
  • darki81
    én
  • darki81
    csak azt nem értem ez miért jó így neki :D
    szánalmas..
  • speed01
    Lényeg itt van! :)
  • darki81
    szerintem ezt össze lehet hozni 7 szerkesztett logoból, vagy vmi hasonlót.
  • nandorb
    Kovinel is kapsz,vagyis nalam azt irja de a kovetkezohez 350kell...
  • Gman2142
    Akk jó :D nem szóltam. Csak valahol olvastam hogy 3 féle gránát van a játékban ahogy írtam, ez tévesztett meg
  • DRPCDoki
    Igen és granadier level 3nál kapod meg. ("j" billentyű, roles fülnél látod, és ha granadier 2es vagy, akkor még 100 gránát kill kell a 3ashoz)
  • Gman2142
    Criminal is használhatja?
  • repa69
    azt a gránátot unlockolni kell, köznyelven csipogósgránát :D