2245
APB
-
Dragovich #1579 R195 kiakasztva a karim -
#1578 az szép, de én akkor se nézek rá a játékra :))) -
Dragovich #1577 193 estére full -
DRPCDoki #1576 Egy ilyen kis gagyi autót kellett burnölni, a mentőt meg vagy mi, vagy ők, vagy a másik missionben levő ugyanazon helyszínen tartózkodó 2 csapat egyike vitte oda. Meg ugye ami iszonyat idegesítő, hogy szinte nem is volt olyan kör, amiben ne lett volna +1 emberük. Ebben a körben is éppen 5 vs 3-as küzdelemről beszélünk. Iszonyat idegesítő az osmaw és a gl is. De most már nem érdekel, ha osmawoznak, vagy gleznek ellenünk, akkor én is osmawozni fogok rájuk, de csak akkor, ha azzal jönnek, mert ha ő gyökér és kihasználja a noob fegyvert, akkor én mért ne szívathatnám vissza, főleg hogy már nem is tudok szinte semmit venni magamnak és van szűk 300K-m fölösbe... -
DRPCDoki #1575 166 körül asszem -
#1574 113 -
#1573 hányasok vagytok már? -
#1572 ha nem a te missionodbe van a kocsi akkor attudnak rajta loni. ha mas jatekosnak a kocsija moge probalsz bujni, attudnak rajta loni.
es minden kocsi alatt is at lehet loni.
meg ahogy nezem a kepeidet nem a mento volt a mission object. -
DRPCDoki #1571 Nem tudom ezt hogy csinálják, de elég érdekes. Keresztüllőnek a kocsikon. Az oké, hogy kocsi alatt tudod lőni az ellent, meg csúszós béna a hitbox és irtó nagy, na de ezeket keresztül lövik a kocsit, ezt hogy? Elég szar pillanatot kaptam el, de azért látszik ezen is, hogy simán átlőnek a mentőn. Itt egy videó róla, lentebb pedig 2 kép.
-
#1570 ja -
gtronic #1569 sziasztok tudnátok segíteni nekem? le szeretném tölteni a játékot, le is töltöttem valami gamefirst live - ot, és rányomok hogy dowloand mappát választok és semmi nem történik , mi lehet a hiba? -
Phoboss #1568 egy premiumoshoz lenne kérdésem ha veszek 1 fegyvert akkor az 1 karinál lehet és ha másik karinak is szeretném akkor annak külön megkell vennem ?:S -
#1567 eddig is totál nyílvánvaló volt, hogy a nagyképűen beharangozott TL-jük baszik működni. -
#1566 http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=177821&st=0&start=0 -
Liddy #1565 Már nincs annyi, mint 1 hónapja volt. Figyeljétek meg hogy eltüntek a magas threat levelen lévő emberek is. Gold 5-ös felett nem nagyon láttam mostanában, és a max gold level 10-es szinte eltünt. 3 hete nem is láttam olyan kiírást, hogy "be carefull high threat player joined". Ezért van a az effektus, hogy most a kisebb rank 50-70 körüli emberkék a gyanusak, mert valószínüleg ők azok akik lebuktak és ujra kezdték, persze megint cheat-tel.
Meglátásom szerint vannak szép számmal most is cheaterek, de engem eddig és ezután se zavarnak. Ez a 21. század hozománya. A kényelem korába léptünk, az ember lassan "szarni is erölködés nélkül akar" (már bocs a kifejezésért), elfog jönni az az idö is, mint a Bruce Willis Hasonmás c. filmben volt, hogy már nem is mi megyünk dolgozni, hanem a robot hasonmásaink.
Azért ez még egy jó játék, bár a készítők igyekeznek azon hogy minél jobban tönkretegyék az alapkoncepciót.
Aarch -
Eftörsokk #1564 üdv
még mindíg tele van a játék csalókkal? -
zritya #1563 [IMG][/IMG] -
Liddy #1562 TROLL te ismételgeted az elméleti tényeket, de a gyakorlat nagyon sokszor másképpen mutatja a képet. Akik írják ezeket azok nem véletlen írják, én is találkoztam olyannal hogy full hp-ról 2 golyó golden N-Tec-böl vagy hogy a golden N-tec gyorsabban lö mint az OCA smg.
Mint ahogy a trailerben is van TROLL, "there is a your opinion and there is the truth." :D
Sajna ez igy van a játékban.
Peace: Aarch -
#1561 most mit véded ezt a fostalicska bughalmazt? még a kicseszett modifikációk sem úgy müködnek ahogy kell. pl. leteszteltük hogy a colbym reflex2 collong jacket 2 -vel van felszrelve spanomé meg reflex1 improve 2- vel és gyorsabb a tüzelése neki...na ugyan miért? ennyit erről -
#1560 2 lovesbol csak HVR ol meg. -
#1559 én az ak47-et nem értem, hogy tudnak vele megölni 2 golyóval kb.
ma pl. úgy volt hogy sprinteltem, a gyerek meg kocsiból rám sorozott, én meg egyből feküdtem is :D
sniper golyókat lő ki az ak? :D
Többször megfigyeltem már, 2 lövés AK-ból, és annyi (1 ember lőtt, és full hp-m volt)
gondolom itt a fejlövés nem számít -
#1558 megsugom, hogy minden NTEC ugyanannyi golyoval ol foleg, mert G1 kivette a +damage upgradet.
2 lehetoseg van amikor gyorsabban megolhet egy masik NTEC:
1. kozelre CJ
2. tavolra IR
HS3 lofaszt se er ha nem marksmanship modeban ol az ember mivel semmi bonuszt nemad azonkivul. -
#1557 az arany fegyver semmit se ér a 3slotos fullso egyverek ellen? megsúgom,hogy arany ntec HS3-al 2-4golyóval öl én meg sima ntec5 HS3-as 7-8golyóval SE tudom néha lelőni,mert lagos f.s játék amiben fizetsz és nyerhetsz. na ennyi inkább élvezem a nyarat -
#1556 -
Lorgaborka #1555 :) hát nem tudom azért én jól eltudok szórakozni a játékkal jókat lehet rajta mulatni :) pláne mikor lehetetlen modon lőnek le lehetetlen helyről.... azok a legjobbak :) -
#1554 szerintem csak szövegelt....én már 1000 és 1 alkalommal kaptam hasonló whisper szövegeket és jéé még bent vagyok, mellesleg totál leszarnám a bant -
Lorgaborka #1553 olyan létezik hogy más ember által beküldött video miatt bannolják az embert?? mert nekem azt írta egy forma hogy elküldi a videot és bannolni fognak... azért mert egy nyomorult enforcer követett minden hova és baszogatott küldetés alatt is minket és erre írta a gyerek hogy elküldi a vidit és bann lesz belőle... :) ilyen létezik :) ? -
#1552 jo szorakozas rohogni rajta. meg amennyi visitas megy itt a donation miatt kotvehiszem, hogy anno megvette barki is a jatekot 50fontert innen. :( -
#1551 Az a durva, hogy úgy írta amit írt ami totál úgy jön át, hogy ő is legalább kipróbálta a cheatet. Na mind1. RTW szintű cég vegye át és hagyják a spéci cuccokat. -
zritya #1550 Én azóta játszom mióta az első béta volt az első sima APB nem ez a hulladék , inkább akkor ne vette volna át ha nem képes meg felelő teljesítményt nyújtani, biztos vannak csalók is játékban de nem is az a főbb probléma hanem hogy idejössz TROLLKODNI. Ha annyira profi vagy akkor mit érdekel téged hogy nekünk mi a bajuk ?
.
-
Namees #1549 Nincsen rossz napom, csak nem szeretem az ilyeneket, ha hülyének néznek. Amúgy jó poén :). Köszönöm -
Fallingstar #1548 1.5.2 két héten belül plusz ajándékok -
#1547 uuu valakinek rossz napja volt...mellesleg ALT....szóval túl nagyot nem tévedtem az előbb. -
Namees #1546 Megkérlek téged szépen, hogy ne nézz engem hülyének. -
#1545 alt+f4 szerintem... ;) -
Namees #1544 Szeretnék üldözni egy olyan embert, aki boltot fosztogat vagy embert rabol. Melyik gombbal tudom aktiválni az üldözést? -
#1543 http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=183759
122db nev van a 07.07-e banlistan, mindez ~24 districtre osztva, magas threat levelen. gondolom mindegyikkel jatszottatok orakon keresztul. -
#1542 pontosan -
#1541 A sok kis hülyegyereknek inkább tanulnia kéne másnapra, mert lemenni focizni mindennap ahogy anno mi si csináltuk. Egy kövér gyerek nem volt a mi generációnkból a kis városkánkban. Szüleim örültek ha 5 percnél többet otthon voltam annyi évesen. Esőben hóban fagyban csak a sport volt. -
#1540 A csalókat is le lehet lőni, de ha nem akkor amíg tart a küldetés, addig el kell menni máshova...
sajnos van sok olyan primitív emberfajta, akinek valamiért ez tetszik
bár szerintem ez inkább már munka nekik, mint játék!
A készítőknek meg csak annyi lenne a dolguk, hogy megveszik a csalást, és készítenek rá egy ellenmérget..
Hetente lenne egy frissítés, és előbb utóbb megunnák mindég megvásárolni .. :D
15 évvel ezelőtt kezdtem az online gamelást, és akkor még nem voltak csalók!
körül belül amikor megjelent a cod2, azóta lett ilyen népszerű ez a baromság.
Mi lett ezzel a világgal? A sok kis elkényeztetett hülyegyereknek inkább meg kellene tanulni játszani a csalás helyett.