Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
szerintem viccelt (azt mondjuk nemtom mire célzott)
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi

Ramadamammy rapidrandi
Ha meg nem igazi, aki Kata pörgõforgófejberúgássalmellbe küldheti Kusztóékhoz! A többi hitetlen meg földrefexik és Kata tûsarkúban megtapossa õket...
Na??!?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[/cserf][/fülünyúl]
Ramadamammy rapidrandi
>#nevetes1
><#nevetes1>#nevetes1>
poén ez a kép, azok a macsek szemek lloollláállloolááál
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Sugam (#10552): Sajnos nem tudom. 😄
Végül pedig 1 kép, álmodjatok szépeket: 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
tuknád: igen v. nem
azt 1 grafikont
Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D
#10545 meg annácskának képzeli magát
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.