58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
#55253 -
#55252 na ilyen egy szép nő, nem az a szétégetett wc-s maca -
#55251 Rém 1xű, a pasik vizuális típusok. Nekünk egy képtől, vagy egy videótól is feláll, egy jó nő látványa élőben és felvételről is hatással van ránk. Én mondjuk személy szerint képeket nem gyűjtök (pláne túlöltözötteket, pfejjj :D), a videókat jobban kedvelem, a kép olyan statikus és sok nő mozgás közben sokkal szebb, mint állóképen, mivel hozzájön még a személyisége, a vitalitása, az izomzata játéka és nem olyan beállított, mesterkélt, fotoboltolt szar, mint a legtöbb stockfotó.
Ezért is murva idegesítő, hogy sok csaj nem szeret fényben akciózni, mert mi szeretjük NÉZNI is az árut, nem csak setétben gyömöszölni. :DDDDD -
#55250 Ajjó, szeretjük a jóóó kööövééér nőket, először lisztbe forgatjuk őket azután... Ja várj, ez nem az a totyig, sry! :DDD -
#55249 most hogy mondod, legalább addig kussolnak-.- -
#55248 add a szomszéd kutyájának ) -
#55247 te ha ennyire éhes vagy rajtam van felesleg bőven, felajánlom a fél combomat:DDD -
#55246 Meg is sütném vacsorára és megenném. -
öregember #55245
-
öregember #55244
-
öregember #55243 -
öregember #55242 aú....
-
öregember #55241 rádférne egy HÚSVÉR nő.... XD -
#55240 Mindenesetre szerintem beteg egy dolog mindenféle közösségi és társkeresős oldalakról gyűjtögetni csajokról a képeket. -
#55239 Utána sem, annyira nem izgat, de nézni jó. -
#55238 jajj én nem erre gondoltam, mármint hogy pszichopata lennél, csak nem értem. én még pl. nőt nem láttam gyűjtögetni....nem értem a késztetést:D -
#55237 Mert én ilyen vagyok. Gyüjtöm az Aranyos Tini csajok topik képeit és Facebookról, iwiwről is. Azt mondták amikor látták a gépemet, én egy pszihopata gyilkos vagyok. -
#55236 miért van a pasiknál ez a gyűjtögető mánia? -
öregember #55235 és utána csaptad ki, miután mentetted ? :D -
#55234 Egyszer sem. És mentettem le a gyüjteményembe a jobb nőket. -
#55233 Akkor te is Zalaegerszegi vagy. Jó csak szerintem. Bár kicsit néha morcosnak tűnik. -
öregember #55232 -
öregember #55231 -
#55230 nem, sajnos ez esetben tényleg egy ilyen tré műluvnya -
#55229 Nemsokat értek a fotózáshoz, de gondolom nem studiómegvilágítás/természetes fénynél készűlt a fotó.
Valamint lehet valami szoftverrel is belebabrált, azért ilyen a bőrszín. -
öregember #55228 -
öregember #55227 ki a faszt érdekel, h kép van e a falon ? mi lenne ha elhúznál végre innen a faszba ? muszáj neked ide járni trollkodni ? -
clio1616v #55226 a lány rendezett körülmények között lakik
persze volt már linkelve olyan fotó, ahol a csaj természetes szépség volt és mögötte meg a kupleráj és mosogatatlan hegyek
úgyhogy inkább maradok azon a véleményen, hogy szilikon bébi
amúgy ezek és általában a lányokról szóló fotók azért készülnek, mert vonzóvá akarják tenni magukat, figyelemfelkeltés -
#55225 namost: műcsöcs, műszáj, műszempilla, máűkörmök. És ahogy olvasom a szine is mű...
Ez a csaj egy kotvány. -
#55224 Nem is a lakás higiéniája a téma. :) -
#55223 Miért mi a baj? Ez a WC normális tiszta, rendezett, jó állapotban van és kupi, szennyes hegyek sincsenek, hogy finoman fogalmazzak. -
#55222 nem szokásom ilyesmire költeni:-) ráadásul megfog mindent:DD -
#55221 A barnítókrémtől leszel sárga (mint egy májbeteg), a szoláriummal ha rápirít, akkor még kap némi odakozmált pirítós színt is. Mindenesetre barnítókrémtől elég foltos is lesz, mert ugye nem tudja az ember olyan pontosan egyenletesen elkenni. Szóval barnítókrémre ne költs. :) -
clio1616v #55220 igen -
öregember #55219 nálad ez (az ilyen) a "jó nő" ?
édes istenem..... -
#55218 és mennyit költhet önbarnítóra/szoláriumra...mindíg is érdekelt hogyan lehet ezt az ocsmánysárga színt elérni... -
clio1616v #55217 elsőre észre se vettem a képet meg a lifit, sőt most nézem van ott még egy körömlakk is pink :D
elterelte a figyelmemet a csaj arca és alakja, dög -
clio1616v #55216 pontosabban figyelek a részletekre IS :)
amúgy az a nő nagyon jól néz ki -
öregember #55215 jó de clio kicsit MÁS
ő olyan "lakatosmárk"os, őt érdeklik a képek
vagyis, őt a képek hozzák lázba XDDDD -
Skill #55214 a nők miatt vagyunk itt nem pedig a lakberendezési 5letek miatt! XD