A Serenity a legjobb sci-fi film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem sorozatként a Firefly veri a BSG-t. (Nem mellékesen pedig a technikai személyzet jó része a Firefly után pont a BSG-hez szerzõdött, ezért hasonló a két sorozatban a (BSG-ben egy-két helyen kicsit talán el is túlzott) kameramozgás, technikai megoldások. Valamint http://www.whedon.info/article.php3?id_article=2945 ).
/r.
Legalábbis az elsõ 5 perc alapján, ameddig bírtam nézni, az jött le.
Félre a tréfával, a BSG tényleg jó, de néha már az az érzésem, hogy nyújtják mint a mákos tésztát. Ezért hagytam abba a Stargate-t (fõleg az Atlantiszt) is, már csak akkor nézem, ha nagyon nincs semmi más.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Csak rossz szokásom, hogy egy ilyen hír láttán egybõl írok valamit, anélkül, hogy gondolkodnék, és megnézném a többi kommentet.
Az ÚJ Star Trek meg olyan amilyen, azért is irtam "klasszikus Ûrszekereket".
BÉKE
"Minden idõk legjobb Sci-Fi-je" titulus meg az újság részérõl némileg megalomán. Azzal viszont egyet tudok érteni maximálisan, hogy az >utóbbi idõk< legjobb sci-fije a Serenity.
Amúgy ezeket a felméréseket nem érdemes túl érdekes/értékes anyagként kezelni. Anno 2000valahányban a Cinemában például megelõzte a Blade az Interjú a vámpírral-t vagy 15 hellyel. Azt sem nevezném gyengének.
(az meg, hogy kinek mi jön be ugye sci-fin belül, meg szubjektív... nekem személy szerint a Cowboy Beebop-féle Firefly, vagy éppen a Babylon 5 fényévekkel megelõzi az ultrapopulár Star Trek vagy Stargate sorozatokat, egy Andromeda-hoz meg még csak hasonlítani sem akarnám õket)
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
A Serenity, mint minden idõk legjobb SCI-FI-je??? Ugyan mááár. Jesszusom!
Nem sértegetni akarom a film éjjenzõit, pláne nem a Firefly rajongóit, de ez a film, sok csili-vili, nuku értelem. Az egyetlen sci-fi tulajdonsága, hogy ûrhajóval mászkálnak, de ha a helyett egy 3 árbócos katamarán lenne a seggük alatt, akkor ez lenne a Karib-tenger Kalózai 5.
Az meg számomra a meglepetés, hogy sehol egy klasszikus Ûrszekerek film, pedig még George Lucas is bevallotta, hogy erõs hatással volt rá Gene Roddenbery, és Arthur C. Clarke munkássága, mikor elkezdték meg alkotni a Star Wars univerzumot.
Az egyike volt azoknak a néhány filmnek, ahol be merték vállani, hogy az ûrben nem "dízel" motorok járnak 😊
Firefly némileg ugyanazt szenvedte meg, mint a Roddenberry-féle Star Trek a kezdetek kezdetén, vagy éppen a Babylon 5 - a kezdeti nézõréteg nem elég nagyméretû emelkedését tévesen interpretálták. Ez nagyjából annyit tett (bár klisés megjegyzés), hogy adott miliõben nem volt elég "érett" a nézõközönség, ezért inkább szubkulti mûsor vált/vált volna belõle.
Egyszerûen fogalmazva: túl "igényes" volt a korához képest.
nem lehet mai szemmel megítélni, hogy egy scifi a bemutatása idején mekkora hatással volt közönségére.
nálam az elsõ 3: blade runner, 2001:space odyssey, sw (4-5-6)
"Ezek a csodás pillanatok eltûnnek az idõben, akár a könnyek az esõben..."
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk hogy az Aliennél jobb lenne a Mátrix?! Ha már muszáj versenyeztetni a kettõt...
1. Star Wars - Return Of The Jedi
2. Aliens (tehát a második)
3. Event Horizon
Egyértelmûen.
Azért én az elsõ helyekre mindenképp a terminator,vissza a jövõbe,alien,star wars(persze csakis a 4-6) filmeket tenném...
Áprilisi tréfa?
A Serenity mint a legjobb sci-fi?
Az SFX magazin olvasói úgy érzem 16-ot még nem betöltött suttyók, én kérek elnézést a nevükben is. Érted... 5. az Alien...pfff. <#wow3>#wow3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ejnye 😊
Kár hogy vége lett a sorozatnak, de hát túl intellektuális volt. <#circling>#circling>
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"They can't stop the singal, Mal!"